Find billige flybilletter til Rijeka

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 3.12
fre. 10.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Rijeka.
Se nuværende rejserestriktioner for Kroatien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rijeka

Find de billigste fly til disse Rijeka-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rijeka

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rijeka

København (CPH) til Zagreb (ZAG)

Fly til Rijeka ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zagreb Franjo Tuđman, hvor den gennemsnitlige pris er 1.376 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIJEKA FRA KØBENHAVNnovember48% billigereAt flyve fra København til Rijeka ​​koster i gennemsnit blot 1.319 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIJEKA FRA KØBENHAVNfebruar260% dyrereDet koster cirka 9.210 kr. at flyve til Rijeka ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIJEKA FRA KØBENHAVNjuli690% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rijeka fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rijeka?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Rijeka?

  Brugere, der booker rejser til Rijeka fra Pula, har fundet fly, der er 88% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rijeka. Hvis du vil finde den billigste pris til Rijeka fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Rijeka?

  Den billigste måned at flyve til Rijeka fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.319 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Rijeka i november, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.496 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Rijeka?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Rijeka 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Rijeka for 2.560 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rijeka på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rijeka er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Rijeka på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.657 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.118 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Rijeka.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rijeka?

  Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Rijeka, hvor du kan finde priser helt ned til 1.901 kr.. Hvis du flyver fra Rijeka om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.758 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rijeka?

  Rejsende, som flyver til Rijeka, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Pula (63 km fra Rijeka centrum), Lufthavn: Zagreb Franjo Tuđman (134 km fra Rijeka centrum) eller Lufthavn: Zadar (153 km fra Rijeka centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Rijeka på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Rijeka er normalt Lufthavn: Zadar med en gennemsnitspris på 1.331 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Rijeka fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Rijeka

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Rijeka.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Rijeka.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Rijeka.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Rijeka?

Hjemrejse til Danmark fra Rijeka

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Rijeka skal ikke fremvise et negativt COVID-19-PCR-testresultat eller et negativt antigentestresultat ved indrejse i Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Rijeka er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Rijeka nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Rijeka?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rijeka
 • Hvilke flyselskaber flyver til Rijeka?

  Lufthansa, Air Serbia, Croatia Airlines og Ryanair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Rijeka regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Rijeka med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rijeka


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?