Find billige flybilletter til Fort Myers

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 28.5
lør. 4.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Fort Myers

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Fort Myers

Bedste pris på enkeltbillet

3.494 kr.

Bedste pris på returbillet

3.438 kr.

Hurtigste flyvetid

22t. 50min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Fort Myers fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.494 kr. (København Kastrup til Fort Myers SW Florida Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Fort Myers fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.438 kr. (København Kastrup til Fort Myers SW Florida Intl).
Det hurtigste fly til Fort Myers fra Danmark tager 22t. 50min. (København Kastrup til Fort Myers SW Florida Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Fort Myers, herunder United Airlines, British Airways og Lufthansa.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fort Myers

Find de billigste fly til disse Fort Myers-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fort Myers

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fort Myers

København (CPH) til Fort Myers (RSW)

Fly til Fort Myers ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fort Myers SW Florida Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.439 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNjanuar15% billigereAt flyve fra København til Fort Myers ​​koster i gennemsnit blot 2.921 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNjuli60% dyrereDet koster cirka 5.514 kr. at flyve til Fort Myers ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNdecember315% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Fort Myers fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Fort Myers?

Typisk vil det tage imellem 16 og 20 timer at flyve til Fort Myers Lufthavn (RSW) fra Danmark. De hurtigste ruter finder du ofte fra Københavns Lufthavn (CPH), da flyrejser herfra ofte kun involverer en enkel mellemlanding. Med det sagt, så er det muligt at finde ligeså hurtige ruter fra både Aalborg (AAL) og Billund Lufthavn (BLL). Det er på trods af, at alle flyrejser fra de to jyske lufthavne altid vil kræve to stop undervejs. Den samlede rejsetid er derfor mere påvirket af, hvor lang tid dine mellemlandinger varer frem for selve antallet af dem, samt hvorfra i landet du vælger at rejse fra. Det kan af samme grund anbefales at søge iblandt de mange flytilbud til Fort Myers på momondo i god tid, hvis du vil sikre dig en plads på en rute med så få og korte mellemlandinger som muligt.

Det er endnu ikke en mulighed at flyve direkte til Fort Myers i USA, uanset hvilken dansk lufthavn, du ønsker at rejse fra. De fleste ruter vil nemlig typisk kræve en eller flere mellemlandinger. Rejser du fra Billund eller Aalborg, bør du regne med to stop undervejs. De vil typisk finde sted i først en europæisk og dernæst en nordamerikansk lufthavn, som for eksempel Amsterdam Schiphol og JFK Lufthavn i New York. Det er også her, at du kan forvente at mellemlande, hvis din rejse begynder i København. Herfra er det dog også muligt at finde ruter med kun en enkel mellemlanding, der ofte vil foregå i en nordamerikansk lufthavn. Du kan altid være sikker på, at dine mellemlandinger vil finde sted i internationale og passagervenlige lufthavne, hvor du let kan fordrive ventetiden.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Fort Myers for 1.507 kr./person, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Fort Myers. Hvis du vil finde den billigste pris til Fort Myers fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Fort Myers fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.921 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Fort Myers fra Danmark i maj i stedet. Fly til Fort Myers i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.977 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Fort Myers fra Danmark er 51 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.439 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 3.438 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Fort Myers er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.744 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.500 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Fort Myers.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Fort Myers på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Fort Myers på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.919 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Fort Myers, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.883 kr. pr. billet.

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Fort Myers i januar, februar og marts, hvor I kan besøge Big Cypress National Preserve og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Lufthavn: Punta Gorda Charlotte County, Lufthavn: Naples Napoli eller Lufthavn: Sarasota Bradenton Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Fort Myers.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sarasota Bradenton Intl for 6.132 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Fort Myers

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Fort Myers fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
9. sep.
CPH05:35København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
RSW18:30Fort Myers SW Florida Intl
23. sep.
RSW14:00Fort Myers SW Florida Intl
22t. 20min.
1 stop
CPH12:20København Kastrup
3.438 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH09:25København Kastrup
39t. 30min.
2 stop
RSW00:55Fort Myers SW Florida Intl
23. sep.
RSW09:53Fort Myers SW Florida Intl
43t. 47min.
2 stop
CPH05:40København Kastrup
3.452 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH02:00København Kastrup
23t. 01min.
2 stop
RSW01:01Fort Myers SW Florida Intl
23. sep.
RSW08:01Fort Myers SW Florida Intl
17t. 29min.
1 stop
CPH01:30København Kastrup
3.480 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. jun.
CPH05:35København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
RSW18:30Fort Myers SW Florida Intl
22. jun.
RSW14:00Fort Myers SW Florida Intl
14t. 15min.
1 stop
CPH04:15København Kastrup
3.872 kr.
Find lignende
KLM
10. jun.
CPH02:00København Kastrup
17t. 06min.
2 stop
RSW19:06Fort Myers SW Florida Intl
27. jun.
RSW08:00Fort Myers SW Florida Intl
17t. 30min.
1 stop
CPH01:30København Kastrup
3.907 kr.
Find lignende
Lufthansa
9. jun.
CPH05:40København Kastrup
18t. 07min.
2 stop
RSW23:47Fort Myers SW Florida Intl
22. jun.
RSW14:00Fort Myers SW Florida Intl
14t. 15min.
1 stop
CPH04:15København Kastrup
3.914 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Fort Myers

