De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Sevilla, Andalusien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sevilla, Andalusien

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Sevilla, Andalusien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Sevilla, Andalusien
Economy55 kr./dag
Lille mellemklasse55 kr./dag
Stor mellemklasse57 kr./dag
Mini50 kr./dag
Varevogn til passagerer124 kr./dag
Kompakt SUV57 kr./dag
Mellemstor SUV65 kr./dag
Kompakt stationcar162 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Sevilla

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sevilla

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sevilla?

De billigste udlejningsbiler i Sevilla kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 58 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Sevilla er 198 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Sevilla har flest lokationer?

Free2Move har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Sevilla, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sevilla?

Leje af Nissan Juke og Opel Vivaro in Sevilla er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Nissan Juke in Sevilla kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 168 kr./dag og kan gå helt ned til 52 kr./dag. Priser på leje af en Opel Vivaro kan også variere, men plejer at ligge på omkring 826 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 449 kr./dag.

Find billig billeje i Sevilla, Andalusien

Find den lejebil i Sevilla, der passer til dine behov

Lille biler

130 kr. - 310 kr.

Alle biltyper

152 kr. - 528 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Sevilla, Spanien er 205 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Sevilla, Spanien er i april. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 130 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Sevilla, Spanien er 248 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Sevilla, Spanien er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 129 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Sevilla, Spanien er 584 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Sevilla, Spanien er i april. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 447 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 49% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Sevilla, Spanien er 250 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Sevilla, Spanien er i februar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Sevilla, Spanien er 474 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Sevilla, Spanien er i april. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 152 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Sevilla.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Sevilla, Spanien er 534 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Sevilla, Spanien er i april. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 547 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Sevilla, Spanien er 104 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Sevilla, Spanien er i maj. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 124 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 66% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Sevilla. I Sevilla kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

55 kr./dag

1 juni - 15 juni
Peugeot 208
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

55 kr./dag

1 juni - 15 juni
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Sevilla

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sevilla, Andalusien

Centauro

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,1

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,1

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Record Go

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,8

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,2

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,0

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

6,0

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,5

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,8

Ok Mobility

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

4,6

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,3

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Sevilla

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Sevilla

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Intermediate, Economy, Compact

Billigste lejebil

112 kr.

Den mest populære model

Nissan Juke
Det mest populære biludlejningsbureau i Sevilla, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Record Go og Ok Mobility
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Sevilla i de seneste 72 timer: Intermediate, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Sevilla er 112 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 252 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Sevilla i de seneste 7 dage er Nissan Juke. Vores brugere foretrækker også Opel Vivaro som alternativ.

Kørsel i lejebil i Sevilla – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sevilla, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sevilla, Spanien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Sevilla biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Sevilla tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sevilla i juni måned?

I juni måned i Sevilla ligger temperaturerne omkring 27 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 2 mm i gennemsnit i juni måned i Sevilla gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Sevilla koster 158 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sevilla, Spanien?

Sevillas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Sevilla er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Opel Vivaro in Sevilla?

Hvordan er vejret i Sevilla, Spanien i maj?

Normalt er vejret i Sevilla i maj måned 20 °C og den forventede nedbør er 34 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Sevilla om vejret i resten af Andalusien?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sevilla til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Andalusien normalt har en temperatur på 18 °C, og at du kan forvente 27,4 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sevilla?

Priser for biler i Sevilla opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sevilla?

Fra maj 2024 er der 99 udbydere at vælge mellem for biler i Sevilla.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sevilla?

Blandt forskellige lande, herunder Sevilla, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sevilla?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Sevilla. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sevilla?

Hvis du booker billeje i Sevilla via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sevilla?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sevilla ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Sevilla med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Sevilla, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sevilla på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Sevilla med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Sevilla, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Sevilla.

Kan jeg søge efter billeje i Sevilla med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Sevilla med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sevilla på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Sevilla

Populære typer af udlejningsbiler i Sevilla