Billeje i Larnaca

Find billige tilbud på biludlejning i Larnaca

Larnaca, Cypern
1. juni — 8. juni
Samme aflevering
Larnaca, Cypern
tor. 1.6
Middag
tor. 8.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Larnaca

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Larnaca

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Larnaca?

De billigste udlejningsbiler i Larnaca kan normalt findes gennem Thrifty. Når du booker hos Thrifty, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 41 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Larnaca er 41 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Larnaca har flest lokationer?

CarWiz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Larnaca, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Larnaca?

Den mest populære bil at leje in Larnaca blandt momondo-brugere er Nissan Serena, efterfulgt af Citroen C1. Vores brugere har set tilbud på Nissan Serena in Larnaca for 518 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 494 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 160 kr. om dagen for at leje en Citroen C1 in Larnaca, selvom du kan finde priser på helt ned til 125 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Larnaca

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Larnaca
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

30 maj - 6 juni
Opel Corsa
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

137 kr./dag

30 maj - 6 juni
Ford Ka
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

145 kr./dag

24 juni - 4 juli
Volkswagen Golf
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

156 kr./dag

24 juni - 4 juli
Peugeot 208
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

157 kr./dag

24 juni - 4 juli
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

160 kr./dag

24 juni - 4 juli
Volkswagen Polo
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

188 kr./dag

24 juni - 4 juli
Mazda CX-3
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

255 kr./dag

30 maj - 6 juni
Renault Kadjar
Renault Clio Estate
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

315 kr./dag

31 maj - 7 juni
Renault Clio Estate

Vigtige oplysninger om billeje i Larnaca

Uanset hvilke udlejningsbureauer i Larnaca eller Cypern du vælger, så kan du ikke uden videre krydse grænsen i din udlejningsbil. Du kan ikke bare regne med, at den pågældende biludlejer vil gå med til at lade sine biler krydse grænsen. Det afhænger helt af biludlejeren, om de opererer i flere lande, og hvilke forsikringer de har. Derfor skal du altid læse udlejningsbureauets betingelser, før du lejer en bil. Vil du over grænsen i din lejebil, skal du ofte opgive en rejseplan til biludlejningsbureauet, før du påbegynder sin rejse. Blandt andet for at de har styr på, hvor deres lejebil befinder sig. Det kan kraftigt anbefales, at du altid undersøger de enkelte biludlejere i Larnaca og deres betingelser hjemmefra.

Du skal være forberedt på, at biludlejningsbureauer i Larnaca og Cypern generelt som udgangspunkt altid forlanger, at du kan fremvise et internationalt kreditkort, når du vil leje en bil. De fleste udlejningsbureauer bruger kreditkortet som forsikring og trækker et depositum på kortet. Det er vigtigt, at du har et internationalt kreditkort og ikke blot et debetkort, som de gængse danske kort ofte er. Biludlejerne vil nemlig reservere et beløb på dit kort i det øjeblik, du lejer bilen. Det gør de for at sikre sig mod skader, tyveri eller til afregning af brændstof. Biludlejeren trækker dog ikke uden videre pengene, før du godkender beløbet. Du kan dog godt finde små biludlejere med færre biler til rådighed, hvor du kan leje biler med kontanter. Det er dog sjældent noget, der anbefales, da du ikke kan være sikker på bilernes kvalitet, og du kan være ret sikker på, at du kommer til at betale en ekstra høj forsikring til udlejer.

Den allervigtigste forskel på Danmark og Cypern er, at man på Cypern kører i venstre side. Det skal du være klar på at kunne kapere, når du sætter dig ind i din lejebil. Lejebiler på Cypern er meget genkendelige for alle, da de har røde nummerplader med sorte bogstaver. Derfor lægger man mærke til bilerne, og du kan godt regne med, at bliver der problemer, fordi du for eksempel bliver involveret i et uheld, kan du risikere automatisk at måtte påtage dig skylden, da du kører i en fuldt forsikret bil i modsætning til mange af de lokale. Færdselsreglerne i Larnaca er som udgangspunkt de samme som i Danmark. Dog kan du godt opleve, at mange af de lokale tager lidt løst på håndhævningen af dem. Derfor bør du holde et ekstra øje på vejen og dine medtrafikanter. Du må ikke køre lige så hurtigt på motorvejen som i Danmark, men generelt er man i Cypern mere large i forhold til overskridelser af hastighedsbegrænsningerne. Det er man til gengæld ikke, når det gælder promillegrænserne, som er lavere end i Danmark. Du skal altid bruge sikkerhedssele, da det er lovpligtigt. Dog kun på forsædet. Det er endnu ikke lovpligtigt at skulle bruge seler eller barnesæder på bagsædet af bilen.


Find billig billeje i Larnaca

Find den lejebil i Larnaca, der passer til dine behov

Biler i Lille

110 kr. - 237 kr.

Alle biltyper

291 kr. - 888 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Larnaca, Cypern er 177 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Larnaca, Cypern er i februar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 110 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 66% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Larnaca, Cypern er 424 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Larnaca, Cypern er i marts. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 184 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Larnaca, Cypern er 789 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Larnaca, Cypern er i december. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 310 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Larnaca, Cypern er 457 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Larnaca, Cypern er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 191 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Larnaca, Cypern er 448 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Larnaca, Cypern er i december. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 264 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Larnaca.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Larnaca, Cypern er 833 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Larnaca, Cypern er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 610 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Larnaca, Cypern er 692 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Larnaca, Cypern er i september. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 539 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

30 maj - 6 juni
Opel Corsa
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

137 kr./dag

30 maj - 6 juni
Ford Ka
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

145 kr./dag

24 juni - 4 juli
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Larnaca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Larnaca

AERCAR

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,5

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

5,6

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,6

Value

4,8

CarWiz

7 kontorer

7777 Rentcar

4 kontorer

GREEN MOTION

3 kontorer

Right Cars

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Larnaca

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Larnaca

Det mest populære bureau

Get Your Car

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

152 kr.

Den mest populære model

Nissan Serena
Det mest populære biludlejningsbureau i Larnaca, der er fundet på momondo i denne måned, er Get Your Car. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er GREEN MOTION og AERCAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Larnaca i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Larnaca er 152 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 201 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Larnaca i de seneste 7 dage er Nissan Serena. Vores brugere foretrækker også Citroen C1 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Larnaca

Herunder vises de mest populære hoteller i Larnaca

Kørsel i lejebil i Larnaca – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Larnaca, så du er klar til næste rejse.

Hvert udlejningsfirma i Larnaca har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. AERCAR, Alamo og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Larnaca, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Larnaca på i juni måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Larnaca har en gennemsnitstemperatur på 26 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i juni måned. Leje af en Cabriolet i Larnaca koster 687 kr./dag i gennemsnit.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Larnaca

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Larnaca

Lejebiler der er populære i Larnaca

Lej en af disse populære biltyper i Larnaca

Se flere lejebiler i Cypern

Find billige udlejningsbiler i Cypern

Kom i gang med at planlægge din rejse til Larnaca


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Larnaca, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Larnaca. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.