Find billige fly til Newcastle upon Tyne fra 878 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Newcastle upon Tyne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Newcastle upon Tyne

Bedste pris på enkeltbillet

878 kr.

Bedste pris på returbillet

1.307 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 45min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Newcastle upon Tyne fra Danmark i de seneste 72 timer er 878 kr. (København Kastrup til Newcastle upon Tyne).
Den bedste pris på en returbillet til Newcastle upon Tyne fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.307 kr. (København Kastrup til Newcastle upon Tyne).
Det hurtigste fly til Newcastle upon Tyne fra Danmark tager 6t. 45min. (Billund til Newcastle upon Tyne).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Newcastle upon Tyne, herunder Lufthansa, Air France og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Newcastle upon Tyne

Få indsigter om din flyrejse til Newcastle upon Tyne, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Newcastle upon Tyne?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Newcastle upon Tyne fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.614 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Newcastle upon Tyne i februar, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.648 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Newcastle upon Tyne på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Newcastle upon Tyne er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.788 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Newcastle upon Tyne for omkring 2.611 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Newcastle upon Tyne?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Newcastle upon Tyne på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Newcastle upon Tyne på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.094 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.146 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Newcastle upon Tyne?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Newcastle upon Tyne afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Edinburgh Turnhouse (den mest populære lufthavn i Newcastle upon Tyne), så tager det 1t. 55min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Edinburgh Turnhouse, er den gennemsnitlige rejsetid 4t. 45min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Newcastle upon Tyne?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Newcastle upon Tyne er 32 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.990 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Newcastle upon Tyne

Find de billigste fly til disse Newcastle upon Tyne-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Newcastle upon Tyne

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Newcastle upon Tyne

København (CPH) til Edinburgh (EDI)

Fly til Newcastle upon Tyne ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edinburgh Turnhouse, hvor den gennemsnitlige pris er 844 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA KØBENHAVNfebruar19% billigereAt flyve fra København til Newcastle upon Tyne ​​koster i gennemsnit blot 1.614 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA KØBENHAVNjuli55% dyrereDet koster cirka 3.085 kr. at flyve til Newcastle upon Tyne ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NEWCASTLE UPON TYNE FRA KØBENHAVNdecember216% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Newcastle upon Tyne fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Newcastle upon Tyne

Der er dejligt i Newcastle hele året. I juli og august er der milde sommertemperaturer, men der er størst sandsynlighed for at finde billige flybilletter til Newcastle Upon Tyne uden for højsæsonen. Priserne for at rejse med fly til Newcastle Upon Tyne kan svinge fra omkring 500 DKK i marts og november til ca. 2.700 DKK i juli.

Hvilket er det absolut billigste fly til Newcastle upon Tyne?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Newcastle upon Tyne, lå på 104 kr./pr. person fra London, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Newcastle upon Tyne. Hvis du vil finde de billigste priser til Newcastle upon Tyne fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Newcastle upon Tyne?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Newcastle upon Tyne. Hvis du har planer om at flyve til Newcastle upon Tyne, kan du overveje at booke flyrejse til Darlington Teesside Intl Lufthavn (53 km fra Newcastle upon Tyne centrum), Carlisle Lake District Lufthavn (76 km fra Newcastle upon Tyne centrum), Leeds Bradford Lufthavn (123 km fra Newcastle upon Tyne centrum) eller Edinburgh Turnhouse Lufthavn (155 km fra Newcastle upon Tyne centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Newcastle upon Tyne på?

Leeds Bradford Lufthavn har en gennemsnitspris på 820 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Newcastle upon Tyne. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Newcastle upon Tyne Lufthavn?

Priser for fly til Newcastle upon Tyne Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Newcastle upon Tyne Lufthavn?

