0
Indsigter
FAQ
Flights to Inverness

Find billige fly til Inverness

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.2
ons. 6.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Inverness

Få indsigter om din flyrejse til Inverness, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Inverness?

Hvis du ikke kan flyve til Inverness i februar, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Inverness i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.665 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Inverness på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Inverness er på en søndag. Rejsende, som vælger at rejse til Inverness på en søndag kan finde billetter helt ned til 1.953 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.720 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Inverness.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Inverness?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Inverness normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Inverness om eftermiddagen helt ned til 2.210 kr.. Fly til Inverness koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.445 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Inverness?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Inverness afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Aberdeen Dyce (den mest populære lufthavn i Inverness), så tager det 1t. 50min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Aberdeen Dyce, er den gennemsnitlige rejsetid 16t. 20min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Inverness?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Inverness 55 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Inverness for 2.084 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Inverness

Find de billigste fly til disse Inverness-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Inverness

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Inverness

København (CPH) til Aberdeen (ABZ)

Fly til Inverness ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Aberdeen Dyce, hvor den gennemsnitlige pris er 1.947 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNfebruar24% billigereAt flyve fra København til Inverness ​​koster i gennemsnit blot 1.590 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNdecember40% dyrereDet koster cirka 2.924 kr. at flyve til Inverness ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL INVERNESS FRA KØBENHAVNapril654% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Inverness fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Inverness

Du kan finde billige flybilletter til Inverness fra januar til marts. I april og oktober er flybilletter til Inverness i høj kurs, hvoraf prisen ofte er højere. Som regel ligger prisen i omegnen af ca. 1.000-3.500 DKK.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Inverness?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Inverness. Hvis du har planer om at flyve til Inverness, kan du overveje at booke flyrejse til Aberdeen Dyce Lufthavn (125 km fra Inverness centrum), Wick Lufthavn (128 km fra Inverness centrum), Dundee Lufthavn (135 km fra Inverness centrum) eller Stornoway Lufthavn (149 km fra Inverness centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Inverness på?

Du kan finde tilbud til Inverness Lufthavn for 702 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Inverness Lufthavn?

Priser for fly til Inverness Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Inverness Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Inverness Lufthavn er 2 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Inverness Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Inverness Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Inverness Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Inverness Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Inverness Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Andre kabineklasser på fly til Inverness

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Inverness

Hvordan rejser jeg rundt i Inverness

Stagecoach er selskabet bag de lokale busser i Inverness. Megabus tilbyder billige billetter til øvrige skotske storbyer. Scotrail har fire toglinjer, som fra centrum kører i hver sin retning. Det er også muligt at opleve Inverness til fods, da flere af byens attraktioner ligger side om side.


Visumkrav for Inverness

Der er visumfri indrejse i Skotland i op til 180 dage. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet i Inverness.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Inverness

Hvad skal man se i Inverness?

Inverness er hjemsted for det ikoniske Loch Ness-uhyre. Loch Ness-søen ligger blot ca. 6 km syd for Inverness. Rejser du på ferie med børn, vil stedet fortrylle med sin legendariske historier. Skotsk whisky er kendt i hele verden. I Inverness kan du opleve Glen Ord Distillery, der er det ældste whiskydestilleri i Skotland. Tæt på Inverness finder du også Tomatin Distillery, Dalmore Distillery og Glenmorangie Distillery. Skotland og Inverness er kendt for sin flotte natur, der kan opleves på mange måder. Du kan prøve kræfter med en gang golf hos Torvean Fairways og Inverness Golf Club eller cykle langs bredden ved Loch Ness. Inverness byder også på en rig historie. Blandt andet kan du opleve regionens historie på Inverness Museum eller Art Gallery. Inverness Castle ligger på en bakketop nær Loch Ness og belønner dig med en fantastisk udsigt over byen. En anden populær seværdighed er Urquhart Castle, hvor skotske og britiske krige blev udkæmpet i mere end 1000 år. Her kan du få en rundvisning i ruinerne og samtidig opleve den fantastiske udsigt over Loch Ness.

Skal man købe rejseforsikring?

I Skotland er du dækket via det blå sygesikringskort, men det er altid en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du undgår egenbetaling på sygebehandling.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Inverness.

Giver man drikkepenge i Inverness?

I Skotland er det normalt at give drikkepenge. På restauranter er drikkepenge ofte inkluderet i prisen på regningen. Ellers rundes beløbet almindeligvis op med 10 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

På Victorian Market finder du et hav af små, unikke butikker i indendørs faciliteter. Her kan du blandt andet anskaffe dig en traditionel skotsk kilt. I centrum finder du også Eastgate Shopping Centre, der byder på mere end 50 butikker og 13 spisesteder under samme tag. Inverness High Street er den primære indkøbsgade i Inverness. Den forbinder flere populære handelsområder i byen, herunder Eastgate Shopping Centre. I de mange butikker på hovedgaden finder du både skotske og internationale brands.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Inverness?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Inverness.

Kan jeg finde fly til Inverness med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Inverness på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Inverness?

Når du har udført en søgning efter fly til Inverness, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Inverness lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Inverness er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Inverness på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Inverness

Fly med dit yndlingsflyselskab til Inverness
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Inverness
1 voksen
ons. 28.2
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo