Hoteller i Storbritannien

Find tilbud på 27.040 hoteller i Storbritannien

Storbritannien
29. sep. — 30. sep.2
lør. 30.9
ons. 4.10

Populære hoteller til en overnatning i Storbritannien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Storbritannien
Pris
kr.169
kr.2442
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Storbritanniens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Storbritannien

Pris

714 kr. – 1.371 kr.

BILLIGSTE BY I STORBRITANNIENBirmingham24% billigereHoteller i Birmingham er de billigste i Storbritannien med kun 714 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I STORBRITANNIENLondon32% dyrereLondon har de højeste hotelpriser i Storbritannien med værelser til 1.371 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I STORBRITANNIENLondon89% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i London end i andre byer i Storbritannien

Oplevelser i Storbritannien


Hoteller i populære byer i Storbritannien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Storbritannien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Storbritannien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Storbritannien
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
25%forventet prisfald
16%forventet prisstigning

Rejsepriser

1.016 kr. - 1.604 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
1.264 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.455 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Storbritannien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Storbritannien

Laveste hotelpris

170 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Savoy

Hoteller i nærheden af lufthavnen

24835

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Storbritannien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 170 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Book A Bed Hostels, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Savoy, det mest populære 5-stjernede hotel i Storbritannien(bedømmelse på 9,4/10 ud fra 2.290 anmeldelser).
Der er 24.835 hoteller i Storbritannien tæt på London Heathrow. Aerotel London Heathrow T2 & T3 er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Storbritannien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Storbritannien lå i sidste uge på 9.653 kr..

Information om overnatning i Storbritannien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Storbritannien

Hvilke byer bør du besøge i Storbritannien?

Der er et utal af vidunderlige og spændende byer i Storbritannien. Problemet er ikke at finde dem. Udfordringen er at vælge. En af de mest kendte er selvfølgelig London, men Edinburgh med den historisk borg skal ikke undervurderes. En af de smukkeste byer i Storbritannien er Cambridge. Er du til fodbold, er fodboldbyerne Liverpool og Manchester oplagte byer at besøge. Af andre spændende byer, der er et besøg værd, er Glasgow, Portsmouth eller Nottingham. I dag er det muligt at finde hoteller i Storbritannien online. Det kunne fx være Hotel Gotham. Er du mere til små hyggelige landsbyer, er Tyneham i det sydlige Dorset et godt valg.

Hvilke seværdigheder er populære i Storbritannien?

Der er et utal af smukke og populære seværdigheder. London kræver vel næppe en større introduktion. Hvis du derudover er på jagt efter at besøge de smukkeste steder i Storbritannien, kan Lulworth Cove i Dorset anbefales. Området er også på UNESCOs verdensarvsliste. I Wales er Pistyll Rhaedr-vandfaldet et anbefalesværdigt sted at besøge. Englands største sø, Lake Windermere, er så smuk, at man taber vejret. Det er sjældent, at ordene hvidt sand og solskin høres sammen med England, men området omkring Porthcurno i Cornwall har det hele. I Skotland er Strathaird i det skotske højland et besøg værd. Det er Ardgartan og Loch Lubnaig i Strathyre så afgjort også. Du skal heller ikke snyde dig for Fingal’s Cave. Norfolks lavendelmarkeder er så afgjort også et besøg værd. Er du til gamle slotte, skal du forbi Edinburgh, som med det samme får dig til at føle, at du er tilbage i middelalderen. Du kan nemt booke hoteller i Storbritannien online. Det kunne fx være The Montcalm London Marble Arch.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Storbritannien?

Nottingham er en oplagt by at besøge, hvis man søger en livlig by med masser af kreativitet og en hyggelig aften ude. London er selvfølgelig et oplagt valg. Her er der et enormt udvalg af klubber og barer, og det er ikke ualmindeligt at finde store internationale DJ’s. Er du i Cardiff, skal du ikke snyde dig for en bytur. Der er noget for en hver smag. En anden by, som er kendt for sit natteliv, er Newcastle. Her finder du et utal af kæmpe klubber og enorme barer og et publikum, der bare elsker at feste natten væk. Er du i Manchester, har du mulighed for at konkurrere med de bedste om at besøge de fleste pubber på en aften. Du kan uden problemer finde billige hoteller i Storbritannien til enhver pengepung. Det kan blandt andet være Dakota Manchester, der som navnet antyder, ligger i Manchester.

Hvilke byer i Storbritannien har mest historie og kunst?

Cardiff er en oplagt by at besøge med sit historieske slot til dens banebrydende kunst. Her er det en oplagt mulighed at lære mere om den normaniske historie. London, Cambridge og Edinburgh er også byer, der er et besøg værd. Her kan man virkelig mærke historiens vingesus. Du kan nemt finde billige hoteller i Storbritannien på internettet. Du kan blandt andet finde dette vandrehjem: St Christopher's Edinburgh Old Town - Hostel i Edingburgh. Glasgow er også en fantastisk by at besøge, hvis man er interesseret i kunst og historie.

Hvornår er det billigst at overnatte i Storbritannien?

Overnatning på et hotel i Storbritannien er billigst i januar måned. I januar koster det nemlig kun omkring 1.084 kr. pr. nat. Omvendt er juni måned den dyreste måned at besøge Storbritannien i.

Hvor i Storbritannien vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er London den mest populære by at rejse til i Storbritannien.

Hvilken by i Storbritannien har de dyreste hotelværelser?

London er den dyreste by i Storbritannien at bestille et hotelværelse i. Prisen for en overnatning er 922 kr., hvilket er 31% højere end en gennemsnitsby i Storbritannien.

Hvilken by i Storbritannien har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Storbritannien på budget, så overvej at overnatte i London, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i London ligger ca. 85% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 122 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Storbritannien?

Fra september 2023 er der 261.946 udbydere at vælge mellem for hoteller i Storbritannien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Storbritannien?

Priser for hoteller i Storbritannien opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Storbritannien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Storbritannien

Hoteller i andre regioner i Storbritannien

Find gode tilbud på hoteller i disse populære regioner i Storbritannien

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Storbritannien gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Storbritannien, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Storbritannien?

momondo finder et godt sted at overnatte i Storbritannien for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Storbritannien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.