Find billige flybilletter til Boston

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Boston (BOS)
tor.. 19.11.
tor.. 26.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Boston

Find de billigste fly til disse Boston-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Boston?

De fleste turister vælger at besøge den amerikanske by Boston i sommermånederne som er højsæsonen, og dette er derfor også tidspunktet hvor hotel- og flypriserne er på deres højeste. I efterårsmånederne kan du nyde færre turister i byen, ligesom den milde temperatur gør det behageligt at gå rundt i gaderne, og i september-oktober kan du for alvor nyde efterårets mange farver, som New England er så kendt for.

Hvilket er det absolut billigste fly til Boston?

265 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Boston. Dette fly er fra Fort Lauderdale og er 95% billigere end de fleste andre flyrejser til Boston. Hvis du vil finde den billigste pris til Boston fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Boston?

Hvis du ikke kan rejse til Boston i februar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.649 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Boston?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 51 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Boston. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.070 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Boston helt ned til 2.467 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Boston på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Boston er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Boston på en onsdag kan finde billetter helt ned til 2.913 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.702 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Boston?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Boston, hvor du kan finde priser helt ned til 2.512 kr.. Hvis du flyver fra Boston om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 3.357 kr. i gennemsnit. Fly til Boston fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Boston?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Boston. Hvis du har planer om at flyve til Boston, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Norwood Memorial (21 km fra Boston centrum), Lufthavn: Bedford Hanscom Field (22 km fra Boston centrum), Lufthavn: Beverly (27 km fra Boston centrum), Lufthavn: Manchester (70 km fra Boston centrum) eller Lufthavn: Providence T F Green (77 km fra Boston centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Boston på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Boston er normalt Lufthavn: Providence T F Green med en gennemsnitspris på 3.998 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Boston Logan Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Boston Logan Intl fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Icelandair
27. mar.
CPH
København Kastrup
27t. 45min.
1 stop
BOS
Boston Logan Intl
2. apr.
BOS
Boston Logan Intl
9t. 50min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.467 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. jan.
CPH
København Kastrup
21t. 20min.
3 stop
BOS
Boston Logan Intl
23. jan.
BOS
Boston Logan Intl
12t. 20min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.605 kr.
Find lignende
Virgin Atlantic
17. jan.
CPH
København Kastrup
15t. 10min.
1 stop
BOS
Boston Logan Intl
24. jan.
BOS
Boston Logan Intl
20t. 15min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.743 kr.
Find lignende
KLM
14. jan.
CPH
København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
BOS
Boston Logan Intl
26. jan.
BOS
Boston Logan Intl
12t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.762 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. jan.
CPH
København Kastrup
21t. 20min.
3 stop
BOS
Boston Logan Intl
23. jan.
BOS
Boston Logan Intl
12t. 20min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.617 kr.
Find lignende
KLM
19. jan.
CPH
København Kastrup
12t. 45min.
1 stop
BOS
Boston Logan Intl
26. jan.
BOS
Boston Logan Intl
10t. 05min.
1 stop
CPH
København Kastrup
2.768 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Boston Logan Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Boston, så se nogle af vores tilbud herunder.
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
7. dec.
CPH
København Kastrup
23t. 04min.
2 stop
BOS
Boston Logan Intl
1.349 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
24. nov.
CPH
København Kastrup
30t. 30min.
1 stop
BOS
Boston Logan Intl
1.845 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. nov.
CPH
København Kastrup
27t. 19min.
2 stop
BOS
Boston Logan Intl
1.356 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Boston?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Boston

Når rejsen går til Boston kan du vælge at rejse med flyselskaber som SAS, Norwegian og Lufthansa. Med SAS kan du flyve direkte fra København til Boston med en rejsetid på ca. 8,5 time. Der er ingen direkte fly fra Billund, men du kan forvente en rejsetid på ca. 11 timer med en enkelt mellemlanding på vejen.


Lufthavne tæt på Boston

Herunder finder du alle lufthavne i Boston samt afstand til centrum

Når du flyver til Boston lander du i Boston Logan International Airport, der ligger ca. 4 km øst fra centrum. Det er gratis at tage fra Logan Lufthavnen med den sølv linje (MTBA Silver Line SL1) til South Station. Turen varer 20-30 minutter, og de rejsende får også mulighed for et gratis skift til den røde linje, hvis de vil rejse videre. Der er generelt gode muligheder for at rejse videre med bus, tog eller metro fra South Station.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Boston?

