Find billige fly til Tijuana

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tijuana

Hvor lang tid tager det at flyve til Tijuana?

Flyrejser fra Kastrup Lufthavn (CPH) til Tijuana Lufthavn (TIJ), Mexico tager 20 timer og 49 minutter ud og 22 timer og 31 min retur, med to mellemlandinger, i henholdsvis Amsterdam Lufthavn (AMS) og Mexico City Benito Juárez Intl (MEX). Der er flere fordele ved at booke flybilletter online. Især hvis du også har planer om at bestille hotel og bil samtidig. Det kan ikke betale sig at flyve fra Aalborg (AAL), hvor flyveturen ud er 26 timer og 54 minutter og 25 timer og 05 min. retur. Rejser du fra Århus Lufthavn (AAR) er flyvetiden 25t og 40 min og retur 24t og 20 min. Her er der tre mellemlandinger, i København, Amsterdam og Mexico City Benito Juárez Intl. Lufthavn.

Hvorfra kan du flyve direkte til Tijuana?

Der er ingen direkte flyvninger til Tijuana, Mexico, fra nogle af de danske lufthavne. Der er imellem to eller tre mellemlandinger, alt efter hvilke lufthavn du flyver fra. Typisk Kastrup, Amsterdam og Mexico City Benito Juárez Intl Lufthavn. At der er mellemlandinger, især på lange flyvninger, bør ikke ses som noget negativt. Snare tværtimod. Det er rart for din krop at komme ud efter at have siddet stille i mange timer. Det gør at en lang tur ikke er nær så hård for kroppen som hvis du fløj direkte. Det åbner også op for muligheden for at tage en sviptur til en by eller land som man ellers ikke ville have haft mulighed for at besøge. Har du lang tid i transit, kan du overveje om du har tid til en tur til den nærmeste by, frem for at sidde i lufthavnen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Tijuana Rodriguez Lufthavn?

Priser for fly til Tijuana Rodriguez Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Tijuana Rodriguez Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Tijuana Rodriguez Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Tijuana Rodriguez Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Tijuana Rodriguez Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Tijuana Rodriguez Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Tijuana Rodriguez Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Tijuana Rodriguez Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Tijuana

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Tijuana?

Det er visumfrit at besøge Tijuana, Mexico, for danske turister i op til 180 dage. Du skal udfylde en indrejseformular. Det kan ske online eller ved ankomst. Du skal gemme en del af formularen. Den skal du bruge ved udrejse. Mister du den skal du kontakte immigrationsmyndighederne og få en ny. Dit pas skal være gyldig under dit ophold.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tijuana

Hvad kan man se og lave i Tijuana?

Der er mange gode og spændende seværdigheder i Tijuana. Både i selve byen og omkring byen. Den mest populære er Tijuana Cultural Center (CECUT), en moderne udstilling om rummet. En anden hyggelig attraktion er Playas de Tijuana, en område langs stranden hvor man kan sidde ved en af de mange restauranter og nyde vandet. El Popo Market, et farvestrålende mexicansk marked, bør ikke misses. Holder man af katolske kirker og katedraler er du kommet til det rigtige sted. Catedral de Nuestra Senora de Guadalupe estará por la noche la catedral él 11de dice er så afgjort en af de smukkeste af slagsen. En mere aktiv attraktion er Parque/Park Morelos. Det er en cykelsti sammen med en lejeplads. Er du til fodbold, er et besøg på Monumental Plaza de Toros en oplevelse.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Tijuana?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Tijuana.

Kan jeg finde fly til Tijuana med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Tijuana på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Tijuana?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Tijuana.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Tijuana lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Tijuana er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tijuana på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.