Find billige flybilletter til Nicosia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 11.7
man. 18.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nicosia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nicosia

Bedste pris på returbillet

1.945 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 25min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Nicosia fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.945 kr. (København Kastrup til Nicosia Ercan).
Det hurtigste fly til Nicosia fra Danmark tager 7t. 25min. (København Kastrup til Nicosia Ercan).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Nicosia, herunder Turkish Airlines og Pegasus Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nicosia

Find de billigste fly til disse Nicosia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nicosia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nicosia

København (CPH) til Paphos (PFO)

Fly til Nicosia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paphos Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.403 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NICOSIA FRA KØBENHAVNjanuar30% billigereAt flyve fra København til Nicosia ​​koster i gennemsnit blot 2.140 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NICOSIA FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 4.532 kr. at flyve til Nicosia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NICOSIA FRA KØBENHAVNoktober316% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nicosia fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nicosia?

Når du leder efter er det perfekte flytilbud til Nicosia på Cypern, vil du hurtigt se, at turens varighed svinger en del. Dette skyldes forskellige antal mellemlandinger, deres placering og varighed. Hvis du vælger en flyrejse til Nicosia Ercan Lufthavn (ECN) fra Københavns Lufthavn (CPH), kan turen tage alt mellem seks og tolv timer. Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) i Jylland. Her skal du ofte medregne en ekstra mellemlanding i København, hvilket betyder et par timer oveni rejsen.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Nicosia fra København, Aarhus eller Aalborg. Flyver du fra hovedstaden, kan du dog finde afgange med kun en enkelt mellemlanding i typisk en tyrkisk lufthavn som Istanbul Sabiha Gokcen (SAW) eller Istanbul (IST). Herfra kan du fortsætte direkte til Nicosia. Hvis du flyver fra Aalborg eller Aarhus, har turen to mellemlandinger, hvor den første typisk er i Københavns Lufthavn. Herfra følger du samme rute, som hvis din tur startede i hovedstaden. Du flyver altså videre til Tyrkiet og herfra direkte til Nicosia Lufthavn.

Brugere, der booker rejser til Nicosia fra Thessaloniki, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Nicosia. Hvis du vil finde den billigste pris til Nicosia fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Nicosia på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.140 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Nicosia i januar, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.428 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Nicosia fra Danmark, når du booker 31 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Nicosia for omkring 3.072 kr., når du søger 31 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Nicosia på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.945 kr. de sidste 72 timer.

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Nicosia på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.803 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.416 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Nicosia.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Nicosia på er om aftenen. Fly fra Danmark til Nicosia på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.712 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.423 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Nicosia. Hvis du har planer om at flyve til Nicosia, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Larnaca (41 km fra Nicosia centrum) eller Lufthavn: Paphos Intl (94 km fra Nicosia centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Paphos Intl for 1.277 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Nicosia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nicosia fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
10. okt.
CPH15:40København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
ECN02:25Nicosia Ercan
19. okt.
ECN10:05Nicosia Ercan
22t. 50min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
1.945 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH15:40København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
ECN02:25Nicosia Ercan
18. okt.
ECN04:25Nicosia Ercan
27t. 35min.
2 stop
CPH08:00København Kastrup
2.082 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH15:40København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
ECN02:25Nicosia Ercan
19. okt.
ECN01:30Nicosia Ercan
17t. 10min.
3 stop
CPH18:40København Kastrup
2.097 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
21. sep.
CPH15:40København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
ECN02:25Nicosia Ercan
22. sep.
ECN16:55Nicosia Ercan
16t. 00min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
2.147 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH15:40København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
ECN02:25Nicosia Ercan
18. okt.
ECN17:55Nicosia Ercan
24t. 45min.
3 stop
CPH18:40København Kastrup
2.161 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
10. okt.
CPH15:40København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
ECN02:25Nicosia Ercan
19. okt.
ECN05:25Nicosia Ercan
27t. 30min.
2 stop
CPH08:55København Kastrup
2.169 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Nicosia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Nicosia, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet og Turkish Airlines
AnadoluJet
CPHKøbenhavn Kastrup
8t. 10min.
ECNNicosia Ercan
Turkish Airlines
BLLBillund
7t. 30min.
ECNNicosia Ercan

Hvilke flyselskaber flyver til Nicosia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nicosia

Hvilke flyselskaber flyver til Nicosia?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Nicosia fra Danmark, Pegasus Airlines og Turkish Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Turkish Airlines-fly til Nicosia

Turkish Airlines flyver omkring 25 fly til Nicosia om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 2.703 kr. (Billund til Nicosia). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,3/10 i over 128 anmeldelser på momondo.

