Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Larnaca

Find billige fly til Larnaca fra 385 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.2
ons. 6.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Larnaca

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Larnaca

Bedste pris på enkeltbillet

385 kr.

Bedste pris på returbillet

895 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 55min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Larnaca fra Danmark i de seneste 72 timer er 385 kr. (København Kastrup til Larnaca).
Den bedste pris på en returbillet til Larnaca fra Danmark i de seneste 72 timer er 895 kr. (København Kastrup til Larnaca).
Det hurtigste fly til Larnaca fra Danmark tager 3t. 55min. (København Kastrup til Larnaca).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Larnaca, herunder Lufthansa, SWISS og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Larnaca

Få indsigter om din flyrejse til Larnaca, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Larnaca?

Den billigste måned at flyve til Larnaca fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 564 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Larnaca fra Danmark i februar i stedet. Fly til Larnaca i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 578 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Larnaca?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Larnaca fra Jerevan for 830 kr.. Det er 29% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Larnaca. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Larnaca fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Larnaca på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Larnaca fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.380 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Larnaca er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.537 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Larnaca?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Larnaca på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Larnaca om aftenen helt ned til 1.091 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Larnaca, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.208 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Larnaca?

Det tager i gennemsnit 3t. 55min. at flyve fra Danmark til Larnaca, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Larnaca (den mest populære lufthavn i Larnaca). Hvis du flyver fra Billund til Larnaca, tager det omkring 5t. 55min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Larnaca?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Larnaca på, er omkring 43 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.407 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Larnaca

Find de billigste fly til disse Larnaca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Larnaca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Larnaca

København (CPH) til Larnaca (LCA)

Fly til Larnaca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Larnaca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.407 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNmarts60% billigereAt flyve fra København til Larnaca ​​koster i gennemsnit blot 564 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNjuli93% dyrereDet koster cirka 2.718 kr. at flyve til Larnaca ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNjuli363% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Larnaca fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Larnaca

Det er populært blandt danske turister at rejse til lande med kyster ud til Middelhavet som eksempelvis Spanien, Frankrig, Grækenland og Italien. En anden mulighed er at rejse med fly til Larnaca. Byen er den tredjestørste på øen Cypern, som er omringet af Middelhavet til alle sider. Den ligger i syd ud til vandet, hvilket giver optimale betingelser for en badeferie. Det er populært at rejse med fly til Larnaca fra juni til august, hvor temperaturerne er højest og badevandet varmest. Turistsæsonen varer fra april til oktober, så der er mange måneder, hvor du kan nyde en aktiv eller afslappende ferie. Om vinteren er vejret mildt, men til tider regnfuldt. Det betyder færre turister, samt gode chancer for at finde billige flybilletter til Larnaca.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Larnaca?

Rejsende, som flyver til Larnaca, kan måske finde bedre priser til Nicosia Ercan Lufthavn (30 km fra Larnaca centrum) eller Paphos Intl Lufthavn (107 km fra Larnaca centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Larnaca på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Larnaca Nicosia Ercan Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 446 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Larnaca Lufthavn?

Priser for fly til Larnaca Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Larnaca Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 12 udbydere at vælge mellem for fly til Larnaca Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Larnaca Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Larnaca Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Larnaca Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Larnaca Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Larnaca Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Larnaca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Larnaca fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
9. apr.
CPH06:00København Kastrup
3t. 55min.
LCA10:55Larnaca
16. apr.
LCA04:05Larnaca
5t. 45min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
Wizz Air
10. apr.
CPH15:35København Kastrup
28t. 00min.
1 stop
LCA20:35Larnaca
17. apr.
LCA09:25Larnaca
6t. 40min.
1 stop
CPH15:05København Kastrup
Flere flyselskaber
9. apr.
CPH06:00København Kastrup
3t. 55min.
LCA10:55Larnaca
16. apr.
LCA04:05Larnaca
5t. 45min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
Flere flyselskaber
9. apr.
CPH06:00København Kastrup
3t. 55min.
LCA10:55Larnaca
23. apr.
LCA04:05Larnaca
5t. 45min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
Flere flyselskaber
9. apr.
CPH06:00København Kastrup
3t. 55min.
LCA10:55Larnaca
16. apr.
LCA04:05Larnaca
5t. 45min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
Flere flyselskaber
9. apr.
CPH16:35København Kastrup
6t. 20min.
1 stop
LCA23:55Larnaca
16. apr.
LCA04:05Larnaca
5t. 45min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
1.005 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Larnaca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Larnaca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Wizz Air og Wizz Air Malta
Norwegian
2. apr.
CPH06:00København Kastrup
3t. 55min.
LCA10:55Larnaca
Wizz Air
10. apr.
CPH15:35København Kastrup
28t. 00min.
1 stop
LCA20:35Larnaca
Wizz Air
5. mar.
CPH13:30København Kastrup
20t. 15min.
1 stop
LCA10:45Larnaca

Andre kabineklasser på fly til Larnaca

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Larnaca

Hvordan rejser jeg rundt i Larnaca

Det er nemmest at komme rundt til fods i den gamle bydel og på strandpromenaden. Skal du ud på de lidt længere afstande, kan du benytte bybusserne nummer 401-408. Billetprisen er ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK).


Visumkrav for Larnaca

Cypern er medlem af EU. Derfor skal du ikke søge om visum for at holde ferie på øen. Landet deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Det er derfor nødvendigt at vise pas ved ankomst i lufthavnen.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Larnaca

Hvad skal man se i Larnaca?

Seværdigheder af forskellig art venter på din ferie i Larnaca. St. Lazarus er en af byens hovedattraktioner i form af en kirke fra 900-tallet. Saltsøerne ved Larnaca er også en oplevelse, hvor der i vinterperioden er mulighed for at se et hav af flamingoer og andre dyr.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er som EU-borger ligestillet med de lokale på Cypern. Det er ofte lig med delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring. Det er trygt at være forsikret, og du kan tilmed tegne tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Cypern bør turister holde sig til flaskevand.

Giver man drikkepenge i Larnaca?

Forvent at give ca. 10 % i drikkepenge, hvis ikke beløbet er inkluderet regningen. Du kan til hver en tid give ekstra drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Zenon Kitieos Street er byens hovedindkøbsgade.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Larnaca?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Larnaca, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Larnaca, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Larnaca med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Larnaca på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Larnaca?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Larnaca. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Larnaca lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Larnaca er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Larnaca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Larnaca

Fly med dit yndlingsflyselskab til Larnaca
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Larnaca
1 voksen
ons. 28.2
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo