Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Sevilla, Andalusien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sevilla, Andalusien

Sevilla, Andalusien, Spanien
26. mar. — 2. apr.
Sevilla, Andalusien, Spanien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Sevilla

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sevilla

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sevilla?

De billigste udlejningsbiler i Sevilla kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 36 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Sevilla er 311 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Sevilla har flest lokationer?

Free2Move har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Sevilla, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sevilla?

Leje af Opel Corsa og Fiat 500 in Sevilla er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Opel Corsa in Sevilla kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 177 kr./dag og kan gå helt ned til 36 kr./dag. Priser på leje af en Fiat 500 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 257 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 36 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Sevilla, Andalusien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Sevilla, Andalusien
Economy247 kr./dag
Lille mellemklasse260 kr./dag
Stor mellemklasse402 kr./dag
Mini234 kr./dag
Varevogn til passagerer538 kr./dag
Kompakt SUV293 kr./dag
Mellemstor SUV340 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Sevilla

Biludlejning i Sevilla gør det nemt at besøge byens spektakulære attraktioner, herunder den store gotiske katedral i Sevilla, nationalmonumentet Casa de Pilatos, slottet Real Alcázar og det charmerende kvarter Barrio Santa Cruz. Med de største attraktioner i byen beliggende i den gamle bydel, er der nogle veje, du ikke bør glemme, herunder Calle Pagés del Corro, Calle Hernando Colon og Puente de Isabel II. Du bør også holde øje med større motorveje såsom A-49 og A-92, der har forbindelse til omkringliggende kvarterer. Det er værd at bemærke, at nogle motorveje kan have begrænsninger, og de fleste betalingsveje har præfikserne R-, M- og A-. Du er måske heldig at finde gratis parkering på en parkeringsplads i centrum, men de fleste steder kræver betaling på timebasis. Der er over 50 biludlejningssteder i Sevilla, hvilket giver dig masser af muligheder for at leje bil eller leje en varevogn i din økonomi.

Er det værd at leje en bil, mens man besøger Sevilla?

Hvis du overvejer at leje bil i Sevilla, kan du slappe af velvidende, at der er en gratis parkeringsplads og masser af betalte parkeringspladser i gaderne og parkeringsgarager. Bemærk, at der midt på eftermiddagen normalt er stille, når det drejer sig om trafik, så det kan være bedst at tage rundt i byen på dette tidspunkt. Myldretiden forekommer generelt tidligt om morgenen og sent om aftenen. Udlejningsbiler i Sevilla er umagen værd, da de gør det nemt at besøge turistattraktioner i nærliggende byer, såsom den historiske bro Puente Nuevo og Zoologiske Have Cordoba, som begge ligger lidt under to timers kørsel væk. Med de skjulte haver, de smalle brostensbelagte gader og UNESCO's verdensarvssteder tæt på hinanden, er byen meget gangbar. Men kørsel vil være praktisk, hvis du ønsker at tage en dagstur langt væk fra byens centrum og udforske Arcos de la Fronteras landskab. Generelt vil en billig Biludlejning i Sevilla være gavnlig, da det vil spare dig penge og give dig mulighed for at administrere din tid godt.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Sevilla?

Når du er i Spanien og overvejer at leje bil i Sevilla, er det klogt at have nogle kørelove i tankerne for en sikker køretur. Et krav er, at du altid skal køre i højre side af vejen og har venstre vigepligt. Sørg altid for at have sikkerhedsudstyr som f.eks. to advarselstrekanter, reflekterende jakker og et ekstra par briller (hvis du bærer dem), når du rejser. Den spanske lov forbyder også spirituskørsel, og den lovlige alkoholgrænse for blodet er 0,5mg BAC (0,05 %). Husk at slukke din mobiltelefon, bilradioer, lys og motorer, når du påfylder brændstof. Ellers kan du altid kontakte Sevillas afdeling for motorkøretøjer for at få indsigt i eventuelle nylige lovændringer.

Hvilken type kørekort har du brug for til at leje en bil i Sevilla?

Billeje i Sevilla kræver, at du indsender en gyldig kørekort, når du lejer et køretøj, og du skal have haft tilladelsen i mindst et år. Hvis du rejser i byen fra et andet land, skal du fremvise dit oprindelige pas, et gyldigt kørekort fra dit hjemland og et internationalt kørekort. Udlændinge fra et EU-land er underlagt EU's politik, som fastsætter, at du kan køre i alle EU-lande (inklusive Spanien) med din gyldige kørekort uden brug af en International Driver's License. Du bør være mindst 21 år for at leje en bil i Sevilla, uanset dit hjemland.


Find billig billeje i Sevilla, Andalusien

Find den lejebil i Sevilla, der passer til dine behov

Lille biler

123 kr. - 308 kr.

