Find billige fly til Ungarn fra 157 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ungarn

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ungarn

Bedste pris på enkeltbillet

157 kr.

Bedste pris på returbillet

306 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 50min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ungarn fra Danmark i de seneste 72 timer er 157 kr. (København Kastrup til Budapest Ferenc Liszt Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Ungarn fra Danmark i de seneste 72 timer er 306 kr. (København Kastrup til Budapest Ferenc Liszt Intl).
Det hurtigste fly til Ungarn fra Danmark tager 1t. 50min. (København Kastrup til Budapest Ferenc Liszt Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Ungarn, herunder Norwegian, Air Serbia og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Ungarn

Få indsigter om din flyrejse til Ungarn, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Ungarn?

De billigste flybilletter til Ungarn fundet fornyligt af momondo brugere er 203 kr. med Wizz Air, 229 kr. med Ryanair og 520 kr. med Air Serbia.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Ungarn?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Ungarn. Den mest populære by at rejse til i Ungarn er Budapest, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 100% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Ungarn er Debrecen og Saarmelleek.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Ungarn?

Rejsetiden fra Danmark til Ungarn afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Budapest Ferenc Liszt Intl tager det i gennemsnit 1t. 45min., imens det i gennemsnit tager 2t, hvis du flyver fra Billund til Budapest Ferenc Liszt Intl. Budapest Ferenc Liszt Intl er den mest populære lufthavn i Ungarn.

Hvilke flyselskaber flyver til Ungarn?

Ud af 13 flyselskaber der flyver til Ungarn, er Ryanair, Norwegian og Wizz Air de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Ryanair er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 64% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Ungarn.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Ungarn? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Ungarn

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Ungarn fra Danmark
Budapest
Budapest

Brugbar information om dit fly til Ungarn

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Ungarn

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Deak Ferenc Ter?

At flyve til Budapest Lufthavn er typisk den bedste måde at besøge Deak Ferenc Ter på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Hvad er den mest populære lufthavn i Ungarn at flyve til?

Hvor meget koster fly til Ungarn?

Fly til Ungarn kan fås så billigt som 126 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Ungarn for omkring 603 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Ungarn, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 366 kr. eller mindre.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Ungarn?

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Ungarn, skal du sørge for at bestille din afrejse på en lørdag. Din bedste mulighed er at flyve på en lørdag, såvel som en tirsdag. Afrejse på en torsdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Ungarn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ungarn?

Priser for fly til Ungarn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ungarn?

Der er 14 udbydere for fly til Ungarn fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ungarn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ungarn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ungarn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Ungarn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ungarn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Ungarn

Find fly til disse populære byer i Ungarn fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Ungarn

Se de billigste flyrejser til Ungarn fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBudapest1t. 45min.245 kr.
BillundBudapest2t. 00min.286 kr.
AarhusBudapest5t. 40min.1.403 kr.
AalborgBudapest4t. 55min.1.634 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Ungarn

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Ungarn?

Irske Ryanair er flyselskabet, der tilbyder direkte rejser med fly til Ungarn. Selskabet opererer med direkte ture fra både Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn. Vælger du en afgang med mellemlanding, så er der mange flyselskaber at vælge imellem, hvad enten det er Lufthansa, Brussels Airlines, KLM, airBaltic og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ungarn?

Hvis du har booket flybilletter til Ungarn på en direkte afgang, så tager turen ca. to timer fra både København og Billund. Rejser du fra en af de mindre lufthavne som eksempelvis Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så kommer der en eller flere mellemlandinger på, og dermed bliver rejsetiden minimum fire timer. Vælger du en afgang med lang rejsetid, og ser bort fra den hurtigste tur, så er flybilletterne ofte billigere fra Aarhus og Aalborg.

Hvilken årstid skal man rejse til Ungarn?

Steder som Balatonsøen og Donau viser sig fra deres bedste side i højsæsonen fra juli til august. Vejret om foråret, fra marts til maj, samt om efteråret, fra september til november, er dog også attraktive rejseperioder, da vejret stadig er mildt og priserne ofte billigere.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Ungarn

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Ungarn?

    Søg tilbud på fly til Ungarn. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Ungarn med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ungarn?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Ungarn. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Ungarn med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Ungarn på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ungarn?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Ungarn. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ungarn lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Ungarn, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Ungarn spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ungarn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.