Find billige fly til Inverness

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 7.12
ons. 14.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Inverness

Få indsigter om din flyrejse til Inverness, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Inverness?

Hvis du ikke kan flyve til Inverness i marts, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Inverness i september har en gennemsnitlig pris på omkring 1.499 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Inverness?

243 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Inverness. Dette fly er fra London og er 90% billigere end de fleste andre flyrejser til Inverness. Hvis du vil finde den billigste pris til Inverness fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Inverness på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Inverness er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Inverness på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.673 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.163 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Inverness.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Inverness?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Inverness normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Inverness om aftenen helt ned til 1.762 kr.. Fly til Inverness koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.109 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Inverness?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Inverness afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Aberdeen Dyce (den mest populære lufthavn i Inverness), så tager det 1t. 40min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Aberdeen Dyce, er den gennemsnitlige rejsetid 13t. 50min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Inverness?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Inverness 59 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Inverness for 1.849 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Inverness

Find de billigste fly til disse Inverness-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Inverness

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Inverness

København (CPH) til Inverness (INV)

Fly til Inverness ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Inverness, hvor den gennemsnitlige pris er 1.849 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Inverness ​​koster i gennemsnit blot 1.485 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 2.799 kr. at flyve til Inverness ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNseptember229% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Inverness fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Inverness

Du kan finde billige flybilletter til Inverness fra januar til marts. I april og oktober er flybilletter til Inverness i høj kurs, hvoraf prisen ofte er højere. Som regel ligger prisen i omegnen af ca. 1.000-3.500 DKK.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Inverness. Hvis du har planer om at flyve til Inverness, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Aberdeen Dyce (125 km fra Inverness centrum), Lufthavn: Wick (128 km fra Inverness centrum), Lufthavn: Dundee (135 km fra Inverness centrum) eller Lufthavn: Stornoway (149 km fra Inverness centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Wick for 1.662 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Inverness

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Inverness

Hvilke flyselskaber flyver til Inverness?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Inverness

Hvilke flyselskaber flyver til Inverness?

KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Inverness. Loganair, British Airways og Bakhtar Afghan Airline er også populære valg på flyrejser til Inverness fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Inverness, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Inverness

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Inverness på momondo er KLM, som flyver 4 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Stornoway, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Inverness kostede 1.082 kr. (returrejse fra Aalborg til Inverness fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 175 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,5.

British Airways-fly til Inverness

British Airways flyver normalt til Inverness 10 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Inverness fra Manchester. British Airways (bedømmelse: 6,5, 1.096 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Inverness, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en British Airways-billet, der er fundet på momondo til Inverness, var fra København Kastrup (1.247 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Inverness

Neden for finder du alle lufthavne i Inverness samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i Inverness ligger ca. 11 km fra centrum. Når du vil til centrum fra lufthavnen, kan du tage de såkaldte Jet Busses, der kører hver halve time. Inverness togstation er desuden lokaliseret nær lufthavnen. Her er der togforbindelser til Aberdeen, Glasgow og Edinburgh.


Hvordan rejser jeg rundt i Inverness

Stagecoach er selskabet bag de lokale busser i Inverness. Megabus tilbyder billige billetter til øvrige skotske storbyer. Scotrail har fire toglinjer, som fra centrum kører i hver sin retning. Det er også muligt at opleve Inverness til fods, da flere af byens attraktioner ligger side om side.


Visumkrav for Inverness

Der er visumfri indrejse i Skotland i op til 180 dage. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet i Inverness.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Inverness


De bedste oplevelser og seværdigheder i Inverness

Inverness er hjemsted for det ikoniske Loch Ness-uhyre. Loch Ness-søen ligger blot ca. 6 km syd for Inverness. Rejser du på ferie med børn, vil stedet fortrylle med sin legendariske historier. Skotsk whisky er kendt i hele verden. I Inverness kan du opleve Glen Ord Distillery, der er det ældste whiskydestilleri i Skotland. Tæt på Inverness finder du også Tomatin Distillery, Dalmore Distillery og Glenmorangie Distillery. Skotland og Inverness er kendt for sin flotte natur, der kan opleves på mange måder. Du kan prøve kræfter med en gang golf hos Torvean Fairways og Inverness Golf Club eller cykle langs bredden ved Loch Ness. Inverness byder også på en rig historie. Blandt andet kan du opleve regionens historie på Inverness Museum eller Art Gallery. Inverness Castle ligger på en bakketop nær Loch Ness og belønner dig med en fantastisk udsigt over byen. En anden populær seværdighed er Urquhart Castle, hvor skotske og britiske krige blev udkæmpet i mere end 1000 år. Her kan du få en rundvisning i ruinerne og samtidig opleve den fantastiske udsigt over Loch Ness.

I Skotland er du dækket via det blå sygesikringskort, men det er altid en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du undgår egenbetaling på sygebehandling.

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Inverness.

I Skotland er det normalt at give drikkepenge. På restauranter er drikkepenge ofte inkluderet i prisen på regningen. Ellers rundes beløbet almindeligvis op med 10 %.

På Victorian Market finder du et hav af små, unikke butikker i indendørs faciliteter. Her kan du blandt andet anskaffe dig en traditionel skotsk kilt. I centrum finder du også Eastgate Shopping Centre, der byder på mere end 50 butikker og 13 spisesteder under samme tag. Inverness High Street er den primære indkøbsgade i Inverness. Den forbinder flere populære handelsområder i byen, herunder Eastgate Shopping Centre. I de mange butikker på hovedgaden finder du både skotske og internationale brands.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Inverness.

Ja. Alle fly til Inverness på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Inverness, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Inverness er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.