Find billige flybilletter til Inverness

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Inverness (INV)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Inverness. De nuværende restriktioner til Inverness er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Inverness

Find de billigste fly til disse Inverness-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Inverness

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Inverness

København (CPH) til Inverness (INV)

Fly til Inverness ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Inverness, hvor den gennemsnitlige pris er 1.427 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNmarts15% billigereAt flyve fra København til Inverness ​​koster i gennemsnit blot 1.211 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 1.722 kr. at flyve til Inverness ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNoktober384% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Inverness fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Inverness?

Du kan finde billige flybilletter til Inverness fra januar til marts. I april og oktober er flybilletter til Inverness i høj kurs, hvoraf prisen ofte er højere. Som regel ligger prisen i omegnen af ca. 1.000-3.500 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Inverness?

566 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Inverness. Dette fly er fra Toulouse og er 81% billigere end de fleste andre flyrejser til Inverness. Hvis du vil finde den billigste pris til Inverness fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Inverness?

januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Inverness med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.279 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Inverness?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 41 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Inverness. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.427 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Inverness på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Inverness er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Inverness på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.203 kr.. Den dyreste dag at flyve til Inverness er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.925 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Inverness?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Inverness, hvor du kan finde priser helt ned til 1.400 kr.. Hvis du flyver fra Inverness om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Inverness, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.534 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Inverness?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Inverness. Hvis du har planer om at flyve til Inverness, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Aberdeen Dyce (125 km fra Inverness centrum), Lufthavn: Wick (128 km fra Inverness centrum), Lufthavn: Dundee (135 km fra Inverness centrum) eller Lufthavn: Stornoway (149 km fra Inverness centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Inverness på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Inverness for 2.055 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Inverness?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Inverness. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Inverness nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Hvilke flyselskaber flyver til Inverness?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Inverness

Skal du rejse til Inverness, kan du finde flyafgange hos traditionelle flyselskaber som KLM og British Airways. Lavprisselskabet EasyJet tilbyder ligeledes fly til Inverness. Som regel kan du finde billige flybilletter hos lavprisselskaberne. Dog skal du være opmærksom på, at ydelser såsom sædevalg og bagage, kan være ekskluderet i prisen på din flybillet.

Hvem flyver direkte til Inverness?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Inverness fra Danmark. Som regel indebærer rejsen en mellemlanding i en anden europæisk lufthavn som for eksempel Amsterdam eller London.

Hvor lang tid tager det at flyve til Inverness?

Inklusiv en mellemlanding er rejsetiden ca. 4-6 t fra København til Inverness.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Inverness samt afstand til centrum

Lufthavnen i Inverness ligger ca. 11 km fra centrum. Når du vil til centrum fra lufthavnen, kan du tage de såkaldte Jet Busses, der kører hver halve time. Inverness togstation er desuden lokaliseret nær lufthavnen. Her er der togforbindelser til Aberdeen, Glasgow og Edinburgh.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Inverness?

Stagecoach er selskabet bag de lokale busser i Inverness. Megabus tilbyder billige billetter til øvrige skotske storbyer. Scotrail har fire toglinjer, som fra centrum kører i hver sin retning. Det er også muligt at opleve Inverness til fods, da flere af byens attraktioner ligger side om side.


Kan man rejse til Inverness uden pas eller visum?

Der er visumfri indrejse i Skotland i op til 180 dage. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet i Inverness.


Tips og gode råd til Inverness

Hvad skal man se i Inverness?

Inverness er hjemsted for det ikoniske Loch Ness-uhyre. Loch Ness-søen ligger blot ca. 6 km syd for Inverness. Rejser du på ferie med børn, vil stedet fortrylle med sin legendariske historier. Skotsk whisky er kendt i hele verden. I Inverness kan du opleve Glen Ord Distillery, der er det ældste whiskydestilleri i Skotland. Tæt på Inverness finder du også Tomatin Distillery, Dalmore Distillery og Glenmorangie Distillery. Skotland og Inverness er kendt for sin flotte natur, der kan opleves på mange måder. Du kan prøve kræfter med en gang golf hos Torvean Fairways og Inverness Golf Club eller cykle langs bredden ved Loch Ness. Inverness byder også på en rig historie. Blandt andet kan du opleve regionens historie på Inverness Museum eller Art Gallery. Inverness Castle ligger på en bakketop nær Loch Ness og belønner dig med en fantastisk udsigt over byen. En anden populær seværdighed er Urquhart Castle, hvor skotske og britiske krige blev udkæmpet i mere end 1000 år. Her kan du få en rundvisning i ruinerne og samtidig opleve den fantastiske udsigt over Loch Ness.

Skal man købe rejseforsikring?

I Skotland er du dækket via det blå sygesikringskort, men det er altid en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du undgår egenbetaling på sygebehandling.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Inverness.

Giver man drikkepenge i Inverness?

I Skotland er det normalt at give drikkepenge. På restauranter er drikkepenge ofte inkluderet i prisen på regningen. Ellers rundes beløbet almindeligvis op med 10 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

På Victorian Market finder du et hav af små, unikke butikker i indendørs faciliteter. Her kan du blandt andet anskaffe dig en traditionel skotsk kilt. I centrum finder du også Eastgate Shopping Centre, der byder på mere end 50 butikker og 13 spisesteder under samme tag. Inverness High Street er den primære indkøbsgade i Inverness. Den forbinder flere populære handelsområder i byen, herunder Eastgate Shopping Centre. I de mange butikker på hovedgaden finder du både skotske og internationale brands. (Priser checket: 29/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class