Find billige flybilletter til Hannover

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Hannover (HAJ)
tor.. 25.2.
tor.. 4.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Hannover. De nuværende restriktioner til Hannover er baseret på Tyskland rejserestriktioner.

Se nuværende Tyskland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Hannover

Find de billigste fly til disse Hannover-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hannover

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hannover

København (CPH) til Hamborg (HAM)

Fly til Hannover ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamborg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.018 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNfebruar29% billigereAt flyve fra København til Hannover ​​koster i gennemsnit blot 954 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNseptember39% dyrereDet koster cirka 1.872 kr. at flyve til Hannover ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HANNOVER FRA KØBENHAVNfebruar650% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hannover fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hannover?

Hannover ligger tæt på den danske grænse og har meget sammenlignelige vejrforhold med Danmark. Flybilletter til Hannover er ofte dyre i efteråret, hvoraf september er en populær rejsemåned. I januar, februar og maj kan du som regel finde billige flybilletter til Hannover. Priserne på fly til Hannover varierer og ligger i omegnen af ca. 500-5.000 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Hannover?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Hannover fra Wien for 271 kr.. Det er 88% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Hannover. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Hannover fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hannover?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Hannover på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 954 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Hannover i februar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.083 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Hannover?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Hannover 35 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Hannover for 1.348 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Hannover fra Danmark helt ned til 1.015 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hannover på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Hannover er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Hannover på en lørdag kan finde billetter helt ned til 1.368 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.233 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Hannover.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hannover?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Hannover på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Hannover på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.359 kr.. Fly til Hannover koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.751 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hannover?

Rejsende, som flyver til Hannover, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Braunschweig Braunschweig (56 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Bremen (99 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Kassel Kassel-Calden (108 km fra Hannover centrum), Lufthavn: Paderborn (114 km fra Hannover centrum) eller Lufthavn: Hamborg (141 km fra Hannover centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Hannover på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Braunschweig Braunschweig for 1.411 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Hannover?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Hannover. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Hannover nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Hannover

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hannover fundet af momondos brugere for nylig
SAS
21. apr.
10:15
København Kastrup
1t. 15min.
11:30
Hannover
25. apr.
14:50
Hannover
1t. 15min.
16:05
København Kastrup
2.752 kr.
Find lignende
SAS
21. apr.
13:05
København Kastrup
1t. 15min.
14:20
Hannover
25. apr.
14:50
Hannover
1t. 15min.
16:05
København Kastrup
2.759 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
21. apr.
16:05
København Kastrup
23t. 00min.
1 stop
15:05
Hannover
25. apr.
15:50
Hannover
13t. 15min.
1 stop
05:05
København Kastrup
1.015 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
21. apr.
16:05
København Kastrup
23t. 00min.
1 stop
15:05
Hannover
25. apr.
15:50
Hannover
13t. 15min.
1 stop
05:05
København Kastrup
1.021 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Hannover?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Hannover

Skal du med fly til Hannover, kan du finde din flybillet billigt hos traditionelle selskaber som Lufthansa, SAS og SWISS.

Hvem flyver direkte til Hannover?

Det er muligt at finde direkte fly til Hannover fra København med SAS.

Hvor lang tid tager det at flyve til Hannover?

Flyafgange fra København til Hannover tager ca. 1 t og 15 min. Vil du rejse til Hannover fra Billund med en mellemlanding, er den samlede rejsetid ca. 3-4 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Hannover samt afstand til centrum

Hannover Lufthavn ligger blot ca. 10 km fra centrum. Metrolinje S5 (S-Bahn) kører fra lufthavnen til hovedbanegården i Hannover. Togene kører hvert 30 minut. Det tager ca. 18 minutter at komme fra lufthavnen til centrum med metro, hvilket dermed er den hurtigste offentlige transport til centrum. Det er også muligt at tage bus nummer 470 til centrum. Busserne holder i nærheden af Terminal C.


Populære fly til Hannover

Find dine flybilletter til Hannover blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Hannover
Korteste rejsetid
1t. 15min.
Laveste pris
1.022 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Hannover?

Hannover har et velfungerende offentligt transportnetværk bestående af lokale busser, toge og sporvogne. Stadtbahnen administrerer metrosystemet, der forbinder de forskellige bydele i Hannover. Det er samtidig nemt at komme til byer som Hamburg og Berlin inden for kort tid med tog.


Kan man rejse til Hannover uden pas eller visum?

Det er ikke nødvendigt at ansøge om visum, når du rejser til Hannover. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under opholdet.


Tips og gode råd til Hannover

Hvad skal man se i Hannover?

I Herrenhäuser Gärten kan du opleve havekunst i den smukke park. Tag en gåtur i barokhaven, hvor du finder sprudlende springvand, botanik og masser af skøn natur. Lidt syd for Hannover kan du opleve byen Hildesheim, der byder på to seværdigheder, der udgør en del af UNESCO’s liste over verdens kulturarve; Skt. Maria- og Skt. Michaelis-kirken. Kirkerne er fantastiske eksempler på udsmykningskunst fra middelalderen som præger området omkring Hannover og Niedersachsen. Hannover er kendt for sine mange julemarkeder, specielt omkring Marktkirche og Ballhofplatz samt på indkøbsgaden Lister Meile. I de historiske julelandsbyer kan du opleve middelalderstemning samt smage på alverdens specialiteter og købe unikt håndværk. Det er ligeledes muligt at stå på skøjter på Maschsee-søen om vinteren. Er du til sport, kan du opleve det populære lokale fodboldhold Hannover 96, der har hjemmebane på HDI Arena og spiller i den tyske Bundesliga. Herudover byder den nordtyske by på adskillige museer, koncerter og events.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du på ferie med børn, kan I opleve den naturtro Hannover Zoo. Den zoologiske have har mere end 3000 dyr. Du kan blandt andet opleve det canadiske undersøiske liv med pingviner, isbjørne og sæler. Herefter kan du fortsætte til den indiske jungle, der byder på elefanter, aber, tigere og leoparder. I børnelandet Mollywoop er der underholdning for de mindste i form af fodring af dyr, legepladser og kælkebakker.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, når du rejser ud i verden.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Hannover kan du sagtens drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Hannover?

I Hannover er det kutyme at betale drikkepenge. På restauranter kan du runde beløbet op, mens du bør give taxichauffører ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Hannover byder på en stor gågade med mange butikker. Desuden kan du besøge Ernst-August-Galerie, der er et shoppingcenter i centrum af Hannover. I den gamle del af byen kan du slentre langs bredden af Leine-floden, gå gennem de middelalderagtige gader og tage et hvil på en af de mange caféer eller restauranter i området. (Priser checket: 30/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class