Find billige flybilletter til Inverness

fre.. 17.1.
fre.. 24.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Inverness?

2.380 kr
1.930 kr
1.480 kr
1.032 kr
Pris
1 032 kr - 2 376 kr

Du kan finde billige flybilletter til Inverness fra januar til marts. I april og oktober er flybilletter til Inverness i høj kurs, hvoraf prisen ofte er højere. Som regel ligger prisen i omegnen af ca. 1.000-3.500 DKK.


Hvilke flyselskaber flyver til Inverness?

Skal du rejse til Inverness, kan du finde flyafgange hos traditionelle flyselskaber som KLM og British Airways. Lavprisselskabet EasyJet tilbyder ligeledes fly til Inverness. Som regel kan du finde billige flybilletter hos lavprisselskaberne. Dog skal du være opmærksom på, at ydelser såsom sædevalg og bagage, kan være ekskluderet i prisen på din flybillet.

Hvem flyver direkte til Inverness?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Inverness fra Danmark. Som regel indebærer rejsen en mellemlanding i en anden europæisk lufthavn som for eksempel Amsterdam eller London.

Hvor lang tid tager det at flyve til Inverness?

Inklusiv en mellemlanding er rejsetiden ca. 4-6 t fra København til Inverness.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Inverness samt afstand til centrum
Inverness
11 km fra centrum

Lufthavnen i Inverness ligger ca. 11 km fra centrum. Når du vil til centrum fra lufthavnen, kan du tage de såkaldte Jet Busses, der kører hver halve time. Inverness togstation er desuden lokaliseret nær lufthavnen. Her er der togforbindelser til Aberdeen, Glasgow og Edinburgh.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Inverness?

Stagecoach er selskabet bag de lokale busser i Inverness. Megabus tilbyder billige billetter til øvrige skotske storbyer. Scotrail har fire toglinjer, som fra centrum kører i hver sin retning. Det er også muligt at opleve Inverness til fods, da flere af byens attraktioner ligger side om side.


Kan man rejse til Inverness uden pas eller visum?

Der er visumfri indrejse i Skotland i op til 180 dage. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet i Inverness.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Inverness


Tips og gode råd til Inverness

Hvad skal man se i Inverness?

Inverness er hjemsted for det ikoniske Loch Ness-uhyre. Loch Ness-søen ligger blot ca. 6 km syd for Inverness. Rejser du på ferie med børn, vil stedet fortrylle med sin legendariske historier. Skotsk whisky er kendt i hele verden. I Inverness kan du opleve Glen Ord Distillery, der er det ældste whiskydestilleri i Skotland. Tæt på Inverness finder du også Tomatin Distillery, Dalmore Distillery og Glenmorangie Distillery. Skotland og Inverness er kendt for sin flotte natur, der kan opleves på mange måder. Du kan prøve kræfter med en gang golf hos Torvean Fairways og Inverness Golf Club eller cykle langs bredden ved Loch Ness. Inverness byder også på en rig historie. Blandt andet kan du opleve regionens historie på Inverness Museum eller Art Gallery. Inverness Castle ligger på en bakketop nær Loch Ness og belønner dig med en fantastisk udsigt over byen. En anden populær seværdighed er Urquhart Castle, hvor skotske og britiske krige blev udkæmpet i mere end 1000 år. Her kan du få en rundvisning i ruinerne og samtidig opleve den fantastiske udsigt over Loch Ness.

Skal man købe rejseforsikring?

I Skotland er du dækket via det blå sygesikringskort, men det er altid en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du undgår egenbetaling på sygebehandling.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Inverness.

Giver man drikkepenge i Inverness?

I Skotland er det normalt at give drikkepenge. På restauranter er drikkepenge ofte inkluderet i prisen på regningen. Ellers rundes beløbet almindeligvis op med 10 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

På Victorian Market finder du et hav af små, unikke butikker i indendørs faciliteter. Her kan du blandt andet anskaffe dig en traditionel skotsk kilt. I centrum finder du også Eastgate Shopping Centre, der byder på mere end 50 butikker og 13 spisesteder under samme tag. Inverness High Street er den primære indkøbsgade i Inverness. Den forbinder flere populære handelsområder i byen, herunder Eastgate Shopping Centre. I de mange butikker på hovedgaden finder du både skotske og internationale brands. (Priser checket: 29/04/2019).

*Flypriser til Inverness er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.