Find billige flybilletter til Larnaca

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Larnaca (LCA)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Larnaca. De nuværende restriktioner til Larnaca er baseret på Cypern rejserestriktioner.

Se nuværende Cypern rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Larnaca

Find de billigste fly til disse Larnaca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Larnaca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Larnaca

København (CPH) til Larnaca (LCA)

Fly til Larnaca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Larnaca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.516 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNaugust52% billigereAt flyve fra København til Larnaca ​​koster i gennemsnit blot 722 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNdecember33% dyrereDet koster cirka 2.013 kr. at flyve til Larnaca ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNjuli713% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Larnaca fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Larnaca?

Det er populært blandt danske turister at rejse til lande med kyster ud til Middelhavet som eksempelvis Spanien, Frankrig, Grækenland og Italien. En anden mulighed er at rejse med fly til Larnaca. Byen er den tredjestørste på øen Cypern, som er omringet af Middelhavet til alle sider. Den ligger i syd ud til vandet, hvilket giver optimale betingelser for en badeferie. Det er populært at rejse med fly til Larnaca fra juni til august, hvor temperaturerne er højest og badevandet varmest. Turistsæsonen varer fra april til oktober, så der er mange måneder, hvor du kan nyde en aktiv eller afslappende ferie. Om vinteren er vejret mildt, men til tider regnfuldt. Det betyder færre turister, samt gode chancer for at finde billige flybilletter til Larnaca.

Hvilket er det absolut billigste fly til Larnaca?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Larnaca fra Tel Aviv for 137 kr.. Det er 94% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Larnaca. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Larnaca fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Larnaca?

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Larnaca på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 722 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i august, kan du bestille flyrejser til Larnaca fra Danmark i januar i stedet. Fly til Larnaca i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i august, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.211 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Larnaca?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Larnaca på, er omkring 25 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.516 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 728 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Larnaca på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Larnaca er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.620 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.862 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Larnaca?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Larnaca, hvor du kan finde priser helt ned til 1.581 kr.. Hvis du flyver fra Larnaca om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Larnaca koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.811 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Larnaca?

Rejsende, som flyver til Larnaca, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Nicosia Ercan (30 km fra Larnaca centrum) eller Lufthavn: Paphos (107 km fra Larnaca centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Larnaca på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Larnaca Lufthavn: Paphos, hvor gennemsnitsprisen er 1.647 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Larnaca?

På nuværende tidspunkt inkluderer Cypern rejserestriktioner rejser til Larnaca. Indrejserestriktioner

Myndighederne i det nordlige Cypern har suspenderet ankomsterne, undtagen for tyrkisk-cyprioter og deres forsørgere. Udgående fly forventes at fortsætte med at flyve, men du bør kontakte dit luftfartsselskab direkte for yderligere oplysninger. Cypern er begyndt at genåbne sine grænser, og der er forudsætninger for, at rejsende kan rejse ind i landet. For at lette rejsearrangementerne har Cyperns regering oprettet CyprusFlightPass, en onlineportal, hvor rejsende kan indsende de nødvendige oplysninger for at få flyvetilladelse. Landene er blevet inddelt i kategori A, B og C på grundlag af deres epidemiologiske situation, hvor A er den mest favorable.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser til Cypern fra lande i kategori A, skal udfylde passagerlokaliseringsformularen og erklæringerne for lande A-kategorier for at få CyprusFlightpass. Rejsende, der kommer ind fra lande i kategori B, skal udfylde ovenstående papirer for at få CyprusFlightPass plus en test (for rejsende på 12 år og derover) og laboratoriecertifikat, der bekræfter negativ PCR for COVID-19, inden for 72 timer før deres flyvning til Cypern. Cypriotiske statsborgere og deres familiemedlemmer, lovligt bosiddende, personer, der har tilladelse til at rejse ind i landet i henhold til Wienerkonventionen, personer med særlig tilladelse fra regeringen og rejsende, der kommer ind fra lande, der ikke kan tilbyde testning, kan vælge at blive testet ved indrejsen (for egen regning). De skal selvisolere sig, indtil resultaterne er færdige, og forblive i obligatorisk karantæne, hvis testen er positiv. Kategori C omfatter alle de øvrige lande, der ikke er omfattet af kategori A og B. Kun cypriotiske statsborgere og deres familiemedlemmer, personer med lovligt ophold, personer, der har tilladelse til at rejse ind i henhold til Wienerkonventionen, og personer med særlig tilladelse fra regeringen kan komme ind fra disse lande. De skal udfylde ovenstående papirer for at få CyprusFlightPass samt en test- og laboratoriecertifikat, der bekræfter negativ PCR for COVID-19, inden for 72 timer før deres flyvning til Cypern. De kan vælge at blive testet, når de kommer ind i landet, og de samme regler, som er beskrevet ovenfor, gælder. Bemærk venligst, at rejsende fra lande i kategori A, som har opholdt sig i et land i kategori B eller C i de sidste 14 dage før flyvningen til Cypern, regnes som rejsende i kategori B eller C og skal opfylde kravene i denne kategori. Det samme gælder for rejsende fra lande i kategori B, som har opholdt sig natten over i et land i kategori C inden for de sidste 14 dage, før de fløj til Cypern. Administrationen i det nordlige Cypern giver nu også adgang for »borgere« og udenlandske statsborgere, der har opholdstilladelse, arbejds- eller studenteropholdstilladelse. Rejsende skal ved ankomsten fremvise et negativt COVID-19 PCR-testresultat (dateret mellem tre og fem dage før datoen for flyvningen). De vil derefter blive bedt om at isolere sig hjemme i 7 dage, forudsat at du ikke møder nogen eller har besøgende i denne periode. Hvis reglerne om selvisolation ikke overholdes, vil det medføre obligatorisk karantæne i faciliteter, der er tildelt af myndighederne. Hvis andre passagerer på flyet efterfølgende tester positive ved ankomsten til Cypern, kan de rejsende være omfattet af yderligere karantænefaciliteter/selvisoleringsforanstaltninger.

karantænekrav

Rejsende kan blive udsat for COVID-19-test og karantæne.

