Find billige flybilletter til Varna

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Varna (VAR)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Varna. De nuværende restriktioner til Varna er baseret på Bulgarien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Bulgarien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Varna

Find de billigste fly til disse Varna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Varna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Varna

København (CPH) til Varna (VAR)

Fly til Varna ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Varna, hvor den gennemsnitlige pris er 1.153 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VARNA FRA KØBENHAVNnovember79% billigereAt flyve fra København til Varna ​​koster i gennemsnit blot 244 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VARNA FRA KØBENHAVNdecember90% dyrereDet koster cirka 2.191 kr. at flyve til Varna ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VARNA FRA KØBENHAVNjuli690% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Varna fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Varna?

De sydøsteuropæiske lande har meget at byde på, hvad enten du er til storbyferie eller badeferie. Især et land som Bulgarien er kendt blandt danske turister takket være beliggenheden ved Sortehavet. Du kan rejse med fly til Varna og opleve landets tredjestørste by på østkysten – netop beliggende ud til Sortehavet. Højsæsonen varer fra maj til september med juli og august som de varmeste måneder. Her viser termostaten ofte over 30 °C, hvilket gør byen perfekt til en badeferie. Det er også oplagt at rejse med fly til Varna om foråret og efteråret, hvor vejret stadig er mildt til en storbyferie.

Hvilket er det absolut billigste fly til Varna?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Varna, lå på 243 kr./pr. person fra Sofia, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Varna. Hvis du vil finde de billigste priser til Varna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Varna?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Varna fra Danmark, med flest priser fundet omkring 244 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til Varna fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Varna i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 543 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Varna?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Varna fra Danmark er 39 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.153 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Varna helt ned til 800 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Varna på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Varna på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 976 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en mandag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Varna på en mandag på 1.582 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Varna?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Varna, hvor du kan finde priser helt ned til 788 kr.. Hvis du flyver fra Varna om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Varna, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.091 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Varna?

Lufthavn: Burgas kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Varna.

Findes der en billigere måde at flyve til Varna på?

Med en gennemsnitspris på 1.992 kr. pr. person er Lufthavn: Burgas den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Varna. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Varna?

På nuværende tidspunkt inkluderer Bulgarien rejserestriktioner rejser til Varna. Indrejserestriktioner

Bulgarien har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere eller familiemedlemmer til statsborgere i Den Europæiske Union, Schengen-aftalen (herunder San Marino, Andorra, Monaco og Vatikanstaten). Statsborgere fra Albanien, Australien, Hviderusland, Bosnien-Hercegovina, Canada, Georgien, Israel, Japan, Kosovo, Kuwait, Moldova, Montenegro, New Zealand, Nordmakedonien, Rwanda, Serbien, Sydkorea, Thailand, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine, UAE , og Uruguay kan også komme ind i landet.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise et negativt PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. De bulgarske grænsemyndigheder skal forelægges et dokument, der viser et negativt resultat, skrevet i den latinske metode (PCR), som indeholder personens navne i henhold til det identitetsdokument, som han rejser med, data om laboratoriet, der udførte testen og datoen for udførelse af PCR-testen.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har udført en negativ PCR-test i de sidste 72 timer, skal selvisoleres derhjemme i 10 dage. Bulgarske borgere, beboere og deres nærmeste familiemedlemmer kan vælge at foretage en obligatorisk 10-dages karantæneperiode ved ankomsten til Bulgarien i stedet for at fremlægge bevis for et negativt PCR-testresultat. Muligheden for en 10-dages karantæne ved ankomsten i stedet for en PCR-test for personer, der har lovligt ophold i Bulgarien, kan afkortes, hvis de præsenterer en negativ PCR-test udført inden for 24 timer efter ankomsten til Bulgarien. Karantænekravet ophæves inden for 24 timer efter indsendelse af dokumentet, der viser det negative PCR-testresultat.

Transitregler

Statsborgere og fastboende udlændinge i EU, Schengenlandene eller Storbritannien og deres familiemedlemmer kan gennem Bulgarien til deres bopælsland, og statsborgere i Nordmakedonien, Albanien, Kosovo, Bosnien-Hercegovina, Moldova, Montenegro, Serbien eller Tyrkiet kan rejse i transit for at vende tilbage til det land, hvor de er statsborgere. Transport er kun tilladt når den rejsende forlader Bulgarien med det samme.

Alle andre oplysninger

Bulgarske pas og nationale id-kort, der er udløbet den 13. marts 2020 eller senere, vil blive betragtet som gyldige med en forlængelse på 6 måneder.

