Find billige flybilletter til Mexico City

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Mexico City

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Mexico City

Bedste pris på enkeltbillet

3.607 kr.

Bedste pris på returbillet

5.251 kr.

Hurtigste flyvetid

20t. 25min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Mexico City fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.607 kr. (København Kastrup til Mexico City Benito Juárez Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Mexico City fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.251 kr. (København Kastrup til Mexico City Benito Juárez Intl).
Det hurtigste fly til Mexico City fra Danmark tager 20t. 25min. (København Kastrup til Mexico City Benito Juárez Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Mexico City, herunder British Airways, Air Canada og Air France.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mexico City

Find de billigste fly til disse Mexico City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mexico City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mexico City

København (CPH) til Mexico City (MEX)

Fly til Mexico City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mexico City Benito Juárez Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.140 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEXICO CITY FRA KØBENHAVNfebruar8% billigereAt flyve fra København til Mexico City ​​koster i gennemsnit blot 5.661 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEXICO CITY FRA KØBENHAVNdecember15% dyrereDet koster cirka 7.065 kr. at flyve til Mexico City ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEXICO CITY FRA KØBENHAVNdecember657% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mexico City fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mexico City?

Du skal være forberedt på en længere rejse for at komme til Mexico City i Mexico, men den spændende by vil med garanti være det hele værd. Det er en tur, der typisk tager mellem 15 og 20 timer og indebærer en enkel eller to mellemlandinger undervejs. Du har dog mulighed for at nyde turen, da du finder mange gode flytilbud til Mexico City fra Danmark. Uanset, om du flyver fra Købehavns Lufthavn (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL), vil du normalt kunne forvente den samme rejsetid og et lignende udvalg af flyselskaber. Det er primært SAS og Aeromexico, som tilbyder de fleste flyrejser. Mellemlandingerne vil som regel altid foregå i passagervenlige lufthavne som fx Amsterdam Schiphol (AMS). Du kan derfor regne med en længere, men overkommelig rejsetid, som varierer, afhængigt af hvor lange og hvor mange stop din har rute har.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Mexico City Lufthavn (MEX) i Mexico fra Danmark. Det er en længere tur, som gennemsnitligt tager omkring tyve timer. Den samlede rejsetid er som regel ens, hvad end du flyver fra Billund eller København. Flyvningen er måske lang, men ikke uoverkommelig takket være de mange flyselskaber, som sørger for gode ruter til Mexico City. Det er typisk SAS eller Aeromexico, som står for de hurtigste flyrejser, men du kan også finde gode flybilletter fra blandt andet Lufthansa og flere andre. Du skal dog altid forvente en eller to mellemlandinger undervejs, men de vil typisk foregå i store og passagervenlige lufthavne. Her kan du altid nyde de mange gode butikker og spisesteder, som gør det nemt at fordrive ventetiden.

Brugere, der booker rejser til Mexico City fra Mazatlán, har fundet fly, der er 98% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Mexico City. Hvis du vil finde den billigste pris til Mexico City fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Mexico City på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.661 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Mexico City i februar, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.745 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Mexico City 24 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Mexico City for 6.140 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Mexico City på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 5.251 kr. de sidste 72 timer.

Den billigste afrejsedag for dit fly til Mexico City er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 6.030 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Mexico City på en søndag på 6.421 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Mexico City på er om aftenen. Fly fra Danmark til Mexico City på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.964 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Mexico City, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.560 kr. pr. billet.

Lufthavn: Mexico City Felipe Ángeles Intl, Lufthavn: Mexico City Toluca Intl eller Lufthavn: Puebla Huejotzingo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mexico City.

