Find billige fly til Curitiba

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Curitiba

Få indsigter om din flyrejse til Curitiba, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Curitiba?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Curitiba på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.874 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Curitiba i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.103 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Curitiba?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Curitiba, lå på 530 kr./pr. person fra Rio de Janeiro, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Curitiba. Hvis du vil finde de billigste priser til Curitiba fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Curitiba på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Curitiba på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.240 kr.. Den dyreste dag at flyve til Curitiba er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 11.173 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Curitiba?

Når du flyver til Curitiba fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 6.384 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Curitiba på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 11.183 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Curitiba?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Curitiba er 40 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 8.760 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Curitiba

Find de billigste fly til disse Curitiba-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Curitiba

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Curitiba

København (CPH) til Curitiba (CWB)

Fly til Curitiba ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Curitiba Afonso Pena, hvor den gennemsnitlige pris er 8.760 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CURITIBA FRA KØBENHAVNfebruar44% billigereAt flyve fra København til Curitiba ​​koster i gennemsnit blot 4.874 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CURITIBA FRA KØBENHAVNmaj46% dyrereDet koster cirka 12.812 kr. at flyve til Curitiba ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CURITIBA FRA KØBENHAVNdecember619% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Curitiba fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Curitiba

Lufthavn: Ponta Grossa Sant'Ana eller Lufthavn: Joinville Cubatao kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Curitiba.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Joinville Cubatao for 11.574 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Curitiba

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Curitiba

Hvilke flyselskaber flyver til Curitiba?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Curitiba

Hvilke flyselskaber flyver til Curitiba?

På rejser til Curitiba fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: LATAM Airlines, TAP AIR PORTUGAL, Air France eller SWISS. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

SWISS-fly til Curitiba

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Curitiba på momondo er SWISS, som flyver 6 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Sao Paulo Guarulhos Intl, hvor det bedste tilbud på SWISS-fly til Curitiba kostede 6.146 kr. (returrejse fra København Kastrup til Curitiba fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 142 anmeldelser af SWISS giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

Air France-fly til Curitiba

Air France-fly til Curitiba kan fås fra helt ned til 7.285 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 7 fly, som Air France flyver til Curitiba på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air France til Curitiba er fra Sao Paulo Guarulhos Intl. Air France er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 277 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Curitiba


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Curitiba. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Curitiba på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Curitiba ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Curitiba. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.