Alle biltyper

124 kr. - 482 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Sevilla, Spanien er 218 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Sevilla, Spanien er i januar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 123 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Sevilla, Spanien er 248 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Sevilla, Spanien er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Sevilla, Spanien er 684 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Sevilla, Spanien er i februar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 489 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 55% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sevilla, Spanien er 260 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sevilla, Spanien er i februar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Sevilla, Spanien er 488 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Sevilla, Spanien er i juni. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 233 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Sevilla, Spanien er 716 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Sevilla, Spanien er i september. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 507 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 57% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Sevilla, Spanien er 219 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Sevilla, Spanien er i oktober. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 110 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

247 kr./dag

4 apr. - 7 apr.
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

260 kr./dag

4 apr. - 7 apr.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Sevilla

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sevilla, Andalusien

Centauro

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

Ok Mobility

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

6,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,2

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,0

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,0

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

6,0

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,5

Record Go

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,3

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,8

Hurtige fakta om biludlejning i Sevilla

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Sevilla

Det mest populære bureau

Record Go

Populære biltyper

Economy, SUV, Intermediate

Billigste lejebil

90 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Sevilla, der er fundet på momondo i denne måned, er Record Go. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Goldcar Rental SP og Rhodium
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Sevilla i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Sevilla er 90 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 205 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Sevilla i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sevilla

Herunder vises de mest populære hoteller i Sevilla
Silken Al-Andalus Palace

Silken Al-Andalus Palace

Avenida La Palmera Sn 41012 Sevilla Spain, Seville, Andalusia, Spain

3,7 km fra centrum

Eurostars Torre Sevilla

Eurostars Torre Sevilla

Gonzalo Jiménez Quesada, 2, Torre Sevilla, Seville, Andalusia, Spain

2,1 km fra centrum

Hotel Alfonso XIII, A Luxury Collection Hotel, Seville

Hotel Alfonso XIII, A Luxury Collection Hotel, Seville

San Fernando 2, Seville, Andalusia, Spain

0,8 km fra centrum

Barceló Sevilla Renacimiento

Barceló Sevilla Renacimiento

Avenida de Alvaro Alonso Barba, Seville, Andalusia, Spain

2,6 km fra centrum

Exe Sevilla Palmera

Exe Sevilla Palmera

Calle Cardenal Ilundain, 28, Seville, Andalusia, Spain

2,6 km fra centrum

Hilton Garden Inn Sevilla

Hilton Garden Inn Sevilla

Calle Ingeniería 11, Parque Empresarial Torneo, Seville, Andalusia, Spain

4,6 km fra centrum

Hotel Fernando III

Hotel Fernando III

San Jose 21, Seville, Andalusia, Spain

0,1 km fra centrum

Ibis Styles Sevilla City Santa Justa

Ibis Styles Sevilla City Santa Justa

Avenida De La Buhaira 2, Seville, Andalusia, Spain

0,7 km fra centrum

Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Hotel Colón Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

Canalejas 1, Seville, Andalusia, Spain

1,1 km fra centrum

Hotel Virgen de los Reyes

Hotel Virgen de los Reyes

Calle Luis Montoto, 129, Seville, Andalusia, Spain

1,6 km fra centrum

Abba Sevilla Hotel

Abba Sevilla Hotel

Plaza de la Encarnación, 19, Seville, Andalusia, Spain

0,7 km fra centrum

Melia Sevilla

Melia Sevilla

Dr Pedro De Castro 1, Seville, Andalusia, Spain

1,1 km fra centrum

Vertice Sevilla

Vertice Sevilla

Av. la Aeronáutica, 5, 1°6, Seville, Andalusia, Spain

5,9 km fra centrum

Hotel Sevilla Center

Hotel Sevilla Center

Avenida de la Buhaira, 24, Seville, Andalusia, Spain

0,9 km fra centrum

Hotel Las Casas de la Judería

Hotel Las Casas de la Judería

Calle Santa Maria La Blanca 5, Seville, Andalusia, Spain

0,1 km fra centrum

Hotel Rey Alfonso X

Hotel Rey Alfonso X

Calle Ximenez De Enciso, 35, Seville, Andalusia, Spain

0,1 km fra centrum

NH Sevilla Plaza de Armas

NH Sevilla Plaza de Armas

Calle Marques de Paradas, Seville, Andalusia, Spain

1,4 km fra centrum

Hotel M.A. Sevilla Congresos

Hotel M.A. Sevilla Congresos

Alcalde Luis Uruñuela 2, Seville, Andalusia, Spain

5,4 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Sevilla – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sevilla, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sevilla, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Sevilla biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Sevilla tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sevilla i april måned?

I april måned i Sevilla ligger temperaturerne omkring 20 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 34 mm i gennemsnit i april måned i Sevilla gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Sevilla koster 286 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sevilla, Spanien?

Sevillas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Sevilla er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Opel Vivaro in Sevilla?

Hvordan er vejret i Sevilla, Spanien i marts?

Normalt er vejret i Sevilla i marts måned 15 °C og den forventede nedbør er 38 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Sevilla om vejret i resten af Andalusien?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sevilla til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Andalusien normalt har en temperatur på 14 °C, og at du kan forvente 44,2 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sevilla?

Priser for biler i Sevilla opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sevilla?

Fra marts 2024 er der 96 udbydere at vælge mellem for biler i Sevilla.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sevilla?

Blandt forskellige lande, herunder Sevilla, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sevilla?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Sevilla. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sevilla?

Hvis du booker billeje i Sevilla via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sevilla?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sevilla ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Sevilla med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Sevilla, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sevilla på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Sevilla med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Sevilla, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Sevilla.

Kan jeg søge efter billeje i Sevilla med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Sevilla med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sevilla på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Sevilla

Populære typer af udlejningsbiler i Sevilla


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo