Find billige flybilletter til Boston

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Boston (BOS)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Boston. De nuværende restriktioner til Boston er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Boston

Find de billigste fly til disse Boston-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Boston

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Boston

København (CPH) til Boston (BOS)

Fly til Boston ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Boston Logan Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.088 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BOSTON FRA KØBENHAVNfebruar18% billigereAt flyve fra København til Boston ​​koster i gennemsnit blot 2.532 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BOSTON FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 4.242 kr. at flyve til Boston ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BOSTON FRA KØBENHAVNoktober297% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Boston fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Boston?

De fleste turister vælger at besøge den amerikanske by Boston i sommermånederne som er højsæsonen, og dette er derfor også tidspunktet hvor hotel- og flypriserne er på deres højeste. I efterårsmånederne kan du nyde færre turister i byen, ligesom den milde temperatur gør det behageligt at gå rundt i gaderne, og i september-oktober kan du for alvor nyde efterårets mange farver, som New England er så kendt for.

Hvilket er det absolut billigste fly til Boston?

267 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Boston. Dette fly er fra Fort Lauderdale og er 95% billigere end de fleste andre flyrejser til Boston. Hvis du vil finde den billigste pris til Boston fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Boston?

Den billigste måned at flyve til Boston fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.532 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Boston i februar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.664 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Boston?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Boston 51 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Boston for 3.088 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 2.102 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Boston på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Boston er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Boston på en onsdag kan finde billetter helt ned til 2.937 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Boston for omkring 3.731 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Boston?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Boston på er om aftenen. Fly fra Danmark til Boston på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.302 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 3.369 kr. i gennemsnit. Fly til Boston fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Boston?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Boston. Hvis du har planer om at flyve til Boston, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Norwood Memorial (21 km fra Boston centrum), Lufthavn: Bedford Hanscom Field (22 km fra Boston centrum), Lufthavn: Beverly (27 km fra Boston centrum), Lufthavn: Manchester (70 km fra Boston centrum) eller Lufthavn: Providence T F Green (77 km fra Boston centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Boston på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Boston er normalt Lufthavn: Providence T F Green med en gennemsnitspris på 3.610 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Boston?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Boston. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Boston nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Boston Logan Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Boston Logan Intl fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
30. sep.
CPH02:25København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
BOS14:30Boston Logan Intl
3. okt.
BOS10:25Boston Logan Intl
14t. 40min.
2 stop
CPH01:05København Kastrup
2.285 kr.
Find lignende
KLM
4. sep.
CPH02:00København Kastrup
13t. 05min.
1 stop
BOS15:05Boston Logan Intl
9. sep.
BOS10:35Boston Logan Intl
14t. 30min.
2 stop
CPH01:05København Kastrup
2.241 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. aug.
CPH02:00København Kastrup
12t. 48min.
1 stop
BOS14:48Boston Logan Intl
27. aug.
BOS15:25Boston Logan Intl
15t. 20min.
1 stop
CPH06:45København Kastrup
2.222 kr.
Find lignende
KLM
9. sep.
CPH02:00København Kastrup
13t. 05min.
1 stop
BOS15:05Boston Logan Intl
12. sep.
BOS15:25Boston Logan Intl
15t. 15min.
1 stop
CPH06:40København Kastrup
2.229 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. sep.
BLL02:00Billund
13t. 05min.
1 stop
BOS15:05Boston Logan Intl
27. sep.
BOS13:15Boston Logan Intl
15t. 20min.
1 stop
BLL04:35Billund
2.197 kr.
Find lignende
KLM
1. sep.
CPH05:25København Kastrup
21t. 33min.
2 stop
BOS02:58Boston Logan Intl
6. sep.
BOS15:25Boston Logan Intl
9t. 40min.
1 stop
CPH01:05København Kastrup
2.191 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Boston Logan Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Boston, så se nogle af vores tilbud herunder fra TAP AIR PORTUGAL
Icelandair
11. sep.
CPH10:25København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
BOS20:50Boston Logan Intl
2.910 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
25. sep.
CPH02:00København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
BOS15:20Boston Logan Intl
2.374 kr.
Find lignende
Vueling
15. jan.
CPH06:00København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
BOS21:40Boston Logan Intl
2.828 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Boston?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Boston

Når rejsen går til Boston kan du vælge at rejse med flyselskaber som SAS, Norwegian og Lufthansa. Med SAS kan du flyve direkte fra København til Boston med en rejsetid på ca. 8,5 time. Der er ingen direkte fly fra Billund, men du kan forvente en rejsetid på ca. 11 timer med en enkelt mellemlanding på vejen.


