Find billige fly til León

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til León

Få indsigter om din flyrejse til León, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til León?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til León, lå på 451 kr./pr. person fra Madrid, hvilket er 77% billigere end gennemsnitsflyprisen til León. Hvis du vil finde de billigste priser til León fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til León?

Rejsetiden fra Danmark til León afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Oviedo Asturias tager det i gennemsnit 5t. 45min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Oviedo Asturias. Oviedo Asturias er den mest populære lufthavn i León.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af León

Find de billigste fly til disse León-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oviedo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL León

København (CPH) til Oviedo (OVD)

Fly til León ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oviedo Asturias, hvor den gennemsnitlige pris er 2.693 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til León

León er en provins i en af Spaniens autonome regioner, der er bragt til verden under navnet Castilla y León. Du kan komme mod det nordvestlige område i Spanien på adskillige måder, og din rejsetid mod León Lufthavn (LEN) i León vil dermed veksle. Du kan få flybilletter, hvor afgangen sker fra vores større lufthavne her i Danmark. Fra den vestlige halvdel af landet er rejsetiden typisk en kende længere, end den er fra Københavns Lufthavn (CPH) grundet lufthavnens mange direkte ruter mod spanske byer. Du kan være i Barcelona eller Madrid på tre eller fire timer, hvorfra tog eller flyskift vil diktere rejsens resterende varighed. Rejsetiden er altså typisk i omegnen af syv timer. Tillægget for dig, der bor i Jylland, er for det meste ikke mere end en time eller to.

Flyrejser til León i Castilla y León i Spanien har ikke mulighed for at ske med direkte fly fra vores lufthavne i Danmark. Du skal som udgangspunkt have en mellemlanding, før du kan lande i provinsen. For det jyske betyder det, at du typisk vil opleve, at du skal forbi Amsterdam Airport Schiphol (AMS), før du kan søge mod Barcelona Lufthavn (BCN). Det er primært her, at du finder ruter mod León. Flytilbud fra Jylland har altså typisk et lille ekstra trin på rejsedokumenterne, som godt kan tilføje et par timer. Alternativt kan du også tage fly til Madrid og gøre en tur ud af at gå på opdagelse i hovedstaden for derefter at drage med tog mod Castilla y León. Fra togstationen Madrid Chamartín har du mulighed for at hoppe på et eksprestog, som tager dig mod León på omkring to timer.

Lufthavn: Oviedo Asturias eller Lufthavn: Valladolid kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til León.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i León Lufthavn: Valladolid, hvor gennemsnitsprisen er 1.789 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til León

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til León

Hvilke flyselskaber flyver til León?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til León

Hvilke flyselskaber flyver til León?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til León fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Iberia, Vueling og Ryanair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til León, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af León

Neden for finder du alle lufthavne i León samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du mod centrum fra León Airport?

Når du lander i lufthavnen i León, så er der frit valg på flere hylder, når det gælder transport. Byen giver plads til en række buslinjer. I lufthavnen finder du nemt ALSA-busserne, som kører herfra med jævne mellemrum. Flere af linjerne kører mod centrum. Afhængigt af hvor din indkvartering ligger, så er der med sikkerhed en rute, du kan følge op på før ankomsten. Du vil for det meste opleve, at der er ledige taxaer, når der er fly, der lander. Alternativt har du også mulighed for at booke din køretur mod byen gennem apps som Uber i op til 30 dage før rejsen. Du har sågar også rig chance for at leje en bil, såfremt det er en mere praktisk løsning for resten af dit besøg i Spanien.


Visumkrav for León

Ved ferier og rejser til Spanien gælder det, at du kan opholde dig uden visum i op til 90 dage. Herefter bør du registrere dig hos de lokale myndigheder, såfremt dit ophold rækker ud over denne periode. Udløbsdatoen på dit pas må ikke komme og gå, før du er rejst hjem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til León


Populære momondo-destinationer

Udforsk populære destinationer, som andre brugere elsker at flyve til året rundt

De bedste oplevelser og seværdigheder i León

Når du lander i byen, så vil du blive mødt af en masse forskelligartede indtryk. Byen er spækfyldt med grandiose bygninger, som bruser frem i det særlige arkitektoniske bylandskab. Gotiske katedraler og kirker synes at signaler, at tiden har stået stille. De står dog i kontrast til luksuriøse hjem midt i et moderne byliv. Det er nødvendigt med et besøg ved Santa María de León-katedralen samt kirken ved det gamle romerske tempel, som hedder Basílica de San Isidoro de León. Her kan du nærstudere byens rige kulturhistorie og arkitektur. Mange artistiske projekter har transformeret kulturarv til spektakulære kroer. Og nyder du ikke en af de mange lokale muligheder for gastronomiske oplevelser, så kan du bruge smagsløgene under ture på blomstrende vingårde i de nærliggende områder. León og de mange landsbyer giver plads til flere UNESCO-anerkendte steder, monumenter og vartegn, så du kan passende bruge byen som startskud for udflugter rundt i regionen. Byen, som i øvrigt bruges som gennemfart på flere af de store pilgrims- og vandreruter i Spanien, er nemlig ikke langt fra nationalparken Picos de Europa.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til León. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til León med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til León vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til León og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.