Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Jerevan

Find billige fly til Jerevan fra 847 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.2
ons. 6.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Jerevan

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Jerevan

Bedste pris på enkeltbillet

847 kr.

Bedste pris på returbillet

1.701 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 30min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Jerevan fra Danmark i de seneste 72 timer er 847 kr. (København Kastrup til Yerevan).
Den bedste pris på en returbillet til Jerevan fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.701 kr. (København Kastrup til Yerevan).
Det hurtigste fly til Jerevan fra Danmark tager 6t. 30min. (København Kastrup til Yerevan).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Jerevan, herunder Lufthansa, LOT og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Jerevan

Få indsigter om din flyrejse til Jerevan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Jerevan?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Jerevan fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.128 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Jerevan i februar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.210 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jerevan på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Jerevan er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.665 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.325 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Jerevan?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Jerevan normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Jerevan om formiddagen helt ned til 2.628 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Jerevan, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.993 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Jerevan?

Rejsetiden fra Danmark til Jerevan varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Yerevan (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 8t. 20min.. En anden populær rute fra Danmark til Jerevan er at flyve fra Billund til Yerevan, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Jerevan?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Jerevan er 25 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.849 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jerevan

Find de billigste fly til disse Jerevan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jerevan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jerevan

København (CPH) til Jerevan (EVN)

Fly til Jerevan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Yerevan, hvor den gennemsnitlige pris er 2.849 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JEREVAN FRA KØBENHAVNfebruar26% billigereAt flyve fra København til Jerevan ​​koster i gennemsnit blot 2.128 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JEREVAN FRA KØBENHAVNjuli44% dyrereDet koster cirka 4.124 kr. at flyve til Jerevan ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JEREVAN FRA KØBENHAVNjuli283% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jerevan fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Jerevan

Hvor lang tid tager det at flyve til Yerevan?

Når du flyver fra Danmark til Armeniens hovedstad Yerevan, finder du flytilbud af varierende længde. Med afgang fra Københavns Lufthavn (CPH) eller Billund (BLL) tager det mellem seks og ni timer at flyve til Zvartnots Internationale Lufthavn (EVN), der er den vigtigste lufthavn i Yerevan og resten af Armenien. Det kræver en enkelt mellemlanding undervejs. Flyver du fra Aalborg (AAL), vil turen typisk tage mellem ni og tolv timer. Med flybilletter fra Aarhus (AAR) er turen lidt længere og tager omkring 11 til 14 timer.

Hvorfra kan man flyve direkte til Yerevan?

Der er desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Armenien på nuværende tidspunkt. Den hurtigste løsning vil typisk være at flyve fra København med en mellemlanding i Frankfurt (FRA), Wien (VIA) eller Warszawa (WAW), inden du flyver videre til Yerevan. Fra Billund kræver det også en mellemlanding i typisk Warszawa. Fra Aalborg og Aarhus kræver det to mellemlandinger og heraf forlænget rejsetid. Her vil mellemlandingerne ofte være i København og Warszawa.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Jerevan?

Gyoumri Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Jerevan.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Yerevan Lufthavn?

Priser for fly til Yerevan Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Yerevan Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Yerevan Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Yerevan Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Yerevan Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Yerevan Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Yerevan Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Yerevan Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Jerevan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jerevan fundet af momondos brugere for nylig
LOT
5. apr.
CPH07:00København Kastrup
19t. 25min.
1 stop
EVN04:25Yerevan
9. apr.
EVN04:20Yerevan
7t. 30min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup
1.701 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
5. apr.
CPH18:10København Kastrup
27t. 40min.
1 stop
EVN23:50Yerevan
8. apr.
EVN00:50Yerevan
12t. 15min.
1 stop
CPH11:05København Kastrup
2.231 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. mar.
CPH21:00København Kastrup
16t. 45min.
1 stop
EVN16:45Yerevan
30. mar.
EVN02:45Yerevan
31t. 25min.
2 stop
CPH07:10København Kastrup
2.444 kr.
Find lignende
Lufthansa
5. apr.
CPH19:10København Kastrup
6t. 30min.
1 stop
EVN03:40Yerevan
9. apr.
EVN04:45Yerevan
16t. 00min.
2 stop
CPH18:45København Kastrup
2.527 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. apr.
CPH14:50København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
EVN03:40Yerevan
8. maj
EVN07:15Yerevan
9t. 40min.
1 stop
CPH14:55København Kastrup
2.534 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. mar.
CPH20:20København Kastrup
17t. 25min.
2 stop
EVN16:45Yerevan
30. mar.
EVN02:45Yerevan
31t. 25min.
2 stop
CPH07:10København Kastrup
2.630 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Jerevan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Jerevan, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT, Pegasus Airlines og airBaltic
Flere flyselskaber
14. maj
CPH12:15København Kastrup
15t. 10min.
1 stop
EVN05:25Yerevan
Pegasus Airlines
2. mar.
CPH15:15København Kastrup
8t. 20min.
1 stop
EVN02:35Yerevan
Flere flyselskaber
5. apr.
CPH09:05København Kastrup
15t. 05min.
2 stop
EVN02:10Yerevan

Andre kabineklasser på fly til Jerevan

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Jerevan

Visumkrav for Jerevan

Skal du bruge pas og visum for at komme til Yerevan?

Med et dansk pas kan du rejse til Armenien og opholde dig der visumfrit i op til 180 dage om året. Husk, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsen til Armenien. Forlængede pas og provisoriske pas anerkendes også ved ind- og udrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jerevan

Hvilke seværdigheder bør du se i Yerevan?

Yerevan er en by med mange kontraster. Området har gennem århundreder været besat af forskellige folkeslag, der alle har bidraget til byens sammensætning, som den er i dag. Meget af byens historiske arkitektur er dog ødelagt for at gøre plads til sovjetiske bygningsværker. Det første stop på turen kunne være Mindesmærket og Museet for det Armenske Folkedrab, der fandt sted i perioden omkring første verdenskrig, hvor Ottomanerne dræbte omkring en million Armenere. Museet sammenlignes ofte med Holocaust Museet i Israel og er en sober og tankevækkende oplevelse. Hvert år den 24. april samles store folkemængder ved mindesmærket for at mindes ofrene. Hvis du er i Yerevan over en weekend, kan du ved Aram Street finde Yerevan Vannisage. Det er et stort udendørs marked, hvor du kan finde armensk kunsthåndværk og mange andre ting, inklusiv malerier, tæpper, træfigurer, gamle møntsamlinger og militærudstyr. Generelt er der et godt miks af nyt og gammel, armensk og importeret gennem hele Yerevan. Ved siden af moderne europiske vinbarer finder du pandoks (værtshuse), der serverer khoravats (barbecue) og oghi, som er den armenske frugtsnaps. Vil du spise armensk i bedste kvalitet, så er Sherep Restauranten stedet, du skal søge hen. Maden er i top, og det samme er atmosfæren og servicen. Samtidig har restauranten et godt udvalg af vin samt et stort, åbent køkken, så du kan følge med i, hvordan din mad bliver tilberedt – heriblandt lavash, der er et stort fladbrød, som er typisk for regionen. Du finder Sherep Restauranten på gaden Amiryan. Vil du derimod smage byens bedste burgere, så prøv Black Angus Burger Bar på gaden Abovyan. Begge restauranter ligger i centrum af Yerevan.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Jerevan?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Jerevan med fleksibel booking på momondo?

Fly til Jerevan med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Jerevan?

Når du har udført en søgning efter fly til Jerevan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Jerevan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Jerevan. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jerevan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Jerevan

Fly med dit yndlingsflyselskab til Jerevan
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Jerevan
1 voksen
ons. 28.2
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo