Hoteller i Manchester, Storbritannien

Find tilbud på 312 hoteller i Manchester, Storbritannien

Manchester, England, Storbritannien
28. jan. — 29. jan.2
søn. 29.1
tor. 2.2

Populære hoteller til en overnatning i Manchester

Find det perfekte hotel til dit ophold i Manchester
Pris
kr.197
kr.1188
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Manchesters bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Manchester

Pris

449 kr. – 1.216 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MANCHESTERNorthenden38% billigereHoteller i Northenden er de billigste i Manchester med kun 449 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MANCHESTERPetersfield40% dyrerePetersfield har de højeste hotelpriser i Manchester med værelser til 1.216 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MANCHESTERPiccadilly63% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Piccadilly end i andre områder i Manchester

Oplevelser i Manchester


Hoteller i populære bydele i Manchester

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Manchester og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Manchester?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Manchester
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
40%forventet prisfald
33%forventet prisstigning

Rejsepriser

530 kr. - 1.320 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
988 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
429 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Manchester

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Manchester

Laveste hotelpris

252 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Citysuites Aparthotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2935

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Manchester, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 252 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Travelodge Manchester Central, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Citysuites Aparthotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Manchester(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 4.549 anmeldelser).
Der er 2.935 hoteller i Manchester tæt på Manchester. Airport Inn Manchester er det nærmeste og ligger 1,2 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Manchester. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Manchester lå i sidste uge på 1.764 kr..

Rejsetips til Manchester

Hvis du gerne vil bo billigt i Manchester, bør du lede efter et hotel, som ligger i Northern Quarter. Her kan du finde dobbeltværelser til mellem ca. 60 og 72 GBP (ca. 500 og 600 DKK) per nat, mens det koster omkring 84 til 96 GBP (ca. 700 til 800 DKK) at bo på et centralt hotel i Manchester tæt på kirken St. Ann’s Church eller Manchester Picadilly togstation. Du kan bo billigt på et af byens vandrerhjem, som primært ligger ca. 5 km uden for centrum. Her kan du forvente en pris på omkring 36 GBP (ca. 300 DKK) per nat for en køjeseng på en sovesal.

Der er oplevelser at hente i Manchester som ikke behøver koste dig dyre domme. Manchester United er et af de bedste fodboldhold i engelsk historie, og de har et legendarisk stadion, som hedder Old Trafford. Du kan få en guidet tur på stadionet for ca. 18 GBP (ca. 150 DKK).Du kan også besøge det ældste offentlige bibliotek i den engelsktalende verden – Chetham’s Library der blev grundlagt i 1653, som ligger tæt på togstationen Victoria. Det er gratis at besøge biblioteket, men det er velset at donere ca. 3 GBP (ca. 25 DKK) i forbindelse med et besøg på det historiske bibliotek. Mindre end 500 meter fra biblioteket finder du Manchester Katedral, som er en af de ældste bygninger i byen. Her kan du få en gratis guidet tur fra mandag til fredag mellem kl. 11 og 14 eller om lørdagen kl. 14.

Så længe du har et kort over byen, er det nemt at gå rundt i Manchester. Derudover er der flere gratis busser i byen. Det er busselskabet First Manchester, som står bag de tre ruter, der dækker det meste af byen. Du kan tage bussen fra alle togstationerne i byen, som for eksempel Piccadilly eller Victoria. Du kan kende busserne ved deres farve. Rute 1 er orange, rute 2 er grøn og rute 3 er lilla. Du kan også rejse med almindelige bybusser, og prisen på en busbillet bør ikke være mere end ca. 1,50 GBP (ca. 13 DKK). Sporvognene i byen er dyrere end busserne, og derfor kan det hurtigt betale sig at købe en dagsbillet på ca. 5 GPB (ca. 42 DKK), hvis du regner med at benytte sporvogn mere end en gang i løbet af en dag. Du kan også bevæge dig på to hjul i stedet for fire ved at leje en bycykel. Firmaet Mobike står bag bycyklerne i byen, og du skal lægge et depositum på ca. 29 GPB (ca. 245 DKK) for at kunne benytte en af deres cykler. Derefter koster det ca. 0,50 GPB (ca. 5 DKK) per 30. minut.

På de fleste hoteller i Manchester skal man være minimum 18 år for at checke ind alene, men der findes hoteller, hvor man kan checke alene ind som 16-årig. Derfor er det bedst at tjekke retningslinjerne for det hotel i Manchester, som du overvejer at overnatte på.

