Find billige fly til Provincetown

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Provincetown

Få indsigter om din flyrejse til Provincetown, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Provincetown?

Rejsetiden fra Danmark til Provincetown varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Boston Logan Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 8t. 20min.. En anden populær rute fra Danmark til Provincetown er at flyve fra Billund til Boston Logan Intl, hvilket tager ca. 13t. 30min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Provincetown

Find de billigste fly til disse Provincetown-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Boston

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Provincetown

København (CPH) til Boston (BOS)

Fly til Provincetown ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Boston Logan Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.063 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Provincetown

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Provincetown?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Provincetown. Hvis du har planer om at flyve til Provincetown, kan du overveje at booke flyrejse til Hyannis Barnstable Lufthavn (44 km fra Provincetown centrum), Boston Logan Intl Lufthavn (76 km fra Provincetown centrum), New Bedford Regional Lufthavn (77 km fra Provincetown centrum), Boston Harbor SPB Lufthavn (78 km fra Provincetown centrum) eller West Tisbury Martha's Vineyard Lufthavn (83 km fra Provincetown centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Provincetown Lufthavn?

Priser for fly til Provincetown Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Provincetown Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Provincetown Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Provincetown Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Provincetown Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Provincetown?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Provincetown på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Provincetown, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Provincetown med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Provincetown med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Provincetown?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Provincetown.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Provincetown lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Provincetown, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Provincetown spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Provincetown på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.