Lufthavn: Puebla Huejotzingo har en gennemsnitspris på 5.634 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Mexico City. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Mexico City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mexico City fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH09:25København Kastrup
21t. 55min.
2 stop
MEX07:20Mexico City Benito Juárez Intl
28. okt.
MEX11:45Mexico City Benito Juárez Intl
16t. 05min.
1 stop
CPH03:50København Kastrup
5.251 kr.
Find lignende
Iberia
2. sep.
CPH11:40København Kastrup
29t. 25min.
1 stop
MEX17:05Mexico City Benito Juárez Intl
28. okt.
MEX08:10Mexico City Benito Juárez Intl
19t. 40min.
1 stop
CPH03:50København Kastrup
5.308 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. okt.
CPH02:45København Kastrup
28t. 35min.
2 stop
MEX07:20Mexico City Benito Juárez Intl
6. nov.
MEX08:00Mexico City Benito Juárez Intl
18t. 50min.
1 stop
CPH02:50København Kastrup
5.336 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. sep.
CPH02:45København Kastrup
28t. 35min.
2 stop
MEX07:20Mexico City Benito Juárez Intl
28. okt.
MEX16:05Mexico City Benito Juárez Intl
19t. 35min.
2 stop
CPH11:40København Kastrup
5.393 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH15:15København Kastrup
53t. 45min.
2 stop
MEX21:00Mexico City Benito Juárez Intl
4. sep.
MEX08:10Mexico City Benito Juárez Intl
17t. 45min.
2 stop
CPH01:55København Kastrup
5.456 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. okt.
CPH04:45København Kastrup
26t. 35min.
2 stop
MEX07:20Mexico City Benito Juárez Intl
6. nov.
MEX15:15Mexico City Benito Juárez Intl
18t. 30min.
2 stop
CPH09:45København Kastrup
5.470 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Mexico City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Mexico City, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og Turkish Airlines
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH04:00København Kastrup
21t. 50min.
2 stop
MEX01:50Mexico City Benito Juárez Intl
3.607 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH08:55København Kastrup
46t. 20min.
3 stop
MEX07:15Mexico City Benito Juárez Intl
3.691 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. jul.
CPH19:00København Kastrup
47t. 15min.
2 stop
MEX18:15Mexico City Benito Juárez Intl
4.087 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Mexico City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mexico City

Hvilke flyselskaber flyver til Mexico City?

KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Mexico City. Lufthansa, British Airways og Air France er også populære valg på flyrejser til Mexico City fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Mexico City, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Turkish Airlines-fly til Mexico City

Der er 6 fly med Turkish Airlines til Mexico City på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Istanbul, og den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er set på momondo, er 5.411 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Mexico City). Turkish Airlines har en bedømmelse på 8,3 fra 128 brugeranmeldelser på momondo.

Air France-fly til Mexico City

Air France flyver normalt til Mexico City 21 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Mexico City fra Cancún. Air France (bedømmelse: 7,8, 154 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Mexico City, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Air France-billet, der er fundet på momondo til Mexico City, var fra Aalborg (4.919 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Mexico City

Neden for finder du alle lufthavne i Mexico City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Mexico City Lufthavn?

Når du lander i Mexico City Lufthavn, vil du kunne finde et godt udvalg af transportmidler, som nemt kan fragte dig til centrum af byen. Den hurtige løsning er at køre i bil, og i lufthavnen er der altid flere autoriserede taxiselskaber at vælge imellem, som holder ved alle terminalerne. Du kan også bestille en bil fra en af de mange anerkendte biludlejningsfirmaer, hvis du foretrækker selv at køre. Derudover er der hele to busterminaler, som har åbent hele døgnet. Her kan du vælge imellem forskellige buslinjer samt metrobussen, som forbinder lufthavnen med den centrale del af Mexico City og forskellige metrostationer.


Populære fly til Mexico City

Find dine flybilletter til Mexico City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Mexico City
Hurtigste flyvetid17t. 15min.
Laveste pris5.251 kr.
Fly fra Aarhus til Mexico City
Hurtigste flyvetid36t. 50min.
Laveste pris9.020 kr.
Fly fra New York til Mexico City
Hurtigste flyvetid5t. 35min.
Laveste pris3.663 kr.
Fly fra Billund til Mexico City
Hurtigste flyvetid31t. 40min.
Laveste pris5.809 kr.
Fly fra London til Mexico City
Hurtigste flyvetid11t. 30min.
Laveste pris9.232 kr.

Visumkrav for Mexico City

Alle danske statsborgere kan nemt komme ind i Mexico, da turister kan nyde godt af et op til 180-dages visumfrit ophold. Der er dog nogle ting, som  du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du medbringe dit pas, som minimum skal være gyldigt i et halvt år. Derudover, skal du udfylde en indrejseformular før ankomsten til Mexico City, hvilket nemt kan gøres online. Du skal huske at gemme og medtage den, da du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mexico City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mexico City

Den mexicanske hovedstad byder på en lang række af kulturelle og historiske seværdigheder. Overalt i byen kan du opleve fantastisk kunst, og især Frida Kahlo-museet er et besøg værd, men du bør med garanti også se Diego Rivieras berømte vægmaleri på Palacio National. Den gamle by er rig på historie, som rækker langt tilbage i tiden. I centrum kan du blandt andet finde ruinerne af Templo Mayor, som var et af aztekernes store templer. Listen over seværdigheder fortsætter og inkluderer naturligvis også byens livlige restauranter og caféer. Mad spiller en vigtig del af landets kultur, og du finder flere guidede ture, som præsenterer dig for det mexicanske køkken og dets mange berømte retter.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Mexico City. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Mexico City med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Mexico City, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Mexico City lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Mexico City og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.