Lej en bil i Rijeka, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rijeka, Kroatien

Rijeka, Kroatien
3. nov. — 10. nov.
Samme aflevering
Rijeka, Kroatien
ons. 3.11
Middag
ons. 10.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Rijeka

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rijeka, Kroatien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Rijeka, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Zagreb Franjo Tuđmans biludlejningsdisk

Biludlejning i Rijeka

58 brugere har søgt efter billeje i Rijeka med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rijeka for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og Thrifty er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Rijeka som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Rijeka. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rijeka har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Sixt er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 111 kr./dag når du lejer en bil i Rijeka. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Rijeka er 58 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rijeka, Kroatien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Rijeka ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Rijeka. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rijeka, Kroatien?

Rijekas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Rijeka er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rijeka?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Rijeka ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 28 kr./dag in Rijeka, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 128 kr./dag. En anden populær bil at leje in Rijeka er en Volkswagen Polo, der i gennemsnit koster 186 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 43 kr./dag.

Hvordan er vejret i Rijeka, Kroatien i oktober?

Normalt er vejret i Rijeka i oktober måned 15 °C og den forventede nedbør er 220 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Rijeka i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Rijeka. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Rijeka plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Volkswagen Polo og Opel Corsa.

Minder vejret i Rijeka om vejret i resten af Primorje-Gorski Kotar?

Klimaet i Primorje-Gorski Kotar i oktober er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 174 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rijeka til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Split, Zagreb og Dubrovnik i Kroatien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rijeka