Find billige flybilletter til Bern

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bern

Find de billigste fly til disse Bern-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bern

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bern

København (CPH) til Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (BSL)

Fly til Bern ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basel EuroAirport Swiss, hvor den gennemsnitlige pris er 1.207 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bern?

Du kan rejse på ferie med fly til Bern på alle årstider. Der er varmt i juli og august, mens vintermånederne som oftest byder på sne. Der er som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Bern på alle tider af året, da priserne er stabile.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bern, lå på 37 kr./pr. person fra Skopje, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bern. Hvis du vil finde de billigste priser til Bern fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

august måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bern med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.163 kr..

Når du flyver til Bern fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.428 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 12.262 kr. i gennemsnit. Fly til Bern fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bern. Hvis du har planer om at flyve til Bern, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (71 km fra Bern centrum), Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (72 km fra Bern centrum), Lufthavn: Zürich (101 km fra Bern centrum), Lufthavn: Genève Intle (129 km fra Bern centrum) eller Lufthavn: Lugano (154 km fra Bern centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.433 kr. pr. person er Lufthavn: Mulhouse EuroAirport den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bern. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Bern

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bern fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Bern?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bern

Hvilke flyselskaber flyver til Bern?

På rejser til Bern fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: easyJet, SWISS, Brussels Airlines eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Bern

Neden for finder du alle lufthavne i Bern samt deres afstand til centrum

Fra Zürich Lufthavn afgår der tog til Bern. Togturen tager ca. 1 t og 30 min, og en billet koster ca. 60 CHF (ca. 400 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Bern

Bern har et velfungerende system af busser og sporvogne. Billetter købes i automater eller på banegårde. Overnatter du på turisthotel, har du i mange tilfælde mulighed for at få udleveret en gratis Bern Ticket i receptionen. Billetten giver fri adgang til busser, sporvogne og byens to svævebaner.


Visumkrav for Bern

Som dansk statsborger kan du frit rejse til Bern uden visum i op til 90 dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bern


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bern

Bern er en hyggelig by med en blanding af middelalderarkitektur, topmoderne bygninger og mere end 100 kunstfærdige springvand. Der er mange seværdigheder og spændende oplevelser. Besøg for eksempel Albert Einsteins hus og bliv klogere på fysik og måden, hvorpå forskeren ændrede vores verdensforståelse. Bestig det berømte klokketårn Zytglogge og nyd udsigten over byen. Gå ikke glip af forestillingen udført af mekaniske figurer hver time, når klokken ringer. Et skønt sted at spadsere er den gamle indre by, der har været en del af UNESCO’s verdensarvsliste siden 1983. Bydelen er spækket med historiske bygninger og kirker samt hyggelige restauranter og caféer.

I Schweiz dækker dit blå sygesikringskort lægebesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen, men der ydes ikke dækning ved skiulykker. Det er derfor en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker fuldt ud ved sygdom, ulykke og tyveri.

Vand fra hanen i Bern er rent og har et højt indhold af mineraler.

Der er ikke tradition for at give drikkepenge på restauranter i Bern. Har du modtaget en ekstra god betjening, kan du vælge at runde op til nærmeste hele beløb.

Der er rig mulighed for at shoppe i Bern. Et af de mest populære områder er Lauben, der består af 6 km lange arkader. Området huser alle typer boder og butikker inklusiv de mere eksklusive af slagsen, hvor der sælges ure og smykker, som Bern er særlig kendt for.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Bern.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bern med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Bern.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Bern, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Bern spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.