Hvis du planlægger rejser til Varna nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Varna

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Varna fundet af momondos brugere for nylig
Austrian Airlines
7. sep.
CPH03:10København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
VAR07:45Varna
14. sep.
VAR09:30Varna
9t. 55min.
1 stop
CPH19:25København Kastrup
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH03:10København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
VAR07:45Varna
14. sep.
VAR09:30Varna
10t. 20min.
2 stop
CPH19:50København Kastrup
1.044 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
4. aug.
CPH16:05København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
VAR07:45Varna
18. aug.
VAR09:30Varna
4t. 30min.
1 stop
CPH14:00København Kastrup
1.117 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
13. okt.
CPH16:05København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
VAR07:45Varna
16. okt.
VAR09:30Varna
9t. 55min.
1 stop
CPH19:25København Kastrup
Flere flyselskaber
22. jul.
CPH07:45København Kastrup
11t. 25min.
2 stop
VAR19:10Varna
29. jul.
VAR04:35Varna
14t. 35min.
3 stop
CPH19:10København Kastrup
1.343 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. jul.
CPH07:45København Kastrup
11t. 25min.
2 stop
VAR19:10Varna
29. jul.
VAR15:35Varna
14t. 45min.
1 stop
CPH06:20København Kastrup
1.630 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Varna

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Varna, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
4. jul.
CPH08:05København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
VAR17:45Varna
Ryanair
7. jul.
CPH05:20København Kastrup
10t. 35min.
1 stop
VAR15:55Varna
Flere flyselskaber
2. jul.
CPH18:25København Kastrup
19t. 00min.
2 stop
VAR13:25Varna

Hvilke flyselskaber flyver til Varna?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Varna

Du kan vælge imellem et varieret udbud af flyselskaber, når du søger efter flybilletter til Varna. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske navne som LOT Polish Airlines og Czech Airlines. Det er også muligt at rejse med lavprisselskaber som Wizz Air eller Norwegian. Lavprisselskaberne tilbyder ofte billige flybilletter til Varna, men vær opmærksom på, at der ofte ikke er check-in bagage og frit sædevalg inkluderet i prisen. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med alt fra Lufthansa til Ryanair.

Hvem flyver direkte til Varna?

Du kan rejse med direkte fly til Varna med lavprisselskaberne Norwegian og Wizz Air fra Københavns Lufthavn. Vælger du et andet selskab eller en anden afrejselufthavn, tilføjes rejsen et eller flere stop.

Hvor lang tid tager det at flyve til Varna?

En flyafgang med direkte fly til Varna fra Københavns Lufthavn tager ca. 2 t og 40 min, hvilket er den hurtigste rute. Den hurtigste tur fra Billund Lufthavn tager ca. 5 t og 55 min med eksempelvis en mellemlanding i Istanbul.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Varna samt afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 409 direkte fra Varna Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 20 min, og prisen er ca. 3 BGN (ca. 11 DKK) for en enkeltbillet. Du kan også tage en taxi til en pris af ca. 33 BGN (ca. 126 DKK).


Populære fly til Varna

Find dine flybilletter til Varna blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Varna
Korteste rejsetid
4t. 35min.
Laveste pris
800 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Varna?

Du kommer nemmest rundt til fods kombineret med bybusser i Varna centrum. Især bus nummer 9, 31A, 82 og 409 egner sig til turister, da de kører omkring mange af seværdighederne. En busbillet koster ca. 1 BGN (ca. 4 DKK).


Kan man rejse til Varna uden pas eller visum?

Du skal ikke søge om visum for at rejse på ferie i Bulgarien, da landet er medlem af EU. Bulgarien deltager endnu ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, og derfor skal du stadig vise pas ved ankomst i lufthavnen.


Tips og gode råd til Varna

Hvad skal man se i Varna?

Der er dømt en ferie fuld af seværdigheder i Varna. Byen har ry for at være en del af den europæiske civilisations vugge, og du kan se fund, der er mere end 8000 år gamle på Varna Arkæologiske Museum. Varna Katedral fra 1880 med de karakteristiske guldkupler er et af byens vartegn, hvor du fra toppen har en flot udsigt.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Varna byder på mange oplevelser. Varna Aquarium viser flora og fauna fra Sortehavet. Det er også oplagt at nyde nogle af de populære strande, som eksempelvis Ofitserski eller Ribarski.

Skal man købe rejseforsikring?

I kraft af din status som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. Sygesikring i Bulgarien er ofte lig med delvis egenbetaling, men du kan undgå dyre ekstraregninger ved at tegne en rejseforsikring hjemmefra.

Kan man drikke vand fra hanen?

Som turist skal du holde dig til flaskevand i Varna.

Giver man drikkepenge i Varna?

I Varna er det kutyme at give omkring 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Grand Mall, Mall of Varna og Central Plaza er tre af byens attraktive indkøbssteder. (Priser checket: 01/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Bulgarien

Bulgarien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class