Find billige flybilletter til Tijuana

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tijuana

Find de billigste fly til disse Tijuana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tijuana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tijuana

København (CPH) til Tijuana (TIJ)

Fly til Tijuana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tijuana Rodriguez, hvor den gennemsnitlige pris er 6.826 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tijuana?

Flyrejser fra Kastrup Lufthavn (CPH) til Tijuana Lufthavn (TIJ), Mexico tager 20 timer og 49 minutter ud og 22 timer og 31 min retur, med to mellemlandinger, i henholdsvis Amsterdam Lufthavn (AMS) og Mexico City Benito Juárez Intl (MEX). Der er flere fordele ved at booke flybilletter online. Især hvis du også har planer om at bestille hotel og bil samtidig. Det kan ikke betale sig at flyve fra Aalborg (AAL), hvor flyveturen ud er 26 timer og 54 minutter og 25 timer og 05 min. retur. Rejser du fra Århus Lufthavn (AAR) er flyvetiden 25t og 40 min og retur 24t og 20 min. Her er der tre mellemlandinger, i København, Amsterdam og Mexico City Benito Juárez Intl. Lufthavn.

Der er ingen direkte flyvninger til Tijuana, Mexico, fra nogle af de danske lufthavne. Der er imellem to eller tre mellemlandinger, alt efter hvilke lufthavn du flyver fra. Typisk Kastrup, Amsterdam og Mexico City Benito Juárez Intl Lufthavn. At der er mellemlandinger, især på lange flyvninger, bør ikke ses som noget negativt. Snare tværtimod. Det er rart for din krop at komme ud efter at have siddet stille i mange timer. Det gør at en lang tur ikke er nær så hård for kroppen som hvis du fløj direkte. Det åbner også op for muligheden for at tage en sviptur til en by eller land som man ellers ikke ville have haft mulighed for at besøge. Har du lang tid i transit, kan du overveje om du har tid til en tur til den nærmeste by, frem for at sidde i lufthavnen.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Tijuana fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.092 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Tijuana fra Danmark i marts i stedet. Fly til Tijuana i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.149 kr..

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Tijuana på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.130 kr.. Den dyreste dag at flyve til Tijuana er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.759 kr..Hvilke flyselskaber flyver til Tijuana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tijuana

Hvilke flyselskaber flyver til Tijuana?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Tijuana fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Aeromexico, Air France, KLM og Iberia. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Tijuana, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Air France-fly til Tijuana

Air France er et populært valg for brugere, der rejser til Tijuana. Selskabet flyver 10 fly om ugen til Tijuana, og de flyver oftest fra Mexico City Benito Juárez Intl. Billetpriserne hos Air France afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 6.046 kr. (fra København Kastrup). I 168 anmeldelser har momondo-brugere givet Air France en gennemsnitlig bedømmelse på 7,7/10.

Aeromexico-fly til Tijuana

Aeromexico-fly til Tijuana kan fås fra helt ned til 6.295 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 37 fly, som Aeromexico flyver til Tijuana på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Aeromexico til Tijuana er fra Mexico City Benito Juárez Intl. Aeromexico er blevet bedømt med 7,2/10 af momondo-brugere i 164 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Tijuana

Neden for finder du alle lufthavne i Tijuana samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Tijuana fra lufthavnen?

Der er flere muligheder for at komme fra Tijuana Lufthavn, Mexico og ned til Tijuana Centrum. En af dem er at tage en taxa. De holder udenfor Terminal 1 og de kører døgnet rundt. Du har også mulighed for at tage bussen. Den hedder ABC Bussen og starter ligeledes fra Terminal 1. Husk at undersøge afgangstiderne, da de ikke kører døgnet rundt. Du kan også leje en bil i lufthavnen. Dette kan bedst betale sig at gøre hjemmefra og gerne samtidig med at du bestiller flybilletter. Det er som regel billigere og du får et større udbud. Du vil også slippe for at stå og vente på bilen, da den står klar ved ankomst.


Visumkrav for Tijuana

Det er visumfrit at besøge Tijuana, Mexico, for danske turister i op til 180 dage. Du skal udfylde en indrejseformular. Det kan ske online eller ved ankomst. Du skal gemme en del af formularen. Den skal du bruge ved udrejse. Mister du den skal du kontakte immigrationsmyndighederne og få en ny. Dit pas skal være gyldig under dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tijuana


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tijuana

Der er mange gode og spændende seværdigheder i Tijuana. Både i selve byen og omkring byen. Den mest populære er Tijuana Cultural Center (CECUT), en moderne udstilling om rummet. En anden hyggelig attraktion er Playas de Tijuana, en område langs stranden hvor man kan sidde ved en af de mange restauranter og nyde vandet. El Popo Market, et farvestrålende mexicansk marked, bør ikke misses. Holder man af katolske kirker og katedraler er du kommet til det rigtige sted. Catedral de Nuestra Senora de Guadalupe estará por la noche la catedral él 11de dice er så afgjort en af de smukkeste af slagsen. En mere aktiv attraktion er Parque/Park Morelos. Det er en cykelsti sammen med en lejeplads. Er du til fodbold, er et besøg på Monumental Plaza de Toros en oplevelse.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Tijuana.

Ja. Alle fly til Tijuana på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Tijuana.

Prisagenter på fly til Tijuana er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.