Find billige fly til Hannover fra 964 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Hannover

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Hannover

Bedste pris på enkeltbillet

964 kr.

Bedste pris på returbillet

1.079 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 15min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Hannover fra Danmark i de seneste 72 timer er 964 kr. (København Kastrup til Hannover).
Den bedste pris på en returbillet til Hannover fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.079 kr. (København Kastrup til Hannover).
Det hurtigste fly til Hannover fra Danmark tager 1t. 15min. (København Kastrup til Hannover).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Hannover, herunder British Airways, Lufthansa og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Hannover

Få indsigter om din flyrejse til Hannover, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hannover?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Hannover på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.384 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Hannover i november, så er det også billigt at flyve i august. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.466 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Hannover?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Hannover fra Alicante for 330 kr.. Det er 70% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Hannover. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Hannover fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hannover på?

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Hannover på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.469 kr.. Fly fra Danmark til Hannover på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.580 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hannover?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Hannover på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Hannover om eftermiddagen helt ned til 1.706 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Hannover på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.103 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Hannover?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Hannover afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Hannover (den mest populære lufthavn i Hannover), så tager det 1t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Hannover, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hannover?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 56 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Hannover. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.764 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hannover

Find de billigste fly til disse Hannover-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hannover

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hannover

København (CPH) til Hamborg (HAM)

Fly til Hannover ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamburg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.324 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNnovember22% billigereAt flyve fra København til Hannover ​​koster i gennemsnit blot 1.384 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNapril20% dyrereDet koster cirka 2.117 kr. at flyve til Hannover ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNnovember225% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hannover fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Hannover

Hannover ligger tæt på den danske grænse og har meget sammenlignelige vejrforhold med Danmark. Flybilletter til Hannover er ofte dyre i efteråret, hvoraf september er en populær rejsemåned. I januar, februar og maj kan du som regel finde billige flybilletter til Hannover. Priserne på fly til Hannover varierer og ligger i omegnen af ca. 500-5.000 DKK.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hannover?

Rejsende, som flyver til Hannover, kan måske finde bedre priser til Braunschweig Lufthavn (56 km fra Hannover centrum), Bremen Lufthavn (99 km fra Hannover centrum), Kassel-Calden Lufthavn (108 km fra Hannover centrum), Paderborn Lufthavn (114 km fra Hannover centrum) eller Hamburg Lufthavn (141 km fra Hannover centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Hannover på?

Du kan finde tilbud til Hamburg Lufthavn for 1.090 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Hannover Lufthavn?

Priser for fly til Hannover Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Hannover Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Hannover Lufthavn er 3 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Hannover Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Hannover Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Hannover Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Hannover Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Hannover Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Hannover

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hannover fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
13. dec.
CPH14:50København Kastrup
3t. 50min.
1 stop
HAJ18:40Hannover
16. dec.
HAJ17:25Hannover
5t. 20min.
1 stop
CPH22:45København Kastrup
1.079 kr.
Find lignende
Lufthansa
12. dec.
CPH06:00København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
HAJ12:55Hannover
15. dec.
HAJ17:25Hannover
5t. 20min.
1 stop
CPH22:45København Kastrup
1.154 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
12. dec.
CPH07:10København Kastrup
12t. 25min.
1 stop
HAJ19:35Hannover
15. dec.
HAJ20:20Hannover
12t. 45min.
1 stop
CPH09:05København Kastrup
1.181 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. dec.
CPH06:50København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
HAJ13:55Hannover
1. jan.
HAJ15:10Hannover
7t. 30min.
1 stop
CPH22:40København Kastrup
1.242 kr.
Find lignende
SWISS
12. dec.
CPH14:50København Kastrup
4t. 15min.
1 stop
HAJ19:05Hannover
15. dec.
HAJ20:10Hannover
25t. 55min.
2 stop
CPH22:05København Kastrup
1.466 kr.
Find lignende
SWISS
12. dec.
CPH09:40København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
HAJ19:05Hannover
15. dec.
HAJ20:10Hannover
25t. 55min.
2 stop
CPH22:05København Kastrup
1.581 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Hannover

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Hannover, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways, KLM og Scandinavian Airlines
SunExpress
10. dec.
CPH18:50København Kastrup
17t. 50min.
1 stop
HAJ12:40Hannover
Flere flyselskaber
10. dec.
CPH20:10København Kastrup
12t. 35min.
2 stop
HAJ08:45Hannover
1.086 kr.
Find lignende
KLM
17. dec.
CPH17:25København Kastrup
4t. 40min.
1 stop
HAJ22:05Hannover
1.099 kr.
Find lignende

Hvordan rejser jeg rundt i Hannover

Hannover har et velfungerende offentligt transportnetværk bestående af lokale busser, toge og sporvogne. Stadtbahnen administrerer metrosystemet, der forbinder de forskellige bydele i Hannover. Det er samtidig nemt at komme til byer som Hamburg og Berlin inden for kort tid med tog.


Visumkrav for Hannover

Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum, når du rejser til Hannover. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under opholdet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hannover

Hvad skal man se i Hannover?

I Herrenhäuser Gärten kan du opleve havekunst i den smukke park. Tag en gåtur i barokhaven, hvor du finder sprudlende springvand, botanik og masser af skøn natur. Lidt syd for Hannover kan du opleve byen Hildesheim, der byder på to seværdigheder, der udgør en del af UNESCO’s liste over verdens kulturarve; Skt. Maria- og Skt. Michaelis-kirken. Kirkerne er fantastiske eksempler på udsmykningskunst fra middelalderen som præger området omkring Hannover og Niedersachsen. Hannover er kendt for sine mange julemarkeder, specielt omkring Marktkirche og Ballhofplatz samt på indkøbsgaden Lister Meile. I de historiske julelandsbyer kan du opleve middelalderstemning samt smage på alverdens specialiteter og købe unikt håndværk. Det er ligeledes muligt at stå på skøjter på Maschsee-søen om vinteren. Er du til sport, kan du opleve det populære lokale fodboldhold Hannover 96, der har hjemmebane på HDI Arena og spiller i den tyske Bundesliga. Herudover byder den nordtyske by på adskillige museer, koncerter og events.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, når du rejser ud i verden.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Hannover kan du sagtens drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Hannover?

I Hannover er det kutyme at betale drikkepenge. På restauranter kan du runde beløbet op, mens du bør give taxichauffører ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hannover byder på en stor gågade med mange butikker. Desuden kan du besøge Ernst-August-Galerie, der er et shoppingcenter i centrum af Hannover. I den gamle del af byen kan du slentre langs bredden af Leine-floden, gå gennem de middelalderagtige gader og tage et hvil på en af de mange caféer eller restauranter i området.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Hannover?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Hannover. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Hannover med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Hannover på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Hannover?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Hannover.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Hannover lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Hannover lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Hannover og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hannover på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.