Der er en god grund til, at Boston bliver kaldt for den mest gå-venlige amerikanske by, da det er både nemt og hyggeligt at traske rundt i byen, især ved vandet.

Bostons offentlige transport er kendt som “T”, og du kan tage med metro, bus eller båd. Metroen er nem at regne ud med sine fem linjer, som er delt op i farverne rød, grøn, blå, orange og sølv. En metrobillet koster ca. 17 kr. (2,75 USD) og er gratis for børn under 11 år. Du kan også spare penge ved at købe en endagsbillet til en enkelt zone til ca. 75 kr. (12 USD) eller 132 kr. (21,25 USD) for en uge. Du kan også tage med turistbussen “Old Town Trolley Tours of Boston”. Busbilletten koster 585 kr. men nogle gange kandu  købe billetter for kun 235 kr. Du får altid en ekstra dag med i købet, og billetten giver også gratis adgang til Old State House Museum samt 60 kr. (10 USD) i rabat til Boston Tea Party Ships & Museum.

For taxaer er startgebyret ca. 18 kr., og derefter er der en kilometerpris på omkring 14 kr.


Kan man rejse til Boston uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum når du rejser til Boston som turist, medmindre dit ophold overstiger 90 dage. Når du rejser til USA skal du dog godkendes af ESTA, som du kan søge her. Derudover skal dit pas gælde i mindst 6 måneder ud over dit ophold i USA. Du kan dog godt kan rejse med et forlænget dansk pas, hvis dit pas er blevet udstedt efter den 1. august 2006.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Boston


Tips og gode råd til Boston

Hvordan får man den billigste flybillet til Boston?

Selvom det kan være koldt om vinteren i Boston, så er der typisk penge at spare ved at rejse på denne tid af året. På ruten København-Boston er årets billigste måned, i følge vores statistik, november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Boston, marts 2018). De bedste priser får du typisk hvis du booker 51-60 dage før afrejse.

Hvad skal man se i Boston?

I Boston by kan du gå på opdagelse på den 5 km lange rute “Freedom Trail”, hvor du kan se 16 forskellige seværdigheder i Boston. Ruten er markeret med røde mursten og fodaftryk, som viser hvor du skal gå hen. På ruten kan du blandt andet besøge kirkegården Old Granary Burying Ground, hvor b.la. John Hancock, som skrev under på den amerikanske uafhængighedserklæring, er begravet. Ruten tager dig også til Old State House Museum, som er den ældste offentlige bygning i byen, og hvor Bostonmassakren fandt sted. I den nordlige del af ruten kommer du ind i Bostons pulserende italienske bydel med Old North Kirken, og ruten ender ved broen i Charlestown, som historikere også vil elske at besøge.

Aktiviteter for børn

Rejser du til Boston som børnefamilie anbefales det at besøge New England Akvarium, som blandt andet har sjove løvefisk og blæksprutter. I kan også tage på Fenway Park Baseballstadion og se en Boston Red Sox-kamp (sæsonen løber fra april til november) eller tage en tur ind og se NBA-basketballholdet Boston Celtics, som spiller mellem oktober og juni.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at tilkøbe en rejseforsikring når du rejser udenlands, skulle du gå hen og behøve en behandling for akut sygdom. På den måde undgår du, at evt. tilskadekomst tømmer hele din bankkonto.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, Boston har det bedste postevand i USA, som også nydes af skandinaverne.

Giver man drikkepenge i Boston?

Mindstelønnen er lav i USA, og derfor lever mange tjenere af drikkepenge. Derfor er det normalt at give 15-20% i drikkepenge på restauranter. Det er også kutyme at give bartenderne en ekstra dollar, hvis du bestiller en drink på en bar. Taxachauffører forventer også 15-20%, plus nogle ekstra dollars, hvis de hjælper dig med bagagen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det kan anbefales at gå en tur i indkøbscenteret Prudential Center, som har mere end 75 butikker, såsom Lacoste og Saks, samt gode restauranter som fx Cheesecake Factory og Legal Sea Foods.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class