Find billige fly til Ungarn

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn 1.8
søn 8.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Ungarn.
Se nuværende rejserestriktioner for Ungarn

De billigste fly til byer i Ungarn

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Ungarn fra Danmark
Budapest
Budapest

Brugbar information om dit fly til Ungarn

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Ungarn
  • Hvad er det billigste fly til Ungarn?

    Den bedste pris fundet på momondo for fly til Ungarn er:
    137 kr. pr. person med Ryanair
    149 kr. pr. person med Wizz Air
    258 kr. pr. person med easyJet


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Ungarn?

Indrejserestriktioner

Den 1. september har Ungarns regering genindført grænsebeskyttelsesforanstaltninger i den første bølge af COVID-19. Ungarn har begrænset flyvninger til og fra Storbritannien fra den 22. december. Ungarn har begrænset adgangen til de fleste udenlandske rejsende fra den 1. september, undtagen ungarske statsborgere, indbyggere, militærpersoner, diplomater, humanitære fly, transitfly og udenlandske statsborgere, der deltager i visse sportsbegivenheder. Rejsende med opholdstilladelse udstedt af Ungarn med gyldighed i mindst 90 dage kan rejse ind i Ungarn.

Indrejsekrav

Udenlandske statsborgere kan rejse ind i Ungarn for at deltage i internationale sports- eller kulturarrangementer, men skal rejse inden for 72 timer efter ankomsten. Rejsende skal fremvise bevis for, at formålet med rejsen er at deltage i og afholde internationale sportsbegivenheder eller kulturelle arrangementer. Rejsende, der ankommer fra Schengenområdet, USA eller Canada, skal fremvise to negative COVID-19-test inden for 5 dage efter ankomsten, men med mindst 48 timers mellemrum. Rejsende er underlagt temperaturkontrol ved ankomsten, men er ikke underlagt karantæneforanstaltninger. Udenlandske statsborgere, der ankommer til Ungarn i erhvervsmæssigt og handelsmæssigt øjemed, kan rejse ind i landet uden at skulle fremvise negative testresultater eller tidsbegrænsning for deres ophold. Ved ankomsten skal rejsende fremvise dokumentation for et vigtigt forretningskrav for at komme ind i Ungarn, f.eks. et officielt brev fra deres virksomhed med kontaktoplysninger til verifikationsformål eller en invitation til en forretningsmæssig begivenhed. Rejsende er underlagt temperaturkontrol ved ankomsten, men er ikke underlagt karantæneforanstaltninger. Rejsende, der er bosiddende i Ungarn, skal medbringe bevis for deres ophold samt deres gyldige pas, når de rejser.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt medicinsk screening og karantæne i 14 dage.

Transitregler

Rejsende i transit gennem Ungarn skal fremlægge bevis for, at de rejser direkte til et andet rejsemål uden for Ungarn. De skal angive årsagen til rejsen og fremlægge bevis for, at de kan rejse til deres endelige destination, f.eks. en hotelreservation eller et adressebevis i et andet land, en rejsebillet eller lignende.

Hvis du planlægger rejser til Ungarn nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Ungarn

Find fly til disse populære byer i Ungarn fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Ungarn

Se de billigste flyrejser til Ungarn fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnBudapest227 kr.
BillundBudapest252 kr.
AalborgBudapest1.835 kr.
AarhusBudapest2.926 kr.

Fly til Ungarn

Ungarn er kendetegnet ved ikke at have nogen kystlinje, men til gengæld grænser dette centraleuropæiske land op til hele syv forskellige lande samtidig med, at det er beriget med floder som Donau og flere andre. Flyrejser til Ungarn er meget populære, da landet er smukt og forholdsvist billigt samtidig med, at en direkte flyvetur er ret kort. Især fly til landets hovedstad Budapest er attraktive, men der er mange andre spændende byer at opleve. Det er lige fra Debrecen i øst til Heviz ved Balatonsøen i sydvest samt flere andre oplagte destinationer. Ungarn-rejser kan sammenlignes her på momondo, hvor du også kan søge på indenrigsflyvninger. En returrejse fra Københavns Lufthavn kan bookes fra ca. 600 DKK og opefter. Ungarn oplever ligesom Danmark også fire forskellige sæsoner i løbet af et år. Landet er desuden kendetegnet ved at have et kontinentalt klima, hvor temperaturforskellene om vinteren og sommeren er ret markante. Om sommeren kan det nemlig være meget hedt, mens det om vinteren kan være bidende koldt med meget lave minusgrader. Fly til Ungarn er især populære om sommeren, hvor højsæsonen er juni, juli og august. Rejser du om vinteren og oplever landets kultur, historie og smukke vinterlandskaber dækket med sne, så er der ofte penge at spare på flybilletter og hoteller.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Ungarn?

Irske Ryanair er flyselskabet, der tilbyder direkte rejser med fly til Ungarn. Selskabet opererer med direkte ture fra både Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn. Vælger du en afgang med mellemlanding, så er der mange flyselskaber at vælge imellem, hvad enten det er Lufthansa, Brussels Airlines, KLM, airBaltic og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Ungarn?

Hvis du har booket flybilletter til Ungarn på en direkte afgang, så tager turen ca. to timer fra både København og Billund. Rejser du fra en af de mindre lufthavne som eksempelvis Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så kommer der en eller flere mellemlandinger på, og dermed bliver rejsetiden minimum fire timer. Vælger du en afgang med lang rejsetid, og ser bort fra den hurtigste tur, så er flybilletterne ofte billigere fra Aarhus og Aalborg.

Hvilken årstid skal man rejse til Ungarn?

Steder som Balatonsøen og Donau viser sig fra deres bedste side i højsæsonen fra juli til august. Vejret om foråret, fra marts til maj, samt om efteråret, fra september til november, er dog også attraktive rejseperioder, da vejret stadig er mildt og priserne ofte billigere. (Priser tjekket d. 06/08/2018).


Populære ruter til Ungarn

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Budapest
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris227 kr.
Fly fra Billund til Budapest
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris252 kr.
Fly fra Aalborg til Budapest
Hurtigste flyvetid11t. 00min.
Laveste pris1.835 kr.
Fly fra Aarhus til Budapest
Hurtigste flyvetid7t. 10min.
Laveste pris2.926 kr.

Find fly til Ungarn

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ungarn