Billeje i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
5. dec. — 12. dec.
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Santa Cruz de Tenerife

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Santa Cruz de Tenerife?

De billigste udlejningsbiler i Santa Cruz de Tenerife kan normalt findes gennem ORLANDO . Når du booker hos ORLANDO , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 27 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Santa Cruz de Tenerife er 59 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Santa Cruz de Tenerife?

En Citroen C1 er den mest populære bil at leje in Santa Cruz de Tenerife ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Citroen C1 på helt ned til 65 kr./dag in Santa Cruz de Tenerife, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 262 kr./dag. En anden populær bil at leje in Santa Cruz de Tenerife er en Volkswagen Polo, der i gennemsnit koster 268 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 60 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer
Lille mellemklasse172 kr./dag
Varevogn til passagerer348 kr./dag
Kompakt SUV201 kr./dag
Leverandørvalg216 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Santa Cruz de Tenerife

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Mange danske turister har været på Kanarieøerne, og mange vil tage dertil igen. Det er en klassiker, du aldrig bliver træt af. Der er mange øer at vælge blandt, og de har hver deres særtræk. Tenerife er den største af de berømte vulkanøer i Atlanterhavet, og hovedbyen på øen er Santa Cruz, der ligger helt oppe i nordøst. Byen er lig med palmestrande og blødt strandsand fra Sahara, og du kan naturligvis benytte billeje i Santa Cruz de Tenerife. Du skal blot se nærmere på de mange udbydere, som desuden har fastlagt en mindstealder for kørsel i udlejningsbil på øen. Biludlejning i Santa Cruz de Tenerife hos Budget kræver, at du er fyldt 21 år. Ydermere skal alle chauffører under 25 år betale et ekstra beløb om dagen på ca. 24,97 EUR (ca. 186 DKK). Derudover skal du vise et kørekort, der er mindst et år gammelt. Til sammenligning skal du være 18 år for at foretage billeje i Santa Cruz de Tenerife hos Inter Rent. Samtidig skal alle førere under 20 år betale et dagstillæg på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Hertz, Avis, Thrifty og alle andre udlejningsfirmaer arbejder med lignende alderskrav. Lej bil i Santa Cruz de Tenerife, så du kan køre rundt på hele øen og opleve dens mange facetter!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du kører afsted med åbent tag på den lejede cabriolet, skal du kende Spaniens regler på vejene. I byområdet må du køre maks. 50 km/t. De spanske landeveje har en fartgrænse på 90 km/t, og på motorveje er den 120 km/t. Promillegrænsen i Spanien på 0,5. Du skal køre med lyset tændt, når mørket falder på. Det skal også tændes, hvis du passerer tunneller. Vejafgifter er en del af brugerbetalingen for at benytte de spanske motorveje. Prisen er på ca. 9,50 EUR (ca. 71 DKK) pr. gang. Vejafgift og lygteføring i tunneller er dog mest relevant på fastlandet.

Parkering

Infrastrukturen er væsentligt forbedret på Tenerife gennem de senere år, hvilket også betyder mange parkeringspladser. Du kan med fordel parkere i et af parkeringshusene i Santa Cruz de Tenerife. Parking La Ola og Parking Estadio er blot nogle af mulighederne til en timepris på ca. 0,70 EUR (ca. 5 DKK). Det er også muligt at parkere gratis på udvalgte steder i byen. Du kan eksempelvis parkere gratis ved Santa Cruz Twin Towers og ved CC Meridiano Mall.

