Flyrejser Europa Storbritannien England Newcastle upon Tyne

Find billige flybilletter til Newcastle upon Tyne

Returrejse
Economy
Toronto (YTO)
Newcastle upon Tyne (NCL)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Newcastle upon Tyne. De nuværende restriktioner til Newcastle upon Tyne er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Newcastle upon Tyne

Find de billigste fly til disse Newcastle upon Tyne-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Newcastle upon Tyne

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Newcastle upon Tyne

Billund (BLL) til Edinburgh (EDI)

Fly til Newcastle upon Tyne ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 1.032 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA BILLUNDjuni20% billigereAt flyve fra Billund til Newcastle upon Tyne ​​koster i gennemsnit blot 1.377 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA BILLUNDdecember20% dyrereDet koster cirka 2.066 kr. at flyve til Newcastle upon Tyne ​​fra Billund i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA BILLUNDseptember270% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Newcastle upon Tyne fra Billund i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Newcastle Upon Tyne?

Der er dejligt i Newcastle hele året. I juli og august er der milde sommertemperaturer, men der er størst sandsynlighed for at finde billige flybilletter til Newcastle Upon Tyne uden for højsæsonen. Priserne for at rejse med fly til Newcastle Upon Tyne kan svinge fra omkring 500 DKK i marts og november til ca. 2.700 DKK i juli.

Hvilket er det absolut billigste fly til Newcastle upon Tyne?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Newcastle upon Tyne, lå på 85 kr./pr. person fra Dublin, hvilket er 99% billigere end gennemsnitsflyprisen til Newcastle upon Tyne. Hvis du vil finde de billigste priser til Newcastle upon Tyne fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Newcastle upon Tyne?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Newcastle upon Tyne fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.123 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Newcastle upon Tyne i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.272 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Newcastle upon Tyne?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Newcastle upon Tyne fra Danmark er 46 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.463 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Newcastle upon Tyne på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Newcastle upon Tyne fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.360 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.750 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Newcastle upon Tyne?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Newcastle upon Tyne på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Newcastle upon Tyne på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.187 kr.. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Newcastle upon Tyne, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.512 kr. pr. billet.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Newcastle upon Tyne?

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Newcastle upon Tyne i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Leicester Square og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Newcastle upon Tyne?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Newcastle upon Tyne. Hvis du har planer om at flyve til Newcastle upon Tyne, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Darlington Teesside Intl (53 km fra Newcastle upon Tyne centrum), Lufthavn: Carlisle Lake District (76 km fra Newcastle upon Tyne centrum), Lufthavn: Leeds Bradford (123 km fra Newcastle upon Tyne centrum) eller Lufthavn: Edinburgh Turnhouse (155 km fra Newcastle upon Tyne centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Newcastle upon Tyne på?

Lufthavn: Leeds Bradford har en gennemsnitspris på 1.325 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Newcastle upon Tyne. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Newcastle upon Tyne?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Newcastle upon Tyne. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Newcastle upon Tyne nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Newcastle upon Tyne

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Newcastle upon Tyne fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
9. jul.
10:55København Kastrup
21t. 10min.
1 stop
08:05Newcastle upon Tyne
13. jul.
08:15Newcastle upon Tyne
8t. 40min.
1 stop
16:55København Kastrup
2.116 kr.
Find lignende
Lufthansa
9. jul.
10:55København Kastrup
21t. 10min.
1 stop
08:05Newcastle upon Tyne
13. jul.
08:15Newcastle upon Tyne
8t. 40min.
1 stop
16:55København Kastrup
2.122 kr.
Find lignende
KLM
5. jun.
14:35Billund
16t. 55min.
1 stop
07:30Newcastle upon Tyne
8. jun.
07:15Newcastle upon Tyne
23t. 05min.
1 stop
06:20Billund
1.905 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Newcastle upon Tyne

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Newcastle upon Tyne, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
23. apr.
14:30København Kastrup
16t. 10min.
1 stop
06:40Newcastle upon Tyne
11.881 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. apr.
02:40København Kastrup
28t. 00min.
2 stop
06:40Newcastle upon Tyne
8.996 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Newcastle Upon Tyne?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Newcastle upon Tyne

Der er flyafgange dagligt med flyselskaberne KLM, British Airways, Air France og Ryanair. Vælger du et lavprisselskab, bør du undersøge, om der er gebyr for indchecket bagage, når du bestiller din flybillet.

