Billeje i São José dos Campos, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i São José dos Campos, Brasilien

São José dos Campos, SP, Brasilien
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
São José dos Campos, SP, Brasilien
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i São José dos Campos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i São José dos Campos, Brasilien
8,4
Fantastisk
6 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,3
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra São José dos Campos, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i São José dos Campos

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i São José dos Campos for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i São José dos Campos har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og National. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i São José dos Campos. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min São José dos Campos, Brasilien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i São José dos Campos har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i São José dos Campos, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i São José dos Campos, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i São José dos Campos, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til São José dos Campos ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i São José dos Campos i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i São José dos Campos.

Minder vejret i São José dos Campos om vejret i resten af São Paulo?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra São José dos Campos og rundt i São Paulo eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 53,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til São José dos Campos