Udlejningsbiler fra Europcar i Sofia

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Sofia

Sofia, Bulgarien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Sofia, Bulgarien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sofia Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Sofia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Sofia

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Sofia kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja. De 2 lokationer som Europcar har i Lufthavn: Sofia Intl kan findes på Sofia International Airport og Sofia International Airport.

Ja, Europcar i Sofia tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Sofia i januar måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra Europcar 552 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 552 kr. per dag i januar.

Europcar opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Sofia. Den mest populære biludlejningslokation Europcar har i Sofia er placeret på Sofia International Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 49% af vores brugere, der søgte efter Europcar udlejningsbiler i Sofia endt med at leje deres bil fra Sofia International Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sofia

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sofia biludlejningsfirmaer