Billeje i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

21 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Opel Corsa
Opel Meriva
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 4 passagerer

27 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Opel Meriva
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

25 kr./dag

18 sep. - 25 sep.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

73 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Hyundai i40

Vigtige oplysninger om billeje i Santa Cruz de Tenerife

Mange danske turister har været på Kanarieøerne, og mange vil tage dertil igen. Det er en klassiker, du aldrig bliver træt af. Der er mange øer at vælge blandt, og de har hver deres særtræk. Tenerife er den største af de berømte vulkanøer i Atlanterhavet, og hovedbyen på øen er Santa Cruz, der ligger helt oppe i nordøst. Byen er lig med palmestrande og blødt strandsand fra Sahara, og du kan naturligvis benytte billeje i Santa Cruz de Tenerife. Du skal blot se nærmere på de mange udbydere, som desuden har fastlagt en mindstealder for kørsel i udlejningsbil på øen. Biludlejning i Santa Cruz de Tenerife hos Budget kræver, at du er fyldt 21 år. Ydermere skal alle chauffører under 25 år betale et ekstra beløb om dagen på ca. 24,97 EUR (ca. 186 DKK). Derudover skal du vise et kørekort, der er mindst et år gammelt. Til sammenligning skal du være 18 år for at foretage billeje i Santa Cruz de Tenerife hos Inter Rent. Samtidig skal alle førere under 20 år betale et dagstillæg på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Hertz, Avis, Thrifty og alle andre udlejningsfirmaer arbejder med lignende alderskrav. Lej bil i Santa Cruz de Tenerife, så du kan køre rundt på hele øen og opleve dens mange facetter!

Inden du kører afsted med åbent tag på den lejede cabriolet, skal du kende Spaniens regler på vejene. I byområdet må du køre maks. 50 km/t. De spanske landeveje har en fartgrænse på 90 km/t, og på motorveje er den 120 km/t. Promillegrænsen i Spanien på 0,5. Du skal køre med lyset tændt, når mørket falder på. Det skal også tændes, hvis du passerer tunneller. Vejafgifter er en del af brugerbetalingen for at benytte de spanske motorveje. Prisen er på ca. 9,50 EUR (ca. 71 DKK) pr. gang. Vejafgift og lygteføring i tunneller er dog mest relevant på fastlandet.

Infrastrukturen er væsentligt forbedret på Tenerife gennem de senere år, hvilket også betyder mange parkeringspladser. Du kan med fordel parkere i et af parkeringshusene i Santa Cruz de Tenerife. Parking La Ola og Parking Estadio er blot nogle af mulighederne til en timepris på ca. 0,70 EUR (ca. 5 DKK). Det er også muligt at parkere gratis på udvalgte steder i byen. Du kan eksempelvis parkere gratis ved Santa Cruz Twin Towers og ved CC Meridiano Mall.

Du har mulighed for at se en stor del af Tenerife, når du foretager billeje i Santa Cruz de Tenerife. Vulkanen Teide er øens hovedattraktion, som du ikke bør gå glip af. Du kan køre det meste af vejen, men for at komme tættere på toppen foregår det sidste stykke via svævebane. En tur til den historiske by San Cristóbal de La Laguna er også oplagt. Byen er betagende med sine farvede huse og brostensbelagte gader. Og så er den tilmed optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Husk, at du kan leje ekstraudstyr som GPS og barnestol i forbindelse med reservationen. Du kan også tilkøbe fri kilometer, hvis de da ikke i forvejen er inkluderet i prisen.

Som bil-lejer har du mange muligheder i forhold til valg af forsikringer. Du er udmærket dækket med den ansvarsforsikring, tyveriforsikring og skadesforsikring, som langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Men du kan også vælge at komme af med din selvrisiko ved at betale et ekstra beløb. Det er også muligt at købe dækning på eksempelvis undervogn, ruder og tag.

Et internationalt kørekort er ikke nødvendigt, da Spanien er medlem af EU.

Los Rodeos Lufthavn er lokationen for enhver bilafhentning og -aflevering i Santa Cruz.


Find billig billeje i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Find den lejebil i Santa Cruz de Tenerife, der passer til dine behov

Biler i Lille

83 kr. - 313 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 621 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 177 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i september. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 83 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Santa Cruz de Tenerife.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 283 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i maj. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 106 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Santa Cruz de Tenerife.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 208 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i marts. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 130 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Santa Cruz de Tenerife.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer
5 kontorer
5 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Santa Cruz de Tenerife

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Santa Cruz de Tenerife

Det mest populære bureau

Top Car Canary

Populære biltyper

Intermediate, Mini, Economy

Billigste lejebil

125 kr.

Den mest populære model

Chevrolet Spark
Det mest populære biludlejningsbureau i Santa Cruz de Tenerife, der er fundet på momondo i denne måned, er Top Car Canary. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ORLANDO og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife i de seneste 72 timer: Intermediate, Mini, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Santa Cruz de Tenerife er 125 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 195 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Santa Cruz de Tenerife i de seneste 7 dage er Chevrolet Spark. Vores brugere foretrækker også Class Special Car som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Herunder vises de mest populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Kørsel i lejebil i Santa Cruz de Tenerife – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Santa Cruz de Tenerife, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Santa Cruz de Tenerife hos ORLANDO , som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 29 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Santa Cruz de Tenerife gennem ORLANDO er 62 kr./dag.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Santa Cruz de Tenerife biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Santa Cruz de Tenerife tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Med gennemsnitlige temperaturer på 22 °C og nedbør på 30 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i september måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Santa Cruz de Tenerife er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Santa Cruz de Tenerife koster 518 kr./dag i gennemsnit.

I byen Santa Cruz de Tenerife, Spanien er der 1 udlejningssted ejet af Top Car Canary med en gennemsnitlig daglig pris på 315 kr..

Rejsende, som lejer en bil i Santa Cruz de Tenerife, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Santa Cruz de Tenerife ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Santa Cruz de Tenerife 25 °C, og den forventede nedbør er 0 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Santa Cruz de Tenerife.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Santa Cruz de Tenerife til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kanariske Øer normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 0,7 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Santa Cruz de Tenerife

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Santa Cruz de Tenerife

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Cruz de Tenerife


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Santa Cruz de Tenerife, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Santa Cruz de Tenerife, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Santa Cruz de Tenerife på momondo.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Santa Cruz de Tenerife med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Santa Cruz de Tenerife på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.