Udlejningsbiler fra Euro Rent i Sarajevo

Find og sammenlign gode tilbud på Euro Rent udlejningsbiler i Sarajevo

Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Sarajevo, Bosnien-Herzegovina
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Euro Rent biludlejningstilbud i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

156 kr. - 329 kr.

Alle biltyper

156 kr. - 723 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Euro Rent i Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina er i oktober når priserne er 156 kr. per dag i gennemsnit. 156 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 227 kr. for en Euro Rent Lille udlejningsbil i Sarajevo. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Euro Rent i Sarajevo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Euro Rent alt efter hvilken dag du booker.


Sarajevo Euro Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Euro Rent biludlejningssteder i Sarajevo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Euro Rent

7 kontorer

Information om Euro Rent udlejningsbiler i Sarajevo

Euro Rent ønsker at deres kunder og personale i Sarajevo skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Euro Rent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Sarajevo. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Euro Rent har 1 lokation i Lufthavn: Sarajevo Butmir som som er beliggende på Sarajevo International airport.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Euro Rent i Sarajevo, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 161 kr./dag i gennemsnit og 157 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

For 161 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Euro Rent i Sarajevo (3% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Euro Rent). I det seneste år har 33% af momondo-brugere som vælger at leje fra Euro Rent mens de er i Sarajevo lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Euro Rent også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.