Lej en bil i Cardiff, Wales

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cardiff, Wales

Cardiff, WLS, Storbritannien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Cardiff, WLS, Storbritannien
man. 13.12
Middag
man. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Cardiff

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cardiff, Wales
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,6
5 kontorer
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Cardiff, Wales til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cardiff Cardiff Waless biludlejningsdisk

Biludlejning i Cardiff

I december har vi foretaget 491 søgninger på biludlejning i Cardiff for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cardiff for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Cardiff har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Europcar, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Cardiff. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cardiff, WLS biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Cardiff opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Cardiff så som Enterprise, Europcar og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Cardiff i januar måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Cardiff i januar. I Cardiff kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 7 °C i januar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Cardiff koster 240 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cardiff, WLS?

Cardiffs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Cardiff er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 115 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cardiff?

De fleste momondo-brugere lejer en Ford Focus in Cardiff, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat 500. Hvis du er interesseret i at leje en Ford Focus, er priserne i gennemsnit på 272 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Ford Focus in Cardiff på helt ned til 21 kr. om dagen. Leje af en Fiat 500 in Cardiff ligger i gennemsnit på 174 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 14 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Cardiff?

I øjeblikket kan du leje en Audi A4 hos Alamo in Cardiff for 518 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Audi A4-lejebiler in Cardiff hurtigt kan ændre sig.

Hvordan er vejret i Cardiff, Storbritannien i december?

Normalt er vejret i Cardiff i december måned 4 °C og den forventede nedbør er 90 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Cardiff i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Cardiff. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Cardiff plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Fiat 500 og Hyundai Accent.

Minder vejret i Cardiff om vejret i resten af Wales?

Dem, der gerne vil leje bil i Cardiff til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Wales i december måned normalt er ca. 5 °C med 100 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cardiff