Fra november 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Newcastle upon Tyne Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Newcastle upon Tyne Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Newcastle upon Tyne Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Newcastle upon Tyne Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Newcastle upon Tyne Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Newcastle upon Tyne Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Newcastle upon Tyne

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Newcastle upon Tyne fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
1. feb.
CPH16:35København Kastrup
6t. 10min.
1 stop
NCL21:45Newcastle upon Tyne
5. feb.
NCL08:05Newcastle upon Tyne
8t. 25min.
2 stop
CPH17:30København Kastrup
1.307 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. dec.
CPH12:40København Kastrup
1t. 55min.
NCL13:35Newcastle upon Tyne
11. mar.
NCL12:00Newcastle upon Tyne
6t. 45min.
1 stop
CPH19:45København Kastrup
1.321 kr.
Find lignende
KLM
1. feb.
CPH17:25København Kastrup
6t. 30min.
1 stop
NCL22:55Newcastle upon Tyne
5. feb.
NCL17:30Newcastle upon Tyne
4t. 00min.
1 stop
CPH22:30København Kastrup
1.410 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. dec.
CPH12:40København Kastrup
1t. 55min.
NCL13:35Newcastle upon Tyne
11. mar.
NCL08:25Newcastle upon Tyne
7t. 15min.
2 stop
CPH16:40København Kastrup
1.866 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. mar.
CPH06:00København Kastrup
6t. 20min.
2 stop
NCL11:20Newcastle upon Tyne
11. mar.
NCL12:00Newcastle upon Tyne
6t. 45min.
1 stop
CPH19:45København Kastrup
1.941 kr.
Find lignende
Lufthansa
8. mar.
CPH06:50København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
NCL16:40Newcastle upon Tyne
11. mar.
NCL17:20Newcastle upon Tyne
5t. 25min.
1 stop
CPH23:45København Kastrup
1.947 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Newcastle upon Tyne

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Newcastle upon Tyne, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og easyJet
easyJet
30. dec.
CPH11:25København Kastrup
21t. 30min.
1 stop
NCL07:55Newcastle upon Tyne
Air France
19. dec.
BLL14:00Billund
8t. 05min.
2 stop
NCL21:05Newcastle upon Tyne
1.750 kr.
Find lignende
Air France
19. dec.
BLL15:20Billund
6t. 45min.
1 stop
NCL21:05Newcastle upon Tyne
1.873 kr.
Find lignende

Hvordan rejser jeg rundt i Newcastle upon Tyne

Newcastle er godt dækket med hensyn til offentlige transportmidler. Regelmæssige busser og metro fører dig trygt og hurtigt til alle afkroge af byen, og det er muligt at købe en billet, der gælder i flere dage. Derudover satser byen på cykeludlejning, der er både nemt og billigt.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Newcastle upon Tyne

Hvad skal man se i Newcastle Upon Tyne?

Newcastle har det hele. Byen er på én gang en moderne industriby og en historisk kulturhovedstad. Blandt de mest berømte seværdigheder er de syv skønne broer over floden Tyne, det gamle havnekvarter og ikke mindst slottet Newcastle Castle, der har holdt skansen i over 900 år. Her kan du få en guidet tur eller opleve en af sommerens aftenevents i de historiske omgivelser.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringsbevis dækker delvist i England grundet statussen som EU-land. Mange vælger dog at købe en rejseforsikring, der blandt andet dækker ved tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er ufarligt at drikke vandet fra hanen på din ferie i Newcastle. Det er filtreret, renset og egnet som drikkevand.

Giver man drikkepenge i Newcastle Upon Tyne?

Det er almindeligt at give ca. 15 % i drikkepenge på restauranter i Newcastle, medmindre det fremgår af regningen, at service er inkluderet i prisen. Køber du mad med hjem, forventes det ikke, at du giver drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Byens ældste stormagasin Fenwick i fem etager er proppet med tøj, spændende ting og skønhedsprodukter. Bygningen er en oplevelse i sig selv. Du kan også gå på jagt efter byens berømte cheddarost i Grainger Arcade eller finde unikke antikviteter på Fern Avenue.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Newcastle upon Tyne?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Newcastle upon Tyne. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Newcastle upon Tyne med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Newcastle upon Tyne på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Newcastle upon Tyne?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Newcastle upon Tyne.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Newcastle upon Tyne lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Newcastle upon Tyne og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Newcastle upon Tyne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.
<