Lej en bil i El Calafate, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i El Calafate, Argentina

El Calafate, Argentina
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
El Calafate, Argentina
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i El Calafate

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i El Calafate, Argentina
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

6,6
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

5,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

5,5

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

5,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra El Calafate, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: El Calafates biludlejningsdisk

Biludlejning i El Calafate

13 brugere har søgt efter billeje i El Calafate med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i El Calafate for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i El Calafate udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget, Avis og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min El Calafate, Argentina biludlejning?

Udlejningsbiler i El Calafate fra populære udlejningssteder såsom Budget, Avis og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i El Calafate, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i El Calafate, Argentina?

70 km/t. er fartgrænsen i El Calafate, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring El Calafate er henholdsvis 110 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i El Calafate så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in El Calafate?

Den mest populære bil at leje in El Calafate blandt momondo-brugere er Ford Focus, efterfulgt af Hyundai Accent. Vores brugere har set tilbud på Ford Focus in El Calafate for 641 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 273 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 481 kr. om dagen for at leje en Hyundai Accent in El Calafate, selvom du kan finde priser på helt ned til 226 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i El Calafate, Argentina i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i El Calafate i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 9 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i El Calafate i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i El Calafate. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i El Calafate plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Ka og Ford Focus.

Minder vejret i El Calafate om vejret i resten af Santa Cruz?

Klimaet i Santa Cruz i oktober er normalt 9 °C med en forventet nedbør på 9 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra El Calafate til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til El Calafate