Lej en bil i Cordoba, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cordoba, Argentina

Cordoba, Argentina
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Cordoba, Argentina
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Cordoba

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cordoba, Argentina
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
6 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Cordoba, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cordoba Pajas Blancass biludlejningsdisk

Biludlejning i Cordoba

Vi har foretaget 430 søgninger på biludlejning i Cordoba denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cordoba for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Cordoba. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cordoba, Argentina?

Hastighedsbegrænsningen i Cordoba er 70 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Cordoba har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 110 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Cordoba, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cordoba?

En Ford Ka er den mest populære bil at leje in Cordoba ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Ka på helt ned til 15 kr./dag in Cordoba, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 161 kr./dag. En anden populær bil at leje in Cordoba er en Renault Clio, der i gennemsnit koster 266 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 91 kr./dag.

Hvordan er vejret i Cordoba, Córdoba (provins i Argentina), Argentina i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Cordoba i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 70 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Cordoba typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Cordoba om vejret i resten af Córdoba (provins i Argentina)?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Cordoba og rundt i Córdoba (provins i Argentina) eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 70 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cordoba