Find billige fly til Plovdiv

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Plovdiv

Få indsigter om din flyrejse til Plovdiv, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Plovdiv?

100 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Plovdiv. Dette fly er fra Zadar og er 91% billigere end de fleste andre flyrejser til Plovdiv. Hvis du vil finde den billigste pris til Plovdiv fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Plovdiv?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Plovdiv (Sofia Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t. 35min. og .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Plovdiv

Find de billigste fly til disse Plovdiv-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sofia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Plovdiv

København (CPH) til Sofia (SOF)

Fly til Plovdiv ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sofia Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.357 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Plovdiv

Flyvningen fra Danmark til Plovdiv i Bulgarien tager oftest 8-10 timer, men du kan også få sat en rejse sammen med mellemlandinger og ventetid, der gør, at det vil tage op mod halvandet døgn at komme frem til din destination i Bulgarien. De fleste af turene mellem Danmark og Plovdiv står flyselskabet Ryanair for, og selskabets britiske tilknytning betyder, at du ofte får en mellemlanding i enten London Stansted, London Gatwick eller irske Dublin med i købet. Har du lidt ventetid undervejs, kan det give lejlighed til at besøge en af ovennævnte byer.

Når du jager flyrejser til Plovdiv, er det nødvendigt at acceptere en mellemlanding undervejs, for der er desværre ikke direkte flybilletter fra Danmark til Plovdiv Lufthavn (PDV). Du kan dog sagtens sætte rejsen sammen, så du fra Københavns Lufthavn (CPH) rejser med Ryanair til Dublin, hvor du skifter fly og fortsætter rejsen frem til Plovdiv. Begynder din rejse i stedet i Billund Lufthavn (BLL), kan du igen rejse med Ryanair, som sender dig hele vejen til Plovdiv via et stop i London Stansted. En anden mulighed fra Billund med Ryanair giver dig mellemlandinger i først Manchester og derefter Dublin, før du er fremme i Plovdiv Lufthavn. Rejser du fra Aalborg Lufthavn (AAL), må du til København som første stop, og derfra har du mulighed for at flyve med Ryanair via London Gatwick til din destination.

Lufthavn: Sofia Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Plovdiv.

Den billigste lufthavn i nærheden af Plovdiv er normalt Lufthavn: Plovdiv med en gennemsnitspris på 1.158 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Plovdiv

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Plovdiv

Hvilke flyselskaber flyver til Plovdiv?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Plovdiv

Hvilke flyselskaber flyver til Plovdiv?

Wizz Air, Lufthansa, Austrian Airlines og LOT er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Plovdiv regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Plovdiv med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Ryanair-fly til Plovdiv

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Plovdiv på momondo er Ryanair, som flyver 1 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Dublin, hvor det bedste tilbud på Ryanair-fly til Plovdiv kostede 880 kr. (returrejse fra København Kastrup til Plovdiv fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 997 anmeldelser af Ryanair giver momondo-brugere bedømmelsen 7,0.


Lufthavne i nærheden af Plovdiv

Neden for finder du alle lufthavne i Plovdiv samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Plovdiv Lufthavn?

Når dit flytilbud til Plovdiv har gjort sit arbejde og har fået dig frem til lufthavnen i Plovdiv, er det ganske overskueligt at komme det sidste stykke ind til byens centrum. Der er en god håndfuld taxaselskaber, som opererer i lufthavnen, og du kan reservere på forhånd, så du er sikker på, der holder én og venter på dig, når du ankommer. Det samme gælder, hvis du vil leje en bil, for både internationale og lokale udlejningsfirmaer giver dig mulighed for at booke din egen bil. Reserverer du i forvejen, er bilen klar, når du ankommer, og så er det let at svinge ind på rute 8603 fra lufthavnen og fortsætte af hovedvej nummer 86, som tager dig helt ind i hjertet af Plovdiv.


Visumkrav for Plovdiv

På rejser fra Danmark til Bulgarien er der ingen krav om visum, hvis dit ophold i landet ikke overskrider 90 dage. Du skal medbringe et pas, som skal være gyldigt ikke bare ved indrejsen, men under hele opholdet i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Plovdiv


De bedste oplevelser og seværdigheder i Plovdiv

Du kan opleve et teaterstykke eller en opera på byens udendørs antikke teater. Det er smukt placeret mellem seks bjerge, der omkranser Plovdiv, så der er rigeligt at kigge på. I den gamle bydel kan du også finde et romersk stadion, som har kunnet rumme lige så mange mennesker som et moderne fodboldstadion. Du kan komme ind på stadion og se herlighederne indefra. Når du alligevel er i den gamle del af byen, så nyd freden i den bilfri zone med brostensbelagte gader og de mange farverige huse med træfacader. Se for eksempel Stepan Hindliyans hus, der er meget karakteristisk for perioden i forrige århundrede. Lige ved byens lufthavn finder du luftfartsmuseet, som er en herlig samling af jagerfly fra anden verdenskrig. Museet fortæller samtidig en levende historie om Bulgariens kommunistiske fortid og tiden under den kolde krig. For endnu mere historie kan du gå en tur på byens regionale etnografiske museum, der er fyldt med vidnesbyrd om landets lange historie med folkemusik i form af håndværk, instrumenter og beklædning.


Find billige flybilletter til andre byer i Bulgarien

Bulgarien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Plovdiv, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Plovdiv.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Plovdiv, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Plovdiv spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.