Udflugtsmål i og omkring Santa Cruz de Tenerife

Du har mulighed for at se en stor del af Tenerife, når du foretager billeje i Santa Cruz de Tenerife. Vulkanen Teide er øens hovedattraktion, som du ikke bør gå glip af. Du kan køre det meste af vejen, men for at komme tættere på toppen foregår det sidste stykke via svævebane. En tur til den historiske by San Cristóbal de La Laguna er også oplagt. Byen er betagende med sine farvede huse og brostensbelagte gader. Og så er den tilmed optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Husk, at du kan leje ekstraudstyr som GPS og barnestol i forbindelse med reservationen. Du kan også tilkøbe fri kilometer, hvis de da ikke i forvejen er inkluderet i prisen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som bil-lejer har du mange muligheder i forhold til valg af forsikringer. Du er udmærket dækket med den ansvarsforsikring, tyveriforsikring og skadesforsikring, som langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Men du kan også vælge at komme af med din selvrisiko ved at betale et ekstra beløb. Det er også muligt at købe dækning på eksempelvis undervogn, ruder og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort i Santa Cruz de Tenerife, eller skal man have et internationalt?

Et internationalt kørekort er ikke nødvendigt, da Spanien er medlem af EU.

Hvor i Santa Cruz de Tenerife kan man hente og aflevere sin lejebil?

Los Rodeos Lufthavn er lokationen for enhver bilafhentning og -aflevering i Santa Cruz.


Find billig billeje i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Find den lejebil i Santa Cruz de Tenerife, der passer til dine behov

Lille cars

137 kr. - 269 kr.

Alle biltyper

213 kr. - 560 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 194 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i september. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 137 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Santa Cruz de Tenerife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 327 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i november. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 165 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 381 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i september. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 283 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i marts. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 122 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Santa Cruz de Tenerife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 356 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i august. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 182 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Santa Cruz de Tenerife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 348 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i september. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 181 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

172 kr./dag

4 feb. - 11 feb.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Cicar

1 kontor

Canarias

6 kontorer

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor

INTERRENT

1 kontor

Avis

1 kontor

Sunnycars

4 kontorer

Offer Car Hire

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Santa Cruz de Tenerife

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Santa Cruz de Tenerife

Det mest populære bureau

ORLANDO

Populære biltyper

SUV, Mini, Economy

Billigste lejebil

131 kr.

Den mest populære model

Citroen C1
Det mest populære biludlejningsbureau i Santa Cruz de Tenerife, der er fundet på momondo i denne måned, er ORLANDO . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Goldcar Rental SP og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife i de seneste 72 timer: SUV, Mini, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Santa Cruz de Tenerife er 131 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 180 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Santa Cruz de Tenerife i de seneste 7 dage er Citroen C1. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Herunder vises de mest populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Kørsel i lejebil i Santa Cruz de Tenerife – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Santa Cruz de Tenerife, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Santa Cruz de Tenerife, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Santa Cruz de Tenerife biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Santa Cruz de Tenerife tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santa Cruz de Tenerife, Spanien?

Rejsende, som lejer en bil i Santa Cruz de Tenerife, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Santa Cruz de Tenerife ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen T-Cross in Santa Cruz de Tenerife?

Hvordan er vejret i Santa Cruz de Tenerife, Spanien i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Santa Cruz de Tenerife 20 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Santa Cruz de Tenerife.

Minder vejret i Santa Cruz de Tenerife om vejret i resten af Kanariske Øer?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Santa Cruz de Tenerife til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kanariske Øer normalt har en temperatur på 20 °C, og at du kan forvente 30,6 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santa Cruz de Tenerife?

Priser for biler i Santa Cruz de Tenerife blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santa Cruz de Tenerife?

Fra november 2023 er der 31 udbydere at vælge mellem for biler i Santa Cruz de Tenerife.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Santa Cruz de Tenerife. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Santa Cruz de Tenerife. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Santa Cruz de Tenerife?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Santa Cruz de Tenerife, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Santa Cruz de Tenerife?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Santa Cruz de Tenerife med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Santa Cruz de Tenerife, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Santa Cruz de Tenerife på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Santa Cruz de Tenerife på momondo.

Kan jeg finde billeje i Santa Cruz de Tenerife, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Santa Cruz de Tenerife med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Santa Cruz de Tenerife med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Santa Cruz de Tenerife på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santa Cruz de Tenerife på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.