Find billige fly til Manchester

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 26.11
lør. 3.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Manchester

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Manchester

Bedste pris på enkeltbillet

72 kr.

Bedste pris på returbillet

144 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 50min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Manchester fra Danmark i de seneste 72 timer er 72 kr. (Billund til Manchester).
Den bedste pris på en returbillet til Manchester fra Danmark i de seneste 72 timer er 144 kr. (Billund til Manchester).
Det hurtigste fly til Manchester fra Danmark tager 1t. 50min. (Billund til Manchester).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Manchester, herunder Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Manchester

Få indsigter om din flyrejse til Manchester, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Manchester?

Hvis du ikke kan flyve til Manchester i februar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Manchester i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 612 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Manchester?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Manchester for 144 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Manchester. Hvis du vil finde den billigste pris til Manchester fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Manchester på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Manchester på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 670 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.362 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Manchester?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Manchester på er om aftenen. Fly fra Danmark til Manchester på dette tidspunkt kan findes helt ned til 731 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.099 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Manchester?

Det tager i gennemsnit 1t. 55min. at flyve fra Danmark til Manchester, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Manchester (den mest populære lufthavn i Manchester). Hvis du flyver fra Billund til Manchester, tager det omkring 1t. 40min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Manchester?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Manchester fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Manchester for omkring 1.007 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Manchester

Find de billigste fly til disse Manchester-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Manchester

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Manchester

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Manchester ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 1.008 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNfebruar49% billigereAt flyve fra København til Manchester ​​koster i gennemsnit blot 519 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNaugust54% dyrereDet koster cirka 1.556 kr. at flyve til Manchester ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MANCHESTER FRA KØBENHAVNoktober330% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Manchester fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Manchester

Den vestengelske storby Manchester er kendt for sit milde kystklima uden de store udsving. Det regner i gennemsnit omkring 152 dage om året, hvilket er mindre end i mange andre dele af England. Højsæsonen er dog alligevel sommermånederne, hvor juli måned også er en af de dyreste måneder at rejse hertil i (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Manchester, februar 2018).

Manchester er en blanding af historie, kulturarvsbygninger, højhuse og masser af fodbold.

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Manchester i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Hyde Park og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Rejsende, som flyver til Manchester, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Liverpool John Lennon (44 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Leeds Bradford (57 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Blackpool (61 km fra Manchester centrum), Lufthavn: Doncaster Sheffield (81 km fra Manchester centrum) eller Lufthavn: Birmingham (119 km fra Manchester centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Doncaster Sheffield for 1.212 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Manchester

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Manchester fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Manchester?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Manchester

Hvilke flyselskaber flyver til Manchester?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Manchester fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, easyJet, Scandinavian Airlines og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Manchester, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Manchester

KLM flyver til Manchester ca. 19 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 917 kr. fra Aalborg til Manchester. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Lufthansa-fly til Manchester

Et andet populært valg for fly til Manchester er Lufthansa (7,2/10, 441 anmeldelser). De fleste Lufthansa-fly, der lander i Manchester, kommer fra Frankfurt Intl, men der er 26 Lufthansa-fly til Manchester fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Lufthansa, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 332 kr. (Aarhus til Manchester, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Manchester

Neden for finder du alle lufthavne i Manchester samt deres afstand til centrum

Manchester Lufthavn er en international hub, der håndterer mere end 23 millioner passagerer om året i dens tre store terminaler. Når du skal fra lufthavnen og ind til Manchester by, er det billigst at rejse med National Express bussen til en pris på ca. 37 DKK og en rejsetid på omkring 25 minutter.


Populære fly til Manchester

Find dine flybilletter til Manchester blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Manchester
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris223 kr.
Fly fra Billund til Manchester
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris122 kr.
Fly fra Aarhus til Manchester
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris1.433 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Manchester

Som turist i Manchester kan du komme langt til fods. Mange attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden, og det er en skøn måde at opleve byen på. Byen har dog også et effektivt og smidigt netværk af offentlig transport, og du kan uden besvær benytte dig af busser, sporvogne og tog, der supplerer hinanden perfekt. Der kører desuden tre gratisbuslinjer i centrum – de såkaldte Metroshuttles.


Visumkrav for Manchester

Som dansk statsborger der rejser til Storbritannien, behøver du ikke søge om visum. Men eftersom de ikke deltager i Schengensamarbejdet, skal du stadig vise pas ved ankomst i lufthavnen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Manchester


De bedste oplevelser og seværdigheder i Manchester

Skal du finde årets billigste flybilletter til Manchester, er det typisk i februar og marts måned du skal kigge på (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Manchester, februar 2018).

Manchester er for mange lig med Premier League og topfodbold, og er du bidt af en gal fodboldfan er en tur på Manchester United Museum & Tour Centre oplagte aktiviteter. I samme ombæring kan du også besøge Etihad Stadium, hvor konkurrenterne fra Manchester City har hjemmebane. Store, ikoniske bygninger er også en del af Manchester, hvor byens rådhus, Manchester Town Hall, samt katedralen Manchester Cathedral er blandt de arkitektoniske højdepunkter. En tur lidt udenfor byen byder på Quarry Bank Mill, der giver et indblik i Manchesters fortid, som førende tekstilproducent. Det er også muligt at shoppe på stedet.

Det anbefales altid, at investere i en rejseforsikring når du rejser udenlands.

Du kan uden problemer drikke vand fra hanen i Manchester.

I England er de ansatte sikret en minimumsløn, men derfor kan du stadig godt give drikkepenge. Sigt efter ca. 10 % ved tilfredsstillende services.

Manchester Arndale, Exchange Square og Market Street byder på gode shoppingmuligheder. Prøv også det mondæne butikscenter Trafford Centre i byens vestlige del.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Manchester, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Manchester, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Manchester på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Manchester, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Manchester er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.