Find billige flybilletter til Fort Myers

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Fort Myers (RSW)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Fort Myers. De nuværende restriktioner til Fort Myers er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fort Myers

Find de billigste fly til disse Fort Myers-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Fort Myers

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fort Myers

København (CPH) til Fort Myers (RSW)

Fly til Fort Myers ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fort Myers SW Florida Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.054 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNjanuar15% billigereAt flyve fra København til Fort Myers ​​koster i gennemsnit blot 2.594 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNjuli60% dyrereDet koster cirka 4.896 kr. at flyve til Fort Myers ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FORT MYERS FRA KØBENHAVNdecember315% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Fort Myers fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Fort Myers?

Hvilket er det absolut billigste fly til Fort Myers?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Fort Myers for 1.483 kr./person, hvilket er 64% billigere end gennemsnitsflyprisen til Fort Myers. Hvis du vil finde den billigste pris til Fort Myers fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Fort Myers?

Den billigste måned at flyve til Fort Myers fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.594 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Fort Myers fra Danmark i maj i stedet. Fly til Fort Myers i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.643 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Fort Myers?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Fort Myers fra Danmark er 51 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.054 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Fort Myers på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Fort Myers fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 2.684 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.178 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Fort Myers?

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Fort Myers i januar, februar og marts, hvor I kan besøge Bayfront Park og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Fort Myers?

Lufthavn: Punta Gorda Charlotte County, Lufthavn: Naples eller Lufthavn: Sarasota Bradenton Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Fort Myers.

Findes der en billigere måde at flyve til Fort Myers på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Naples for 2.997 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Fort Myers?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Fort Myers. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Fort Myers nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Fort Myers SW Florida Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Fort Myers SW Florida Intl fundet af momondos brugere for nylig
KLM
1. sep.
02:00København Kastrup
17t. 57min.
2 stop
19:57Fort Myers SW Florida Intl
18. sep.
12:00Fort Myers SW Florida Intl
18t. 40min.
2 stop
06:40København Kastrup
3.562 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. apr.
02:00København Kastrup
21t. 27min.
2 stop
23:27Fort Myers SW Florida Intl
11. maj
09:40Fort Myers SW Florida Intl
15t. 40min.
2 stop
01:20København Kastrup
3.952 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. maj
02:00København Kastrup
24t. 30min.
2 stop
02:30Fort Myers SW Florida Intl
29. maj
12:00Fort Myers SW Florida Intl
16t. 10min.
2 stop
04:10København Kastrup
3.363 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. sep.
03:20København Kastrup
20t. 58min.
3 stop
00:18Fort Myers SW Florida Intl
13. okt.
07:46Fort Myers SW Florida Intl
21t. 09min.
2 stop
04:55København Kastrup
9.270 kr.
Find lignende
United Airlines
1. sep.
05:30København Kastrup
18t. 45min.
2 stop
00:15Fort Myers SW Florida Intl
18. sep.
02:12Fort Myers SW Florida Intl
25t. 48min.
3 stop
04:00København Kastrup
3.661 kr.
Find lignende
Air France
25. sep.
16:25København Kastrup
32t. 10min.
2 stop
00:35Fort Myers SW Florida Intl
13. okt.
13:16Fort Myers SW Florida Intl
14t. 54min.
2 stop
04:10København Kastrup
8.110 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Fort Myers SW Florida Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Fort Myers, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
KLM
7. aug.
02:00København Kastrup
22t. 26min.
2 stop
00:26Fort Myers SW Florida Intl
3.003 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. aug.
06:15København Kastrup
56t. 40min.
3 stop
14:55Fort Myers SW Florida Intl
2.662 kr.
Find lignende

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class