Lufthavne tæt på Boston

Herunder finder du alle lufthavne i Boston samt afstand til centrum

Når du flyver til Boston lander du i Boston Logan International Airport, der ligger ca. 4 km øst fra centrum. Det er gratis at tage fra Logan Lufthavnen med den sølv linje (MTBA Silver Line SL1) til South Station. Turen varer 20-30 minutter, og de rejsende får også mulighed for et gratis skift til den røde linje, hvis de vil rejse videre. Der er generelt gode muligheder for at rejse videre med bus, tog eller metro fra South Station.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Boston?

Der er en god grund til, at Boston bliver kaldt for den mest gå-venlige amerikanske by, da det er både nemt og hyggeligt at traske rundt i byen, især ved vandet.

Bostons offentlige transport er kendt som “T”, og du kan tage med metro, bus eller båd. Metroen er nem at regne ud med sine fem linjer, som er delt op i farverne rød, grøn, blå, orange og sølv. En metrobillet koster ca. 17 kr. (2,75 USD) og er gratis for børn under 11 år. Du kan også spare penge ved at købe en endagsbillet til en enkelt zone til ca. 75 kr. (12 USD) eller 132 kr. (21,25 USD) for en uge. Du kan også tage med turistbussen “Old Town Trolley Tours of Boston”. Busbilletten koster 585 kr. men nogle gange kandu  købe billetter for kun 235 kr. Du får altid en ekstra dag med i købet, og billetten giver også gratis adgang til Old State House Museum samt 60 kr. (10 USD) i rabat til Boston Tea Party Ships & Museum.

For taxaer er startgebyret ca. 18 kr., og derefter er der en kilometerpris på omkring 14 kr.


Kan man rejse til Boston uden pas eller visum?

Du behøver ikke visum når du rejser til Boston som turist, medmindre dit ophold overstiger 90 dage. Når du rejser til USA skal du dog godkendes af ESTA, som du kan søge her. Derudover skal dit pas gælde i mindst 6 måneder ud over dit ophold i USA. Du kan dog godt kan rejse med et forlænget dansk pas, hvis dit pas er blevet udstedt efter den 1. august 2006.


Tips og gode råd til Boston

Hvordan får man den billigste flybillet til Boston?

Selvom det kan være koldt om vinteren i Boston, så er der typisk penge at spare ved at rejse på denne tid af året. På ruten København-Boston er årets billigste måned, i følge vores statistik, november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Boston, marts 2018). De bedste priser får du typisk hvis du booker 51-60 dage før afrejse.

Hvad skal man se i Boston?

I Boston by kan du gå på opdagelse på den 5 km lange rute “Freedom Trail”, hvor du kan se 16 forskellige seværdigheder i Boston. Ruten er markeret med røde mursten og fodaftryk, som viser hvor du skal gå hen. På ruten kan du blandt andet besøge kirkegården Old Granary Burying Ground, hvor b.la. John Hancock, som skrev under på den amerikanske uafhængighedserklæring, er begravet. Ruten tager dig også til Old State House Museum, som er den ældste offentlige bygning i byen, og hvor Bostonmassakren fandt sted. I den nordlige del af ruten kommer du ind i Bostons pulserende italienske bydel med Old North Kirken, og ruten ender ved broen i Charlestown, som historikere også vil elske at besøge.

Aktiviteter for børn

Rejser du til Boston som børnefamilie anbefales det at besøge New England Akvarium, som blandt andet har sjove løvefisk og blæksprutter. I kan også tage på Fenway Park Baseballstadion og se en Boston Red Sox-kamp (sæsonen løber fra april til november) eller tage en tur ind og se NBA-basketballholdet Boston Celtics, som spiller mellem oktober og juni.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at tilkøbe en rejseforsikring når du rejser udenlands, skulle du gå hen og behøve en behandling for akut sygdom. På den måde undgår du, at evt. tilskadekomst tømmer hele din bankkonto.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, Boston har det bedste postevand i USA, som også nydes af skandinaverne.

Giver man drikkepenge i Boston?

Mindstelønnen er lav i USA, og derfor lever mange tjenere af drikkepenge. Derfor er det normalt at give 15-20% i drikkepenge på restauranter. Det er også kutyme at give bartenderne en ekstra dollar, hvis du bestiller en drink på en bar. Taxachauffører forventer også 15-20%, plus nogle ekstra dollars, hvis de hjælper dig med bagagen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det kan anbefales at gå en tur i indkøbscenteret Prudential Center, som har mere end 75 butikker, såsom Lacoste og Saks, samt gode restauranter som fx Cheesecake Factory og Legal Sea Foods.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class