Billeje i Cardiff

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cardiff

Cardiff, Gales, Reino Unido
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Cardiff, Gales, Reino Unido
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Cardiff

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cardiff
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Cardiff til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cardiff Cardiff-Wales Arpts biludlejningsdisk

Biludlejning i Cardiff

I januar har vi foretaget 11 søgninger på biludlejning i Cardiff for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cardiff for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Cardiff har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Avis, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Cardiff. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cardiff biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Cardiff opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Cardiff så som Enterprise, Avis og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Cardiff i februar måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Cardiff i februar. I Cardiff kommer der igennemsnit 70 mm nedbør og med temperaturer omkring 8 °C i februar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Cardiff koster 224 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cardiff?

Cardiffs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Cardiff er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 115 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Cardiff, Storbritannien i januar?

Normalt er vejret i Cardiff i januar måned 7 °C og den forventede nedbør er 90 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Cardiff i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Cardiff. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Cardiff plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Opel Corsa og Fiat Panda.

Minder vejret i Cardiff om vejret i resten af Wales?

Dem, der gerne vil leje bil i Cardiff til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Wales i januar måned normalt er ca. 6 °C med 94,7 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cardiff

  • Få den seneste informatiom om fly til Cardiff

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Cardiff
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Cardiffs mest populære områder

    Find hoteller in Cardiff