Hoteller i Ungarn

Find tilbud på 3.208 hoteller i Ungarn

Ungarn
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Populære hoteller til en overnatning i Ungarn

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ungarn
Pris
kr.219
kr.1784
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Ungarns bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Ungarn

Pris

416 kr. – 932 kr.

BILLIGSTE BY I UNGARNGyőr32% billigereHoteller i Győr er de billigste i Ungarn med kun 416 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I UNGARNHévíz35% dyrereHévíz har de højeste hotelpriser i Ungarn med værelser til 932 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I UNGARNBudapest91% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Budapest end i andre byer i Ungarn

Oplevelser i Ungarn


Hoteller i populære byer i Ungarn

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Ungarn og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Ungarn?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ungarn
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
35%forventet prisfald
22%forventet prisstigning

Rejsepriser

620 kr. - 1.237 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
859 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.158 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Ungarn

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ungarn

Laveste hotelpris

106 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

7832

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Ungarn, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 106 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Avenue Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Intercontinental Budapest, An IHG Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Ungarn(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 4.081 anmeldelser).
Der er 7.832 hoteller i Ungarn tæt på Budapest Ferenc Liszt Intl. ibis Styles Budapest Airport er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Ungarn. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Ungarn lå i sidste uge på 5.057 kr..

Information om overnatning i Ungarn

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ungarn

Hvilke byer bør du besøge i Ungarn?

Den mest kendte by i Ungarn er uden tvivl hovedstaden Budapest, som i virkeligheden består af to byer: Buda og Pest, som adskilles af floden Donau. Det er en by – eller to – der er fuld af seværdigheder, og byen blev først sammenlagt i 1873. Buda ligger på bjergsiden af floden, hvor Pest ligger i lavlandet på den anden side af floden – samme side som Parlamentet. En mindre kendt by er landet andenstørste by, Debrecen, som ligger et par timers kørsel fra Budapest. Debrecen er udgangspunktet for den nærliggende nationalpark Hortobâgy. Byen er ligeledes en universitetsby, så der er en hyggelig og levende stemning. Det er nemt at booke hoteller i Ungarn, som er ideele til en forlænget weekend. Det kunne fx være Kempinski Hotel Corvinus Budapest.

Hvilke seværdigheder er populære i Ungarn?

Hovedstaden Budapest er en sand skattekiste af seværdigheder. Der er Fiskebastionen, hvor du også finder Buda-slottet og Matthias-kirken i området. Byen er hjemsted for verdens næststørste synagoge, hvor der er plads til 3.000 mennesker. I mange århundrede har det også været almindeligt at rejse til Budapest for at besøge de varme kilder, som man mente havde en helbredende virkning. Den ene minder meget om den næste, så der er ingen grund til at besøge mere end én, medmindre man holdt af oplevelsen. Besøget kan med fordel kombineres med en tur op af Gellertbjerget, der har en betagende udsigt ud over byen og floden. Nationalparken Hortobâgy, som ligger i byen Debrecen, er så afgjort også et besøg værd, hvis man har lyst til at se andet end bygninger. Du kan booke billige hoteller i Ungarn online Amber Gardenview Studios.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Ungarn?

Budapest har et spændene og aktivt natteliv. Dette opleves især om sommeren, hvor natklubberne og barerne holder åbent til ud på den lyse morgen. Der er også rige muligheder for at besøge et kasino. Universitetsbyen Debrecen er også kendt for at have et livligt natteliv, især for det yngre publikum. Det er muligt at finde gode hoteller i Ungarn online. Det kunne fx være Ensana Thermal Margaret Island.

Hvilke byer i Ungarn har mest historie og kunst?

Budapest er med sine 1.000 år på bagen bestemt en by, der er værd at besøge, hvis man interesserer sig for historie og kultur. Det er især den del af byen, der går under navnet Buda, der er smækket med historiske seværdigheder. Mange af seværdighederne ligger side om side eller tæt på hinanden. Der er også masser af muligheder for at lære mere om landet blodige historie i museet Terrorens Hus. Her kan de anbefales, at du investerer i en audiooptagelse på engelsk, da det meste er skrevet på ungarsk. Byen er bestemt også et besøg værd, hvis du er til musik. Du kan med fordel booke billige hoteller i Ungarn, hvis du har lyst til at besøge byen. Her kan Radisson Blu Beke Hotel, Budapest være et bud. Så er der kun tilbage at ønske rigtig god rejse.

Hvornår er det billigst at overnatte i Ungarn?

Du kan rejse billigt ved at besøge Ungarn i januar, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 620 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i juni hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Ungarn vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Ungarn, men flertallet af rejsende, der besøger Ungarn, har en tendens til at tilbringe mest tid i Budapest.

Hvilken by i Ungarn har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 639 kr. pr. nat er Balatonfüred den dyreste by at bestille et hotel i, i Ungarn. Gennemsnitsprisen på 639 kr. er ca. 54% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Ungarn har de billigste hotelværelser?

Ofte konkluderer vores brugere at Budapest har de billigste overnatningspriser i landet, på kun 63 kr. i gennemsnit. Budapest tilbyder hotelværelser til en pris der er ca. 82% lavere end gennemsnitsprisen i andre byer i Ungarn.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Ungarn?

Fra september 2023 er der 26.359 udbydere at vælge mellem for hoteller i Ungarn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Ungarn?

Priser for hoteller i Ungarn opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Ungarn gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Ungarn med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Ungarn på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Ungarn?

Når alle dine muligheder for overnatning i Ungarn er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ungarn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.