Find billige flybilletter til Curitiba

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Curitiba.
Se nuværende rejserestriktioner for Brasilien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Curitiba

Find de billigste fly til disse Curitiba-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Curitiba

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Curitiba

København (CPH) til Curitiba (CWB)

Fly til Curitiba ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Curitiba Afonso Pena, hvor den gennemsnitlige pris er 6.841 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CURITIBA FRA KØBENHAVNfebruar18% billigereAt flyve fra København til Curitiba ​​koster i gennemsnit blot 5.633 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CURITIBA FRA KØBENHAVNmaj50% dyrereDet koster cirka 10.238 kr. at flyve til Curitiba ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CURITIBA FRA KØBENHAVNdecember934% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Curitiba fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Curitiba?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Curitiba?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Curitiba, lå på 307 kr./pr. person fra Sao Paulo, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Curitiba. Hvis du vil finde de billigste priser til Curitiba fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Curitiba?

  Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Curitiba på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.633 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Curitiba i februar, så rejs fra Danmark i juli, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.767 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Curitiba?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Curitiba er 17 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 6.841 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Curitiba på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Curitiba på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.504 kr.. Den dyreste dag at flyve til Curitiba er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.469 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Curitiba?

  Når du flyver til Curitiba fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 6.418 kr. for fly med afgang om formiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Curitiba på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 7.740 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Curitiba?

  Lufthavn: Ponta Grossa Sant'Ana eller Lufthavn: Joinville Cubatao kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Curitiba.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Curitiba på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Joinville Cubatao for 4.305 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Curitiba Afonso Pena fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Curitiba Afonso Pena

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Curitiba Afonso Pena.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 24 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Curitiba Afonso Pena.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Curitiba Afonso Pena.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Curitiba Afonso Pena?

Hjemrejse til Danmark fra Curitiba Afonso Pena

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Curitiba Afonso Pena skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Curitiba Afonso Pena er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Curitiba nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Curitiba?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Curitiba
 • Hvilke flyselskaber flyver til Curitiba?

  På rejser til Curitiba fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: LATAM Airlines, Air France, KLM eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Curitiba