Find billige fly til León

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til León

Få indsigter om din flyrejse til León, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til León på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til León?

Hvor lang tid tager det at flyve til León?

Rejsetiden fra Danmark til León afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Oviedo Asturias tager det i gennemsnit 8t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Oviedo Asturias. Oviedo Asturias er den mest populære lufthavn i León.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af León

Find de billigste fly til disse León-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oviedo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL León

København (CPH) til Oviedo (OVD)

Fly til León ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oviedo Asturias, hvor den gennemsnitlige pris er 2.487 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til León

Hvor lang tid tager det at flyve til León?

León er en provins i en af Spaniens autonome regioner, der er bragt til verden under navnet Castilla y León. Du kan komme mod det nordvestlige område i Spanien på adskillige måder, og din rejsetid mod León Lufthavn (LEN) i León vil dermed veksle. Du kan få flybilletter, hvor afgangen sker fra vores større lufthavne her i Danmark. Fra den vestlige halvdel af landet er rejsetiden typisk en kende længere, end den er fra Københavns Lufthavn (CPH) grundet lufthavnens mange direkte ruter mod spanske byer. Du kan være i Barcelona eller Madrid på tre eller fire timer, hvorfra tog eller flyskift vil diktere rejsens resterende varighed. Rejsetiden er altså typisk i omegnen af syv timer. Tillægget for dig, der bor i Jylland, er for det meste ikke mere end en time eller to.

Hvorfra kan du flyve direkte til León?

Flyrejser til León i Castilla y León i Spanien har ikke mulighed for at ske med direkte fly fra vores lufthavne i Danmark. Du skal som udgangspunkt have en mellemlanding, før du kan lande i provinsen. For det jyske betyder det, at du typisk vil opleve, at du skal forbi Amsterdam Airport Schiphol (AMS), før du kan søge mod Barcelona Lufthavn (BCN). Det er primært her, at du finder ruter mod León. Flytilbud fra Jylland har altså typisk et lille ekstra trin på rejsedokumenterne, som godt kan tilføje et par timer. Alternativt kan du også tage fly til Madrid og gøre en tur ud af at gå på opdagelse i hovedstaden for derefter at drage med tog mod Castilla y León. Fra togstationen Madrid Chamartín har du mulighed for at hoppe på et eksprestog, som tager dig mod León på omkring to timer.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af León?

Oviedo Asturias Lufthavn eller Valladolid Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til León.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Leon Lufthavn?

Priser for fly til Leon Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Leon Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Leon Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Leon Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Leon Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Leon Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Leon Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Leon Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for León

Hvilke pas- og visumregler gælder ved rejser til León?

Ved ferier og rejser til Spanien gælder det, at du kan opholde dig uden visum i op til 90 dage. Herefter bør du registrere dig hos de lokale myndigheder, såfremt dit ophold rækker ud over denne periode. Udløbsdatoen på dit pas må ikke komme og gå, før du er rejst hjem.


De bedste oplevelser og seværdigheder i León

Hvad kan du se og opleve i León?

Når du lander i byen, så vil du blive mødt af en masse forskelligartede indtryk. Byen er spækfyldt med grandiose bygninger, som bruser frem i det særlige arkitektoniske bylandskab. Gotiske katedraler og kirker synes at signaler, at tiden har stået stille. De står dog i kontrast til luksuriøse hjem midt i et moderne byliv. Det er nødvendigt med et besøg ved Santa María de León-katedralen samt kirken ved det gamle romerske tempel, som hedder Basílica de San Isidoro de León. Her kan du nærstudere byens rige kulturhistorie og arkitektur. Mange artistiske projekter har transformeret kulturarv til spektakulære kroer. Og nyder du ikke en af de mange lokale muligheder for gastronomiske oplevelser, så kan du bruge smagsløgene under ture på blomstrende vingårde i de nærliggende områder. León og de mange landsbyer giver plads til flere UNESCO-anerkendte steder, monumenter og vartegn, så du kan passende bruge byen som startskud for udflugter rundt i regionen. Byen, som i øvrigt bruges som gennemfart på flere af de store pilgrims- og vandreruter i Spanien, er nemlig ikke langt fra nationalparken Picos de Europa.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til León?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til León. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til León med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til León med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til León?

Når alle potentielle fly til León vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til León lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til León og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til León på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.