Billeje i Sevilla, Andalusien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sevilla, Andalusien

Sevilla, Andalusien, Spanien
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
Sevilla, Andalusien, Spanien
ons. 27.9
Middag
ons. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Sevilla

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sevilla

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sevilla?

De billigste udlejningsbiler i Sevilla kan normalt findes gennem Amigos Car Rental. Når du booker hos Amigos Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 54 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Sevilla er 110 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Sevilla har flest lokationer?

Free2Move har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Sevilla, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sevilla?

Leje af Opel Corsa og Nissan Qashqai in Sevilla er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Opel Corsa in Sevilla kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 203 kr./dag og kan gå helt ned til 42 kr./dag. Priser på leje af en Nissan Qashqai kan også variere, men plejer at ligge på omkring 273 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 110 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Sevilla, Andalusien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Sevilla, Andalusien
Economy108 kr./dag
Lille mellemklasse120 kr./dag
Stor mellemklasse126 kr./dag
Mini103 kr./dag
Varevogn til passagerer240 kr./dag
Kompakt SUV129 kr./dag
Mellemstor SUV136 kr./dag
Kompakt stationcar146 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Sevilla

Biludlejning i Sevilla gør det nemt at besøge byens spektakulære attraktioner, herunder den store gotiske katedral i Sevilla, nationalmonumentet Casa de Pilatos, slottet Real Alcázar og det charmerende kvarter Barrio Santa Cruz. Med de største attraktioner i byen beliggende i den gamle bydel, er der nogle veje, du ikke bør glemme, herunder Calle Pagés del Corro, Calle Hernando Colon og Puente de Isabel II. Du bør også holde øje med større motorveje såsom A-49 og A-92, der har forbindelse til omkringliggende kvarterer. Det er værd at bemærke, at nogle motorveje kan have begrænsninger, og de fleste betalingsveje har præfikserne R-, M- og A-. Du er måske heldig at finde gratis parkering på en parkeringsplads i centrum, men de fleste steder kræver betaling på timebasis. Der er over 50 biludlejningssteder i Sevilla, hvilket giver dig masser af muligheder for at leje bil eller leje en varevogn i din økonomi.

Er det værd at leje en bil, mens man besøger Sevilla?

Hvis du overvejer at leje bil i Sevilla, kan du slappe af velvidende, at der er en gratis parkeringsplads og masser af betalte parkeringspladser i gaderne og parkeringsgarager. Bemærk, at der midt på eftermiddagen normalt er stille, når det drejer sig om trafik, så det kan være bedst at tage rundt i byen på dette tidspunkt. Myldretiden forekommer generelt tidligt om morgenen og sent om aftenen. Udlejningsbiler i Sevilla er umagen værd, da de gør det nemt at besøge turistattraktioner i nærliggende byer, såsom den historiske bro Puente Nuevo og Zoologiske Have Cordoba, som begge ligger lidt under to timers kørsel væk. Med de skjulte haver, de smalle brostensbelagte gader og UNESCO's verdensarvssteder tæt på hinanden, er byen meget gangbar. Men kørsel vil være praktisk, hvis du ønsker at tage en dagstur langt væk fra byens centrum og udforske Arcos de la Fronteras landskab. Generelt vil en billig Biludlejning i Sevilla være gavnlig, da det vil spare dig penge og give dig mulighed for at administrere din tid godt.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Sevilla?

Når du er i Spanien og overvejer at leje bil i Sevilla, er det klogt at have nogle kørelove i tankerne for en sikker køretur. Et krav er, at du altid skal køre i højre side af vejen og har venstre vigepligt. Sørg altid for at have sikkerhedsudstyr som f.eks. to advarselstrekanter, reflekterende jakker og et ekstra par briller (hvis du bærer dem), når du rejser. Den spanske lov forbyder også spirituskørsel, og den lovlige alkoholgrænse for blodet er 0,5mg BAC (0,05 %). Husk at slukke din mobiltelefon, bilradioer, lys og motorer, når du påfylder brændstof. Ellers kan du altid kontakte Sevillas afdeling for motorkøretøjer for at få indsigt i eventuelle nylige lovændringer.

Hvilken type kørekort har du brug for til at leje en bil i Sevilla?

Billeje i Sevilla kræver, at du indsender en gyldig kørekort, når du lejer et køretøj, og du skal have haft tilladelsen i mindst et år. Hvis du rejser i byen fra et andet land, skal du fremvise dit oprindelige pas, et gyldigt kørekort fra dit hjemland og et internationalt kørekort. Udlændinge fra et EU-land er underlagt EU's politik, som fastsætter, at du kan køre i alle EU-lande (inklusive Spanien) med din gyldige kørekort uden brug af en International Driver's License. Du bør være mindst 21 år for at leje en bil i Sevilla, uanset dit hjemland.


Find billig billeje i Sevilla, Andalusien

Find den lejebil i Sevilla, der passer til dine behov

Biler i Lille

112 kr. - 399 kr.

Alle biltyper

112 kr. - 1.000 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Sevilla, Spanien er 224 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Sevilla, Spanien er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 112 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Sevilla, Spanien er 309 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Sevilla, Spanien er i marts. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Sevilla, Spanien er 763 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Sevilla, Spanien er i januar. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sevilla, Spanien er 342 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sevilla, Spanien er i november. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 112 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Sevilla, Spanien er 466 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Sevilla, Spanien er i marts. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Sevilla, Spanien er 850 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Sevilla, Spanien er i september. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 516 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Sevilla, Spanien er 274 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Sevilla, Spanien er i maj. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 125 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

108 kr./dag

11 okt. - 31 okt.
Ford Fiesta
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

120 kr./dag

11 okt. - 31 okt.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Sevilla

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sevilla, Andalusien

Centauro

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,6

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,0

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,1

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,4

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,2

Ok Mobility

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,3

Value

4,0

Ace

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0

Hurtige fakta om biludlejning i Sevilla

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Sevilla

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

117 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Sevilla, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Firefly og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Sevilla i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Sevilla er 117 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 173 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Sevilla i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Nissan Qashqai som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sevilla

Herunder vises de mest populære hoteller i Sevilla

Kørsel i lejebil i Sevilla – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sevilla, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Sevilla, Spanien i oktober?

For en weekend i oktober er de bedste biludlejningstilbud i Sevilla fra omkring 1.102 kr.-1.416 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Sevilla i oktober, kan du forvente en pris på cirka 100 kr.. De bedste priser fås fra 96 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Sevilla, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Sevilla biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Sevilla tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sevilla i oktober måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Sevilla i oktober måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I oktober måned i Sevilla ligger temperaturen i gennemsnit på 15 °C med 84 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Sevilla koster 165 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sevilla, Spanien?

Sevillas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Sevilla er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Opel Vivaro in Sevilla?

Hvordan er vejret i Sevilla, Spanien i september?

Normalt er vejret i Sevilla i september måned 25 °C og den forventede nedbør er 23 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Sevilla om vejret i resten af Andalusien?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sevilla til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Andalusien normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 18,2 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sevilla?

Priser for biler i Sevilla opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sevilla?

Fra september 2023 er der 87 udbydere at vælge mellem for biler i Sevilla.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sevilla?

Blandt forskellige lande, herunder Sevilla, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sevilla?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Sevilla. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Sevilla

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Sevilla

Lejebiler der er populære i Sevilla

Lej en af disse populære biltyper i Sevilla

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sevilla


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sevilla?

Hvis du booker billeje i Sevilla via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sevilla?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sevilla ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Sevilla med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Sevilla, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sevilla på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Sevilla med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Sevilla, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Sevilla.

Kan jeg søge efter billeje i Sevilla med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Sevilla med ubegrænset kilometertal på momondo.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.