Find billige flybilletter til Inverness

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Inverness.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Inverness

Find de billigste fly til disse Inverness-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Inverness

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Inverness

København (CPH) til Inverness (INV)

Fly til Inverness ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Inverness, hvor den gennemsnitlige pris er 1.462 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNmarts15% billigereAt flyve fra København til Inverness ​​koster i gennemsnit blot 1.240 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 1.764 kr. at flyve til Inverness ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNoktober384% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Inverness fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Inverness?

Du kan finde billige flybilletter til Inverness fra januar til marts. I april og oktober er flybilletter til Inverness i høj kurs, hvoraf prisen ofte er højere. Som regel ligger prisen i omegnen af ca. 1.000-3.500 DKK.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Inverness?

  579 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Inverness. Dette fly er fra Toulouse og er 81% billigere end de fleste andre flyrejser til Inverness. Hvis du vil finde den billigste pris til Inverness fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Inverness?

  Hvis du ikke kan flyve til Inverness i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Inverness i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.310 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Inverness?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Inverness 41 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Inverness for 1.462 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Inverness på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Inverness er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Inverness på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.232 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.972 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Inverness.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Inverness?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Inverness normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Inverness om aftenen helt ned til 1.433 kr.. Fly til Inverness koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.571 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Inverness?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Inverness. Hvis du har planer om at flyve til Inverness, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Aberdeen Dyce (125 km fra Inverness centrum), Lufthavn: Wick (128 km fra Inverness centrum), Lufthavn: Dundee (135 km fra Inverness centrum) eller Lufthavn: Stornoway (149 km fra Inverness centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Inverness på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Inverness for 2.105 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Inverness fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Inverness

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Inverness.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Inverness.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Inverness.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Inverness?

Hjemrejse til Danmark fra Inverness

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Inverness skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Inverness er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Inverness nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Inverness?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Inverness
 • Hvilke flyselskaber flyver til Inverness?

  KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Inverness. British Airways og easyJet er også populære valg på flyrejser til Inverness fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Inverness, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Inverness

Neden for finder du alle lufthavne i Inverness samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i Inverness ligger ca. 11 km fra centrum. Når du vil til centrum fra lufthavnen, kan du tage de såkaldte Jet Busses, der kører hver halve time. Inverness togstation er desuden lokaliseret nær lufthavnen. Her er der togforbindelser til Aberdeen, Glasgow og Edinburgh.


Hvordan rejser jeg rundt i Inverness

Stagecoach er selskabet bag de lokale busser i Inverness. Megabus tilbyder billige billetter til øvrige skotske storbyer. Scotrail har fire toglinjer, som fra centrum kører i hver sin retning. Det er også muligt at opleve Inverness til fods, da flere af byens attraktioner ligger side om side.


Visumkrav for Inverness

Der er visumfri indrejse i Skotland i op til 180 dage. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet i Inverness.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Inverness


De bedste oplevelser og seværdigheder i Inverness

Hvad skal man se i Inverness?

Inverness er hjemsted for det ikoniske Loch Ness-uhyre. Loch Ness-søen ligger blot ca. 6 km syd for Inverness. Rejser du på ferie med børn, vil stedet fortrylle med sin legendariske historier. Skotsk whisky er kendt i hele verden. I Inverness kan du opleve Glen Ord Distillery, der er det ældste whiskydestilleri i Skotland. Tæt på Inverness finder du også Tomatin Distillery, Dalmore Distillery og Glenmorangie Distillery. Skotland og Inverness er kendt for sin flotte natur, der kan opleves på mange måder. Du kan prøve kræfter med en gang golf hos Torvean Fairways og Inverness Golf Club eller cykle langs bredden ved Loch Ness. Inverness byder også på en rig historie. Blandt andet kan du opleve regionens historie på Inverness Museum eller Art Gallery. Inverness Castle ligger på en bakketop nær Loch Ness og belønner dig med en fantastisk udsigt over byen. En anden populær seværdighed er Urquhart Castle, hvor skotske og britiske krige blev udkæmpet i mere end 1000 år. Her kan du få en rundvisning i ruinerne og samtidig opleve den fantastiske udsigt over Loch Ness.

Skal man købe rejseforsikring?

I Skotland er du dækket via det blå sygesikringskort, men det er altid en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du undgår egenbetaling på sygebehandling.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Inverness.

Giver man drikkepenge i Inverness?

I Skotland er det normalt at give drikkepenge. På restauranter er drikkepenge ofte inkluderet i prisen på regningen. Ellers rundes beløbet almindeligvis op med 10 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

På Victorian Market finder du et hav af små, unikke butikker i indendørs faciliteter. Her kan du blandt andet anskaffe dig en traditionel skotsk kilt. I centrum finder du også Eastgate Shopping Centre, der byder på mere end 50 butikker og 13 spisesteder under samme tag. Inverness High Street er den primære indkøbsgade i Inverness. Den forbinder flere populære handelsområder i byen, herunder Eastgate Shopping Centre. I de mange butikker på hovedgaden finder du både skotske og internationale brands.