De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Larnaca

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Larnaca

Chaufførens alder: 26-65
Thu 23.5
Thu 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Larnaca

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Larnaca
Economy111 kr./dag
Lille mellemklasse117 kr./dag
Stor mellemklasse203 kr./dag
Lille varevogn351 kr./dag
Mini113 kr./dag
Varevogn til passagerer386 kr./dag
Luksus712 kr./dag
Kompakt SUV177 kr./dag
Kompakt stationcar311 kr./dag
Mellemstor SUV361 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Larnaca

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Larnaca

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Larnaca?

De billigste udlejningsbiler i Larnaca kan normalt findes gennem AbbyCar Car Rentals. Når du booker hos AbbyCar Car Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 78 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Larnaca er 80 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Larnaca har flest lokationer?

CarWiz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Larnaca, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Larnaca?

Den mest populære bil at leje in Larnaca blandt momondo-brugere er Volkswagen T-Cross, efterfulgt af Ford Fiesta. Vores brugere har set tilbud på Volkswagen T-Cross in Larnaca for 276 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 242 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 146 kr. om dagen for at leje en Ford Fiesta in Larnaca, selvom du kan finde priser på helt ned til 109 kr. om dagen.

Find billig billeje i Larnaca

Find den lejebil i Larnaca, der passer til dine behov

Lille biler

112 kr. - 286 kr.

Alle biltyper

241 kr. - 558 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Larnaca, Cypern er 200 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Larnaca, Cypern er i marts. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 112 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Larnaca, Cypern er 454 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Larnaca, Cypern er i december. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 217 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Larnaca, Cypern er 837 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Larnaca, Cypern er i marts. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 428 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 55% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Larnaca, Cypern er 479 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Larnaca, Cypern er i marts. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 194 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Larnaca, Cypern er 590 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Larnaca, Cypern er i marts. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 415 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Larnaca, Cypern er 866 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Larnaca, Cypern er i august. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 800 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 57% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Larnaca, Cypern er 783 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Larnaca, Cypern er i april. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 664 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 52% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

111 kr./dag

22 Jun - 29 Jun
Volkswagen Polo
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

113 kr./dag

11 Jun - 18 Jun
Fiat Panda
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

114 kr./dag

11 Jun - 18 Jun
Fiat Panda

Biludlejningsfirmaer i Larnaca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Larnaca

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

AERCAR

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,4

Value

9,4

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,6

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

5,6

Value

7,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,3

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,3

Value

5,6

CarWiz

7 kontorer

7777 Rentcar

4 kontorer

Right Cars

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Larnaca

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Larnaca

Det mest populære bureau

Autorent Cyprus

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

144 kr.

Den mest populære model

Volkswagen T-Cross
Det mest populære biludlejningsbureau i Larnaca, der er fundet på momondo i denne måned, er Autorent Cyprus. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Larnaca i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Larnaca er 144 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 277 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Larnaca i de seneste 7 dage er Volkswagen T-Cross. Vores brugere foretrækker også Class Economy Car som alternativ.

Kørsel i lejebil i Larnaca – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Larnaca, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Larnaca, Cypern i juni?

For en weekend i juni er de bedste biludlejningstilbud i Larnaca fra omkring 154 kr.-306 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 115 kr.-352 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Larnaca, Cypern biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Larnaca har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Economy Rent a Car, GREEN MOTION og AERCAR er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Larnaca, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Larnaca i juni måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Larnaca på i juni måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Larnaca har en gennemsnitstemperatur på 26 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i juni måned. Leje af en Cabriolet i Larnaca koster 835 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Larnaca, Cypern?

Hvis du lejer en bil i Larnaca, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Larnaca er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Larnaca er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..

Hvordan er vejret i Larnaca, Cypern i maj?

I maj er der normalt 10 mm nedbør i Larnaca og en gennemsnitstemperatur på 20 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Larnaca, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Larnaca om vejret i resten af Larnaca?

Dem, der gerne vil leje bil i Larnaca til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Larnaca i maj måned normalt er ca. 20 °C med 10 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Larnaca?

Priser for biler i Larnaca blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Larnaca?

Fra maj 2024 er der 96 udbydere at vælge mellem for biler i Larnaca.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Larnaca?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Larnaca. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Larnaca?

Alle førere, der lejer en bil i Larnaca, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Larnaca?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Larnaca, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Larnaca?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Larnaca. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Larnaca med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Larnaca, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Larnaca på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Larnaca.

Kan jeg finde billeje i Larnaca, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Larnaca.

Kan jeg søge efter billeje i Larnaca med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Larnaca på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Larnaca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 23.5
Middag
Thu 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Larnaca

Populære typer af udlejningsbiler i Larnaca