Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
26. Mar — 2. Apr
Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
Tue 26.3
Middag
Tue 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Santa Cruz de Tenerife

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Santa Cruz de Tenerife?

De billigste udlejningsbiler i Santa Cruz de Tenerife kan normalt findes gennem ORLANDO . Når du booker hos ORLANDO , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 27 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Santa Cruz de Tenerife er 59 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer
Economy378 kr./dag
Lille mellemklasse423 kr./dag
Stor mellemklasse440 kr./dag
Mini366 kr./dag
Luksus753 kr./dag
Premium SUV739 kr./dag
Kompakt SUV412 kr./dag
Mellemstor SUV576 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Santa Cruz de Tenerife

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Mange danske turister har været på Kanarieøerne, og mange vil tage dertil igen. Det er en klassiker, du aldrig bliver træt af. Der er mange øer at vælge blandt, og de har hver deres særtræk. Tenerife er den største af de berømte vulkanøer i Atlanterhavet, og hovedbyen på øen er Santa Cruz, der ligger helt oppe i nordøst. Byen er lig med palmestrande og blødt strandsand fra Sahara, og du kan naturligvis benytte billeje i Santa Cruz de Tenerife. Du skal blot se nærmere på de mange udbydere, som desuden har fastlagt en mindstealder for kørsel i udlejningsbil på øen. Biludlejning i Santa Cruz de Tenerife hos Budget kræver, at du er fyldt 21 år. Ydermere skal alle chauffører under 25 år betale et ekstra beløb om dagen på ca. 24,97 EUR (ca. 186 DKK). Derudover skal du vise et kørekort, der er mindst et år gammelt. Til sammenligning skal du være 18 år for at foretage billeje i Santa Cruz de Tenerife hos Inter Rent. Samtidig skal alle førere under 20 år betale et dagstillæg på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Hertz, Avis, Thrifty og alle andre udlejningsfirmaer arbejder med lignende alderskrav. Lej bil i Santa Cruz de Tenerife, så du kan køre rundt på hele øen og opleve dens mange facetter!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Inden du kører afsted med åbent tag på den lejede cabriolet, skal du kende Spaniens regler på vejene. I byområdet må du køre maks. 50 km/t. De spanske landeveje har en fartgrænse på 90 km/t, og på motorveje er den 120 km/t. Promillegrænsen i Spanien på 0,5. Du skal køre med lyset tændt, når mørket falder på. Det skal også tændes, hvis du passerer tunneller. Vejafgifter er en del af brugerbetalingen for at benytte de spanske motorveje. Prisen er på ca. 9,50 EUR (ca. 71 DKK) pr. gang. Vejafgift og lygteføring i tunneller er dog mest relevant på fastlandet.

Parkering

Infrastrukturen er væsentligt forbedret på Tenerife gennem de senere år, hvilket også betyder mange parkeringspladser. Du kan med fordel parkere i et af parkeringshusene i Santa Cruz de Tenerife. Parking La Ola og Parking Estadio er blot nogle af mulighederne til en timepris på ca. 0,70 EUR (ca. 5 DKK). Det er også muligt at parkere gratis på udvalgte steder i byen. Du kan eksempelvis parkere gratis ved Santa Cruz Twin Towers og ved CC Meridiano Mall.

Udflugtsmål i og omkring Santa Cruz de Tenerife

Du har mulighed for at se en stor del af Tenerife, når du foretager billeje i Santa Cruz de Tenerife. Vulkanen Teide er øens hovedattraktion, som du ikke bør gå glip af. Du kan køre det meste af vejen, men for at komme tættere på toppen foregår det sidste stykke via svævebane. En tur til den historiske by San Cristóbal de La Laguna er også oplagt. Byen er betagende med sine farvede huse og brostensbelagte gader. Og så er den tilmed optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Husk, at du kan leje ekstraudstyr som GPS og barnestol i forbindelse med reservationen. Du kan også tilkøbe fri kilometer, hvis de da ikke i forvejen er inkluderet i prisen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som bil-lejer har du mange muligheder i forhold til valg af forsikringer. Du er udmærket dækket med den ansvarsforsikring, tyveriforsikring og skadesforsikring, som langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Men du kan også vælge at komme af med din selvrisiko ved at betale et ekstra beløb. Det er også muligt at købe dækning på eksempelvis undervogn, ruder og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort i Santa Cruz de Tenerife, eller skal man have et internationalt?

Et internationalt kørekort er ikke nødvendigt, da Spanien er medlem af EU.

Hvor i Santa Cruz de Tenerife kan man hente og aflevere sin lejebil?

Los Rodeos Lufthavn er lokationen for enhver bilafhentning og -aflevering i Santa Cruz.


Find billig billeje i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Find den lejebil i Santa Cruz de Tenerife, der passer til dine behov

Lille biler

93 kr. - 317 kr.

