Find billige flybilletter til Sofia

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Sofia (SOF)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Sofia. De nuværende restriktioner til Sofia er baseret på Bulgarien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Bulgarien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sofia

Find de billigste fly til disse Sofia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sofia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sofia

København (CPH) til Sofia (SOF)

Fly til Sofia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sofia, hvor den gennemsnitlige pris er 1.046 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SOFIA FRA KØBENHAVNjanuar31% billigereAt flyve fra København til Sofia ​​koster i gennemsnit blot 720 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SOFIA FRA KØBENHAVNdecember48% dyrereDet koster cirka 1.553 kr. at flyve til Sofia ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SOFIA FRA KØBENHAVNdecember332% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sofia fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sofia?

Bulgarien forbindes ofte med Sortehavet og de mange byer langs kysten fuld af natteliv og skønne badestrande. Men landets hovedstad Sofia er også værd at besøge. Når du rejser med fly til Sofia, lander du i en gammel historisk by med mange museer og billige priser. De fleste turister rejser med fly til Sofia om sommeren, hvor juli og august byder på høje temperaturer. Finder du sommeren for varm til en storbyferie, bør du rejse i slutningen af foråret eller i starten af efteråret, hvor vejret er lunt. Er du til skiferie, er vinteren den oplagte sæson, da byen ligger omgivet af bjerge.

Hvilket er det absolut billigste fly til Sofia?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Sofia for 287 kr./person, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sofia. Hvis du vil finde den billigste pris til Sofia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sofia?

Den billigste måned at flyve til Sofia fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 720 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Sofia fra Danmark i marts i stedet. Fly til Sofia i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 764 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Sofia?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Sofia på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.046 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Sofia udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Sofia for 543 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sofia på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Sofia er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.012 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Sofia for omkring 1.287 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sofia?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Sofia på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Sofia på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.091 kr.. Fly til Sofia koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.434 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sofia?

Rejsende, som flyver til Sofia, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Plovdiv (144 km fra Sofia centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Sofia på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Sofia er normalt Lufthavn: Plovdiv med en gennemsnitspris på 2.198 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Sofia?

På nuværende tidspunkt inkluderer Bulgarien rejserestriktioner rejser til Sofia. Indrejserestriktioner

Bulgarien har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere eller familiemedlemmer til statsborgere i Den Europæiske Union, Schengen-aftalen (herunder San Marino, Andorra, Monaco og Vatikanstaten). Statsborgere fra Albanien, Australien, Hviderusland, Bosnien-Hercegovina, Canada, Georgien, Israel, Japan, Kosovo, Kuwait, Moldova, Montenegro, New Zealand, Nordmakedonien, Rwanda, Serbien, Sydkorea, Thailand, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine, UAE , og Uruguay kan også komme ind i landet.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise et negativt PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. De bulgarske grænsemyndigheder skal forelægges et dokument, der viser et negativt resultat, skrevet i den latinske metode (PCR), som indeholder personens navne i henhold til det identitetsdokument, som han rejser med, data om laboratoriet, der udførte testen og datoen for udførelse af PCR-testen.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har udført en negativ PCR-test i de sidste 72 timer, skal selvisoleres derhjemme i 10 dage. Bulgarske borgere, beboere og deres nærmeste familiemedlemmer kan vælge at foretage en obligatorisk 10-dages karantæneperiode ved ankomsten til Bulgarien i stedet for at fremlægge bevis for et negativt PCR-testresultat. Muligheden for en 10-dages karantæne ved ankomsten i stedet for en PCR-test for personer, der har lovligt ophold i Bulgarien, kan afkortes, hvis de præsenterer en negativ PCR-test udført inden for 24 timer efter ankomsten til Bulgarien. Karantænekravet ophæves inden for 24 timer efter indsendelse af dokumentet, der viser det negative PCR-testresultat.

Transitregler

Statsborgere og fastboende udlændinge i EU, Schengenlandene eller Storbritannien og deres familiemedlemmer kan gennem Bulgarien til deres bopælsland, og statsborgere i Nordmakedonien, Albanien, Kosovo, Bosnien-Hercegovina, Moldova, Montenegro, Serbien eller Tyrkiet kan rejse i transit for at vende tilbage til det land, hvor de er statsborgere. Transport er kun tilladt når den rejsende forlader Bulgarien med det samme.

Alle andre oplysninger

Bulgarske pas og nationale id-kort, der er udløbet den 13. marts 2020 eller senere, vil blive betragtet som gyldige med en forlængelse på 6 måneder.

