Find billige flybilletter til Baja California

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Baja California

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Baja California fra Danmark
Tijuana
Tijuana

Brugbar information om dit fly til Baja California

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Baja California

Den gennemsnitlige flybillet til Baja California koster 9.669 kr./pr. person og den billigste flybillet til Baja California koster 732 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Temperature i Baja California variere mellem 14 °C og 23 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Baja California, og den varmeste måned er august. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Baja California i juni, juni og juni, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

I gennemsnit koster et fly til Baja California 12.047 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Baja California for så lidt som 4.320 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 4.320 kr., men formår at finde en til 11.893 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Det er bedst at flyve til Baja California på en mandag eller torsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Baja California er på en tirsdag.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Baja California? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Baja California.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Baja California

Find fly til disse populære byer i Baja California fra din nærmeste lufthavn.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Baja California


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Baja California. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Baja California med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Baja California ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Baja California er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.