Find billige fly til Newcastle upon Tyne

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Newcastle upon Tyne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Newcastle upon Tyne

Bedste pris på enkeltbillet

387 kr.

Bedste pris på returbillet

1.417 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 40min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Newcastle upon Tyne fra Danmark i de seneste 72 timer er 387 kr. (København Kastrup til Newcastle upon Tyne).
Den bedste pris på en returbillet til Newcastle upon Tyne fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.417 kr. (København Kastrup til Newcastle upon Tyne).
Det hurtigste fly til Newcastle upon Tyne fra Danmark tager 6t. 40min. (København Kastrup til Newcastle upon Tyne).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Newcastle upon Tyne, herunder Lufthansa, KLM og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Newcastle upon Tyne

Få indsigter om din flyrejse til Newcastle upon Tyne, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Newcastle upon Tyne?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Newcastle upon Tyne fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.482 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Newcastle upon Tyne i januar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.575 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Newcastle upon Tyne?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Newcastle upon Tyne, lå på 107 kr./pr. person fra Marseille, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Newcastle upon Tyne. Hvis du vil finde de billigste priser til Newcastle upon Tyne fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Newcastle upon Tyne på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Newcastle upon Tyne er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.643 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Newcastle upon Tyne for omkring 2.160 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Newcastle upon Tyne?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Newcastle upon Tyne på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Newcastle upon Tyne på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.685 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.126 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Newcastle upon Tyne?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Newcastle upon Tyne afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Edinburgh Turnhouse (den mest populære lufthavn i Newcastle upon Tyne), så tager det 1t. 50min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Edinburgh Turnhouse, er den gennemsnitlige rejsetid 1t. 40min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Newcastle upon Tyne?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Newcastle upon Tyne er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.893 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Newcastle upon Tyne

Find de billigste fly til disse Newcastle upon Tyne-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Newcastle upon Tyne

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Newcastle upon Tyne

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Newcastle upon Tyne ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 969 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA KØBENHAVNjanuar22% billigereAt flyve fra København til Newcastle upon Tyne ​​koster i gennemsnit blot 1.482 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA KØBENHAVNjuli48% dyrereDet koster cirka 2.806 kr. at flyve til Newcastle upon Tyne ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA KØBENHAVNnovember447% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Newcastle upon Tyne fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Newcastle upon Tyne

Der er dejligt i Newcastle hele året. I juli og august er der milde sommertemperaturer, men der er størst sandsynlighed for at finde billige flybilletter til Newcastle Upon Tyne uden for højsæsonen. Priserne for at rejse med fly til Newcastle Upon Tyne kan svinge fra omkring 500 DKK i marts og november til ca. 2.700 DKK i juli.

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Newcastle upon Tyne i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Hyde Park er populære samlingssteder i disse måneder.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Newcastle upon Tyne. Hvis du har planer om at flyve til Newcastle upon Tyne, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Darlington Teesside Intl (53 km fra Newcastle upon Tyne centrum), Lufthavn: Carlisle Lake District (76 km fra Newcastle upon Tyne centrum), Lufthavn: Leeds Bradford (123 km fra Newcastle upon Tyne centrum) eller Lufthavn: Edinburgh Turnhouse (155 km fra Newcastle upon Tyne centrum).

Lufthavn: Carlisle Lake District har en gennemsnitspris på 1.134 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Newcastle upon Tyne. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Newcastle upon Tyne

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Newcastle upon Tyne fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Newcastle upon Tyne

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Newcastle upon Tyne

Hvilke flyselskaber flyver til Newcastle upon Tyne?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Newcastle upon Tyne

Hvilke flyselskaber flyver til Newcastle upon Tyne?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Newcastle upon Tyne. Norwegian, KLM og easyJet er også populære valg på flyrejser til Newcastle upon Tyne fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Newcastle upon Tyne, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Newcastle upon Tyne

KLM flyver til Newcastle upon Tyne ca. 18 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.188 kr. fra Aalborg til Newcastle upon Tyne. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Lufthansa-fly til Newcastle upon Tyne

Lufthansa flyver normalt til Newcastle upon Tyne 5 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Newcastle upon Tyne fra Frankfurt Intl. Lufthansa (bedømmelse: 7,1, 444 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Newcastle upon Tyne, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er fundet på momondo til Newcastle upon Tyne, var fra Billund (1.072 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Newcastle upon Tyne

Neden for finder du alle lufthavne i Newcastle upon Tyne samt deres afstand til centrum

Når du er ankommet med fly til Newcastle Upon Tyne, er der en metro, du kan rejse videre med til centrum af Newcastle. Der afgår metro ca. hvert 12. min indtil midnat. Turen tager ca. 25 min og koster 3,30 GBP (ca. 28 DKK)


Populære fly til Newcastle upon Tyne

Find dine flybilletter til Newcastle upon Tyne blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Newcastle upon Tyne
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris651 kr.
Fly fra Billund til Newcastle upon Tyne
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris2.176 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Newcastle upon Tyne

Newcastle er godt dækket med hensyn til offentlige transportmidler. Regelmæssige busser og metro fører dig trygt og hurtigt til alle afkroge af byen, og det er muligt at købe en billet, der gælder i flere dage. Derudover satser byen på cykeludlejning, der er både nemt og billigt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Newcastle upon Tyne


De bedste oplevelser og seværdigheder i Newcastle upon Tyne

Newcastle har det hele. Byen er på én gang en moderne industriby og en historisk kulturhovedstad. Blandt de mest berømte seværdigheder er de syv skønne broer over floden Tyne, det gamle havnekvarter og ikke mindst slottet Newcastle Castle, der har holdt skansen i over 900 år. Her kan du få en guidet tur eller opleve en af sommerens aftenevents i de historiske omgivelser.

Dit blå sygesikringsbevis dækker delvist i England grundet statussen som EU-land. Mange vælger dog at købe en rejseforsikring, der blandt andet dækker ved tyveri og ulykke.

Det er ufarligt at drikke vandet fra hanen på din ferie i Newcastle. Det er filtreret, renset og egnet som drikkevand.

Det er almindeligt at give ca. 15 % i drikkepenge på restauranter i Newcastle, medmindre det fremgår af regningen, at service er inkluderet i prisen. Køber du mad med hjem, forventes det ikke, at du giver drikkepenge.

Byens ældste stormagasin Fenwick i fem etager er proppet med tøj, spændende ting og skønhedsprodukter. Bygningen er en oplevelse i sig selv. Du kan også gå på jagt efter byens berømte cheddarost i Grainger Arcade eller finde unikke antikviteter på Fern Avenue.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Newcastle upon Tyne. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Newcastle upon Tyne på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Newcastle upon Tyne.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Newcastle upon Tyne og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.