Lej en bil i Hannover, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hannover, Tyskland

Hannover, Tyskland
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Hannover, Tyskland
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Hannover

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hannover, Tyskland
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

6,6
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,5

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,5

Valuta for pengerne

5,0
10 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Hannover, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hannovers biludlejningsdisk

Biludlejning i Hannover

22 personer har søgt efter billeje i Hannover in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Hannover for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar og Enterprise er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Hannover. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Hannover, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Hannover har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Hannover er Hertz med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 126 kr. fra dens 4 beliggenheder i Hannover. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Hertz i Hannover er 121 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Hannover, Tyskland biludlejning?

Udlejningsbiler i Hannover fra populære udlejningssteder såsom Europcar, keddy by Europcar og Enterprise tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Hannover, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Hannover i august måned?

Leje af en standardbil i Hannover i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 13 °C og nedbør omkring 40 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Hannover koster 383 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Hannover har flest biludlejningssteder?

Enterprise er meget populært i Hannover, Tyskland, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Hannover, Tyskland by, og du kan forvente at betale omkring 462 kr./dag for din udlejningsbil i Hannover, Tyskland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hannover, Tyskland?

Hvis du lejer en bil i Hannover, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Hannover er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Hannover er hastighedsbegrænsningen Rådgivende.

Hvordan er vejret i Hannover, Tyskland i juli?

I juli er der normalt 70 mm nedbør i Hannover og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Hannover, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Hannover i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Hannover. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Hannover plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Golf, Opel Corsa og Ford Fiesta.

Minder vejret i Hannover om vejret i resten af Niedersachsen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Hannover og rundt i Niedersachsen eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 76,7 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Hannover

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Hannover

Se flere lejebiler i Niedersachsen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Celle, Oldenburg og Osnabrück i Niedersachsen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hannover