Find billige flybilletter til Hannover

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 5.12
søn. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Hannover.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hannover

Find de billigste fly til disse Hannover-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hannover

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hannover

København (CPH) til Hamborg (HAM)

Fly til Hannover ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamborg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.097 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNfebruar29% billigereAt flyve fra København til Hannover ​​koster i gennemsnit blot 1.028 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNseptember39% dyrereDet koster cirka 2.017 kr. at flyve til Hannover ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNfebruar650% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hannover fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hannover?

Hannover ligger tæt på den danske grænse og har meget sammenlignelige vejrforhold med Danmark. Flybilletter til Hannover er ofte dyre i efteråret, hvoraf september er en populær rejsemåned. I januar, februar og maj kan du som regel finde billige flybilletter til Hannover. Priserne på fly til Hannover varierer og ligger i omegnen af ca. 500-5.000 DKK.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Hannover?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Hannover fra Basel for 168 kr.. Det er 90% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Hannover. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Hannover fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Hannover?

  Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Hannover på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.028 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Hannover i februar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.167 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hannover?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 35 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Hannover. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.453 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Hannover fra Danmark helt ned til 1.121 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hannover på?

  Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Hannover på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.355 kr.. Fly fra Danmark til Hannover på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.453 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hannover?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Hannover på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Hannover om formiddagen helt ned til 1.493 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Hannover på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.939 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hannover?

  Rejsende, som flyver til Hannover, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Braunschweig Braunschweig (56 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Bremen (99 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Kassel Kassel-Calden (108 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Paderborn (114 km fra Hannover centrum) eller Lufthavn: Hamborg (141 km fra Hannover centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Hannover på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Braunschweig Braunschweig for 1.155 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Hannover fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Hannover

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Hannover.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Hannover.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Hannover.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Hannover?

Hjemrejse til Danmark fra Hannover

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Hannover skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Hannover er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Hannover nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Hannover

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hannover fundet af momondos brugere for nylig
KLM
10. dec.
CPH13:55København Kastrup
3t. 10min.
1 stop
HAJ17:05Hannover
12. dec.
HAJ01:05Hannover
3t. 05min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
1.213 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. dec.
CPH01:25København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
HAJ05:50Hannover
13. dec.
HAJ01:05Hannover
3t. 05min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
1.206 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. dec.
CPH01:25København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
HAJ05:50Hannover
11. dec.
HAJ13:10Hannover
4t. 20min.
1 stop
CPH17:30København Kastrup
1.226 kr.
Find lignende
KLM
10. dec.
CPH13:55København Kastrup
3t. 10min.
1 stop
HAJ17:05Hannover
11. dec.
HAJ01:05Hannover
10t. 30min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
1.121 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. dec.
CPH17:00København Kastrup
14t. 25min.
2 stop
HAJ07:25Hannover
4. jan.
HAJ01:05Hannover
3t. 05min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
2.050 kr.
Find lignende
KLM
10. dec.
CPH01:00København Kastrup
4t. 10min.
1 stop
HAJ05:10Hannover
10. dec.
HAJ13:10Hannover
15t. 00min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
2.057 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Hannover

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Hannover, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
KLM
1. jan.
CPH09:10København Kastrup
3t. 30min.
1 stop
HAJ12:40Hannover
KLM
12. dec.
CPH09:10København Kastrup
3t. 30min.
1 stop
HAJ12:40Hannover
Flere flyselskaber
11. dec.
CPH12:25København Kastrup
17t. 25min.
1 stop
HAJ05:50Hannover

Hvilke flyselskaber flyver til Hannover?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hannover
 • Hvilke flyselskaber flyver til Hannover?

  SAS, Lufthansa, KLM og Brussels Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Hannover regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Hannover med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Hannover

Neden for finder du alle lufthavne i Hannover samt deres afstand til centrum

Hannover Lufthavn ligger blot ca. 10 km fra centrum. Metrolinje S5 (S-Bahn) kører fra lufthavnen til hovedbanegården i Hannover. Togene kører hvert 30 minut. Det tager ca. 18 minutter at komme fra lufthavnen til centrum med metro, hvilket dermed er den hurtigste offentlige transport til centrum. Det er også muligt at tage bus nummer 470 til centrum. Busserne holder i nærheden af Terminal C.


Populære fly til Hannover

Find dine flybilletter til Hannover blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Hannover
Hurtigste flyvetid3t. 10min.
Laveste pris1.213 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Hannover

Hannover har et velfungerende offentligt transportnetværk bestående af lokale busser, toge og sporvogne. Stadtbahnen administrerer metrosystemet, der forbinder de forskellige bydele i Hannover. Det er samtidig nemt at komme til byer som Hamburg og Berlin inden for kort tid med tog.


Visumkrav for Hannover

Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum, når du rejser til Hannover. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hannover


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hannover

Hvad skal man se i Hannover?

I Herrenhäuser Gärten kan du opleve havekunst i den smukke park. Tag en gåtur i barokhaven, hvor du finder sprudlende springvand, botanik og masser af skøn natur. Lidt syd for Hannover kan du opleve byen Hildesheim, der byder på to seværdigheder, der udgør en del af UNESCO’s liste over verdens kulturarve; Skt. Maria- og Skt. Michaelis-kirken. Kirkerne er fantastiske eksempler på udsmykningskunst fra middelalderen som præger området omkring Hannover og Niedersachsen. Hannover er kendt for sine mange julemarkeder, specielt omkring Marktkirche og Ballhofplatz samt på indkøbsgaden Lister Meile. I de historiske julelandsbyer kan du opleve middelalderstemning samt smage på alverdens specialiteter og købe unikt håndværk. Det er ligeledes muligt at stå på skøjter på Maschsee-søen om vinteren. Er du til sport, kan du opleve det populære lokale fodboldhold Hannover 96, der har hjemmebane på HDI Arena og spiller i den tyske Bundesliga. Herudover byder den nordtyske by på adskillige museer, koncerter og events.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du på ferie med børn, kan I opleve den naturtro Hannover Zoo. Den zoologiske have har mere end 3000 dyr. Du kan blandt andet opleve det canadiske undersøiske liv med pingviner, isbjørne og sæler. Herefter kan du fortsætte til den indiske jungle, der byder på elefanter, aber, tigere og leoparder. I børnelandet Mollywoop er der underholdning for de mindste i form af fodring af dyr, legepladser og kælkebakker.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, når du rejser ud i verden.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Hannover kan du sagtens drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Hannover?

I Hannover er det kutyme at betale drikkepenge. På restauranter kan du runde beløbet op, mens du bør give taxichauffører ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hannover byder på en stor gågade med mange butikker. Desuden kan du besøge Ernst-August-Galerie, der er et shoppingcenter i centrum af Hannover. I den gamle del af byen kan du slentre langs bredden af Leine-floden, gå gennem de middelalderagtige gader og tage et hvil på en af de mange caféer eller restauranter i området.