Find billige fly til Larnaca

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Larnaca

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Larnaca

Bedste pris på enkeltbillet

298 kr.

Bedste pris på returbillet

682 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 10min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Larnaca fra Danmark i de seneste 72 timer er 298 kr. (Billund til Larnaca).
Den bedste pris på en returbillet til Larnaca fra Danmark i de seneste 72 timer er 682 kr. (København Kastrup til Larnaca).
Det hurtigste fly til Larnaca fra Danmark tager 4t. 10min. (København Kastrup til Larnaca).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Larnaca, herunder airBaltic, Norwegian og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Larnaca

Få indsigter om din flyrejse til Larnaca, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Larnaca?

Den billigste måned at flyve til Larnaca fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 980 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Larnaca fra Danmark i marts i stedet. Fly til Larnaca i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.172 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Larnaca?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Larnaca fra Eindhoven for 83 kr.. Det er 96% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Larnaca. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Larnaca fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Larnaca på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Larnaca fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.725 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Larnaca er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.561 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Larnaca?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Larnaca på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Larnaca om aftenen helt ned til 1.694 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Larnaca, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.507 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Larnaca?

Det tager i gennemsnit 4t. 05min. at flyve fra Danmark til Larnaca, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Larnaca (den mest populære lufthavn i Larnaca). Hvis du flyver fra Billund til Larnaca, tager det omkring 16t. 20min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Larnaca?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Larnaca på, er omkring 35 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.722 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Larnaca

Find de billigste fly til disse Larnaca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Larnaca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Larnaca

København (CPH) til Paphos (PFO)

Fly til Larnaca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paphos Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.677 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Larnaca ​​koster i gennemsnit blot 980 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNjuli78% dyrereDet koster cirka 3.062 kr. at flyve til Larnaca ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LARNACA FRA KØBENHAVNjuli508% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Larnaca fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Larnaca

Det er populært blandt danske turister at rejse til lande med kyster ud til Middelhavet som eksempelvis Spanien, Frankrig, Grækenland og Italien. En anden mulighed er at rejse med fly til Larnaca. Byen er den tredjestørste på øen Cypern, som er omringet af Middelhavet til alle sider. Den ligger i syd ud til vandet, hvilket giver optimale betingelser for en badeferie. Det er populært at rejse med fly til Larnaca fra juni til august, hvor temperaturerne er højest og badevandet varmest. Turistsæsonen varer fra april til oktober, så der er mange måneder, hvor du kan nyde en aktiv eller afslappende ferie. Om vinteren er vejret mildt, men til tider regnfuldt. Det betyder færre turister, samt gode chancer for at finde billige flybilletter til Larnaca.

Rejsende, som flyver til Larnaca, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Nicosia Ercan (30 km fra Larnaca centrum) eller Lufthavn: Paphos Intl (107 km fra Larnaca centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Larnaca Lufthavn: Paphos Intl, hvor gennemsnitsprisen er 1.406 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Larnaca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Larnaca fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
21. jan.
CPH04:30København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
LCA15:55Larnaca
28. jan.
LCA17:30Larnaca
17t. 50min.
1 stop
CPH11:20København Kastrup
Flere flyselskaber
21. jan.
CPH15:30København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
LCA07:40Larnaca
28. jan.
LCA11:40Larnaca
17t. 30min.
2 stop
CPH05:10København Kastrup
Flere flyselskaber
1. feb.
CPH04:20København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
LCA15:20Larnaca
5. feb.
LCA16:40Larnaca
14t. 25min.
1 stop
CPH07:05København Kastrup
Flere flyselskaber
11. jan.
CPH04:20København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
LCA15:20Larnaca
14. jan.
LCA06:25Larnaca
9t. 40min.
1 stop
CPH16:05København Kastrup
Flere flyselskaber
9. jan.
CPH03:20København Kastrup
11t. 55min.
1 stop
LCA15:15Larnaca
13. jan.
LCA16:55Larnaca
10t. 10min.
1 stop
CPH03:05København Kastrup
Flere flyselskaber
10. feb.
CPH03:10København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
LCA15:15Larnaca
17. feb.
LCA03:45Larnaca
4t. 35min.
CPH08:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Larnaca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Larnaca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaber
11. dec.
BLL12:45Billund
16t. 20min.
1 stop
LCA05:05Larnaca
Flere flyselskaber
1. mar.
CPH04:20København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
LCA15:20Larnaca
Flere flyselskaber
11. dec.
BLL12:45Billund
26t. 30min.
2 stop
LCA15:15Larnaca

Andre kabineklasser på fly til Larnaca

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Larnaca

Hvilke flyselskaber flyver til Larnaca?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Larnaca

Hvilke flyselskaber flyver til Larnaca?

For fly fra Danmark til Larnaca, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Wizz Air, Lufthansa, Norwegian og Austrian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Aegean Airlines-fly til Larnaca

Aegean Airlines flyver omkring 35 fly til Larnaca om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Athen Intle, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Aegean Airlines var på 1.153 kr. (København Kastrup til Larnaca). Brugerne har bedømt Aegean Airlines med 8,5/10 i over 70 anmeldelser på momondo.

SWISS-fly til Larnaca

Et andet populært valg for fly til Larnaca er SWISS (8,4/10, 142 anmeldelser). De fleste SWISS-fly, der lander i Larnaca, kommer fra Zürich, men der er 1 SWISS-fly til Larnaca fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med SWISS, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 875 kr. (Billund til Larnaca, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Larnaca

Neden for finder du alle lufthavne i Larnaca samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 425 fra Larnaca Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 20 min, og billetten koster ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK). Det er også muligt at tage en taxi med en rejsetid på ca. 15 min og en pris på ca. 20 EUR (ca. 149 DKK).


Populære fly til Larnaca

Find dine flybilletter til Larnaca blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Larnaca
Hurtigste flyvetid4t. 05min.
Laveste pris682 kr.
Fly fra Billund til Larnaca
Hurtigste flyvetid16t. 20min.
Laveste pris781 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Larnaca

Det er nemmest at komme rundt til fods i den gamle bydel og på strandpromenaden. Skal du ud på de lidt længere afstande, kan du benytte bybusserne nummer 401-408. Billetprisen er ca. 1.50 EUR (ca. 11 DKK).


Visumkrav for Larnaca

Cypern er medlem af EU. Derfor skal du ikke søge om visum for at holde ferie på øen. Landet deltager ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Det er derfor nødvendigt at vise pas ved ankomst i lufthavnen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Larnaca


De bedste oplevelser og seværdigheder i Larnaca

Seværdigheder af forskellig art venter på din ferie i Larnaca. St. Lazarus er en af byens hovedattraktioner i form af en kirke fra 900-tallet. Saltsøerne ved Larnaca er også en oplevelse, hvor der i vinterperioden er mulighed for at se et hav af flamingoer og andre dyr.

Du er som EU-borger ligestillet med de lokale på Cypern. Det er ofte lig med delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring. Det er trygt at være forsikret, og du kan tilmed tegne tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

I Cypern bør turister holde sig til flaskevand.

Forvent at give ca. 10 % i drikkepenge, hvis ikke beløbet er inkluderet regningen. Du kan til hver en tid give ekstra drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Zenon Kitieos Street er byens hovedindkøbsgade.


Find billige flybilletter til andre byer i Cypern

Cypern er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Larnaca, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Larnaca, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Larnaca på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Larnaca. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Larnaca er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.