Hvis du planlægger rejser til Larnaca nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Larnaca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Larnaca fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
8. maj
17:40
København Kastrup
4t. 05min.
21:45
Larnaca
15. maj
13:40
Larnaca
4t. 25min.
18:05
København Kastrup
Wizz Air
4. maj
17:40
København Kastrup
4t. 05min.
21:45
Larnaca
11. maj
13:40
Larnaca
4t. 25min.
18:05
København Kastrup
Wizz Air
8. maj
17:40
København Kastrup
4t. 05min.
21:45
Larnaca
15. maj
13:40
Larnaca
4t. 25min.
18:05
København Kastrup
Flere flyselskaber
25. mar.
06:10
København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
11:35
Larnaca
29. mar.
13:10
Larnaca
6t. 20min.
1 stop
19:30
København Kastrup
1.083 kr.
Find lignende
Lufthansa
20. mar.
02:50
København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
10:15
Larnaca
8. apr.
13:10
Larnaca
6t. 20min.
1 stop
19:30
København Kastrup
1.175 kr.
Find lignende
Lufthansa
21. mar.
02:50
København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
10:15
Larnaca
27. mar.
12:15
Larnaca
7t. 05min.
1 stop
19:20
København Kastrup
1.181 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Larnaca

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Larnaca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air
SAS
27. mar.
10:15
København Kastrup
3t. 55min.
14:10
Larnaca
1.040 kr.
Find lignende
Wizz Air
8. maj
17:40
København Kastrup
4t. 05min.
21:45
Larnaca
Wizz Air
8. maj
17:40
København Kastrup
4t. 05min.
21:45
Larnaca

Hvilke flyselskaber flyver til Larnaca?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Larnaca

Du kan vælge blandt mange flyselskaber, når du planlægger en tur med fly til Larnaca. Du kan eksempelvis flyve fra Københavns Lufthavn med klassiske udbydere som LOT Polish Airlines, SWISS eller Czech Airlines. Du har også mulighed for at finde flybilletter til Larnaca med lavprisselskaber som airBaltic og Norwegian. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med Wizz Air eller Lufthansa. Lavprisselskaberne er garant for billige flybilletter, men normalt skal du betale ekstra for check-in bagage og sædevalg.

Hvem flyver direkte til Larnaca?

Det er muligt at finde rejser med direkte fly til Larnaca fra Københavns Lufthavn med Norwegian og Royal Wings. Vælger du et andet flyselskab eller en anden dansk lufthavn, tilføjes rejsen et eller flere stop.

Hvor lang tid tager det at flyve til Larnaca?

En direkte flyafgang fra Københavns Lufthavn tager ca. 4 t. En rejse med en mellemlanding tager til sammenligning ca. 5 t og 30 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Larnaca samt afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 425 fra Larnaca Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 20 min, og billetten koster ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK). Det er også muligt at tage en taxi med en rejsetid på ca. 15 min og en pris på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK).


Populære fly til Larnaca

Find dine flybilletter til Larnaca blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Larnaca
Korteste rejsetid
4t. 05min.
Laveste pris
802 kr.
Fly fra Billund til Larnaca
Korteste rejsetid
4t. 15min.
Laveste pris
1.561 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Larnaca?

Det er nemmest at komme rundt til fods i den gamle bydel og på strandpromenaden. Skal du ud på de lidt længere afstande, kan du benytte bybusserne nummer 401-408. Billetprisen er ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK).


Kan man rejse til Larnaca uden pas eller visum?

Cypern er medlem af EU. Derfor skal du ikke søge om visum for at holde ferie på øen. Landet deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Det er derfor nødvendigt at vise pas ved ankomst i lufthavnen.


Tips og gode råd til Larnaca

Hvad skal man se i Larnaca?

Seværdigheder af forskellig art venter på din ferie i Larnaca. St. Lazarus er en af byens hovedattraktioner i form af en kirke fra 900-tallet. Saltsøerne ved Larnaca er også en oplevelse, hvor der i vinterperioden er mulighed for at se et hav af flamingoer og andre dyr.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Larnaca er populære om sommeren grundet muligheden for strandture. Mackenzie Beach, Finikoudes Beach og Cessac Beach er tre populære strande for hele familien. WOW Action Park er også et populært sted med mange aktiviteter for børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er som EU-borger ligestillet med de lokale på Cypern. Det er ofte lig med delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring. Det er trygt at være forsikret, og du kan tilmed tegne tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Cypern bør turister holde sig til flaskevand.

Giver man drikkepenge i Larnaca?

Forvent at give ca. 10 % i drikkepenge, hvis ikke beløbet er inkluderet regningen. Du kan til hver en tid give ekstra drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Zenon Kitieos Street er byens hovedindkøbsgade. (Priser checket: 06/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Cypern

Cypern er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class