Hvem flyver direkte til Newcastle Upon Tyne?

Der afgår ingen direkte fly mellem København og Newcastle.

Hvor lang tid tager det at flyve til Newcastle Upon Tyne?

De hurtigste ruter med fly til Newcastle Upon Tyne tager ca. 3 t 30 min med en kort mellemlanding i Amsterdam.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Newcastle upon Tyne samt afstand til centrum

Når du er ankommet med fly til Newcastle Upon Tyne, er der en metro, du kan rejse videre med til centrum af Newcastle. Der afgår metro ca. hvert 12. min indtil midnat. Turen tager ca. 25 min og koster 3,30 GBP (ca. 28 DKK)


Populære fly til Newcastle upon Tyne

Find dine flybilletter til Newcastle upon Tyne blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Newcastle upon Tyne
Korteste rejsetid
11t. 20min.
Laveste pris
1.905 kr.
Fly fra København til Newcastle upon Tyne
Korteste rejsetid
21t. 10min.
Laveste pris
2.116 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Newcastle Upon Tyne?

Newcastle er godt dækket med hensyn til offentlige transportmidler. Regelmæssige busser og metro fører dig trygt og hurtigt til alle afkroge af byen, og det er muligt at købe en billet, der gælder i flere dage. Derudover satser byen på cykeludlejning, der er både nemt og billigt.


Kan man rejse til Newcastle Upon Tyne uden pas eller visum?

England er medlem af EU. Derfor kan du som dansk statsborger frit rejse uden visum. Planlægger du en rejse til Newcastle Upon Tyne længere ude i fremtiden, er det en god idé at holde øje med, om reglerne ændrer sig.


Tips og gode råd til Newcastle Upon Tyne

Hvad skal man se i Newcastle Upon Tyne?

Newcastle har det hele. Byen er på én gang en moderne industriby og en historisk kulturhovedstad. Blandt de mest berømte seværdigheder er de syv skønne broer over floden Tyne, det gamle havnekvarter og ikke mindst slottet Newcastle Castle, der har holdt skansen i over 900 år. Her kan du få en guidet tur eller opleve en af sommerens aftenevents i de historiske omgivelser.

Aktiviteter og oplevelser med børn

For dig, der rejser med familie, er der masser af aktiviteter i Newcastle. Især med børn, der har lært engelsk i skolen, er et besøg hos BBC en spændende mulighed. Der findes en guidet tur målrettet børn fra 6 år og opefter, hvor I kommer med bag kulisserne på den berømte TV-station.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringsbevis dækker delvist i England grundet statussen som EU-land. Mange vælger dog at købe en rejseforsikring, der blandt andet dækker ved tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er ufarligt at drikke vandet fra hanen på din ferie i Newcastle. Det er filtreret, renset og egnet som drikkevand.

Giver man drikkepenge i Newcastle Upon Tyne?

Det er almindeligt at give ca. 15 % i drikkepenge på restauranter i Newcastle, medmindre det fremgår af regningen, at service er inkluderet i prisen. Køber du mad med hjem, forventes det ikke, at du giver drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Byens ældste stormagasin Fenwick i fem etager er proppet med tøj, spændende ting og skønhedsprodukter. Bygningen er en oplevelse i sig selv. Du kan også gå på jagt efter byens berømte cheddarost i Grainger Arcade eller finde unikke antikviteter på Fern Avenue. (Priser checket: 15/05/2019).


Flyrejser Europa Storbritannien England Newcastle upon Tyne
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class