Find billige fly til Lugano

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Lugano

Få indsigter om din flyrejse til Lugano, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Lugano?

589 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Lugano. Dette fly er fra Hamborg og er 75% billigere end de fleste andre flyrejser til Lugano. Hvis du vil finde den billigste pris til Lugano fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lugano

Find de billigste fly til disse Lugano-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bern

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lugano

København (CPH) til Bern (BRN)

Fly til Lugano ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Belp, hvor den gennemsnitlige pris er 1.959 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lugano

Den samlede rejsetid til Lugano i Schweiz varierer meget, afhængigt af hvilken rute du vælger. Din tur vil typisk indebære enten flere mellemlandinger og flyselskaber undervejs eller en togtur fra en af de nærliggende lufthavne. Det kan derfor anbefales, hvad end du flyver fra Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL), først at rejse til Milano Malpensa Lufthavn (MXP). Det er en tur med en enkel mellemlanding, men sammenlagt tager turen kun en håndfuld timer. Fra Milano kan du hurtig hoppe på et direkte tog, og en times tid senere kan du stå af på den centrale togstation i Lugano. Hvis du rejser fra Københavns Lufthavn (CPH), er det en anelse nemmere, da du kan flyve med Swiss Air direkte til Zürich Lufthavn (ZRH), hvorfra flyselskabet har sørget for togbilletter hele vejen til Lugano. Det er en rejse, som gennemsnitligt tager omkring fem timer.

Det er desværre ikke muligt at finde mange flytilbud til Lugano, som er lig med en hurtig rejse, da det ikke er muligt at flyve direkte fra Danmark til Lugano Lufthavn (LUG) i Schweiz. Hvis du rejser fra Billund Lufthavn, vil det typisk være en tur, som først indebærer at flyve til Milano eller Zürich, hvilket normalt kræver et enkelt stop undervejs. Denne mellemlanding kan foregå i forskellige europæiske storbyer, hvor du nemt kan fordrive den korte ventetid med at nyde udvalget af butikker og spisesteder. Når du er landet i enten Milano eller Zürich kan du tage et tog direkte fra en af lufthavnenes stationer og derefter køre hele vejen til centrum af Lugano. Fra København går turen til Zürich og derefter med tog direkte til Lugano centrum.

Lufthavn: Belp kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lugano.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Lugano for 2.390 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Lugano

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Lugano

Hvilke flyselskaber flyver til Lugano?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lugano

Hvilke flyselskaber flyver til Lugano?

easyJet er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Lugano. SWISS, Brussels Airlines og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Lugano fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Lugano, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Lugano

Neden for finder du alle lufthavne i Lugano samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Lugano Lufthavn?

Da det oftest er nemmere at flyve til en af de mange lufthavne i nærheden, som for eksempel til Zürich eller Milano, vil en rejse til Lugano sjældent kræve et stop i byens lufthavn. Derimod vil din rejse involvere at hoppe på et tog fra en af de internationale lufthavne, som du ankommer i, og derefter hele vejen til den centrale hovedbanegård i Lugano. Fra Milano Malpensa afgår der jævnligt direkte tog fra lufthavnens station og fra Zürich Lufthavn afgår der ligeledes mange hurtige togforbindelser.


Visumkrav for Lugano

Alle danske statsborgere har visumfri indrejse til Schweiz. Du skal dog altid medbringe et pas, som forbliver gyldigt under hele din ferie, men derudover er det blot at finde nogle gode flybilletter og komme afsted til vidunderlige Lugano. Hvis du derimod planlægger at være i Schweiz i mere end 90 dage, skal du være opmærksom på, at et ophold af denne varighed kræver, at du registrerer dig hos de lokale myndigheder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lugano


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lugano

Byen er omringet af skønne bjerge og ligger lige ud til den store Lugano sø. Det er derfor ikke overraskende, at den gamle bjergby byder på en udsigt, som er lidt ud over det sædvanlige. Det er også naturen, der årligt bringer mange gæster til Lugano. Byen er nemlig et godt udgangspunkt for mange aktive oplevelser, som inkluderer vandre- og klatreture for blot at nævne et par stykker. Du bør også prøve en sejltur på en af de traditionelle hvide dampskibe og nyde synet af byen og bjergene fra vandet af. Du kan også leje din egen båd og selv udforske de mange seværdige steder som fx de mange grotter, der gemmer sig langs med søen. Lugano er dog også ideel, hvis du blot har lyst til at slappe af. Du kan vandre rundt i de gamle gader eller på den lange promenade, der løber igennem hele byen og undervejs byder på kølig steder med skygge under træerne og flere grønne parker.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Lugano, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Lugano, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Lugano på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Lugano.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Lugano. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.