Find billige flybilletter til Burgas

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Burgas (BOJ)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Burgas. De nuværende restriktioner til Burgas er baseret på Bulgarien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Bulgarien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Burgas

Find de billigste fly til disse Burgas-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Burgas

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Burgas

København (CPH) til Varna (VAR)

Fly til Burgas ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Varna, hvor den gennemsnitlige pris er 1.161 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BURGAS FRA KØBENHAVNjanuar48% billigereAt flyve fra København til Burgas ​​koster i gennemsnit blot 842 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BURGAS FRA KØBENHAVNapril43% dyrereDet koster cirka 2.324 kr. at flyve til Burgas ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BURGAS FRA KØBENHAVNjuli712% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Burgas fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Burgas?

Efter Bulgarien blev medlem af EU i 2007, er landet blevet et populært rejsemål. Der er mange spændende byer at vælge imellem, og vælger du en rejse med fly til Burgas lander du ved Sortehavet. Burgas er en udpræget sommerdestination grundet de mange lækre strande i nærheden. Byen er dog garant for oplevelser året rundt, takket være de mange kulturelle tilbud. Sommeren er bedst til en badeferie, mens du om foråret og efteråret kan rejse med fly til Burgas og opleve en storbyferie, mens temperaturerne stadig er milde.

Hvilket er det absolut billigste fly til Burgas?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Burgas, lå på 245 kr./pr. person fra Sofia, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Burgas. Hvis du vil finde de billigste priser til Burgas fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Burgas?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Burgas fra Danmark, med flest priser fundet omkring 842 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Burgas med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.107 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Burgas?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 58 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Burgas. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.623 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Burgas helt ned til 824 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Burgas på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Burgas fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 1.449 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en torsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Burgas på en torsdag på 2.260 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Burgas?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Burgas på er om morgenen. Fly fra Danmark til Burgas på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.480 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.110 kr. i gennemsnit. Fly til Burgas fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Burgas?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Burgas. Hvis du har planer om at flyve til Burgas, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Varna (86 km fra Burgas centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Burgas på?

Med en gennemsnitspris på 2.007 kr. pr. person er Lufthavn: Burgas den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Burgas. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Burgas?

På nuværende tidspunkt inkluderer Bulgarien rejserestriktioner rejser til Burgas. Indrejserestriktioner

Bulgarien har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere eller familiemedlemmer til statsborgere i Den Europæiske Union, Schengen-aftalen (herunder San Marino, Andorra, Monaco og Vatikanstaten). Statsborgere fra Albanien, Australien, Hviderusland, Bosnien-Hercegovina, Canada, Georgien, Israel, Japan, Kosovo, Kuwait, Moldova, Montenegro, New Zealand, Nordmakedonien, Rwanda, Serbien, Sydkorea, Thailand, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine, UAE , og Uruguay kan også komme ind i landet.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise et negativt PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. De bulgarske grænsemyndigheder skal forelægges et dokument, der viser et negativt resultat, skrevet i den latinske metode (PCR), som indeholder personens navne i henhold til det identitetsdokument, som han rejser med, data om laboratoriet, der udførte testen og datoen for udførelse af PCR-testen.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har udført en negativ PCR-test i de sidste 72 timer, skal selvisoleres derhjemme i 10 dage. Bulgarske borgere, beboere og deres nærmeste familiemedlemmer kan vælge at foretage en obligatorisk 10-dages karantæneperiode ved ankomsten til Bulgarien i stedet for at fremlægge bevis for et negativt PCR-testresultat. Muligheden for en 10-dages karantæne ved ankomsten i stedet for en PCR-test for personer, der har lovligt ophold i Bulgarien, kan afkortes, hvis de præsenterer en negativ PCR-test udført inden for 24 timer efter ankomsten til Bulgarien. Karantænekravet ophæves inden for 24 timer efter indsendelse af dokumentet, der viser det negative PCR-testresultat.

Transitregler

Statsborgere og fastboende udlændinge i EU, Schengenlandene eller Storbritannien og deres familiemedlemmer kan gennem Bulgarien til deres bopælsland, og statsborgere i Nordmakedonien, Albanien, Kosovo, Bosnien-Hercegovina, Moldova, Montenegro, Serbien eller Tyrkiet kan rejse i transit for at vende tilbage til det land, hvor de er statsborgere. Transport er kun tilladt når den rejsende forlader Bulgarien med det samme.

Alle andre oplysninger

Bulgarske pas og nationale id-kort, der er udløbet den 13. marts 2020 eller senere, vil blive betragtet som gyldige med en forlængelse på 6 måneder.

