Find billige flybilletter til Manchester

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Manchester.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Manchester

Find de billigste fly til disse Manchester-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Manchester

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Manchester

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Manchester ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 862 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNjuni30% billigereAt flyve fra København til Manchester ​​koster i gennemsnit blot 601 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNdecember24% dyrereDet koster cirka 1.067 kr. at flyve til Manchester ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNdecember183% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Manchester fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Manchester?

Den vestengelske storby Manchester er kendt for sit milde kystklima uden de store udsving. Det regner i gennemsnit omkring 152 dage om året, hvilket er mindre end i mange andre dele af England. Højsæsonen er dog alligevel sommermånederne, hvor juli måned også er en af de dyreste måneder at rejse hertil i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Manchester, februar 2018).

Manchester er en blanding af historie, kulturarvsbygninger, højhuse og masser af fodbold.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Manchester?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Manchester for 103 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Manchester. Hvis du vil finde den billigste pris til Manchester fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Manchester?

  Hvis du ikke kan flyve til Manchester i juni, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Manchester i august har en gennemsnitlig pris på omkring 741 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Manchester?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Manchester fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Manchester for omkring 862 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Manchester udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Manchester for 109 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Manchester på?

  Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Manchester på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 960 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.303 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Manchester?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Manchester på er om aftenen. Fly fra Danmark til Manchester på dette tidspunkt kan findes helt ned til 911 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.117 kr..

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Manchester?

  Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Manchester i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Leicester Square og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Manchester?

  Rejsende, som flyver til Manchester, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Liverpool John Lennon (44 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Leeds Bradford (57 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Blackpool (61 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Doncaster Sheffield (81 km fra Manchester centrum) eller Lufthavn: Birmingham (119 km fra Manchester centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Manchester på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Blackpool for 1.258 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Manchester fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Manchester

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Manchester.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Manchester.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Manchester.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Manchester?

Hjemrejse til Danmark fra Manchester

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Manchester skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Manchester er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Manchester nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Manchester

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Manchester fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
15. nov.
BLL08:50Billund
1t. 50min.
MAN10:40Manchester
17. nov.
MAN14:40Manchester
1t. 40min.
BLL16:20Billund
Ryanair
3. nov.
BLL14:25Billund
1t. 50min.
MAN16:15Manchester
5. nov.
MAN15:50Manchester
1t. 40min.
BLL17:30Billund
Ryanair
17. nov.
BLL13:25Billund
1t. 50min.
MAN15:15Manchester
19. nov.
MAN14:50Manchester
1t. 40min.
BLL16:30Billund
Ryanair
29. nov.
BLL08:50Billund
1t. 50min.
MAN10:40Manchester
3. dec.
MAN14:50Manchester
1t. 40min.
BLL16:30Billund
Ryanair
19. nov.
BLL17:55Billund
1t. 50min.
MAN19:45Manchester
1. dec.
MAN14:40Manchester
1t. 40min.
BLL16:20Billund
Flere flyselskaber
12. nov.
CPH17:35København Kastrup
1t. 50min.
MAN19:25Manchester
15. nov.
MAN14:50Manchester
1t. 50min.
CPH16:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Manchester

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Manchester, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
12. nov.
BLL17:55Billund
1t. 50min.
MAN19:45Manchester
Ryanair
3. nov.
BLL14:25Billund
1t. 50min.
MAN16:15Manchester
Ryanair
17. nov.
CPH15:45København Kastrup
1t. 50min.
MAN17:35Manchester

Hvilke flyselskaber flyver til Manchester?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Manchester
 • Hvilke flyselskaber flyver til Manchester?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Manchester fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er easyJet, Ryanair, SAS og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Manchester, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Manchester

Neden for finder du alle lufthavne i Manchester samt deres afstand til centrum

Manchester Lufthavn er en international hub, der håndterer mere end 23 millioner passagerer om året i dens tre store terminaler. Når du skal fra lufthavnen og ind til Manchester by, er det billigst at rejse med National Express bussen til en pris på ca. 37 DKK og en rejsetid på omkring 25 minutter.


Populære fly til Manchester

Find dine flybilletter til Manchester blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Manchester
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris109 kr.
Fly fra København til Manchester
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris173 kr.
Fly fra Aarhus til Manchester
Hurtigste flyvetid3t. 50min.
Laveste pris1.054 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Manchester

Som turist i Manchester kan du komme langt til fods. Mange attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden, og det er en skøn måde at opleve byen på. Byen har dog også et effektivt og smidigt netværk af offentlig transport, og du kan uden besvær benytte dig af busser, sporvogne og tog, der supplerer hinanden perfekt. Der kører desuden tre gratisbuslinjer i centrum – de såkaldte Metroshuttles.


Visumkrav for Manchester

Som dansk statsborger der rejser til Storbritannien, behøver du ikke søge om visum. Men eftersom de ikke deltager i Schengensamarbejdet, skal du stadig vise pas ved ankomst i lufthavnen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Manchester


De bedste oplevelser og seværdigheder i Manchester

Hvordan får man den billigste flybillet til Manchester?

Skal du finde årets billigste flybilletter til Manchester, er det typisk i februar og marts måned du skal kigge på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Manchester, februar 2018).

Hvad skal man se i Manchester?

Manchester er for mange lig med Premier League og topfodbold, og er du bidt af en gal fodboldfan er en tur på Manchester United Museum & Tour Centre oplagte aktiviteter. I samme ombæring kan du også besøge Etihad Stadium, hvor konkurrenterne fra Manchester City har hjemmebane.

Store, ikoniske bygninger er også en del af Manchester, hvor byens rådhus, Manchester Town Hall, samt katedralen Manchester Cathedral er blandt de arkitektoniske højdepunkter. En tur lidt udenfor byen byder på Quarry Bank Mill, der giver et indblik i Manchesters fortid, som førende tekstilproducent. Det er også muligt at shoppe på stedet.

Aktiviteter for børn

Museum of Science & Industry byder på masser af viden og interaktive zoner for børn. National Football Museum er også et sikkert hit, da det er et af verdens største og bedste fodboldmuseer.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at investere i en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan uden problemer drikke vand fra hanen i Manchester.

Giver man drikkepenge i Manchester?

I England er de ansatte sikret en minimumsløn, men derfor kan du stadig godt give drikkepenge. Sigt efter ca. 10 % ved tilfredsstillende services.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Manchester Arndale, Exchange Square og Market Street byder på gode shoppingmuligheder. Prøv også det mondæne butikscenter Trafford Centre i byens vestlige del.