Det er forskelligt, om man skal lægge depositum. På nogle hoteller reserverer de et beløb på dit betalingskort, som skal dække eventuelle skader i forbindelse med opholdet. På andre hoteller tjekker de blot dine betalingskortoplysninger og sikrer, at du ville kunne betale i tilfælde af, at det bliver nødvendigt. Derfor er det bedst at tjekke det specifikke hotel i Manchester, som du overvejer at overnatte på, hvis du gerne vil være forberedt på, om du skal lægge et depositum eller ej.

I britiske byer som Manchester er det kutyme at give mindst ca. 10 % i drikkepenge til taxachauffører og tjenere på restauranter. Derudover anbefales det at lægge ca. 1-2 GBP (ca. 9 til 18 DKK) i drikkepenge til stuepigen på dit hotel i Manchester.

Manchester er en sikker by, hvor det anbefales (ligesom i andre byer) at opholde sig på belyste og befolkede områder i de mørke timer.

Ja, du får brug for en adapter, som passer til G-stik på din ferie i Manchester.


Hvad koster et hotel i Manchester pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Manchester

2-stjernede hoteller

Billigst 425 kr.

Gennemsnitlig 528 kr.

Dyrest 774 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Manchester

Disse billige hoteller og vandrehjem i Manchester har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Manchester

Hoteller med mest værdi for pengene i Manchester

Disse Manchester hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Manchester

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Manchester, er det en god ide at søge efter et hotel, som ligger tæt på Albert Square. Det smukke Manchester Rådhus i gotisk arkitektur ligger på denne plads. Andre seværdigheder som Manchester Katedral ligger kun ca. 1 km derfra.

Hvis du foretrækker grønne områder, kan du vælge at bo på et hotel i Manchester, som ligger tæt på en af de små byparker Parsonage Gardens eller Sackville Gardens. Manchester er en industriby, og derfor ligger de største grønne områder udenfor centrum. Der ligger Heaton Park, hvor der også er golfbaner – ca. 7,5 km fra centrum.

Faktisk bruger de fleste turister i Manchester mere tid på at se på 22 mænd, der løber efter en sort og hvid bold på en græsplæne i stedet for at gå på græsset selv. Manchester er en fodboldby, som er kendt sine to fodboldhold Manchester City og Manchester United. Sidstnævnte var den første klub, der vandt det europæiske klubmesterskab, og det kan du lære mere om på det Nationale Fodboldmuseum, som ligger centralt i Manchester.

Hvis du tager til Manchester for at se fodbold, kan du naturligvis finde et hotel, som ligger tæt på enten Etihad Stadium (Manchester City’s hjemmebane) eller Old Trafford (Manchester United’s hjemmebane). Begge stadioner ligger ca. 3,5 km fra centrum.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Manchester

I det 18. århundrede var Manchester et af de vigtigste industrielle områder i verden. Siden da har Manchester næsten altid været på forkant, og det siges, at “det som Manchester mener i dag, vil resten af verden mene i morgen”. Der er derfor naturligvis også et museum i Manchester, som er dedikeret til industri – Museum of Science and Industry. Du kan også besøge det populære krigsmuseum, Imperial War Museum North, mens du er i byen.

Manchester er ikke kun historisk, det er også en moderne by. Det vil du opleve, hvis du går en tur i Northern Quarter, som er den kreative bydel med gadekunst og utallige barer, som sælger hjemmebrygget øl. Et andet spændende kvarter er Ancoats, som er fyldt med mange spisesteder. Hvis du foretrækker et mere sofistikeret område, kan du besøge Spinningfields, som er kendt for sin elegante atmosfære. Mens du er i Manchester, må du endelig ikke gå glip af Altrincham Market, som er af de bedste madmarkeder i hele England.

Manchester er også et paradis for dem, der er glade for at shoppe. Der er alt fra stormagasiner, til designerbutikker til små hippe butikker. Du kan blandt andet shoppe i Trafford Centre, som er et af de største indkøbscentre i hele Europa.


Information about staying in Manchester

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Manchester

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Manchester.

Prisen for et hotel i Manchester afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 875 kr. pr. nat.

Hoteller i Manchester er typisk billigst i marts. Du kan forvente et prisfald på ca. 41% i denne periode.

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Manchester, og fredag er den dyreste.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Manchester koster ca. 378 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 497 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Manchester.

Områder som Blackley, Cheetham Hill, Chorlton og Didsbury er populære, når folk booker hotel i Manchester.

Med en gennemsnitstemperatur på 5 °C og en forventet mængde nedbør på 50 mm er februar en god måned til at udforske omegnen omkring Manchester.

Ja, der er 173 ferieboliger i Manchester. I øjeblikket er The Northern Quarters den mest populære feriebolig i Manchester, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Manchester.

Manchester har 134 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. The Merchants Hotel er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Manchester.