Find billige fly til Hannover

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Hannover

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Hannover

Bedste pris på enkeltbillet

376 kr.

Bedste pris på returbillet

1.172 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 15min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Hannover fra Danmark i de seneste 72 timer er 376 kr. (København Kastrup til Hannover).
Den bedste pris på en returbillet til Hannover fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.172 kr. (København Kastrup til Hannover).
Det hurtigste fly til Hannover fra Danmark tager 1t. 15min. (København Kastrup til Hannover).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Hannover, herunder Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Hannover

Få indsigter om din flyrejse til Hannover, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hannover?

Generelt er december den billigste måned at flyve fra Danmark til Hannover på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.449 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Hannover i december, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.470 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Hannover?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Hannover fra Bremen for 58 kr.. Det er 98% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Hannover. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Hannover fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hannover på?

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Hannover på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.564 kr.. Fly fra Danmark til Hannover på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.155 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hannover?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Hannover på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Hannover om aftenen helt ned til 1.655 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Hannover på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 1.788 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Hannover?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Hannover afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Hannover (den mest populære lufthavn i Hannover), så tager det 1t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Hannover, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hannover?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Hannover. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.824 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hannover

Find de billigste fly til disse Hannover-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hannover

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hannover

København (CPH) til Hamborg (HAM)

Fly til Hannover ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamburg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.290 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNdecember21% billigereAt flyve fra København til Hannover ​​koster i gennemsnit blot 1.449 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNjuli40% dyrereDet koster cirka 2.550 kr. at flyve til Hannover ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNjuni291% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hannover fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Hannover

Hannover ligger tæt på den danske grænse og har meget sammenlignelige vejrforhold med Danmark. Flybilletter til Hannover er ofte dyre i efteråret, hvoraf september er en populær rejsemåned. I januar, februar og maj kan du som regel finde billige flybilletter til Hannover. Priserne på fly til Hannover varierer og ligger i omegnen af ca. 500-5.000 DKK.

Rejsende, som flyver til Hannover, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Braunschweig (56 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Bremen (99 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Kassel-Calden (108 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Paderborn (114 km fra Hannover centrum) eller Lufthavn: Hamburg (141 km fra Hannover centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Kassel-Calden for 1.566 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Hannover

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hannover fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
24. apr.
CPH16:00København Kastrup
17t. 10min.
1 stop
HAJ09:10Hannover
30. apr.
HAJ05:30Hannover
10t. 05min.
1 stop
CPH15:35København Kastrup
1.172 kr.
Find lignende
KLM
11. apr.
CPH10:40København Kastrup
19t. 40min.
1 stop
HAJ06:20Hannover
14. apr.
HAJ10:10Hannover
18t. 30min.
1 stop
CPH04:40København Kastrup
1.314 kr.
Find lignende
KLM
17. dec.
CPH12:25København Kastrup
4t. 40min.
1 stop
HAJ17:05Hannover
19. dec.
HAJ13:10Hannover
4t. 40min.
1 stop
CPH17:50København Kastrup
1.321 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
11. apr.
CPH13:05København Kastrup
1t. 15min.
HAJ14:20Hannover
14. apr.
HAJ14:50Hannover
1t. 15min.
CPH16:05København Kastrup
1.406 kr.
Find lignende
SWISS
9. jan.
CPH15:00København Kastrup
23t. 00min.
1 stop
HAJ14:00Hannover
15. jan.
HAJ15:00Hannover
12t. 45min.
1 stop
CPH03:45København Kastrup
1.428 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. apr.
CPH13:05København Kastrup
1t. 15min.
HAJ14:20Hannover
30. apr.
HAJ05:30Hannover
10t. 05min.
1 stop
CPH15:35København Kastrup
1.456 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Hannover

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Hannover, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM og Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
18. jan.
CPH12:05København Kastrup
1t. 15min.
HAJ13:20Hannover
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH09:30København Kastrup
26t. 45min.
1 stop
HAJ12:15Hannover
Flere flyselskaber
18. jan.
CPH04:45København Kastrup
47t. 00min.
3 stop
HAJ03:45Hannover

Andre kabineklasser på fly til Hannover

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Hannover

Hvilke flyselskaber flyver til Hannover?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hannover

Hvilke flyselskaber flyver til Hannover?

Scandinavian Airlines, Lufthansa, KLM og Brussels Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Hannover regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Hannover med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Hannover

KLM flyver til Hannover ca. 7 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 1.061 kr. fra Aalborg til Hannover. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Scandinavian Airlines-fly til Hannover

922 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Scandinavian Airlines til Hannover, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Scandinavian Airlines har 6 fly til Hannover de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 334 momondo-brugere har anmeldt Scandinavian Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,2/10.


Lufthavne i nærheden af Hannover

Neden for finder du alle lufthavne i Hannover samt deres afstand til centrum

Hannover Lufthavn ligger blot ca. 10 km fra centrum. Metrolinje S5 (S-Bahn) kører fra lufthavnen til hovedbanegården i Hannover. Togene kører hvert 30 minut. Det tager ca. 18 minutter at komme fra lufthavnen til centrum med metro, hvilket dermed er den hurtigste offentlige transport til centrum. Det er også muligt at tage bus nummer 470 til centrum. Busserne holder i nærheden af Terminal C.


Populære fly til Hannover

Find dine flybilletter til Hannover blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Hannover
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris1.172 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Hannover

Hannover har et velfungerende offentligt transportnetværk bestående af lokale busser, toge og sporvogne. Stadtbahnen administrerer metrosystemet, der forbinder de forskellige bydele i Hannover. Det er samtidig nemt at komme til byer som Hamburg og Berlin inden for kort tid med tog.


Visumkrav for Hannover

Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum, når du rejser til Hannover. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hannover


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hannover

I Herrenhäuser Gärten kan du opleve havekunst i den smukke park. Tag en gåtur i barokhaven, hvor du finder sprudlende springvand, botanik og masser af skøn natur. Lidt syd for Hannover kan du opleve byen Hildesheim, der byder på to seværdigheder, der udgør en del af UNESCO’s liste over verdens kulturarve; Skt. Maria- og Skt. Michaelis-kirken. Kirkerne er fantastiske eksempler på udsmykningskunst fra middelalderen som præger området omkring Hannover og Niedersachsen. Hannover er kendt for sine mange julemarkeder, specielt omkring Marktkirche og Ballhofplatz samt på indkøbsgaden Lister Meile. I de historiske julelandsbyer kan du opleve middelalderstemning samt smage på alverdens specialiteter og købe unikt håndværk. Det er ligeledes muligt at stå på skøjter på Maschsee-søen om vinteren. Er du til sport, kan du opleve det populære lokale fodboldhold Hannover 96, der har hjemmebane på HDI Arena og spiller i den tyske Bundesliga. Herudover byder den nordtyske by på adskillige museer, koncerter og events.

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, når du rejser ud i verden.

I Hannover kan du sagtens drikke vand fra hanen.

I Hannover er det kutyme at betale drikkepenge. På restauranter kan du runde beløbet op, mens du bør give taxichauffører ca. 10 % i drikkepenge.

Hannover byder på en stor gågade med mange butikker. Desuden kan du besøge Ernst-August-Galerie, der er et shoppingcenter i centrum af Hannover. I den gamle del af byen kan du slentre langs bredden af Leine-floden, gå gennem de middelalderagtige gader og tage et hvil på en af de mange caféer eller restauranter i området.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Hannover. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Hannover på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Hannover.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Hannover lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Hannover og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.