Pegasus Airlines-fly til Nicosia

Et andet populært valg for fly til Nicosia er Pegasus Airlines (7,2/10, 91 anmeldelser). De fleste Pegasus Airlines-fly, der lander i Nicosia, kommer fra Istanbul Sabiha Gokcen, men der er 30 Pegasus Airlines-fly til Nicosia fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Pegasus Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.639 kr. (København Kastrup til Nicosia, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Nicosia

Neden for finder du alle lufthavne i Nicosia samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Nicosia fra lufthavnen

Efter endt flyrejse til Nicosia finder du mange muligheder for transport fra lufthavnen til centrum. Ercan Airport Bus kører mellem lufthavnen og centrum i lufthavnens åbningstider. Du finder flere forskellige busser uden for ankomsthallen. De er ikke nummererede, men destination står skrevet på bussens front. Du kan tage busserne til Nicosia og andre byer i nærområdet. Vær derfor opmærksom på, hvilken bus du vælger, da de kører direkte til deres destination. Det er også muligt at hoppe på en taxa uden for ankomsthallen, hvis du har booket den i forvejen. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at leje en bil.


Populære fly til Nicosia

Find dine flybilletter til Nicosia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nicosia
Hurtigste flyvetid8t. 10min.
Laveste pris1.945 kr.
Fly fra Billund til Nicosia
Hurtigste flyvetid11t. 30min.
Laveste pris5.382 kr.

Visumkrav for Nicosia

Når din flyrejse går til Nicosia, er du ikke underlagt visumpligt under rejsens første 90 dage. Det er ikke muligt at forlænge efter ankomsten, så ønsker du en længere ferie, skal du ansøge om dette hjemmefra. Du skal være i besiddelse af en gyldigt pas. Husk, at passets gyldighed skal vare under hele dit ophold. Hvis du vil leje en bil, skal du også medbringe et gyldigt internationalt kørekort.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nicosia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nicosia

Nicosia er en by, hvor historien er levende. De gamle bygningsværker og pladser tiltrækker derfor mange besøgende året rundt. Byens murer omkranser stadig store dele af Nicosia, og en gåtur langs den er en attraktion i sig selv. Du kan også vælge at føje lidt luksus til rejsen med et besøg til et af de mange tyrkiske bade. Byens lækre desserter og stærke tyrkiske kaffe er også et must. Du finder desuden et væld af lokale caféer, der alle serverer hjemmelavede tyrkiske kager. Da byen er et levende stykke historie, vælger mange at lære mere ved at besøge Nicosia's museer. Det ikoniske Cyprus Museum er det største og ældste arkæologiske museum på øen. Hvis du vil have fine håndlavede kjoler, souvenirs eller smukke stoffer med hjem, så finder du et stor udvalg i de mange butikker omkring den gamle bydel. I samme område ligger den største koncentration af restauranter og barer, så en hel dag med shopping og sightseeing kan rundes af med lokal mad, vin og tyrkiske delikatesser. For de kulturinteresserede er Nicosias kirker og moskeer klart et besøg værd. Blandt andet Sacred Temple og Virgin Mary Phaneromenis er et must, når du besøger Nicosia. Hvis du rejser med børn eller selv elsker fart over feltet, kan I tage ture rundt i byen på Segway med eller uden guide.


Find billige flybilletter til andre byer i Cypern

Cypern er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Nicosia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Nicosia, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Nicosia, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Nicosia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Nicosia lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Nicosia og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.