Lej en bil i Larnaca, Cypern

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Larnaca, Cypern

Larnaca, Cypern
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Larnaca, Cypern
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Larnaca, Cypern

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

32 kr. - 201 kr.

Alle biltyper

32 kr. - 327 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Larnaca, Cypern, er 90 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Larnaca, Cypern, er i januar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 32 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Larnaca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Larnaca, Cypern, er 181 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Larnaca, Cypern, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 193 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Larnaca.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Autounion Car Rental

150 kr./dag

8 sep – 15 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

158 kr./dag

9 sep – 16 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
AbbyCar Car Rentals

165 kr./dag

8 sep – 15 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Larnaca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Larnaca, Cypern
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,2

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,2
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Larnaca, Cypern til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Larnacas biludlejningsdisk

Biludlejning i Larnaca

Indtil videre har der i juli været 64 søgninger på biludlejning i Larnaca på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Larnaca for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Larnaca udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Hertz og Europcar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Larnaca har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Larnaca hos KEM RENTAL CARS, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 71 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Larnaca gennem KEM RENTAL CARS er 108 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Larnaca, Cypern biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Larnaca har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Alamo, Hertz og Europcar er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Larnaca, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Larnaca har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Larnaca, Cypern, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Larnaca, Cypern by, og du kan forvente at betale omkring 212 kr./dag for din udlejningsbil i Larnaca, Cypern.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Larnaca, Cypern?

Hvis du lejer en bil i Larnaca, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Larnaca er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Larnaca er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..

Hvordan er vejret i Larnaca, Cypern i juli?

I juli er der normalt 10 mm nedbør i Larnaca og en gennemsnitstemperatur på 26 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Larnaca, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Larnaca er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Larnaca om vejret i resten af Larnaca?

Dem, der gerne vil leje bil i Larnaca til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Larnaca i juli måned normalt er ca. 26 °C med 10 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Cypern

Se vores biludlejningstilbud i byer som Ayia Napa, Paphos og Limassol i Cypern

Biludlejning i lufthavne i Larnaca

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Larnaca

Kom i gang med at planlægge din rejse til Larnaca