Billeje i Rijeka, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rijeka, Kroatien

Rijeka, Kroatien
25. apr — 2. maj
Samme aflevering
Rijeka, Kroatien
søn 25.4
Middag
søn 2.5
Middag

Biludlejningsfirmaer i Rijeka

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rijeka, Kroatien
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Okay 4.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Rijeka, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Zagreb Franjo Tuđmans biludlejningsdisk

Biludlejning i Rijeka

16 brugere har søgt efter billeje i Rijeka med momondo i april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rijeka for at reducere spredningen af COVID-19?

National, Dollar, og Budget er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Rijeka som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Rijeka. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rijeka har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Sixt er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 108 kr./dag når du lejer en bil i Rijeka. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Rijeka er 56 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rijeka, Kroatien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Rijeka ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Rijeka. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rijeka i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 20 °C og nedbør på 110 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Rijeka. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Rijeka rejsende. Leje af en Standard i Rijeka koster 478 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rijeka har flest biludlejningssteder?

Sixt har flest udlejningssteder i Rijeka, Kroatien med 1 location. Hos dette udlejningssted kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 108 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rijeka, Kroatien?

Rijekas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Rijeka er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Rijeka, Kroatien i april?

Normalt er vejret i Rijeka i april måned 12 °C og den forventede nedbør er 120 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Rijeka i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Rijeka. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Rijeka plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Opel Corsa og Hyundai i10.

Minder vejret i Rijeka om vejret i resten af Primorje-Gorski Kotar?

Klimaet i Primorje-Gorski Kotar i april er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 121,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rijeka til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Split, Zagreb og Dubrovnik i Kroatien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rijeka