Lej en bil i Debrecen, Ungarn

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Debrecen, Ungarn

Debrecen, Ungarn
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Debrecen, Ungarn
søn. 3.10
Middag
søn. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Debrecen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Debrecen, Ungarn
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Debrecen, Ungarn til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Debrecens biludlejningsdisk

Biludlejning i Debrecen

Vi har foretaget 60 søgninger på biludlejning i Debrecen denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Debrecen for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Debrecen. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Debrecen, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Debrecen, Ungarn?

Hastighedsbegrænsningen i Debrecen er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Debrecen har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Debrecen, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Debrecen?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Debrecen, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat Panda. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 368 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Debrecen på helt ned til 164 kr. om dagen. Leje af en Fiat Panda in Debrecen ligger i gennemsnit på 329 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 188 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Debrecen, Ungarn i september?

I september er der normalt 30 mm nedbør i Debrecen og en gennemsnitstemperatur på 16 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Debrecen, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Debrecen i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Debrecen. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Debrecen plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Fiat Panda og Hyundai i10.


Leje af bil i andre byer i Ungarn


Kom i gang med at planlægge din rejse til Debrecen