0
Indsigter
FAQ
Flights to Rijeka

Find billige fly til Rijeka

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 28.2
ons. 6.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Rijeka

Få indsigter om din flyrejse til Rijeka, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rijeka på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rijeka er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rijeka på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.838 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.938 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Rijeka.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rijeka?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Rijeka, hvor du kan finde priser helt ned til 2.019 kr.. Hvis du flyver fra Rijeka om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.627 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rijeka?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Rijeka afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Zagreb Franjo Tuđman (den mest populære lufthavn i Rijeka), så tager det 1t. 50min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Zagreb Franjo Tuđman, er den gennemsnitlige rejsetid 6t. 35min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Rijeka?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Rijeka 32 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Rijeka for 2.579 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rijeka

Find de billigste fly til disse Rijeka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pula

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rijeka

København (CPH) til Pula (PUY)

Fly til Rijeka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Pula, hvor den gennemsnitlige pris er 1.774 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rijeka

Hvor lang tid tager det at flyve til Rijeka?

Der er væsentlig forskel på, hvor lang tid det tager at flyve til Rijeka, alt efter hvilken lufthavn du vælger. Flyver du fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH), er det ikke svært at finde flybilletter med en rejsetid på lidt under fire timer. Her mellemlander du en enkelt gang, og hvis der er kort ventetid i denne forbindelse, kan turen endda klares omtrent en halv time hurtigere. Fra Billund Lufthavn (BLL) kan du også finde flytilbud med kun én mellemlanding, der lader dig være i Rijeka på ca. seks timer. I mange tilfælde vil turen dog tage et par timer mere på grund af flere mellemlandinger. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) ligger de korteste flyrejser på syv til ni timer.

Hvorfra flyver man direkte til Rijeka?

Der er ingen direkte flyrejser fra Danmark til Rijeka Lufthavn (RJK), men det betyder ikke, at du er nødt til at trækkes med lange rejsetider eller mange mellemlandinger for at nå den kroatiske kystby. Fra Københavns Lufthavn slipper du ofte med én mellemlanding i for eksempel München eller Frankfurt med lidt varierende ventetider. De fleste flyrejser fra Billund Lufthavn består af to eller flere stop, men det er muligt finde billetter, hvor du kan nøjes med et enkelt. Flyver du fra Aalborg Lufthavn, er mindst to mellemlandinger en obligatorisk del af rejsen. Første stop er ofte i København, mens det i enkelte tilfælde er i en anden europæisk storby.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rijeka?

Brugere, der booker rejser til Rijeka fra Malmø, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rijeka. Hvis du vil finde den billigste pris til Rijeka fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rijeka?

Den billigste måned at flyve til Rijeka fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.727 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Rijeka i november, så er det også billigt at flyve i december. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.830 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rijeka?

Rejsende, som flyver til Rijeka, kan måske finde bedre priser til Pula Lufthavn (63 km fra Rijeka centrum), Zagreb Franjo Tuđman Lufthavn (134 km fra Rijeka centrum) eller Zadar Lufthavn (153 km fra Rijeka centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Rijeka på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Rijeka er normalt Rijeka Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.061 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Rijeka Lufthavn?

Priser for fly til Rijeka Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Rijeka Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Rijeka Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Rijeka Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Rijeka Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Rijeka Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Rijeka Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Rijeka Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Andre kabineklasser på fly til Rijeka

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Rijeka

Visumkrav for Rijeka

Hvilke krav er der til pas og visum, når du rejser til Rijeka?

Kroatien er medlem af EU, og det betyder, at danske statsborgere ikke behøver et visum for at besøge landet. Du skal dog huske at have et pas med dig, der skal være gyldigt, mens du er i Rijeka.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rijeka

Hvad kan man se og lave i Rijeka?

Med sin grænse til Adriaterhavet og varme klima er Rijeka et dejligt sted at være, hvis du vil bruge noget af din ferie på stranden. Sablicevo Beach er nok den mest kendte strand og ligger kun en god gåtur fra byen. Får du lyst til at bevæge dig lidt opad, kan du besøge Trsat-slottet, som mange vælger at vandre til via en gammel pilgrimsti med start fra Titov-pladsen. Er du i det kulturelle hjørne, er der også nok at tage fat på. Du kan for eksempel besøge Rijekas naturhistoriske museum, som du finder i en hyggelig villa fra 1800-tallet, eller lægge vejen forbi guvernørpaladset, som huser Det Maritime og Historiske Museum. Her kan du blandt andet se en interessant samling af modelskibe. En mere kuriøs udstilling finder du på Peek & Poke Computer Museum, hvor du kan lære dine børn om teknologi fra din barndom blandt mere end 2.000 gamle computere, spillekonsoler osv. Hvis du gerne vil lidt uden for byen, kan du bruge en dag på at vandre i den skovrige Risnjak Nationalpark eller besøge én af de hyggelige middelalderlandsbyer, Kastav og Moscenice, som ligger henholdsvis lidt nordøst og sydvest for Rijeka. Sidstnævnte tilbyder en fantastisk udsigt ud over Kvarner-bugten.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Rijeka?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Rijeka.

Kan jeg finde fly til Rijeka med fleksibel booking på momondo?

Fly til Rijeka med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Rijeka?

Når alle potentielle fly til Rijeka vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Rijeka lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Rijeka er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rijeka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Rijeka

Fly med dit yndlingsflyselskab til Rijeka
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Rijeka
1 voksen
ons. 28.2
ons. 6.3
Send mig favorittilbud fra momondo