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Fort Myers, så se nogle af vores tilbud herunder fra Delta, KLM og United Airlines
Delta
11. okt.
CPH09:30København Kastrup
27t. 31min.
1 stop
RSW13:01Fort Myers SW Florida Intl
3.494 kr.
Find lignende
KLM
11. okt.
CPH02:00København Kastrup
22t. 50min.
2 stop
RSW00:50Fort Myers SW Florida Intl
3.515 kr.
Find lignende
United Airlines
11. okt.
CPH04:45København Kastrup
34t. 21min.
3 stop
RSW15:06Fort Myers SW Florida Intl
7.268 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Fort Myers?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Fort Myers

Hvilke flyselskaber flyver til Fort Myers?

På rejser til Fort Myers fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa, KLM, Air France eller Eurowings. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Fort Myers

KLM flyver til Fort Myers ca. 24 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 3.130 kr. fra Aalborg til Fort Myers. KLM er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Delta-fly til Fort Myers

Delta-fly til Fort Myers kan fås fra helt ned til 3.176 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 47 fly, som Delta flyver til Fort Myers på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Delta til Fort Myers er fra Atlanta Hartsfield Jackson. Delta er blevet bedømt med 7,8/10 af momondo-brugere i 383 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Fort Myers

Neden for finder du alle lufthavne i Fort Myers samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Fort Myers fra lufthavnen?

Du kan vælge imellem forskellige transportmidler i Fort Myers Lufthavn, men den nemmeste måde at komme frem til de centrale steder i byen er dog ved at køre i bil. Det kan nemlig tage op til halvanden time at nå ind til centrum, hvis du vælger at benytte bus 50, som holder i nærheden af ankomstterminalen. Det skyldes, at den offentlige bus kun kører til en større busterminal, hvorfra du skal skifte til andre busser, som for eksempel bus 140, for at komme hele vejen til centrum. Det kan derfor anbefales enten at tage enten en taxa eller benytte et af de mange biludlejningsfirmaer, som du finder i lufthavnens ankomstområde. Udennfor lufthavnen finder du de utallige taxaer, som hele døgnet rundt står klar til at køre dig direkte til hjertet af Fort Myers på under godt en halv time.


Populære fly til Fort Myers

Find dine flybilletter til Fort Myers blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Fort Myers
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris3.438 kr.
Fly fra Billund til Fort Myers
Hurtigste flyvetid26t. 51min.
Laveste pris4.396 kr.

Visumkrav for Fort Myers

Det kræver ikke visum at besøge Fort Myers i USA, da landet tillader visumfrie ophold på op til 90 dage. Med det sagt, skal du dog senest 72 timer før afrejse søge om ESTA, som er en nødvendig forhåndsgodkendelse, der giver tilladelse til at stige ombord på fly i retning mod USA. Derudover skal du også sikre dig, at dit pas er gyldigt under hele opholdet, samt at du kan fremvise flybilletter til enten retur eller videre rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fort Myers


De bedste oplevelser og seværdigheder i Fort Myers

Fort Myers er en charmerende by, hvor du kan opleve både historiske seværdigheder og den berømte strandkultur, som staten Florida er blevet kendt for. Den smukke Fort Myers Strand er da også en af byens mest populære attraktioner. Den gyldne sandstrand er ideel til aktiv vandsport, til at kigge efter delfiner samt til ren og skær afslapning i solen. Ved strandområdet finder du også det livlige Times Square, hvor du kan gå på opdagelse i et hav af forskellige restauranter, barer og lokale butikker. På en ferie i Fort Myers er det også oplagt at besøge enten J.N. Ding Darling eller Six Mile Cypress Slough, som begge er utrolige naturreservater, hvor du kan opleve noget af området imponerende dyreliv.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Fort Myers, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Fort Myers, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Fort Myers på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Fort Myers vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Fort Myers, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Fort Myers spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.