Find billige flybilletter til Sofia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sofia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sofia

Bedste pris på enkeltbillet

233 kr.

Bedste pris på returbillet

410 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 40min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sofia fra Danmark i de seneste 72 timer er 233 kr. (København Kastrup til Sofia Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Sofia fra Danmark i de seneste 72 timer er 410 kr. (København Kastrup til Sofia Intl).
Det hurtigste fly til Sofia fra Danmark tager 2t. 40min. (København Kastrup til Sofia Intl).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Sofia, herunder LOT, Ryanair og Wizz Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sofia

Find de billigste fly til disse Sofia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sofia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sofia

København (CPH) til Sofia (SOF)

Fly til Sofia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sofia Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.356 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SOFIA FRA KØBENHAVNseptember31% billigereAt flyve fra København til Sofia ​​koster i gennemsnit blot 932 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SOFIA FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 1.999 kr. at flyve til Sofia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SOFIA FRA KØBENHAVNjuli411% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sofia fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sofia?

Bulgarien forbindes ofte med Sortehavet og de mange byer langs kysten fuld af natteliv og skønne badestrande. Men landets hovedstad Sofia er også værd at besøge. Når du rejser med fly til Sofia, lander du i en gammel historisk by med mange museer og billige priser. De fleste turister rejser med fly til Sofia om sommeren, hvor juli og august byder på høje temperaturer. Finder du sommeren for varm til en storbyferie, bør du rejse i slutningen af foråret eller i starten af efteråret, hvor vejret er lunt. Er du til skiferie, er vinteren den oplagte sæson, da byen ligger omgivet af bjerge.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Sofia for 99 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sofia. Hvis du vil finde den billigste pris til Sofia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Sofia fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 932 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Sofia fra Danmark i november i stedet. Fly til Sofia i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 982 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Sofia på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.356 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Sofia udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Sofia for 410 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Sofia er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.337 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Sofia for omkring 1.623 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Sofia på er om aftenen. Fly fra Danmark til Sofia på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.250 kr.. Fly til Sofia koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 1.496 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Sofia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Plovdiv (144 km fra Sofia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Sofia er normalt Lufthavn: Plovdiv med en gennemsnitspris på 1.199 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Sofia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sofia fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
9. okt.
CPH17:30København Kastrup
2t. 45min.
SOF20:15Sofia Intl
16. okt.
SOF15:10Sofia Intl
2t. 50min.
CPH18:00København Kastrup
Flere flyselskaber
30. aug.
CPH06:30København Kastrup
2t. 40min.
SOF09:10Sofia Intl
16. sep.
SOF18:25Sofia Intl
10t. 05min.
1 stop
CPH04:30København Kastrup
Flere flyselskaber
9. okt.
CPH17:30København Kastrup
2t. 45min.
SOF20:15Sofia Intl
16. okt.
SOF14:00Sofia Intl
15t. 30min.
1 stop
CPH05:30København Kastrup
Flere flyselskaber
30. aug.
CPH06:30København Kastrup
2t. 40min.
SOF09:10Sofia Intl
14. sep.
SOF20:00Sofia Intl
9t. 00min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
Flere flyselskaber
9. okt.
CPH03:20København Kastrup
35t. 50min.
2 stop
SOF15:10Sofia Intl
16. okt.
SOF15:10Sofia Intl
2t. 50min.
CPH18:00København Kastrup
Flere flyselskaber
6. sep.
CPH06:40København Kastrup
2t. 40min.
SOF09:20Sofia Intl
16. sep.
SOF18:25Sofia Intl
10t. 05min.
1 stop
CPH04:30København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Sofia

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Sofia, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
21. sep.
CPH18:10København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
SOF06:30Sofia Intl
Ryanair
20. sep.
CPH03:20København Kastrup
8t. 10min.
1 stop
SOF11:30Sofia Intl
Ryanair
24. aug.
CPH03:20København Kastrup
13t. 15min.
1 stop
SOF16:35Sofia Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Sofia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sofia

Hvilke flyselskaber flyver til Sofia?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Sofia fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Wizz Air, Lufthansa, LOT og Austrian Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Sofia, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Turkish Airlines-fly til Sofia

Der er 11 fly med Turkish Airlines til Sofia på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Istanbul, og den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er set på momondo, er 1.354 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Sofia). Turkish Airlines har en bedømmelse på 8,3 fra 128 brugeranmeldelser på momondo.

Bulgaria Air-fly til Sofia

Bulgaria Air-fly til Sofia kan fås fra helt ned til 1.409 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 8 fly, som Bulgaria Air flyver til Sofia på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Bulgaria Air til Sofia er fra Athen Intle. Bulgaria Air er blevet bedømt med 8,2/10 af momondo-brugere i 11 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Sofia

Neden for finder du alle lufthavne i Sofia samt deres afstand til centrum

Det er hurtigst at tage metroen fra Sofia Lufthavn til centrum af byen. Du skal med linje et, der er den røde linje. Turen tager ca. 18 min, og prisen for en billet er ca. 1.60 BGN (ca. 6 DKK). Det er også muligt at tage lufthavnsbus nummer 84 eller nummer 184 med en rejsetid på ca. 45 min. En busbillet koster ligeledes ca. 1.60 BGN (ca. 6 DKK).


Populære fly til Sofia

Find dine flybilletter til Sofia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sofia
Hurtigste flyvetid2t. 40min.
Laveste pris410 kr.
Fly fra Aalborg til Sofia
Hurtigste flyvetid37t. 00min.
Laveste pris2.599 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Sofia

Du kommer nemmest rundt til fods i Sofia kombineret med byens offentlige transportmidler. Det vil sige busser, to metrolinjer samt sporvogne. Det er oplagt at investere i en tredagesbillet til ca. 12 BGN (ca. 46 DKK) eller et såkaldt Sofia Pass til ca. 20 BGN (ca. 76 DKK) med ubegrænset transport samt rabatter ved nogle af byens attraktioner.


Visumkrav for Sofia

Da Bulgarien ligesom Danmark er medlem af EU, behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i Sofia. Til gengæld skal du vise pas ved ankomst, da landet ikke deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sofia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sofia

Sofia byder på et skattekammer af seværdigheder. Alexander Nevsky-Katedralen er byens mest besøgte bygning, og den er en af de største ortodokse kirker i verden. Boyana-vandfaldet samt Sofias historiske museum er ligeledes værd at opleve.

Som EU-borger har du ret til samme behandling som de lokale i Bulgarien, hvis du skulle være uheldig at blive syg. Det betyder ofte delvis egenbetaling, og derfor kan det være at foretrække at tegne en rejseforsikring, som kan udvides med yderligere dækninger alt efter behov.

Turister bør holde sig til vand på flaske i Sofia.

I Bulgarien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Vitosha Boulevard er Sofias hovedindkøbsstrøg. Byen huser desuden mange indkøbscentre, som eksempelvis The Mall, Bulgaria Mall, Paradise Mall og mange andre.


Find billige flybilletter til andre byer i Bulgarien

Bulgarien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sofia.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Sofia, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning efter fly til Sofia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Sofia og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.