Lej en bil i Trelew, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trelew, Argentina

Trelew, Argentina
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Trelew, Argentina
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Trelew

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trelew, Argentina
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Trelew, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Puerto Madryn El Tehuelches biludlejningsdisk

Biludlejning i Trelew

I oktober har vi foretaget 651 søgninger på biludlejning i Trelew for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Trelew for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Trelew. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trelew, Argentina?

Trelews hastighedsbegrænsning er 70 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Trelew er hastighedsbegrænsningen 110 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Trelew, Argentina i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Trelew 14 °C, og den forventede nedbør er 21 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Trelew.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Trelew i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Trelew. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Trelew plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Focus.

Minder vejret i Trelew om vejret i resten af Chubut?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Trelew til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Chubut normalt har en temperatur på 13 °C, og at du kan forvente 15,5 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Trelew