Find billige fly til Fort Myers

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 24.9
søn. 1.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Fort Myers

Få indsigter om din flyrejse til Fort Myers, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Fort Myers?

Den billigste måned at flyve til Fort Myers fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.397 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Fort Myers fra Danmark i marts i stedet. Fly til Fort Myers i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.662 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Fort Myers på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Fort Myers er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.628 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.743 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Fort Myers.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Fort Myers?

Hvor lang tid tager det at flyve til Fort Myers?

Rejsetiden fra Danmark til Fort Myers varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Fort Myers SW Florida Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 14t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Fort Myers er at flyve fra Billund til Fort Myers SW Florida Intl, hvilket tager ca. 55t. 37min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Fort Myers?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Fort Myers fra Danmark er 24 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.126 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fort Myers

Find de billigste fly til disse Fort Myers-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fort Myers

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fort Myers

København (CPH) til Fort Myers (RSW)

Fly til Fort Myers ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fort Myers SW Florida Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.126 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNjanuar18% billigereAt flyve fra København til Fort Myers ​​koster i gennemsnit blot 3.397 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNjuli30% dyrereDet koster cirka 5.371 kr. at flyve til Fort Myers ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNjuli404% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Fort Myers fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Fort Myers

Hvor lang tid tager det at flyve til Fort Myers?

Typisk vil det tage imellem 16 og 20 timer at flyve til Fort Myers Lufthavn (RSW) fra Danmark. De hurtigste ruter finder du ofte fra Københavns Lufthavn (CPH), da flyrejser herfra ofte kun involverer en enkel mellemlanding. Med det sagt, så er det muligt at finde ligeså hurtige ruter fra både Aalborg (AAL) og Billund Lufthavn (BLL). Det er på trods af, at alle flyrejser fra de to jyske lufthavne altid vil kræve to stop undervejs. Den samlede rejsetid er derfor mere påvirket af, hvor lang tid dine mellemlandinger varer frem for selve antallet af dem, samt hvorfra i landet du vælger at rejse fra. Det kan af samme grund anbefales at søge iblandt de mange flytilbud til Fort Myers på momondo i god tid, hvis du vil sikre dig en plads på en rute med så få og korte mellemlandinger som muligt.

Hvor kan du flyve direkte til Fort Myers?

Det er endnu ikke en mulighed at flyve direkte til Fort Myers i USA, uanset hvilken dansk lufthavn, du ønsker at rejse fra. De fleste ruter vil nemlig typisk kræve en eller flere mellemlandinger. Rejser du fra Billund eller Aalborg, bør du regne med to stop undervejs. De vil typisk finde sted i først en europæisk og dernæst en nordamerikansk lufthavn, som for eksempel Amsterdam Schiphol og JFK Lufthavn i New York. Det er også her, at du kan forvente at mellemlande, hvis din rejse begynder i København. Herfra er det dog også muligt at finde ruter med kun en enkel mellemlanding, der ofte vil foregå i en nordamerikansk lufthavn. Du kan altid være sikker på, at dine mellemlandinger vil finde sted i internationale og passagervenlige lufthavne, hvor du let kan fordrive ventetiden.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Fort Myers?

Punta Gorda Lufthavn, Naples Napoli Lufthavn eller Sarasota Bradenton Intl Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Fort Myers.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn?

Priser for fly til Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn?

Fra september 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Fort Myers SW Florida Intl Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Fort Myers

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Fort Myers fundet af momondos brugere for nylig
Air France
BLLBillund
55t. 37min.
RSWFort Myers SW Florida Intl
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 30min.
RSWFort Myers SW Florida Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Fort Myers

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Fort Myers, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada og Air France
Air France
BLLBillund
55t. 37min.
RSWFort Myers SW Florida Intl
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 30min.
RSWFort Myers SW Florida Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Fort Myers?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Fort Myers

Hvilke flyselskaber flyver til Fort Myers?

Delta-fly til Fort Myers

Delta flyver til Fort Myers ca. 55 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Delta, men der er fundet priser på helt ned til 2.687 kr. fra Billund til Fort Myers. Delta er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Virgin Atlantic-fly til Fort Myers

Virgin Atlantic-fly til Fort Myers kan fås fra helt ned til 2.856 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 28 fly, som Virgin Atlantic flyver til Fort Myers på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Virgin Atlantic til Fort Myers er fra Atlanta Hartsfield Jackson. Virgin Atlantic er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 327 anmeldelser.


Populære fly til Fort Myers

Find dine flybilletter til Fort Myers blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Fort Myers
Hurtigste flyvetid14t. 30min.
Laveste pris4.227 kr.
Fly fra Billund til Fort Myers
Hurtigste flyvetid55t. 37min.
Laveste pris4.150 kr.

Visumkrav for Fort Myers

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Fort Myers?

Det kræver ikke visum at besøge Fort Myers i USA, da landet tillader visumfrie ophold på op til 90 dage. Med det sagt, skal du dog senest 72 timer før afrejse søge om ESTA, som er en nødvendig forhåndsgodkendelse, der giver tilladelse til at stige ombord på fly i retning mod USA. Derudover skal du også sikre dig, at dit pas er gyldigt under hele opholdet, samt at du kan fremvise flybilletter til enten retur eller videre rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fort Myers


De bedste oplevelser og seværdigheder i Fort Myers

Hvad kan man se og lave i Fort Myers?

Fort Myers er en charmerende by, hvor du kan opleve både historiske seværdigheder og den berømte strandkultur, som staten Florida er blevet kendt for. Den smukke Fort Myers Strand er da også en af byens mest populære attraktioner. Den gyldne sandstrand er ideel til aktiv vandsport, til at kigge efter delfiner samt til ren og skær afslapning i solen. Ved strandområdet finder du også det livlige Times Square, hvor du kan gå på opdagelse i et hav af forskellige restauranter, barer og lokale butikker. På en ferie i Fort Myers er det også oplagt at besøge enten J.N. Ding Darling eller Six Mile Cypress Slough, som begge er utrolige naturreservater, hvor du kan opleve noget af området imponerende dyreliv.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Fort Myers?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Fort Myers, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Fort Myers, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Fort Myers med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Fort Myers på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Fort Myers?

Når alle potentielle fly til Fort Myers vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Fort Myers lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Fort Myers, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Fort Myers spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.