Lej en bil i Hannover, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hannover, Tyskland

Hannover, Tyskland
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Hannover, Tyskland
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Hannover

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hannover, Tyskland
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
6,2
God
3 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,6

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

6,0
0,0
Forfærdelig
10 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer

Afstanden fra Hannover, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hannovers biludlejningsdisk

Biludlejning i Hannover

22 personer har søgt efter billeje i Hannover in maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Hannover for at reducere spredningen af COVID-19?

Dollar, Budget, og Europcar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Hannover. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Hannover, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Hannover har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Hannover er Hertz med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 123 kr. fra dens 4 beliggenheder i Hannover. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Hertz i Hannover er 117 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Hannover, Tyskland biludlejning?

Udlejningsbiler i Hannover fra populære udlejningssteder så som Dollar, Budget og INTERRENT tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Hannover, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Hannover i juni måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 16 °C og nedbør på 70 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juni måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Hannover er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Hannover koster 586 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Hannover har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Hannover, Tyskland, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 4 biludlejningssteder i Hannover, Tyskland by, og du kan forvente at betale omkring 123 kr./dag for din udlejningsbil i Hannover, Tyskland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hannover, Tyskland?

Hvis du lejer en bil i Hannover, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Hannover er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Hannover er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Hvordan er vejret i Hannover, Tyskland i maj?

I maj er der normalt 50 mm nedbør i Hannover og en gennemsnitstemperatur på 12 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Hannover, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Hannover i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Hannover. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Hannover plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Golf, Opel Corsa og Ford Fiesta.

Minder vejret i Hannover om vejret i resten af Niedersachsen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Hannover og rundt i Niedersachsen eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Hannover

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Hannover

Se flere lejebiler i Niedersachsen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Celle, Oldenburg og Osnabrück i Niedersachsen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hannover