Find billige flybilletter til Larnaca

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 4.12
lør. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Larnaca.
Se nuværende rejserestriktioner for Cypern

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Larnaca

Find de billigste fly til disse Larnaca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Larnaca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Larnaca

København (CPH) til Larnaca (LCA)

Fly til Larnaca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Larnaca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.626 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNaugust52% billigereAt flyve fra København til Larnaca ​​koster i gennemsnit blot 774 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNdecember33% dyrereDet koster cirka 2.159 kr. at flyve til Larnaca ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNjuli713% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Larnaca fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Larnaca?

Det er populært blandt danske turister at rejse til lande med kyster ud til Middelhavet som eksempelvis Spanien, Frankrig, Grækenland og Italien. En anden mulighed er at rejse med fly til Larnaca. Byen er den tredjestørste på øen Cypern, som er omringet af Middelhavet til alle sider. Den ligger i syd ud til vandet, hvilket giver optimale betingelser for en badeferie. Det er populært at rejse med fly til Larnaca fra juni til august, hvor temperaturerne er højest og badevandet varmest. Turistsæsonen varer fra april til oktober, så der er mange måneder, hvor du kan nyde en aktiv eller afslappende ferie. Om vinteren er vejret mildt, men til tider regnfuldt. Det betyder færre turister, samt gode chancer for at finde billige flybilletter til Larnaca.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Larnaca?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Larnaca fra Athen for 341 kr.. Det er 83% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Larnaca. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Larnaca fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Larnaca?

  Den billigste måned at flyve til Larnaca fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 774 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i august, kan du booke flyrejser til Larnaca fra Danmark i januar i stedet. Fly til Larnaca i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i august, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.299 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Larnaca?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Larnaca på, er omkring 25 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.626 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Larnaca helt ned til 630 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Larnaca på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Larnaca fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.739 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Larnaca er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.002 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Larnaca?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Larnaca på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Larnaca om formiddagen helt ned til 1.795 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Larnaca, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.931 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Larnaca?

  Rejsende, som flyver til Larnaca, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Nicosia Ercan (30 km fra Larnaca centrum) eller Lufthavn: Paphos (107 km fra Larnaca centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Larnaca på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Larnaca Lufthavn: Paphos, hvor gennemsnitsprisen er 1.650 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Larnaca fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Larnaca

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Larnaca.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Larnaca.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Larnaca.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Larnaca?

Hjemrejse til Danmark fra Larnaca

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Larnaca skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Larnaca er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Larnaca nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Larnaca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Larnaca fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
23. jan.
CPH13:35København Kastrup
25t. 30min.
2 stop
LCA15:05Larnaca
30. jan.
LCA16:55Larnaca
14t. 35min.
1 stop
CPH07:30København Kastrup
Lufthansa
24. jan.
CPH01:00København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
LCA10:15Larnaca
31. jan.
LCA12:10Larnaca
6t. 30min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup
Wizz Air
24. dec.
CPH15:15København Kastrup
4t. 05min.
LCA19:20Larnaca
29. dec.
LCA11:25Larnaca
4t. 20min.
CPH15:45København Kastrup
Flere flyselskaber
22. feb.
CPH17:45København Kastrup
21t. 35min.
1 stop
LCA15:20Larnaca
1. mar.
LCA05:15Larnaca
27t. 05min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
Flere flyselskaber
22. jan.
CPH12:00København Kastrup
27t. 10min.
2 stop
LCA15:10Larnaca
29. jan.
LCA16:05Larnaca
26t. 20min.
2 stop
CPH18:25København Kastrup
Flere flyselskaber
1. mar.
CPH03:50København Kastrup
23t. 35min.
1 stop
LCA03:25Larnaca
8. mar.
LCA05:15Larnaca
27t. 05min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Larnaca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Larnaca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air
Flere flyselskaber
10. dec.
BLL15:35Billund
22t. 55min.
1 stop
LCA14:30Larnaca
Wizz Air
10. dec.
CPH15:15København Kastrup
4t. 05min.
LCA19:20Larnaca
Flere flyselskaber
11. dec.
BLL03:35Billund
24t. 25min.
1 stop
LCA04:00Larnaca

Hvilke flyselskaber flyver til Larnaca?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Larnaca
 • Hvilke flyselskaber flyver til Larnaca?

  For fly fra Danmark til Larnaca, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Austrian Airlines, LOT, Norwegian Air International og Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Larnaca

Neden for finder du alle lufthavne i Larnaca samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 425 fra Larnaca Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 20 min, og billetten koster ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK). Det er også muligt at tage en taxi med en rejsetid på ca. 15 min og en pris på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK).


Populære fly til Larnaca

Find dine flybilletter til Larnaca blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Larnaca
Hurtigste flyvetid3t. 55min.
Laveste pris276 kr.
Fly fra Billund til Larnaca
Hurtigste flyvetid4t. 15min.
Laveste pris689 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Larnaca

Det er nemmest at komme rundt til fods i den gamle bydel og på strandpromenaden. Skal du ud på de lidt længere afstande, kan du benytte bybusserne nummer 401-408. Billetprisen er ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK).


Visumkrav for Larnaca

Cypern er medlem af EU. Derfor skal du ikke søge om visum for at holde ferie på øen. Landet deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Det er derfor nødvendigt at vise pas ved ankomst i lufthavnen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Larnaca


De bedste oplevelser og seværdigheder i Larnaca

Hvad skal man se i Larnaca?

Seværdigheder af forskellig art venter på din ferie i Larnaca. St. Lazarus er en af byens hovedattraktioner i form af en kirke fra 900-tallet. Saltsøerne ved Larnaca er også en oplevelse, hvor der i vinterperioden er mulighed for at se et hav af flamingoer og andre dyr.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Larnaca er populære om sommeren grundet muligheden for strandture. Mackenzie Beach, Finikoudes Beach og Cessac Beach er tre populære strande for hele familien. WOW Action Park er også et populært sted med mange aktiviteter for børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er som EU-borger ligestillet med de lokale på Cypern. Det er ofte lig med delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring. Det er trygt at være forsikret, og du kan tilmed tegne tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Cypern bør turister holde sig til flaskevand.

Giver man drikkepenge i Larnaca?

Forvent at give ca. 10 % i drikkepenge, hvis ikke beløbet er inkluderet regningen. Du kan til hver en tid give ekstra drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Zenon Kitieos Street er byens hovedindkøbsgade.


Find billige flybilletter til andre byer i Cypern

Cypern er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?