Billeje i Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Alle

33 kr. - 229 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i juni. Med en lejepris på kun 33 kr. pr. dag er prisen 54% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. I Santa Cruz de Tenerife kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Information om din rejse til Santa Cruz de Tenerife

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Mange danske turister har været på Kanarieøerne, og mange vil tage dertil igen. Det er en klassiker, du aldrig bliver træt af. Der er mange øer at vælge blandt, og de har hver deres særtræk. Tenerife er den største af de berømte vulkanøer i Atlanterhavet, og hovedbyen på øen er Santa Cruz, der ligger helt oppe i nordøst. Byen er lig med palmestrande og blødt strandsand fra Sahara, og du kan naturligvis benytte billeje i Santa Cruz de Tenerife. Du skal blot se nærmere på de mange udbydere, som desuden har fastlagt en mindstealder for kørsel i udlejningsbil på øen. Biludlejning i Santa Cruz de Tenerife hos Budget kræver, at du er fyldt 21 år. Ydermere skal alle chauffører under 25 år betale et ekstra beløb om dagen på ca. 24,97 EUR (ca. 186 DKK). Derudover skal du vise et kørekort, der er mindst et år gammelt. Til sammenligning skal du være 18 år for at foretage billeje i Santa Cruz de Tenerife hos Inter Rent. Samtidig skal alle førere under 20 år betale et dagstillæg på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Hertz, Avis, Thrifty og alle andre udlejningsfirmaer arbejder med lignende alderskrav. Lej bil i Santa Cruz de Tenerife, så du kan køre rundt på hele øen og opleve dens mange facetter!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du kører afsted med åbent tag på den lejede cabriolet, skal du kende Spaniens regler på vejene. I byområdet må du køre maks. 50 km/t. De spanske landeveje har en fartgrænse på 90 km/t, og på motorveje er den 120 km/t. Promillegrænsen i Spanien på 0,5. Du skal køre med lyset tændt, når mørket falder på. Det skal også tændes, hvis du passerer tunneller. Vejafgifter er en del af brugerbetalingen for at benytte de spanske motorveje. Prisen er på ca. 9,50 EUR (ca. 71 DKK) pr. gang. Vejafgift og lygteføring i tunneller er dog mest relevant på fastlandet.

Parkering

Infrastrukturen er væsentligt forbedret på Tenerife gennem de senere år, hvilket også betyder mange parkeringspladser. Du kan med fordel parkere i et af parkeringshusene i Santa Cruz de Tenerife. Parking La Ola og Parking Estadio er blot nogle af mulighederne til en timepris på ca. 0,70 EUR (ca. 5 DKK). Det er også muligt at parkere gratis på udvalgte steder i byen. Du kan eksempelvis parkere gratis ved Santa Cruz Twin Towers og ved CC Meridiano Mall.

Udflugtsmål i og omkring Santa Cruz de Tenerife

Du har mulighed for at se en stor del af Tenerife, når du foretager billeje i Santa Cruz de Tenerife. Vulkanen Teide er øens hovedattraktion, som du ikke bør gå glip af. Du kan køre det meste af vejen, men for at komme tættere på toppen foregår det sidste stykke via svævebane. En tur til den historiske by San Cristóbal de La Laguna er også oplagt. Byen er betagende med sine farvede huse og brostensbelagte gader. Og så er den tilmed optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Husk, at du kan leje ekstraudstyr som GPS og barnestol i forbindelse med reservationen. Du kan også tilkøbe fri kilometer, hvis de da ikke i forvejen er inkluderet i prisen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som bil-lejer har du mange muligheder i forhold til valg af forsikringer. Du er udmærket dækket med den ansvarsforsikring, tyveriforsikring og skadesforsikring, som langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Men du kan også vælge at komme af med din selvrisiko ved at betale et ekstra beløb. Det er også muligt at købe dækning på eksempelvis undervogn, ruder og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort i Santa Cruz de Tenerife, eller skal man have et internationalt?

Et internationalt kørekort er ikke nødvendigt, da Spanien er medlem af EU.

Hvor i Santa Cruz de Tenerife kan man hente og aflevere sin lejebil?

Los Rodeos Lufthavn er lokationen for enhver bilafhentning og -aflevering i Santa Cruz. (Information checket 24/05/2019).


Afstanden fra Santa Cruz de Tenerife, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Granadilla Tenerife Syds biludlejningsdisk

Biludlejning i Santa Cruz de Tenerife

Indtil videre har der i marts været 38 søgninger på biludlejning i Santa Cruz de Tenerife på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Santa Cruz de Tenerife for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Sixt, og Thrifty er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Santa Cruz de Tenerife som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Santa Cruz de Tenerife. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Santa Cruz de Tenerife, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Santa Cruz de Tenerife biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Santa Cruz de Tenerife tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Santa Cruz de Tenerife i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 19 °C og nedbør på 0 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Santa Cruz de Tenerife er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Santa Cruz de Tenerife koster 286 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife har flest biludlejningssteder?

I byen Santa Cruz de Tenerife, Spanien er der 1 udlejningssted ejet af Sixt med en gennemsnitlig daglig pris på 186 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santa Cruz de Tenerife, Spanien?

Rejsende, som lejer en bil i Santa Cruz de Tenerife, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Santa Cruz de Tenerife ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Santa Cruz de Tenerife, Spanien i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Santa Cruz de Tenerife 18 °C, og den forventede nedbør er 20 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Santa Cruz de Tenerife.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

I betragtning af, at temperaturerne i Santa Cruz de Tenerife typisk er høje i løbet af marts, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Santa Cruz de Tenerife om vejret i resten af Kanariske Øer?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Santa Cruz de Tenerife til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kanariske Øer normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 19,2 mm nedbør.


Se flere lejebiler i Tenerife

Se vores biludlejningstilbud i byer som Arrecife, Granadilla og Las Palmas de Gran Canaria i Tenerife

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Cruz de Tenerife