Lej en bil i Cardiff, Wales

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cardiff, Wales

Cardiff, WLS, Storbritannien
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Cardiff, WLS, Storbritannien
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Cardiff

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cardiff, Wales
7,8
God
2 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,0
7,6
God
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

10,0
6,4
God
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Afstanden fra Cardiff, Wales til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cardiff Cardiff Waless biludlejningsdisk

Biludlejning i Cardiff

I maj har vi foretaget 11 søgninger på biludlejning i Cardiff for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cardiff for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Cardiff har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Avis, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Cardiff. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cardiff, WLS biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Cardiff opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Cardiff så som Enterprise, Avis og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cardiff, WLS?

Cardiffs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Cardiff er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 115 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Cardiff, Storbritannien i maj?

Normalt er vejret i Cardiff i maj måned 13 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Cardiff i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Cardiff. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Cardiff plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Opel Corsa og Fiat Panda.

Minder vejret i Cardiff om vejret i resten af Wales?

Dem, der gerne vil leje bil i Cardiff til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Wales i maj måned normalt er ca. 12 °C med 60,7 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cardiff