Indsigter
FAQ
Flights to Karlsruhe/Baden-Baden

Find billige fly til Karlsruhe

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lör 22.6
lör 29.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Indsigter og trends for flyrejser til Karlsruhe

Få indsigter om din flyrejse til Karlsruhe, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Karlsruhe på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Karlsruhe er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Karlsruhe på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.650 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.128 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Karlsruhe.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Karlsruhe?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Karlsruhe på er om morgenen. Fly fra Danmark til Karlsruhe på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.670 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 2.613 kr. i gennemsnit. Fly til Karlsruhe fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Karlsruhe?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Karlsruhe du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Frankfurt Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 25min. at flyve fra Billund til Frankfurt Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Billigste fly til Karlsruhe/Baden-Baden

Find de billigste fly til Karlsruhe/Baden-Baden fra din nærmeste by eller lufthavn
DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KARLSRUHE FRA KØBENHAVNjanuar53% billigereAt flyve fra København til Karlsruhe ​​koster i gennemsnit blot 1.017 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KARLSRUHE FRA KØBENHAVNfebruar166% dyrereDet koster cirka 5.719 kr. at flyve til Karlsruhe ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KARLSRUHE FRA KØBENHAVNoktober900% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Karlsruhe fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Karlsruhe

Hvilken måned er det billigst at flyve til Karlsruhe?

Hvis du ikke kan flyve til Karlsruhe i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Karlsruhe i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.421 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Karlsruhe?

Rejsende, som flyver til Karlsruhe, kan måske finde bedre priser til Stuttgart Echterdingen Lufthavn (69 km fra Karlsruhe centrum), Saarbrücken Ensheim Lufthavn (97 km fra Karlsruhe centrum) eller Frankfurt-Hahn Lufthavn (133 km fra Karlsruhe centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Karlsruhe på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Karlsruhe er normalt Frankfurt-Hahn Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.174 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilket er det absolut billigste fly til Karlsruhe?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Karlsruhe for 749 kr./person, hvilket er 49% billigere end gennemsnitsflyprisen til Karlsruhe. Hvis du vil finde den billigste pris til Karlsruhe fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn?

Priser for fly til Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn?

Fra juni 2024 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Karlsruhe/Baden-Baden Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Karlsruhe?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Karlsruhe.

Kan jeg finde fly til Karlsruhe med fleksibel booking på momondo?

Fly til Karlsruhe med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Karlsruhe?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Karlsruhe.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Karlsruhe lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Karlsruhe er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Karlsruhe/Baden-Baden på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
lör 22.6
lör 29.6
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater for din rejse til Karlsruhe

Populære flyrejser til Karlsruhe
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Billige flybilletter til Karlsruhe/Baden-Baden

Se de billigste flyrejser til Karlsruhe/Baden-Baden fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKarlsruhe25t. 20min.3.922 kr.
BillundKarlsruhe21t. 35min.3.985 kr.