Find billige fly til Bern

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Bern

Få indsigter om din flyrejse til Bern, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bern?

september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bern med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.422 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bern på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Bern fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.051 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.118 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bern?

Når du flyver til Bern fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.006 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 2.911 kr. i gennemsnit. Fly til Bern fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bern?

Rejsetiden fra Danmark til Bern afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Zürich tager det i gennemsnit 1t. 45min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Zürich. Zürich er den mest populære lufthavn i Bern.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bern?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Bern på, er omkring 49 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.846 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bern

Find de billigste fly til disse Bern-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bern

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bern

København (CPH) til Basel (EAP)

Fly til Bern ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basel, hvor den gennemsnitlige pris er 1.343 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERN FRA KØBENHAVNnovember25% billigereAt flyve fra København til Bern ​​koster i gennemsnit blot 1.394 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERN FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 2.440 kr. at flyve til Bern ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERN FRA KØBENHAVNseptember187% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bern fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bern

Du kan rejse på ferie med fly til Bern på alle årstider. Der er varmt i juli og august, mens vintermånederne som oftest byder på sne. Der er som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Bern på alle tider af året, da priserne er stabile.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bern?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bern, lå på 514 kr./pr. person fra København, hvilket er 59% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bern. Hvis du vil finde de billigste priser til Bern fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bern?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bern. Hvis du har planer om at flyve til Bern, kan du overveje at booke flyrejse til Basel EuroAirport Swiss Lufthavn (71 km fra Bern centrum), Mulhouse EuroAirport Lufthavn (72 km fra Bern centrum), Zürich Lufthavn (101 km fra Bern centrum), Genève Intle Lufthavn (129 km fra Bern centrum) eller Lugano Lufthavn (154 km fra Bern centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Bern på?

Med en gennemsnitspris på 1.186 kr. pr. person er Genève Intle Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bern. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Belp Lufthavn?

Priser for fly til Belp Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Belp Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Belp Lufthavn er 3 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Belp Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Belp Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Belp Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Belp Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Bern?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bern

Hvilke flyselskaber flyver til Bern?


Hvordan rejser jeg rundt i Bern

Bern har et velfungerende system af busser og sporvogne. Billetter købes i automater eller på banegårde. Overnatter du på turisthotel, har du i mange tilfælde mulighed for at få udleveret en gratis Bern Ticket i receptionen. Billetten giver fri adgang til busser, sporvogne og byens to svævebaner.


Visumkrav for Bern

Som dansk statsborger kan du frit rejse til Bern uden visum i op til 90 dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bern


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bern

Hvad skal man se i Bern?

Bern er en hyggelig by med en blanding af middelalderarkitektur, topmoderne bygninger og mere end 100 kunstfærdige springvand. Der er mange seværdigheder og spændende oplevelser. Besøg for eksempel Albert Einsteins hus og bliv klogere på fysik og måden, hvorpå forskeren ændrede vores verdensforståelse. Bestig det berømte klokketårn Zytglogge og nyd udsigten over byen. Gå ikke glip af forestillingen udført af mekaniske figurer hver time, når klokken ringer. Et skønt sted at spadsere er den gamle indre by, der har været en del af UNESCO’s verdensarvsliste siden 1983. Bydelen er spækket med historiske bygninger og kirker samt hyggelige restauranter og caféer.

Skal man købe rejseforsikring?

I Schweiz dækker dit blå sygesikringskort lægebesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen, men der ydes ikke dækning ved skiulykker. Det er derfor en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker fuldt ud ved sygdom, ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Bern er rent og har et højt indhold af mineraler.

Giver man drikkepenge i Bern?

Der er ikke tradition for at give drikkepenge på restauranter i Bern. Har du modtaget en ekstra god betjening, kan du vælge at runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er rig mulighed for at shoppe i Bern. Et af de mest populære områder er Lauben, der består af 6 km lange arkader. Området huser alle typer boder og butikker inklusiv de mere eksklusive af slagsen, hvor der sælges ure og smykker, som Bern er særlig kendt for.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bern?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Bern.

Kan jeg finde fly til Bern med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Bern med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bern?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Bern.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bern lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Bern, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Bern spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bern på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.