De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Sofia, Oblast Sofia City

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sofia, Oblast Sofia City

Chaufførens alder: 26-65
fre. 28.6
fre. 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Sofia, Oblast Sofia City

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Sofia, Oblast Sofia City
Economy97 kr./dag
Lille mellemklasse116 kr./dag
Stor mellemklasse154 kr./dag
Standard161 kr./dag
Mini133 kr./dag
Varevogn til passagerer338 kr./dag
Kompakt stationcar114 kr./dag
Kompakt SUV169 kr./dag
Mellemstor SUV265 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Sofia

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sofia

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sofia?

De billigste udlejningsbiler i Sofia kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 35 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Sofia er 68 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Sofia har flest lokationer?

CarRent Bulgaria har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Sofia, med 15 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sofia?

Leje af Volkswagen Polo og Kia Cee'd in Sofia er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Polo in Sofia kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 63 kr./dag og kan gå helt ned til 50 kr./dag. Priser på leje af en Kia Cee'd kan også variere, men plejer at ligge på omkring 193 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 188 kr./dag.

Find billig billeje i Sofia, Oblast Sofia City

Find den lejebil i Sofia, der passer til dine behov

Lille biler

55 kr. - 264 kr.

Alle biltyper

76 kr. - 335 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Sofia, Bulgarien er 136 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Sofia, Bulgarien er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 55 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia. I Sofia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Sofia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Sofia, Bulgarien er 234 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Sofia, Bulgarien er i april. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 62 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia. I Sofia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Sofia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Sofia, Bulgarien er 289 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Sofia, Bulgarien er i november. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 160 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia. I Sofia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sofia, Bulgarien er 212 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sofia, Bulgarien er i april. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 71 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia. I Sofia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sofia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Sofia, Bulgarien er 272 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Sofia, Bulgarien er i februar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 173 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia. I Sofia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Sofia.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Sofia, Bulgarien er 273 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Sofia, Bulgarien er i oktober. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 302 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sofia. I Sofia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

97 kr./dag

14 sep. - 29 sep.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

103 kr./dag

14 sep. - 29 sep.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

107 kr./dag

14 sep. - 29 sep.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Sofia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sofia, Oblast Sofia City

Green Car Rental

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,1

Sixt

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

6,9

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,7

Value

6,8

ADDCAR RENTAL

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

2,0

CarRent Bulgaria

15 kontorer

Top Rent-A-Car

12 kontorer

Top Rent a Car - Bulgaria

12 kontorer

Autounion Car Rental

6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Sofia

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Sofia

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste lejebil

97 kr.

Den mest populære model

Class Compact Van
Det mest populære biludlejningsbureau i Sofia, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Easyrent og MEXRENTACAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Sofia i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Sofia er 97 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 157 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Sofia i de seneste 7 dage er Class Compact Van. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Kørsel i lejebil i Sofia – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sofia, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Sofia, Bulgarien i juli?

195 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Sofia i juli. Tilbud fås helt ned til 195 kr.. 168 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Sofia, men for juli er det ikke unormalt at se priser helt ned til 78 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sofia, Bulgarien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Sofia tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Thrifty, Easyrent og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sofia i juli måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 20 °C og nedbør på 40 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juli måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Sofia er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Sofia koster 501 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sofia, Bulgarien?

Rejsende, som lejer en bil i Sofia, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Sofia ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 140 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Sofia, Bulgarien i juni?

Normalt er vejret i Sofia i juni måned 17 °C og den forventede nedbør er 70 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Sofia om vejret i resten af Oblast Sofia City?

Dem, der gerne vil leje bil i Sofia til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Oblast Sofia City i juni måned normalt er ca. 17 °C med 70 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sofia?

Priser for biler i Sofia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sofia?

Fra juni 2024 er der 178 udbydere at vælge mellem for biler i Sofia.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sofia?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Sofia. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sofia?

For at leje en bil i Sofia, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sofia?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Sofia. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sofia?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sofia ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Sofia med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Sofia og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sofia på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Sofia.

Kan jeg finde billeje i Sofia, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Sofia.

Kan jeg søge efter billeje i Sofia med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Sofia.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sofia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 28.6
Middag
fre. 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Sofia

Populære typer af udlejningsbiler i Sofia