Find billige flybilletter til Cardiff

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Cardiff (CWL)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Cardiff. De nuværende restriktioner til Cardiff er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cardiff

Find de billigste fly til disse Cardiff-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cardiff

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cardiff

København (CPH) til Bristol (BRS)

Fly til Cardiff ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bristol, hvor den gennemsnitlige pris er 1.009 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNdecember14% billigereAt flyve fra København til Cardiff ​​koster i gennemsnit blot 1.360 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNoktober36% dyrereDet koster cirka 2.155 kr. at flyve til Cardiff ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CARDIFF FRA KØBENHAVNoktober271% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cardiff fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cardiff?

Hvilket er det absolut billigste fly til Cardiff?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Cardiff fra Béziers for 68 kr.. Det er 97% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Cardiff. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Cardiff fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cardiff?

Den billigste måned at flyve til Cardiff fra Danmark er i december. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.360 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Cardiff i december, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.397 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Cardiff?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Cardiff på, er omkring 54 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.583 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cardiff på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Cardiff fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 1.447 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Cardiff for omkring 1.821 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cardiff?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Cardiff normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Cardiff om formiddagen helt ned til 1.233 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 2.064 kr. i gennemsnit. Fly til Cardiff fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cardiff?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cardiff. Hvis du har planer om at flyve til Cardiff, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bristol (34 km fra Cardiff centrum), Lufthavn: Swansea Fairwood Comm (63 km fra Cardiff centrum), Lufthavn: Gloucestershire (84 km fra Cardiff centrum), Lufthavn: Exeter (84 km fra Cardiff centrum) eller Lufthavn: Brize Norton (114 km fra Cardiff centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Cardiff på?

Med en gennemsnitspris på 1.135 kr. pr. person er Lufthavn: Bristol den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Cardiff. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Cardiff?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Cardiff. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Cardiff nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Cardiff Cardiff-Wales Arpt

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cardiff Cardiff-Wales Arpt fundet af momondos brugere for nylig
KLM
25. maj
13:25København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
06:55Cardiff Cardiff-Wales Arpt
28. maj
06:30Cardiff Cardiff-Wales Arpt
6t. 50min.
1 stop
13:20København Kastrup
1.832 kr.
Find lignende
KLM
25. maj
13:25København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
06:55Cardiff Cardiff-Wales Arpt
28. maj
06:30Cardiff Cardiff-Wales Arpt
11t. 00min.
1 stop
17:30København Kastrup
1.826 kr.
Find lignende

Populære fly til Cardiff

Find dine flybilletter til Cardiff blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cardiff
Korteste rejsetid
17t. 30min.
Laveste pris
1.832 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class