Hvis du planlægger rejser til Sofia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Sofia

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sofia fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
1. sep.
CPH11:30København Kastrup
2t. 35min.
SOF14:05Sofia
15. sep.
SOF09:10Sofia
2t. 45min.
CPH11:55København Kastrup
Lufthansa
12. okt.
CPH02:40København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
SOF10:55Sofia
19. okt.
SOF09:55Sofia
4t. 50min.
1 stop
CPH14:45København Kastrup
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH11:30København Kastrup
2t. 35min.
SOF14:05Sofia
15. sep.
SOF05:30Sofia
13t. 10min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup
Lufthansa
7. sep.
CPH03:30København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
SOF14:15Sofia
14. sep.
SOF12:35Sofia
7t. 15min.
1 stop
CPH19:50København Kastrup
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH04:40København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
SOF20:10Sofia
6. sep.
SOF09:10Sofia
2t. 45min.
CPH11:55København Kastrup
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH04:40København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
SOF20:10Sofia
15. sep.
SOF05:30Sofia
13t. 10min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Sofia

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Sofia, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Wizz Air
2. aug.
CPH11:30København Kastrup
2t. 35min.
SOF14:05Sofia
Wizz Air
2. aug.
CPH11:30København Kastrup
2t. 35min.
SOF14:05Sofia
Wizz Air
1. aug.
CPH16:20København Kastrup
2t. 35min.
SOF18:55Sofia

Hvilke flyselskaber flyver til Sofia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Sofia

Der er mange valgmuligheder, når turen går med fly til Sofia. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med klassiske flyselskaber som LOT Polish Airlines, Lufthansa eller Austrian Airlines. Du kan også rejse med lavprisselskaber som Ryanair eller Transavia og dermed finde billige flybilletter til Sofia. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som SAS og KLM, men også med lavprisselskaber som eksempelvis Ryanair eller Wizz Air.

Hvem flyver direkte til Sofia?

Ønsker du direkte flybilletter til Sofia, er afgangslufthavnen Københavns Lufthavn. Derfra kan du rejse med direkte fly med lavprisselskabet Wizz Air. For nuværende er der ingen direkte fly fra andre danske lufthavne.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sofia?

En rejse til Sofia med direkte fly fra Københavns Lufthavn tager ca. 2 t og 35 min. Den hurtigste rejse fra Billund Lufthavn tager ca. 4 t og 40 min, da der er en mellemlanding på rejsen.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Sofia samt afstand til centrum

Det er hurtigst at tage metroen fra Sofia Lufthavn til centrum af byen. Du skal med linje et, der er den røde linje. Turen tager ca. 18 min, og prisen for en billet er ca. 1.60 BGN (ca. 6 DKK). Det er også muligt at tage lufthavnsbus nummer 84 eller nummer 184 med en rejsetid på ca. 45 min. En busbillet koster ligeledes ca. 1.60 BGN (ca. 6 DKK).


Populære fly til Sofia

Find dine flybilletter til Sofia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sofia
Korteste rejsetid
2t. 35min.
Laveste pris
543 kr.
Fly fra Aalborg til Sofia
Korteste rejsetid
7t. 20min.
Laveste pris
1.604 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Sofia?

Du kommer nemmest rundt til fods i Sofia kombineret med byens offentlige transportmidler. Det vil sige busser, to metrolinjer samt sporvogne. Det er oplagt at investere i en tredagesbillet til ca. 12 BGN (ca. 46 DKK) eller et såkaldt Sofia Pass til ca. 20 BGN (ca. 76 DKK) med ubegrænset transport samt rabatter ved nogle af byens attraktioner.


Kan man rejse til Sofia uden pas eller visum?

Da Bulgarien ligesom Danmark er medlem af EU, behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i Sofia. Til gengæld skal du vise pas ved ankomst, da landet ikke deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet.


Tips og gode råd til Sofia

Hvad skal man se i Sofia?

Sofia byder på et skattekammer af seværdigheder. Alexander Nevsky-Katedralen er byens mest besøgte bygning, og den er en af de største ortodokse kirker i verden. Boyana-vandfaldet samt Sofias historiske museum er ligeledes værd at opleve.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn til Sofia, kan de yngste i familien godt glæde sig. Børnemuseet Muzeiko er et uddannelsesmuseum med tilhørende legeplads og legetøjsbutik. The Dolls Art House er også et besøg værd. Museet huser mere end 3000 dukker og byder på forskellige aktiviteter for børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger har du ret til samme behandling som de lokale i Bulgarien, hvis du skulle være uheldig at blive syg. Det betyder ofte delvis egenbetaling, og derfor kan det være at foretrække at tegne en rejseforsikring, som kan udvides med yderligere dækninger alt efter behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Turister bør holde sig til vand på flaske i Sofia.

Giver man drikkepenge i Sofia?

I Bulgarien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Vitosha Boulevard er Sofias hovedindkøbsstrøg. Byen huser desuden mange indkøbscentre, som eksempelvis The Mall, Bulgaria Mall, Paradise Mall og mange andre. (Priser checket: 15/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Bulgarien

Bulgarien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class