Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Cardiff

Find billige fly til Cardiff fra 3.007 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Wed 28.2
Wed 6.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Cardiff

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cardiff

Bedste pris på returbillet

3.007 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Cardiff fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.007 kr. (København Kastrup til Cardiff Wales).
Det hurtigste fly til Cardiff fra Danmark tager 3t. 45min. (København Kastrup til Cardiff Wales).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Cardiff, herunder KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Cardiff

Få indsigter om din flyrejse til Cardiff, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cardiff?

Den billigste måned at flyve til Cardiff fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.817 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Cardiff i marts, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Cardiff i august har en gennemsnitlig pris på omkring 1.830 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cardiff på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Cardiff på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.087 kr.. Den dyreste dag at flyve til Cardiff er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.521 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cardiff?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Cardiff på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Cardiff på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.017 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Cardiff på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 2.378 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Cardiff?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Cardiff (Cardiff Wales), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 45min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Cardiff?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Cardiff 47 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Cardiff for 2.161 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cardiff

Find de billigste fly til disse Cardiff-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cardiff

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cardiff

København (CPH) til Oxford (OXF)

Fly til Cardiff ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oxford Kidlington, hvor den gennemsnitlige pris er 1.334 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNmarts16% billigereAt flyve fra København til Cardiff ​​koster i gennemsnit blot 1.817 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNmaj22% dyrereDet koster cirka 2.642 kr. at flyve til Cardiff ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNseptember379% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cardiff fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cardiff

Hvor lang tid tager det at flyve til Cardiff?

Når du køber flybilletter til Cardiff Wales (CWL) fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup, vil du se, at rejsetiden varierer en del. Turen kan tage alt imellem fire og ti timer, da dens varighed afhænger en del af mellemlandingernes placering og længde. Typisk vil du skulle mellemlande i lufthavne som Amsterdam Schiphol (AMS), men visse rutefly har også stop i Paris Charles De Gaulle (CDG) eller Alicante (ALC). Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL), tager den hurtigste rute også omkring de fire timer, og mellemlandingen foregår i Amsterdam. Hvis du har et længere layover, kan det ofte godt betale sig at forlænge ferien med en ekstra dag, hvor du kan udforske de mange spændende destinationer, ruteflyene mellemlander i. Hos momondo er det nemt at planlægge din flyrejse til Cardiff – også den med kortere og længere stop på vejen.

Hvorfra kan du flyve direkte til Cardiff?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra danske lufthavne til Cardiff. Det samme gør sig gældende fra nærliggende lufthavne som Malmö i det sydlige Sverige. Hvis du kun ønsker en enkelt flyvetur, er det muligt at tage til Paris med toget, hvorefter du kan hoppe direkte på et fly til Cardiff. Dette tager dog omkring 12 timer oveni rejsetiden, hvorfor det er hurtigst at vælge flyrejser til Cardiff med en enkelt mellemlanding.

Hvilket er det absolut billigste fly til Cardiff?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Cardiff fra København for 639 kr.. Det er 40% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Cardiff. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Cardiff fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cardiff?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cardiff. Hvis du har planer om at flyve til Cardiff, kan du overveje at booke flyrejse til Bristol Lufthavn (34 km fra Cardiff centrum), Swansea Fairwood Comm Lufthavn (63 km fra Cardiff centrum), Gloucestershire Lufthavn (84 km fra Cardiff centrum), Exeter Lufthavn (84 km fra Cardiff centrum) eller Brize Norton Lufthavn (114 km fra Cardiff centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Cardiff på?

Med en gennemsnitspris på 1.060 kr. pr. person er Bristol Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Cardiff. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Cardiff Wales Lufthavn?

Priser for fly til Cardiff Wales Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Cardiff Wales Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Cardiff Wales Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Cardiff Wales Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Cardiff Wales Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Cardiff Wales Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Cardiff Wales Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Cardiff Wales Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Cardiff

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cardiff fundet af momondos brugere for nylig
KLM
16. mar.
CPH14:10København Kastrup
3t. 45min.
1 stop
CWL16:55Cardiff Wales
19. mar.
CWL10:20Cardiff Wales
21t. 45min.
1 stop
CPH09:05København Kastrup
3.007 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Cardiff

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Cardiff, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
3t. 45min.
CWLCardiff Wales

Andre kabineklasser på fly til Cardiff

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Cardiff

Visumkrav for Cardiff

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Cardiff?

For at komme ind i UK og Wales skal du være i besiddelse af et gyldigt pas. Gyldigheden skal vare under hele opholdet. Forlængede pas anerkendes ved både ind- og udrejse. Det samme gør sig gældende for provisoriske pas (nødpas). Hvis du har et EU-nødpas, kan dette kun bruges ved udrejsen. Det er muligt at rejse visumfrit i 180 dage. Rejser du med mindreårige børn, som du ikke er forældre eller værge til, skal du medbringe dokumentation fra indehaverne af forældremyndigheden, der dokumenterer, at du gerne må rejse med børnene.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cardiff

Hvad kan man se og lave i Cardiff?

Cardiff er en kompakt og hyggelig by, der byder på oplevelser for både store og små. Her kan du opleve pop-up køkkener, musik og store globale sportsbegivenheder. Første stop i Cardiff kan med fordel være Bute Park centralt i byen. I den ene ende af parken finder du slotte, og midt i parken er der store træer med skygge, smukke søer og flere sjove legepladser til familiens mindste. I Cardiff er det muligt at gå eller cykle til det meste, hvorfor en enkelt dag sagtens kan byde på gåture, shopping og besøg til historiske bygninger som Cardiff Castle og dets berømte victorianske korridorer i Cardiffs ældste bibliotek. Ikke langt fra slottet finder du Womanby Street, der er kendt for sine mange spillesteder, barer og restauranter. Hvis du vil nyde en kold øl på en pub, er dette stedet for dig.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Cardiff?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Cardiff, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Cardiff, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Cardiff med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Cardiff på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Cardiff?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Cardiff.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Cardiff lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Cardiff er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cardiff på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Cardiff

Fly med dit yndlingsflyselskab til Cardiff
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Cardiff
1 voksen
Wed 28.2
Wed 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo