Find billige flybilletter til Lugano

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Lugano.
Se nuværende rejserestriktioner for Schweiz

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lugano

Find de billigste fly til disse Lugano-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lugano

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lugano

København (CPH) til Bern (BRN)

Fly til Lugano ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Belp, hvor den gennemsnitlige pris er 962 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUGANO FRA KØBENHAVNmaj22% billigereAt flyve fra København til Lugano ​​koster i gennemsnit blot 1.080 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUGANO FRA KØBENHAVNmarts126% dyrereDet koster cirka 3.138 kr. at flyve til Lugano ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUGANO FRA KØBENHAVNnovember435% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lugano fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lugano?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Lugano?

  524 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Lugano. Dette fly er fra København og er 83% billigere end de fleste andre flyrejser til Lugano. Hvis du vil finde den billigste pris til Lugano fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lugano?

  Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Lugano på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.080 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Lugano i maj, så rejs fra Danmark i august, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.093 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lugano?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 53 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Lugano. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.389 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lugano på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Lugano er på en søndag. Rejsende, som vælger at rejse til Lugano på en søndag kan finde billetter helt ned til 1.277 kr.. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.741 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lugano?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Lugano på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Lugano om aftenen helt ned til 730 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.172 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lugano?

  Lufthavn: Belp kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lugano.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Lugano på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Lugano for 3.065 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Lugano fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Lugano

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Lugano.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Lugano.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Lugano.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Lugano?

Hjemrejse til Danmark fra Lugano

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Lugano skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Lugano er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Lugano nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Lugano?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lugano
 • Hvilke flyselskaber flyver til Lugano?

  SWISS er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Lugano. easyJet er også et populært valg på flyrejser til Lugano fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Lugano, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lugano


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?