De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Malaga Lufthavn

Leder du efter billig biludlejning i Malaga Lufthavn? Søg her!

Chaufførens alder: 26-65
Mon 1.7
Thu 4.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Malaga Lufthavn

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Malaga Lufthavn herunder
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

22 Jun - 6 Jul
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

29 Jun - 6 Jul
Hyundai i30
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

46 kr./dag

29 Jun - 6 Jul
Hyundai i30
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

46 kr./dag

24 Jun - 30 Jun
Nissan Qashqai
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

35 kr./dag

27 Jun - 10 Jul
Skoda Octavia
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

65 kr./dag

27 Jun - 30 Jun
Renault Kadjar
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

27 Jun - 2 Jul
Vauxhall Mokka
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

29 Jun - 6 Jul
Vauxhall Mokka
Peugeot 508
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

48 kr./dag

29 Jun - 6 Jul
Peugeot 508

Information om og trends inden for biludlejning i Malaga Lufthavn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Malaga Lufthavn

Hvilken bil er der flest, som lejer at Malaga Lufthavn?

De fleste momondo-brugere lejer en Vauxhall Mokka at Malaga Lufthavn, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Volkswagen Passat. Hvis du er interesseret i at leje en Vauxhall Mokka, er priserne i gennemsnit på 171 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Vauxhall Mokka at Malaga Lufthavn på helt ned til 37 kr. om dagen. Leje af en Volkswagen Passat at Malaga Lufthavn ligger i gennemsnit på 308 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 53 kr. om dagen.

Hvilken bil er mest populær at leje i Malaga Lufthavn?

De mest populære biltyper at leje i Malaga Lufthavn er Lille mellemklasse. 17% af vores brugere har søgt efter lejebiler af typen Lille mellemklasse i Malaga Lufthavn i det forgangne år. Vauxhall Mokka og Fiat 500L er de to mest populære Lille mellemklasse bilmodeller at leje. Record Go er det mest populære biludlejningsfirmat, der tilbyder Lille mellemklasse i Malaga Lufthavn. 185 kr. om dagen er den billigste pris at leje biltypen Lille mellemklasse til fra Record Go.

Hvornår er det bedst at leje bil i Malaga Lufthavn?

Samme dag, som du ankommer, er det bedste tidspunkt at leje bil på i Malaga Lufthavn. Den daglige gennemsnitspris for at leje bil er 56 kr., hvis du lejer samme dag. 214 kr./dag er den normale pris på billeje i weekenden i Malaga Lufthavn, mens 131 kr./dag er den normale pris i hverdagen. Hvis din rejse er fleksibel, kan du finde de billigste biludlejningspriser i januar måned, hvor de i gennemsnit ligger på 98 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma er det bedste i Malaga Lufthavn?

Sixt er det bedste biludlejningsfirma i Malaga Lufthavn ud fra vores brugerdata. Sixt har en gennemsnitsvurdering på 8,4 ud fra 9 anmeldelser. I det forgangne år har 5% af vores brugere valgt Sixt til at dække deres behov for billeje. Andre biludlejningsfirmaer med godt omdømme i Malaga Lufthavn er Record Go, som har en gennemsnitsvurdering på 8,3 ud fra 6 anmeldelser, og Hertz med 7,5 i gennemsnitsvurdering ud fra 9 anmeldelser.

Find billig billeje i Malaga Lufthavn

Find den lejebil i Malaga Lufthavn, der passer til dine behov

Lille biler

117 kr. - 240 kr.

Alle biltyper

171 kr. - 548 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Malaga Lufthavn er 110 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Malaga Lufthavn er i juni. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga Lufthavn. I Malaga Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Malaga Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Malaga Lufthavn er 195 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Malaga Lufthavn er i maj. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga Lufthavn. I Malaga Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Malaga Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Malaga Lufthavn er 324 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Malaga Lufthavn er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 182 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga Lufthavn. I Malaga Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Malaga Lufthavn er 169 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Malaga Lufthavn er i maj. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 168 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga Lufthavn. I Malaga Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Malaga Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Malaga Lufthavn er 319 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Malaga Lufthavn er i juni. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 297 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga Lufthavn. I Malaga Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Malaga Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Malaga Lufthavn er 305 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Malaga Lufthavn er i maj. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 372 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malaga Lufthavn. I Malaga Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

29 Jun - 6 Jul
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

22 Jun - 6 Jul
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

41 kr./dag

29 Jun - 6 Jul
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Malaga Lufthavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malaga Lufthavn
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

8,0

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,5
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

2,6

Economy Rent a Car

2 kontorer

Ok Mobility

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

AcaRent

1 kontor

Alquicoche

1 kontor

Billeje i Malaga Lufthavn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Malaga Lufthavn, så du er klar til næste rejse

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malaga Lufthavn?

Priser for biler i Malaga Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malaga Lufthavn?

Der er 68 udbydere for biler i Malaga Lufthavn fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malaga Lufthavn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Malaga Lufthavn. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malaga Lufthavn?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Malaga Lufthavn. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Malaga Lufthavn?

Hvis du booker billeje i Malaga Lufthavn via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Malaga Lufthavn?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Malaga Lufthavn på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Malaga Lufthavn med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Malaga Lufthavn eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Malaga Lufthavn på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Malaga Lufthavn.

Kan jeg finde billeje i Malaga Lufthavn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Malaga Lufthavn på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Malaga Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Malaga Lufthavn.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malaga Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Mon 1.7
Middag
Thu 4.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Malaga Lufthavn (AGP)

Udforsk populære biludlejningsfirmaer i Malaga Lufthavn