Hoteller i Ungarn

Find tilbud på 23.882 hoteller i Ungarn

Ungarn
10. aug. — 11. aug.2
Ungarn
ons. 10.8
tor. 11.8

Populære hoteller til en overnatning i Ungarn

Find det perfekte hotel til dit ophold i Ungarn
Pris
kr.116
kr.767
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Ungarns bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Ungarn

Pris

424 kr. – 937 kr.

BILLIGSTE BY I UNGARNGyőr32% billigereHoteller i Győr er de billigste i Ungarn med kun 424 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I UNGARNHévíz33% dyrereHévíz har de højeste hotelpriser i Ungarn med værelser til 937 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I UNGARNBudapest91% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Budapest end i andre byer i Ungarn

Oplevelser i Ungarn


Hoteller i populære byer i Ungarn

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Ungarn og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Ungarn?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ungarn
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
47%forventet prisfald
42%forventet prisstigning

Rejsepriser

287 kr. - 924 kr.

Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
5.774 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.003 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Ungarn

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Ungarn

Laveste hotelpris

95 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Hoteller i nærheden af lufthavnen

51

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Ungarn, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 95 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Sofitel Budapest Chain Bridge, et 5-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Kempinski Hotel Corvinus Budapest, det mest populære 5-stjernede hotel i Ungarn(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 2.105 anmeldelser).
Der er 51 hoteller i Ungarn tæt på Budapest Ferenc Liszt Intl. ibis Styles Budapest Airport er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Ungarn. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Ungarn lå i sidste uge på 1.825 kr..

Information about staying in Ungarn

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Ungarn

Den mest kendte by i Ungarn er uden tvivl hovedstaden Budapest, som i virkeligheden består af to byer: Buda og Pest, som adskilles af floden Donau. Det er en by – eller to – der er fuld af seværdigheder, og byen blev først sammenlagt i 1873. Buda ligger på bjergsiden af floden, hvor Pest ligger i lavlandet på den anden side af floden – samme side som Parlamentet. En mindre kendt by er landet andenstørste by, Debrecen, som ligger et par timers kørsel fra Budapest. Debrecen er udgangspunktet for den nærliggende nationalpark Hortobâgy. Byen er ligeledes en universitetsby, så der er en hyggelig og levende stemning. Det er nemt at booke hoteller i Ungarn, som er ideele til en forlænget weekend. Det kunne fx være Kempinski Hotel Corvinus Budapest.

Hovedstaden Budapest er en sand skattekiste af seværdigheder. Der er Fiskebastionen, hvor du også finder Buda-slottet og Matthias-kirken i området. Byen er hjemsted for verdens næststørste synagoge, hvor der er plads til 3.000 mennesker. I mange århundrede har det også været almindeligt at rejse til Budapest for at besøge de varme kilder, som man mente havde en helbredende virkning. Den ene minder meget om den næste, så der er ingen grund til at besøge mere end én, medmindre man holdt af oplevelsen. Besøget kan med fordel kombineres med en tur op af Gellertbjerget, der har en betagende udsigt ud over byen og floden. Nationalparken Hortobâgy, som ligger i byen Debrecen, er så afgjort også et besøg værd, hvis man har lyst til at se andet end bygninger. Du kan booke billige hoteller i Ungarn online Amber Gardenview Studios.

Budapest har et spændene og aktivt natteliv. Dette opleves især om sommeren, hvor natklubberne og barerne holder åbent til ud på den lyse morgen. Der er også rige muligheder for at besøge et kasino. Universitetsbyen Debrecen er også kendt for at have et livligt natteliv, især for det yngre publikum. Det er muligt at finde gode hoteller i Ungarn online. Det kunne fx være Ensana Thermal Margaret Island.

Budapest er med sine 1.000 år på bagen bestemt en by, der er værd at besøge, hvis man interesserer sig for historie og kultur. Det er især den del af byen, der går under navnet Buda, der er smækket med historiske seværdigheder. Mange af seværdighederne ligger side om side eller tæt på hinanden. Der er også masser af muligheder for at lære mere om landet blodige historie i museet Terrorens Hus. Her kan de anbefales, at du investerer i en audiooptagelse på engelsk, da det meste er skrevet på ungarsk. Byen er bestemt også et besøg værd, hvis du er til musik. Du kan med fordel booke billige hoteller i Ungarn, hvis du har lyst til at besøge byen. Her kan Radisson Blu Beke Hotel, Budapest være et bud. Så er der kun tilbage at ønske rigtig god rejse.

Du kan rejse billigt ved at besøge Ungarn i februar, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 283 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i december hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Ungarn, men flertallet af rejsende, der besøger Ungarn, har en tendens til at tilbringe mest tid i Budapest.

Med en gennemsnitspris på 497 kr. pr. nat er Debrecen den dyreste by at bestille et hotel i, i Ungarn. Gennemsnitsprisen på 497 kr. er ca. 17% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Ofte konkluderer vores brugere at Pécs har de billigste overnatningspriser i landet, på kun 84 kr. i gennemsnit. Pécs tilbyder hotelværelser til en pris der er ca. 77% lavere end gennemsnitsprisen i andre byer i Ungarn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ungarn


Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Ungarn med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Ungarn på ét samlet sted.

Når alle dine muligheder for overnatning i Ungarn er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.