Find billige fly til Cardiff

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cardiff

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cardiff

Bedste pris på returbillet

2.434 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Cardiff fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.434 kr. (København Kastrup til Cardiff Wales).
Det hurtigste fly til Cardiff fra Danmark tager 7t. 35min. (København Kastrup til Cardiff Wales).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Cardiff, herunder KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Cardiff

Få indsigter om din flyrejse til Cardiff, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cardiff?

Den billigste måned at flyve til Cardiff fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.861 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Cardiff i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Cardiff i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.918 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Cardiff?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Cardiff fra Köln for 73 kr.. Det er 98% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Cardiff. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Cardiff fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cardiff på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Cardiff på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.816 kr.. Den dyreste dag at flyve til Cardiff er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.382 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cardiff?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Cardiff på er om morgenen. Fly fra Danmark til Cardiff på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.059 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Cardiff på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.233 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Cardiff?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Cardiff (Cardiff Wales), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 8t. 25min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Cardiff?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Cardiff 30 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Cardiff for 2.345 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cardiff

Find de billigste fly til disse Cardiff-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cardiff

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cardiff

København (CPH) til Bristol (BRS)

Fly til Cardiff ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bristol, hvor den gennemsnitlige pris er 1.613 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNjanuar21% billigereAt flyve fra København til Cardiff ​​koster i gennemsnit blot 1.861 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNaugust21% dyrereDet koster cirka 2.834 kr. at flyve til Cardiff ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNoktober229% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cardiff fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cardiff

Når du køber flybilletter til Cardiff Wales (CWL) fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup, vil du se, at rejsetiden varierer en del. Turen kan tage alt imellem fire og ti timer, da dens varighed afhænger en del af mellemlandingernes placering og længde. Typisk vil du skulle mellemlande i lufthavne som Amsterdam Schiphol (AMS), men visse rutefly har også stop i Paris Charles De Gaulle (CDG) eller Alicante (ALC). Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL), tager den hurtigste rute også omkring de fire timer, og mellemlandingen foregår i Amsterdam. Hvis du har et længere layover, kan det ofte godt betale sig at forlænge ferien med en ekstra dag, hvor du kan udforske de mange spændende destinationer, ruteflyene mellemlander i. Hos momondo er det nemt at planlægge din flyrejse til Cardiff – også den med kortere og længere stop på vejen.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra danske lufthavne til Cardiff. Det samme gør sig gældende fra nærliggende lufthavne som Malmö i det sydlige Sverige. Hvis du kun ønsker en enkelt flyvetur, er det muligt at tage til Paris med toget, hvorefter du kan hoppe direkte på et fly til Cardiff. Dette tager dog omkring 12 timer oveni rejsetiden, hvorfor det er hurtigst at vælge flyrejser til Cardiff med en enkelt mellemlanding.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cardiff. Hvis du har planer om at flyve til Cardiff, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bristol (34 km fra Cardiff centrum), Lufthavn: Swansea Fairwood Comm (63 km fra Cardiff centrum), Lufthavn: Gloucestershire (84 km fra Cardiff centrum), Lufthavn: Exeter (84 km fra Cardiff centrum) eller Lufthavn: Brize Norton (114 km fra Cardiff centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.195 kr. pr. person er Lufthavn: Swansea Fairwood Comm den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Cardiff. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Cardiff

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cardiff fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Cardiff

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Cardiff

Hvilke flyselskaber flyver til Cardiff?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cardiff

Hvilke flyselskaber flyver til Cardiff?

KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Cardiff. easyJet, Ryanair og Brussels Airlines er også populære valg på flyrejser til Cardiff fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Cardiff, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Cardiff

KLM flyver til Cardiff ca. 13 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.335 kr. fra Aalborg til Cardiff. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Cardiff

Neden for finder du alle lufthavne i Cardiff samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Cardiff fra lufthavnen?

Cardiff Lufthavn er placeret i kort afstand til centrum, hvilket gør turen til dit hotel kort og nem. Det er muligt at tage toget fra lufthavnen til Rhoose Station i det centrale Cardiff. Du kan også benytte International Airport Railway, der kører dig til både Cardiff, Barry og Bridgend. En af de mest populære transportmuligheder fra Cardiff Lufthavn er bus T9, Cardiff Airport Express. Denne lufthavnsbus kører med kun få stop mellem lufthavnen og centrum hele døgnet. Det er selvfølgelig også en mulighed at praje en taxa foran ankomsthallen eller forhøre dit hotel om muligheder for shuttlebusser til og fra lufthavnen. Har du lejet en bil, afhentes denne i Car Rental Center ved ankomsthallen. Bilerne holder parkeret i gåafstand til lufthavnen på markerede parkeringspladser.


Populære fly til Cardiff

Find dine flybilletter til Cardiff blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cardiff
Hurtigste flyvetid8t. 25min.
Laveste pris2.434 kr.

Visumkrav for Cardiff

For at komme ind i UK og Wales skal du være i besiddelse af et gyldigt pas. Gyldigheden skal vare under hele opholdet. Forlængede pas anerkendes ved både ind- og udrejse. Det samme gør sig gældende for provisoriske pas (nødpas). Hvis du har et EU-nødpas, kan dette kun bruges ved udrejsen. Det er muligt at rejse visumfrit i 180 dage. Rejser du med mindreårige børn, som du ikke er forældre eller værge til, skal du medbringe dokumentation fra indehaverne af forældremyndigheden, der dokumenterer, at du gerne må rejse med børnene.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cardiff


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cardiff

Cardiff er en kompakt og hyggelig by, der byder på oplevelser for både store og små. Her kan du opleve pop-up køkkener, musik og store globale sportsbegivenheder. Første stop i Cardiff kan med fordel være Bute Park centralt i byen. I den ene ende af parken finder du slotte, og midt i parken er der store træer med skygge, smukke søer og flere sjove legepladser til familiens mindste. I Cardiff er det muligt at gå eller cykle til det meste, hvorfor en enkelt dag sagtens kan byde på gåture, shopping og besøg til historiske bygninger som Cardiff Castle og dets berømte victorianske korridorer i Cardiffs ældste bibliotek. Ikke langt fra slottet finder du Womanby Street, der er kendt for sine mange spillesteder, barer og restauranter. Hvis du vil nyde en kold øl på en pub, er dette stedet for dig.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Cardiff, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Cardiff, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Cardiff på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Cardiff.

Prisagenter på fly til Cardiff er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.