Lej en bil i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina

Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
22. jun — 29. jun
Samme aflevering
Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
tir 22.6
Middag
tir 29.6
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Lille Cars

51 kr. - 247 kr.

All Car Types

51 kr. - 369 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina, er 58 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sarajevo. I Sarajevo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Sarajevo.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
203 kr./dag
Sarajevo
Kurta Schorka 36
Chevrolet Sonic Sedan
203 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
203 kr./dag
Sarajevo
Kralja Tvrtka 17
Chevrolet Sonic Sedan
203 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
212 kr./dag
Sarajevo
Skenderija 43
Chevrolet Sonic Sedan
212 kr./dag
Se tilbud

Biludlejningsfirmaer i Sarajevo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

9,2

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

9,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

3,2

Comfort

2,8

Samlet

3,2

Afhentning/aflevering

3,2

Valuta for pengerne

3,6
12 kontorer
7 kontorer
5 kontorer
4 kontorer

Information om din rejse til Sarajevo

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Sarajevo?

Jugoslaviens sammenbrud i 1992 førte til en opdeling af landet, så det i dag består af flere selvstændige nationer. Bosnien-Hercegovina er et af de syv lande. Her kan du opleve hovedstaden Sarajevo, som byder på en smuk gammel bydel, moskeer, synagoger, kirker og floden Miljacka. Du kan også opleve biludlejning i Sarajevo, men du skal blot kende udlejningsfirmaernes aldersgrænse for leje af bil. Hos selskabet NUR skal du være fyldt 21 år for at leje firmaets mindste biler. Derudover skal du kunne forevise, at du har haft kørekort i mindst et år. Er der flere førere om samme lejebil, koster det ca. 39 BAM (ca. 149 DKK) pr. chauffør. Hos Sixt opererer man ligeledes med en minimumalder på 21 år, hvis du ønsker at benytte billeje i Sarajevo. Alle kørere under 23 år skal betale et ekstra engangsbeløb på ca. 68 BAM (ca. 260 DKK). Billeje i Sarajevo hos Kapitals er muligt, hvis du blot er 18 år. Alle under 20 år skal derudover betale et engangsgebyr på ca. 18 BAM (ca. 69 DKK). Alle andre udlejningsselskaber, som eksempelvis Avis, Guma og Carwiz, har lignende alderskrav. Lej bil i Sarajevo, og kom vidt omkring med fri kilometer!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Sarajevo er også lig med kendskab til landets kørselslove. I bydistrikter er det tilladt at køre maksimalt 50 km/t. Fartgrænsen på landeveje er 80 km/t, mens den på motorveje er 120 km/t. Promillegrænsen i landet er 0,3. Ligesom i Danmark skal du også i Bosnien-Hercegovina køre med lyset tændt om dagen. Når du benytter motorvej A1, skal du betale vejafgift. Prisen er ca. 2.30 BAM (ca. 9 DKK) pr. gang.

Parkering

Du har mulighed for at parkere din lejebil langs gaderne i Sarajevo. Byens centrum er opdelt i tre zoner i form af zone 0, zone 1 og zone 2. Zone 0 er den mest centrale og består blandt andet af gaderne Gimnazijska, Hadži Ristica og Kulovica, hvor timeprisen er ca. 2 BAM (ca. 8 DKK). Timeprisen er den samme i zone 1, der består af 74 betalingsgader i distrikterne Stari Grad og Centar. Zone 2 er den yderste zone, hvorfra der er ca. et kvarters gang til centrum. Timeprisen i zone 2 er ca. 1 BAM (ca. 4 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Sarajevo

Er sikkerhedsseler, GPS og barnestol fastspændt? Så er det tid til at køre ud på udflugter omkring Sarajevo! Det kan være en fordel at leje en firehjulstrækker, da områderne til tider er kuperede. Du kan eksempelvis tage køreturen op til Skakavac-vandfaldet, der er 96 meter højt. Der findes også et par restauranter i nærheden. Trebevic-bjerget er også værd at besøge. Fra bunden i Bistrik kan du tage en svævebane og se Sarajevo fra toppen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Du får de standardforsikringer, der er brug for, når den står på billeje i Sarajevo. Udlejningsfirmaerne sørger for, at ansvarsforsikring, skadesforsikring og tyveriforsikring er med i prisen. Forsikringerne er med selvrisiko, men du kan betale ekstra for at komme af med den. Det er også muligt at foretage tillægsdækninger på eksempelvis glas, hjul, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Sarajevo, eller skal man have et internationalt?

Dit danske kørekort kan udelukkende bruges i EU-lande. Derfor skal du henvende dig på Borgerservice for at få et internationalt kørekort. Prisen er ca. 25 DKK. Desuden skal du medbringe dit kørekort samt et nyt pasfoto.

Hvor i Sarajevo kan man hente og aflevere sin lejebil?

Budget, Europcar og Enterprise er nogle af de selskaber, der har kontor i centrum – og dermed tilbyder afhentning og aflevering i byen. Du kan også benytte Sarajevo Lufthavn, når lejebilen skal hentes og afleveres. (Information checket 24/05/2019).


Afstanden fra Sarajevo, Bosnien-Herzegovina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sarajevo Butmirs biludlejningsdisk

Biludlejning i Sarajevo

51 personer har søgt efter billeje i Sarajevo in juni.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sarajevo for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Sarajevo udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget, Enterprise og Alamo. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sarajevo har de billigste biludlejningspriser?

Europcar har typisk de billigste daglige priser i Sarajevo, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 364 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 89 kr./dag for deres udlejningsbil i Sarajevo.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sarajevo, Bosnien-Herzegovina biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Sarajevo tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Budget, Enterprise og Alamo, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sarajevo har flest biludlejningssteder?

I byen Sarajevo, Bosnien-Herzegovina er der 3 udlejningssteder ejet af Avis med en gennemsnitlig daglig pris på 166 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina?

50 km/t. er fartgrænsen i Sarajevo, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Sarajevo er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Sarajevo så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina i juni?

Normalt er vejret i Sarajevo i juni måned 17 °C og den forventede nedbør er 20 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Sarajevo typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Sarajevo om vejret i resten af Federation of Bosnia and Herzegovina?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sarajevo til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Federation of Bosnia and Herzegovina normalt har en temperatur på 19 °C, og at du kan forvente 66,7 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Bosnien-Herzegovina


Biludlejning i lufthavne i Sarajevo

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sarajevo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sarajevo