Find billige flybilletter til Manchester

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Manchester (MAN)
fre.. 16.4.
fre.. 23.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Manchester. De nuværende restriktioner til Manchester er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Manchester

Find de billigste fly til disse Manchester-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Manchester

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Manchester

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Manchester ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 838 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNjuni30% billigereAt flyve fra København til Manchester ​​koster i gennemsnit blot 584 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNdecember24% dyrereDet koster cirka 1.038 kr. at flyve til Manchester ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNdecember183% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Manchester fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Manchester?

Den vestengelske storby Manchester er kendt for sit milde kystklima uden de store udsving. Det regner i gennemsnit omkring 152 dage om året, hvilket er mindre end i mange andre dele af England. Højsæsonen er dog alligevel sommermånederne, hvor juli måned også er en af de dyreste måneder at rejse hertil i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Manchester, februar 2018).

Manchester er en blanding af historie, kulturarvsbygninger, højhuse og masser af fodbold.

Hvilket er det absolut billigste fly til Manchester?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Manchester for 100 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Manchester. Hvis du vil finde den billigste pris til Manchester fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Manchester?

Hvis du ikke kan flyve til Manchester i juni, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Manchester i august har en gennemsnitlig pris på omkring 721 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Manchester?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Manchester på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 838 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Manchester på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 348 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Manchester på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Manchester er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 934 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Manchester er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.267 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Manchester?

Det billigste tidspunkt at flyve til Manchester på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 886 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Manchester på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.086 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Manchester?

I de varmere måneder synes folk omkring Manchester, at parker som Leicester Square er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Manchester i maj, juni eller juli.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Manchester?

Rejsende, som flyver til Manchester, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Liverpool John Lennon (44 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Leeds Bradford (57 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Blackpool (61 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Doncaster Sheffield (81 km fra Manchester centrum) eller Lufthavn: Birmingham (119 km fra Manchester centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Manchester på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Blackpool for 1.223 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Manchester?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Manchester. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Manchester nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Manchester

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Manchester fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
12. jul.
17:30København Kastrup
1t. 55min.
19:25Manchester
25. jul.
09:25Manchester
1t. 45min.
11:10København Kastrup
SAS
7. maj
04:30København Kastrup
2t. 05min.
06:35Manchester
10. maj
06:15Manchester
1t. 50min.
08:05København Kastrup
1.771 kr.
Find lignende
SAS
7. maj
04:30København Kastrup
2t. 05min.
06:35Manchester
10. maj
09:10Manchester
6t. 10min.
1 stop
15:20København Kastrup
1.678 kr.
Find lignende
Ryanair
12. jul.
17:30København Kastrup
1t. 55min.
19:25Manchester
25. jul.
02:20Manchester
6t. 40min.
1 stop
09:00København Kastrup
Lufthansa
4. maj
02:40København Kastrup
4t. 45min.
1 stop
07:25Manchester
18. maj
11:25Manchester
6t. 05min.
1 stop
17:30København Kastrup
2.796 kr.
Find lignende
Ryanair
12. jul.
04:30København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
10:00Manchester
25. jul.
02:20Manchester
6t. 40min.
1 stop
09:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Manchester

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Manchester, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
20. jun.
12:35København Kastrup
1t. 55min.
14:30Manchester
Ryanair
23. maj
12:35København Kastrup
1t. 55min.
14:30Manchester
Ryanair
25. jun.
10:00København Kastrup
1t. 55min.
11:55Manchester

Hvilke flyselskaber flyver til Manchester?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Manchester

Når turen går til Manchester står valget mellem flyselskaber såsom Ryanair, Norwegian og Air Berlin. Med direkte fly kan turen klares på omkring 2 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Manchester samt afstand til centrum

Manchester Lufthavn er en international hub, der håndterer mere end 23 millioner passagerer om året i dens tre store terminaler. Når du skal fra lufthavnen og ind til Manchester by, er det billigst at rejse med National Express bussen til en pris på ca. 37 DKK og en rejsetid på omkring 25 minutter (informationer tjekket 17/06/2017).


Populære fly til Manchester

Find dine flybilletter til Manchester blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Manchester
Korteste rejsetid
2t. 05min.
Laveste pris
653 kr.
Fly fra Billund til Manchester
Korteste rejsetid
9t. 00min.
Laveste pris
1.131 kr.
Fly fra Aarhus til Manchester
Korteste rejsetid
13t. 10min.
Laveste pris
1.610 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Manchester?

Som turist i Manchester kan du komme langt til fods. Mange attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden, og det er en skøn måde at opleve byen på. Byen har dog også et effektivt og smidigt netværk af offentlig transport, og du kan uden besvær benytte dig af busser, sporvogne og tog, der supplerer hinanden perfekt. Der kører desuden tre gratisbuslinjer i centrum – de såkaldte Metroshuttles.


Kan man rejse til Manchester uden pas eller visum?

Som dansk statsborger der rejser til Storbritannien, behøver du ikke søge om visum. Men eftersom de ikke deltager i Schengensamarbejdet, skal du stadig vise pas ved ankomst i lufthavnen.


Tips og gode råd til Manchester

Hvordan får man den billigste flybillet til Manchester?

Skal du finde årets billigste flybilletter til Manchester, er det typisk i februar og marts måned du skal kigge på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Manchester, februar 2018).

Hvad skal man se i Manchester?

Manchester er for mange lig med Premier League og topfodbold, og er du bidt af en gal fodboldfan er en tur på Manchester United Museum & Tour Centre oplagte aktiviteter. I samme ombæring kan du også besøge Etihad Stadium, hvor konkurrenterne fra Manchester City har hjemmebane.

Store, ikoniske bygninger er også en del af Manchester, hvor byens rådhus, Manchester Town Hall, samt katedralen Manchester Cathedral er blandt de arkitektoniske højdepunkter. En tur lidt udenfor byen byder på Quarry Bank Mill, der giver et indblik i Manchesters fortid, som førende tekstilproducent. Det er også muligt at shoppe på stedet.

Aktiviteter for børn

Museum of Science & Industry byder på masser af viden og interaktive zoner for børn. National Football Museum er også et sikkert hit, da det er et af verdens største og bedste fodboldmuseer.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at investere i en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan uden problemer drikke vand fra hanen i Manchester.

Giver man drikkepenge i Manchester?

I England er de ansatte sikret en minimumsløn, men derfor kan du stadig godt give drikkepenge. Sigt efter ca. 10 % ved tilfredsstillende services.

Hvor er der gode shoppingmuligheder?

Manchester Arndale, Exchange Square og Market Street byder på gode shoppingmuligheder. Prøv også det mondæne butikscenter Trafford Centre i byens vestlige del.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class