Find billige flybilletter til Brasilia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Brasilia.
Se nuværende rejserestriktioner for Brasilien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brasilia

Find de billigste fly til disse Brasilia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brasilia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brasilia

København (CPH) til Brasilia (BSB)

Fly til Brasilia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brasilia, hvor den gennemsnitlige pris er 5.846 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRASILIA FRA KØBENHAVNmaj15% billigereAt flyve fra København til Brasilia ​​koster i gennemsnit blot 4.963 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRASILIA FRA KØBENHAVNdecember43% dyrereDet koster cirka 8.348 kr. at flyve til Brasilia ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRASILIA FRA KØBENHAVNdecember291% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brasilia fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brasilia?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Brasilia?

  Hvis du ikke kan flyve til Brasilia i maj, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Brasilia i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 5.052 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Brasilia?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Brasilia er 48 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.846 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Brasilia på?

  Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Brasilia på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.625 kr.. Fly fra Danmark til Brasilia på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.064 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Brasilia?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Brasilia på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.320 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.540 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.


Kan jeg flyve til Brasilia fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Brasilia

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Brasilia.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 24 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Brasilia.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Brasilia.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Brasilia?

Hjemrejse til Danmark fra Brasilia

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Brasilia skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Brasilia er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Brasilia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Brasilia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Brasilia
 • Hvilke flyselskaber flyver til Brasilia?

  Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Brasilia fra Danmark, TAP AIR PORTUGAL, KLM, LATAM Airlines og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Brasilia