Hvis du planlægger rejser til Burgas nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Burgas

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Burgas fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
15. jul.
CPH08:50København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
BOJ18:55Burgas
22. jul.
BOJ06:15Burgas
7t. 45min.
1 stop
CPH14:00København Kastrup
1.107 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. jul.
CPH06:10København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
BOJ17:55Burgas
22. jul.
BOJ06:15Burgas
7t. 45min.
1 stop
CPH14:00København Kastrup
1.162 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jul.
CPH08:50København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
BOJ18:55Burgas
20. jul.
BOJ17:05Burgas
15t. 15min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
1.187 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. jun.
BLL04:35Billund
14t. 40min.
1 stop
BOJ19:15Burgas
29. jul.
BOJ10:15Burgas
20t. 30min.
1 stop
BLL06:45Billund
1.138 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. jul.
CPH17:40København Kastrup
21t. 50min.
2 stop
BOJ15:30Burgas
20. jul.
BOJ17:10Burgas
15t. 10min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
1.033 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. jul.
BLL07:25Billund
23t. 45min.
3 stop
BOJ07:10Burgas
27. jul.
BOJ17:10Burgas
13t. 35min.
1 stop
BLL06:45Billund
1.217 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Burgas

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Burgas, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Norwegian
17. jul.
CPH19:55København Kastrup
2t. 40min.
BOJ22:35Burgas
Norwegian
3. jul.
CPH19:55København Kastrup
2t. 40min.
BOJ22:35Burgas
1.187 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. jul.
CPH03:00København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
BOJ09:50Burgas
1.015 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Burgas?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Burgas

Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med fly til Burgas med klassiske selskaber som KLM eller Czech Airlines. Du kan også flyve med lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian eller Wizz Air, der ofte lokker med billige flybilletter til Burgas. Fra Billund Lufthavn er det især de tre nævnte lavprisselskaber, der administrerer ruten til den bulgarske kystby.

Hvem flyver direkte til Burgas?

Du har mulighed for at rejse med direkte fly fra Københavns Lufthavn med lavprisselskabet Norwegian. Det er for nuværende det eneste selskab, der tilbyder direkte flyafgange. Flyver du fra Billund Lufthavn, vil du opleve en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Burgas?

En direkte afgang fra Københavns Lufthavn tager ca. 2 t og 40 min. Den hurtigste afgang fra Billund Lufthavn tager ca. 5 t og 25 min, hvis du vælger en rejse med et enkelt stop undervejs.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Burgas samt afstand til centrum

Der kører en lufthavnsbus fra Burgas Lufthavn til centrum. Bussen har nummer 15, og turen tager ca. 30 min. Prisen for en returbillet er ca. 2 BGN (ca. 8 DKK). Ud over offentlig transport kan du også tage en taxi, der koster ca. 20 BGN (ca. 76 DKK) pr. vej.


Populære fly til Burgas

Find dine flybilletter til Burgas blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Burgas
Korteste rejsetid
6t. 05min.
Laveste pris
763 kr.
Fly fra Billund til Burgas
Korteste rejsetid
11t. 35min.
Laveste pris
1.009 kr.
Fly fra Aalborg til Burgas
Korteste rejsetid
20t. 30min.
Laveste pris
2.325 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Burgas?

Det er nemmest at komme rundt i Burgas til fods kombineret med byens omfattende netværk af busser. Prisen for en enkeltbillet med gyldighed i to timer er ca. 1 BGN (ca. 4 DKK). Det er også nemt og hurtigt at komme omkring på cykel. Velo Burgas er byens kendte selskab, der har mange cykeludlejningsstationer rundt om i bybilledet. Prisen pr. time er ca. 1 BGN (ca. 4 DKK).


Kan man rejse til Burgas uden pas eller visum?

Du behøver ikke at ansøge om visum, når du gør brug af flybilletter til Burgas. Danske statsborgere kan glæde sig over visumfrihed i op til 90 dage. Da Bulgarien ikke deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, skal du stadig vise pas ved indrejse.


Tips og gode råd til Burgas

Hvad skal man se i Burgas?

Der venter mange seværdigheder på en ferie i Burgas. Du kan med fordel investere i et Burgas Card til ca. 30 BGN (ca. 115 DKK), da det giver adgang til de fleste attraktioner. Kortet er gyldigt i tre dage og giver blandt andet adgang til Burgas Sand Festival, der er sommerens sandskulpturfestival. St. Anastasia Island er også inkluderet – en 12 m høj vulkanø i Sortehavet, samt Aquae Calidae, hvor du kan opleve fortidens luksuriøse saltbade og et tilhørende museum.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Slottet Ravadinovo er lig med eventyrstemning og masser af sjov for familier med børn. Både Central Beach og North Beach byder på børnevenlige strande samt mange former for vandsportsaktiviteter.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du ligestillet med de lokale, hvad angår sygeforsikring. I Bulgarien er det ofte lig med delvis egenbetaling. Derfor bør du overveje ekstra dækning, så du ikke ender med en uventet regning ved akut sygdom.

Kan man drikke vand fra hanen?

Selvom mange af de lokale drikker vand fra hanen, så opfordres turister til at købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Burgas?

I Bulgarien betaler du ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der findes flere populære indkøbscentre i Burgas. Tria City Centre, Mall Galleria og Burgas Plaza er blandt de mest attraktive. (Priser checket: 10/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Bulgarien

Bulgarien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class