Find billige fly til Jerevan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Jerevan

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Jerevan

Bedste pris på returbillet

1.521 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Jerevan fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.521 kr. (København Kastrup til Yerevan).
Det hurtigste fly til Jerevan fra Danmark tager 6t. 35min. (København Kastrup til Yerevan).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Jerevan, herunder LOT.

Indsigter og trends for flyrejser til Jerevan

Få indsigter om din flyrejse til Jerevan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Jerevan?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Jerevan fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.189 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Jerevan i februar, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.203 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Jerevan?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Jerevan, lå på 34 kr./pr. person fra Chisinau, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Jerevan. Hvis du vil finde de billigste priser til Jerevan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jerevan på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Jerevan er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.777 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.210 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Jerevan?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Jerevan normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Jerevan om morgenen helt ned til 2.750 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Jerevan, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.801 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Jerevan?

Rejsetiden fra Danmark til Jerevan varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Yerevan (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 18t. 55min.. En anden populær rute fra Danmark til Jerevan er at flyve fra Billund til Yerevan, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Jerevan?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Jerevan er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.974 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jerevan

Find de billigste fly til disse Jerevan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jerevan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jerevan

København (CPH) til Jerevan (EVN)

Fly til Jerevan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Yerevan, hvor den gennemsnitlige pris er 2.974 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JEREVAN FRA KØBENHAVNfebruar26% billigereAt flyve fra København til Jerevan ​​koster i gennemsnit blot 2.189 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JEREVAN FRA KØBENHAVNaugust34% dyrereDet koster cirka 3.976 kr. at flyve til Jerevan ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JEREVAN FRA KØBENHAVNjuli382% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jerevan fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Jerevan

Når du flyver fra Danmark til Armeniens hovedstad Yerevan, finder du flytilbud af varierende længde. Med afgang fra Københavns Lufthavn (CPH) eller Billund (BLL) tager det mellem seks og ni timer at flyve til Zvartnots Internationale Lufthavn (EVN), der er den vigtigste lufthavn i Yerevan og resten af Armenien. Det kræver en enkelt mellemlanding undervejs. Flyver du fra Aalborg (AAL), vil turen typisk tage mellem ni og tolv timer. Med flybilletter fra Aarhus (AAR) er turen lidt længere og tager omkring 11 til 14 timer.

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Armenien på nuværende tidspunkt. Den hurtigste løsning vil typisk være at flyve fra København med en mellemlanding i Frankfurt (FRA), Wien (VIA) eller Warszawa (WAW), inden du flyver videre til Yerevan. Fra Billund kræver det også en mellemlanding i typisk Warszawa. Fra Aalborg og Aarhus kræver det to mellemlandinger og heraf forlænget rejsetid. Her vil mellemlandingerne ofte være i København og Warszawa.

Lufthavn: Gyoumri kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Jerevan.

Med en gennemsnitspris på 1.669 kr. pr. person er Lufthavn: Gyoumri den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Jerevan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Jerevan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jerevan fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Jerevan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jerevan

Hvilke flyselskaber flyver til Jerevan?

LOT er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Jerevan. Austrian Airlines, Pegasus Airlines og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Jerevan fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Jerevan, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Aegean Airlines-fly til Jerevan

Der er 6 fly med Aegean Airlines til Jerevan på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Athen Intle, og den bedste pris på en Aegean Airlines-billet, der er set på momondo, er 1.353 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Jerevan). Aegean Airlines har en bedømmelse på 8,5 fra 70 brugeranmeldelser på momondo.

LOT-fly til Jerevan

LOT-fly til Jerevan kan fås fra helt ned til 1.590 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 3 fly, som LOT flyver til Jerevan på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med LOT til Jerevan er fra Warszawa Chopin. LOT er blevet bedømt med 7,2/10 af momondo-brugere i 206 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Jerevan

Neden for finder du alle lufthavne i Jerevan samt deres afstand til centrum

Sådan kommer du fra lufthavnen til centrum af Yerevan.

Zvartnots Internationale Lufthavn ligger ved en mindre by tæt på Yerevan. Herfra er det let at komme til Yerevan centrum. Den letteste måde at komme fra lufthavnen til centrum på er med metrobus 201, der kører fra lufthavnen til Yeritasardakan Metrostation. Det er meget billigt at benytte metroen. Fra lufthavnen er det også muligt at leje en bil eller praje en taxa. Når du skal rundt i Yerevan, kan du benytte metrosystemet, der har en række aktive stationer samt et netværk af busser. Hvis du downloader appen A2B Transport, får du samlet alle ruterne og stoppestederne på ét sted.


Populære fly til Jerevan

Find dine flybilletter til Jerevan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Jerevan
Hurtigste flyvetid18t. 55min.
Laveste pris1.414 kr.

Visumkrav for Jerevan

Med et dansk pas kan du rejse til Armenien og opholde dig der visumfrit i op til 180 dage om året. Husk, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsen til Armenien. Forlængede pas og provisoriske pas anerkendes også ved ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jerevan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jerevan

Yerevan er en by med mange kontraster. Området har gennem århundreder været besat af forskellige folkeslag, der alle har bidraget til byens sammensætning, som den er i dag. Meget af byens historiske arkitektur er dog ødelagt for at gøre plads til sovjetiske bygningsværker. Det første stop på turen kunne være Mindesmærket og Museet for det Armenske Folkedrab, der fandt sted i perioden omkring første verdenskrig, hvor Ottomanerne dræbte omkring en million Armenere. Museet sammenlignes ofte med Holocaust Museet i Israel og er en sober og tankevækkende oplevelse. Hvert år den 24. april samles store folkemængder ved mindesmærket for at mindes ofrene. Hvis du er i Yerevan over en weekend, kan du ved Aram Street finde Yerevan Vannisage. Det er et stort udendørs marked, hvor du kan finde armensk kunsthåndværk og mange andre ting, inklusiv malerier, tæpper, træfigurer, gamle møntsamlinger og militærudstyr. Generelt er der et godt miks af nyt og gammel, armensk og importeret gennem hele Yerevan. Ved siden af moderne europiske vinbarer finder du pandoks (værtshuse), der serverer khoravats (barbecue) og oghi, som er den armenske frugtsnaps. Vil du spise armensk i bedste kvalitet, så er Sherep Restauranten stedet, du skal søge hen. Maden er i top, og det samme er atmosfæren og servicen. Samtidig har restauranten et godt udvalg af vin samt et stort, åbent køkken, så du kan følge med i, hvordan din mad bliver tilberedt – heriblandt lavash, der er et stort fladbrød, som er typisk for regionen. Du finder Sherep Restauranten på gaden Amiryan. Vil du derimod smage byens bedste burgere, så prøv Black Angus Burger Bar på gaden Abovyan. Begge restauranter ligger i centrum af Yerevan.


Find billige flybilletter til andre byer i Armenien

Armenien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Jerevan med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Jerevan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Jerevan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.