Find billige fly til Rijeka

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Rijeka

Få indsigter om din flyrejse til Rijeka, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rijeka?

Den billigste måned at flyve til Rijeka fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.492 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Rijeka i marts, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.563 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Rijeka?

Brugere, der booker rejser til Rijeka fra Stockholm, har fundet fly, der er 98% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rijeka. Hvis du vil finde den billigste pris til Rijeka fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rijeka på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rijeka er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rijeka på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.892 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.290 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Rijeka.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rijeka?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Rijeka, hvor du kan finde priser helt ned til 2.026 kr.. Hvis du flyver fra Rijeka om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.366 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rijeka?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Rijeka afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Zagreb Franjo Tuđman (den mest populære lufthavn i Rijeka), så tager det 1t. 50min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Zagreb Franjo Tuđman, er den gennemsnitlige rejsetid 4t. 10min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Rijeka?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Rijeka 40 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Rijeka for 2.335 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rijeka

Find de billigste fly til disse Rijeka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rijeka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rijeka

Aarhus (AAR) til Zadar (ZAD)

Fly til Rijeka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Zadar, hvor den gennemsnitlige pris er 1.854 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIJEKA FRA KØBENHAVNmarts36% billigereAt flyve fra København til Rijeka ​​koster i gennemsnit blot 1.492 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIJEKA FRA KØBENHAVNfebruar38% dyrereDet koster cirka 3.225 kr. at flyve til Rijeka ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIJEKA FRA KØBENHAVNjuli632% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rijeka fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rijeka

Der er væsentlig forskel på, hvor lang tid det tager at flyve til Rijeka, alt efter hvilken lufthavn du vælger. Flyver du fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH), er det ikke svært at finde flybilletter med en rejsetid på lidt under fire timer. Her mellemlander du en enkelt gang, og hvis der er kort ventetid i denne forbindelse, kan turen endda klares omtrent en halv time hurtigere. Fra Billund Lufthavn (BLL) kan du også finde flytilbud med kun én mellemlanding, der lader dig være i Rijeka på ca. seks timer. I mange tilfælde vil turen dog tage et par timer mere på grund af flere mellemlandinger. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) ligger de korteste flyrejser på syv til ni timer.

Der er ingen direkte flyrejser fra Danmark til Rijeka Lufthavn (RJK), men det betyder ikke, at du er nødt til at trækkes med lange rejsetider eller mange mellemlandinger for at nå den kroatiske kystby. Fra Københavns Lufthavn slipper du ofte med én mellemlanding i for eksempel München eller Frankfurt med lidt varierende ventetider. De fleste flyrejser fra Billund Lufthavn består af to eller flere stop, men det er muligt finde billetter, hvor du kan nøjes med et enkelt. Flyver du fra Aalborg Lufthavn, er mindst to mellemlandinger en obligatorisk del af rejsen. Første stop er ofte i København, mens det i enkelte tilfælde er i en anden europæisk storby.

Rejsende, som flyver til Rijeka, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Pula (63 km fra Rijeka centrum), Lufthavn: Zagreb Franjo Tuđman (134 km fra Rijeka centrum) eller Lufthavn: Zadar (153 km fra Rijeka centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Rijeka er normalt Lufthavn: Zadar med en gennemsnitspris på 2.013 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Rijeka

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Rijeka

Hvilke flyselskaber flyver til Rijeka?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rijeka

Hvilke flyselskaber flyver til Rijeka?

Croatia Airlines, Ryanair, Scandinavian Airlines og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Rijeka regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Rijeka med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Lufthansa-fly til Rijeka

Lufthansa er et populært valg for brugere, der rejser til Rijeka. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Rijeka, og de flyver oftest fra München. Billetpriserne hos Lufthansa afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.097 kr. (fra Billund). I 445 anmeldelser har momondo-brugere givet Lufthansa en gennemsnitlig bedømmelse på 7,1/10.


Lufthavne i nærheden af Rijeka

Neden for finder du alle lufthavne i Rijeka samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum fra Rijeka Lufthavn?

Rijeka Lufthavn ligger på den vokalfattige ø Krk, men da der er broforbindelse til fastlandet, behøver man ikke at sejle derfra. Der går busser fra lufthavnen, der kører dig til busterminalen i det centrale Rijeka, hvorfra du om nødvendigt kan tage endnu en bus eller finde anden transport. Turen ind til terminalen tager en halv time, og det er en god idé at have sat sig ind i køreplanen på forhånd. Hvis du gerne vil direkte fra lufthavnen til dit hotel eller en anden destination, kan du tage en taxi eller bestille privat transport, der venter på dig ved ankomsthallen. Du har også mulighed for at leje en bil.


Visumkrav for Rijeka

Kroatien er medlem af EU, og det betyder, at danske statsborgere ikke behøver et visum for at besøge landet. Du skal dog huske at have et pas med dig, der skal være gyldigt, mens du er i Rijeka.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rijeka


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rijeka

Med sin grænse til Adriaterhavet og varme klima er Rijeka et dejligt sted at være, hvis du vil bruge noget af din ferie på stranden. Sablicevo Beach er nok den mest kendte strand og ligger kun en god gåtur fra byen. Får du lyst til at bevæge dig lidt opad, kan du besøge Trsat-slottet, som mange vælger at vandre til via en gammel pilgrimsti med start fra Titov-pladsen. Er du i det kulturelle hjørne, er der også nok at tage fat på. Du kan for eksempel besøge Rijekas naturhistoriske museum, som du finder i en hyggelig villa fra 1800-tallet, eller lægge vejen forbi guvernørpaladset, som huser Det Maritime og Historiske Museum. Her kan du blandt andet se en interessant samling af modelskibe. En mere kuriøs udstilling finder du på Peek & Poke Computer Museum, hvor du kan lære dine børn om teknologi fra din barndom blandt mere end 2.000 gamle computere, spillekonsoler osv. Hvis du gerne vil lidt uden for byen, kan du bruge en dag på at vandre i den skovrige Risnjak Nationalpark eller besøge én af de hyggelige middelalderlandsbyer, Kastav og Moscenice, som ligger henholdsvis lidt nordøst og sydvest for Rijeka. Sidstnævnte tilbyder en fantastisk udsigt ud over Kvarner-bugten.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Rijeka.

Fly til Rijeka med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Rijeka vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Rijeka er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.