Alle biltyper

126 kr. - 617 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 202 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i juni. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Santa Cruz de Tenerife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 339 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 150 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Santa Cruz de Tenerife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 197 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i juni. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Santa Cruz de Tenerife.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er 236 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Santa Cruz de Tenerife, Spanien er i november. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 168 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. I Santa Cruz de Tenerife kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

366 kr./dag

25 Mar - 30 Mar
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

378 kr./dag

25 Mar - 30 Mar
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

423 kr./dag

25 Mar - 30 Mar
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife, Kanariske Øer

Cicar

1 kontor

Canarias

6 kontorer

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

INTERRENT

1 kontor

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor

Avis

1 kontor

Sunnycars

4 kontorer

KeynGo

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Santa Cruz de Tenerife

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Santa Cruz de Tenerife

Det mest populære bureau

ORLANDO

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste lejebil

88 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Santa Cruz de Tenerife, der er fundet på momondo i denne måned, er ORLANDO . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Goldcar Rental SP og Top Car Canary
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Santa Cruz de Tenerife i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Santa Cruz de Tenerife er 88 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 130 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Santa Cruz de Tenerife i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife

Herunder vises de mest populære hoteller i Santa Cruz de Tenerife
Iberostar Heritage Grand Mencey

Iberostar Heritage Grand Mencey

Calle Doctor Jose Naveiras, 38, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

1,0 km fra centrum

AC Hotel by Marriott Tenerife

AC Hotel by Marriott Tenerife

Calle Candelaria 31, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,0 km fra centrum

Hotel Colón Rambla

Hotel Colón Rambla

C/ Viera Y Clavijo 49, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

1,0 km fra centrum

Hotel Taburiente S.C.Tenerife

Hotel Taburiente S.C.Tenerife

C/ Dr Jose Naveiras 24A, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,9 km fra centrum

Silken Atlántida Santa Cruz

Silken Atlántida Santa Cruz

Avda. 3 de Mayo, 3, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

1,2 km fra centrum

Hotel Adonis Plaza

Hotel Adonis Plaza

Plaza de la Candelaria, 10, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,1 km fra centrum

NH Tenerife

NH Tenerife

Calle Candelaria Corner, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,0 km fra centrum

Occidental Santa Cruz Contemporáneo

Occidental Santa Cruz Contemporáneo

Rambla De Santa Cruz, 116, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,9 km fra centrum

Urban Anaga Hotel

Urban Anaga Hotel

Calle Imeldo Seris 19, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,1 km fra centrum

El jardin de Iris

El jardin de Iris

Ctra. Del Rosario, 100, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

3,4 km fra centrum

Hotel Atlantico Centro

Hotel Atlantico Centro

Calle Castillo, 12, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,1 km fra centrum

Hotel Adonis Capital

Hotel Adonis Capital

Calle Cruz Verde 24, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,1 km fra centrum

Hotel Principe Paz

Hotel Principe Paz

Calle de Valentin Sanz, 33, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,3 km fra centrum

Hotel Horizonte

Hotel Horizonte

C/. Santa Rosa de Lima, 11, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,4 km fra centrum

Hotel Escuela Santa Cruz

Hotel Escuela Santa Cruz

Avenida de Club Deportivo Tenerife, 40, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

1,1 km fra centrum

Apartamentos Bruja

Apartamentos Bruja

Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien

1,8 km fra centrum

Hotel Océano Centro

Hotel Océano Centro

Calle Castillo 6, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

0,1 km fra centrum

Hotel Nautico

Hotel Nautico

Calle Profesor Peraza de Ayala, 13, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spain

1,5 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Santa Cruz de Tenerife – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Santa Cruz de Tenerife, så du er klar til næste rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Santa Cruz de Tenerife i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 19 °C og nedbør på 0 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Santa Cruz de Tenerife er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Santa Cruz de Tenerife koster 307 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santa Cruz de Tenerife, Spanien?

Rejsende, som lejer en bil i Santa Cruz de Tenerife, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Santa Cruz de Tenerife ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Santa Cruz de Tenerife, Spanien i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Santa Cruz de Tenerife 18 °C, og den forventede nedbør er 20 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Santa Cruz de Tenerife.

Minder vejret i Santa Cruz de Tenerife om vejret i resten af Kanariske Øer?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Santa Cruz de Tenerife til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Kanariske Øer normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 20 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santa Cruz de Tenerife?

Priser for biler i Santa Cruz de Tenerife blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santa Cruz de Tenerife?

Fra marts 2024 er der 32 udbydere at vælge mellem for biler i Santa Cruz de Tenerife.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Santa Cruz de Tenerife. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Santa Cruz de Tenerife. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Santa Cruz de Tenerife?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Santa Cruz de Tenerife, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Santa Cruz de Tenerife?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Santa Cruz de Tenerife. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Santa Cruz de Tenerife med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Santa Cruz de Tenerife, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Santa Cruz de Tenerife på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Santa Cruz de Tenerife på momondo.

Kan jeg finde billeje i Santa Cruz de Tenerife, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Santa Cruz de Tenerife med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Santa Cruz de Tenerife med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Santa Cruz de Tenerife på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santa Cruz de Tenerife på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Santa Cruz de Tenerife

Populære biludlejningsbureauer i Santa Cruz de Tenerife


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 26.3
Middag
Tue 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo