Find billige flybilletter til Porto Alegre

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Porto Alegre.
Se nuværende rejserestriktioner for Brasilien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Porto Alegre

Find de billigste fly til disse Porto Alegre-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Porto Alegre

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Porto Alegre

København (CPH) til Porto Alegre (POA)

Fly til Porto Alegre ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Porto Alegre Salgado Filho, hvor den gennemsnitlige pris er 6.210 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO ALEGRE FRA KØBENHAVNnovember26% billigereAt flyve fra København til Porto Alegre ​​koster i gennemsnit blot 4.567 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO ALEGRE FRA KØBENHAVNjuni31% dyrereDet koster cirka 8.137 kr. at flyve til Porto Alegre ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORTO ALEGRE FRA KØBENHAVNdecember699% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Porto Alegre fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Porto Alegre?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Porto Alegre?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Porto Alegre fra Danmark i maj i stedet. Fly til Porto Alegre i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.212 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Porto Alegre?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Porto Alegre fra Danmark er 54 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 6.210 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Porto Alegre på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Porto Alegre fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.732 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.818 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Porto Alegre?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Porto Alegre på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Porto Alegre om eftermiddagen helt ned til 6.236 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Porto Alegre, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.799 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Porto Alegre?

  Lufthavn: Caxias do Sul Campo dos Bugres kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Porto Alegre.


Kan jeg flyve til Porto Alegre Salgado Filho fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Porto Alegre Salgado Filho

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Porto Alegre Salgado Filho.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 24 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Porto Alegre Salgado Filho.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Porto Alegre Salgado Filho.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Porto Alegre Salgado Filho?

Hjemrejse til Danmark fra Porto Alegre Salgado Filho

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Porto Alegre Salgado Filho skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Porto Alegre Salgado Filho er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Porto Alegre nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Porto Alegre?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Porto Alegre
 • Hvilke flyselskaber flyver til Porto Alegre?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Porto Alegre fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er TAP AIR PORTUGAL, LATAM Airlines, KLM og Air France. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Porto Alegre, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Porto Alegre