Find billige fly til Karlsruhe

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 5.2
søn. 12.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Karlsruhe

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Karlsruhe

Bedste pris på enkeltbillet

328 kr.

Bedste pris på returbillet

1.375 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 25min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Karlsruhe fra Danmark i de seneste 72 timer er 328 kr. (København Kastrup til Karlsruhe/Baden-Baden).
Den bedste pris på en returbillet til Karlsruhe fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.375 kr. (Billund til Karlsruhe/Baden-Baden).
Det hurtigste fly til Karlsruhe fra Danmark tager 6t. 25min. (Billund til Karlsruhe/Baden-Baden).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Karlsruhe, herunder Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Karlsruhe

Få indsigter om din flyrejse til Karlsruhe, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Karlsruhe?

Hvis du ikke kan flyve til Karlsruhe i februar, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Karlsruhe i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 971 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Karlsruhe?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Karlsruhe for 84 kr./person, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Karlsruhe. Hvis du vil finde den billigste pris til Karlsruhe fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Karlsruhe på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Karlsruhe er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Karlsruhe på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.264 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.683 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Karlsruhe.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Karlsruhe?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Karlsruhe på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Karlsruhe på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.721 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 3.362 kr. i gennemsnit. Fly til Karlsruhe fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Karlsruhe?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Karlsruhe du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Frankfurt Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 25min. at flyve fra Billund til Frankfurt Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Karlsruhe

Find de billigste fly til disse Karlsruhe-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Karlsruhe

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Karlsruhe

København (CPH) til Lufthavn: Frankfurt-Hahn (HHN)

Fly til Karlsruhe ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Frankfurt-Hahn, hvor den gennemsnitlige pris er 1.481 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KARLSRUHE FRA KØBENHAVNfebruar46% billigereAt flyve fra København til Karlsruhe ​​koster i gennemsnit blot 896 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KARLSRUHE FRA KØBENHAVNjuli117% dyrereDet koster cirka 3.578 kr. at flyve til Karlsruhe ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KARLSRUHE FRA KØBENHAVNjuli471% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Karlsruhe fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Karlsruhe

Rejsende, som flyver til Karlsruhe, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Mannheim City (52 km fra Karlsruhe centrum), Lufthavn: Stuttgart Echterdingen (69 km fra Karlsruhe centrum), Lufthavn: Saarbrücken Ensheim (97 km fra Karlsruhe centrum), Lufthavn: Frankfurt Intl (115 km fra Karlsruhe centrum) eller Lufthavn: Frankfurt-Hahn (133 km fra Karlsruhe centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Karlsruhe er normalt Lufthavn: Karlsruhe/Baden-Baden med en gennemsnitspris på 749 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Karlsruhe

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Karlsruhe fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Karlsruhe

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Karlsruhe

Hvilke flyselskaber flyver til Karlsruhe?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Karlsruhe

Hvilke flyselskaber flyver til Karlsruhe?

For fly fra Danmark til Karlsruhe, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa, Scandinavian Airlines, KLM og SWISS. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Ryanair-fly til Karlsruhe

2 Ryanair-fly flyver til Karlsruhe i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Alicante til Karlsruhe, der er den mest populære rute, som Ryanair har til Karlsruhe. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Ryanair-fly til Karlsruhe, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 524 kr. og afgik fra Billund. Ryanair er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,0/10 af 1.066 af vores brugere.


Populære fly til Karlsruhe

Find dine flybilletter til Karlsruhe blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Karlsruhe
Hurtigste flyvetid29t. 40min.
Laveste pris2.305 kr.
Fly fra København til Karlsruhe
Hurtigste flyvetid11t. 15min.
Laveste pris746 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Karlsruhe


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Karlsruhe.

Fly til Karlsruhe med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Karlsruhe.

Prisagenter på fly til Karlsruhe er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.