Billeje i Larnaca, Larnaca

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Larnaca, Larnaca

Larnaca, Cypern
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Larnaca, Cypern
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Larnaca, Larnaca

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Larnaca, Larnaca
Opel Combo
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

73 kr./dag

28 juni - 5 juli
Opel Combo
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

43 kr./dag

28 juni - 4 juli
Renault Duster
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

28 juni - 5 juli
Fiat 500
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

50 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daihatsu Sirion
Class SUV
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer

131 kr./dag

3 sep. - 11 sep.
Class SUV
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

28 juni - 5 juli
Toyota Rush
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

62 kr./dag

19 juli - 10 aug.
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

23 kr./dag

28 juni - 5 juli
Hyundai Accent

Find billig billeje i Larnaca, Larnaca

Find den lejebil i Larnaca, der passer til dine behov

Biler i Lille

35 kr. - 284 kr.

Alle biltyper

35 kr. - 688 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Larnaca, Cypern er 180 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Larnaca, Cypern er i januar. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 35 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Larnaca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Larnaca, Cypern er 290 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Larnaca, Cypern er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 216 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Larnaca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Larnaca, Cypern er 366 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Larnaca, Cypern er i september. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 286 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Larnaca, Cypern er 358 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Larnaca, Cypern er i februar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Larnaca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Larnaca, Cypern er 338 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Larnaca, Cypern er i december. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Larnaca.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Larnaca, Cypern er 359 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Larnaca, Cypern er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 385 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Larnaca. I Larnaca kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daihatsu Sirion
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

22 kr./dag

28 juni - 5 juli
Fiat 500
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

28 juni - 5 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Larnaca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Larnaca, Larnaca
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Larnaca

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Larnaca

Det mest populære bureau

Autorent Car Rental

Populære biltyper

Mini, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

172 kr.

Den mest populære model

Ford Fiesta
Det mest populære biludlejningsbureau i Larnaca, der er fundet på momondo i denne måned, er Autorent Car Rental. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er AERCAR og Right Cars
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Larnaca i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Larnaca er 172 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 221 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Larnaca i de seneste 7 dage er Ford Fiesta. Vores brugere foretrækker også Nissan Serena som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Larnaca

Uanset hvilke udlejningsbureauer i Larnaca eller Cypern du vælger, så kan du ikke uden videre krydse grænsen i din udlejningsbil. Du kan ikke bare regne med, at den pågældende biludlejer vil gå med til at lade sine biler krydse grænsen. Det afhænger helt af biludlejeren, om de opererer i flere lande, og hvilke forsikringer de har. Derfor skal du altid læse udlejningsbureauets betingelser, før du lejer en bil. Vil du over grænsen i din lejebil, skal du ofte opgive en rejseplan til biludlejningsbureauet, før du påbegynder sin rejse. Blandt andet for at de har styr på, hvor deres lejebil befinder sig. Det kan kraftigt anbefales, at du altid undersøger de enkelte biludlejere i Larnaca og deres betingelser hjemmefra.

Du skal være forberedt på, at biludlejningsbureauer i Larnaca og Cypern generelt som udgangspunkt altid forlanger, at du kan fremvise et internationalt kreditkort, når du vil leje en bil. De fleste udlejningsbureauer bruger kreditkortet som forsikring og trækker et depositum på kortet. Det er vigtigt, at du har et internationalt kreditkort og ikke blot et debetkort, som de gængse danske kort ofte er. Biludlejerne vil nemlig reservere et beløb på dit kort i det øjeblik, du lejer bilen. Det gør de for at sikre sig mod skader, tyveri eller til afregning af brændstof. Biludlejeren trækker dog ikke uden videre pengene, før du godkender beløbet. Du kan dog godt finde små biludlejere med færre biler til rådighed, hvor du kan leje biler med kontanter. Det er dog sjældent noget, der anbefales, da du ikke kan være sikker på bilernes kvalitet, og du kan være ret sikker på, at du kommer til at betale en ekstra høj forsikring til udlejer.

Den allervigtigste forskel på Danmark og Cypern er, at man på Cypern kører i venstre side. Det skal du være klar på at kunne kapere, når du sætter dig ind i din lejebil. Lejebiler på Cypern er meget genkendelige for alle, da de har røde nummerplader med sorte bogstaver. Derfor lægger man mærke til bilerne, og du kan godt regne med, at bliver der problemer, fordi du for eksempel bliver involveret i et uheld, kan du risikere automatisk at måtte påtage dig skylden, da du kører i en fuldt forsikret bil i modsætning til mange af de lokale. Færdselsreglerne i Larnaca er som udgangspunkt de samme som i Danmark. Dog kan du godt opleve, at mange af de lokale tager lidt løst på håndhævningen af dem. Derfor bør du holde et ekstra øje på vejen og dine medtrafikanter. Du må ikke køre lige så hurtigt på motorvejen som i Danmark, men generelt er man i Cypern mere large i forhold til overskridelser af hastighedsbegrænsningerne. Det er man til gengæld ikke, når det gælder promillegrænserne, som er lavere end i Danmark. Du skal altid bruge sikkerhedssele, da det er lovpligtigt. Dog kun på forsædet. Det er endnu ikke lovpligtigt at skulle bruge seler eller barnesæder på bagsædet af bilen.

Du skal naturligvis altid kunne fremvise et gyldigt kørekort, som passer til den bil eller det køretøj, som du ønsker at leje. Du skal være klar over, at du de fleste steder skal være fyldt 21 år, nogle steder endda 23, for at du overhovedet kan få lov til at leje en bil i Larnaca. Er du under 25 år, skal du for det meste betale et ekstra gebyr for at leje en bil på Cypern. Du skal altid huske at have gyldigt pas eller et internationalt ID-kort med, når du skal leje en bil. Er det første gang, du skal leje bil i udlandet, eller er du i tvivl om betingelser, eller hvilke papirer du skal bruge, så kan det anbefales, at du lejer din bil hjemmefra, inden ferien starter. På denne måde undgår du trælse misforståelser, som er svære at gøre noget ved, når du først er i Larnaca.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Larnaca

Herunder vises de mest populære hoteller i Larnaca

Kørsel i lejebil i Larnaca – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Larnaca, så du er klar til næste rejse.

For en weekend i juli er de bedste biludlejningstilbud i Larnaca fra omkring 383 kr.-383 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 158 kr.-267 kr..

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Larnaca hos KEM RENTAL CARS, som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 80 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Larnaca gennem KEM RENTAL CARS er 121 kr./dag.

Hvert udlejningsfirma i Larnaca har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Hertz og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Larnaca, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Larnaca på i juli måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Larnaca har en gennemsnitstemperatur på 26 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i juli måned. Leje af en Cabriolet i Larnaca koster 433 kr./dag i gennemsnit.

Europcar er meget populært i Larnaca, Cypern, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Larnaca, Cypern by, og du kan forvente at betale omkring 318 kr./dag for din udlejningsbil i Larnaca, Cypern.

Hvis du lejer en bil i Larnaca, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Larnaca er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Larnaca er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..

I juni er der normalt 10 mm nedbør i Larnaca og en gennemsnitstemperatur på 23 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Larnaca, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Dem, der gerne vil leje bil i Larnaca til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Larnaca i juni måned normalt er ca. 23 °C med 10 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Larnaca

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Larnaca

Se flere lejebiler i Cypern

Find billige udlejningsbiler i Cypern

Kom i gang med at planlægge din rejse til Larnaca


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Larnaca, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Larnaca. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Larnaca, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Larnaca.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Larnaca.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Larnaca på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.