Lej en bil i São José dos Campos, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i São José dos Campos, Brasilien

São José dos Campos, SP, Brasilien
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
São José dos Campos, SP, Brasilien
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i São José dos Campos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i São José dos Campos, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

8,8

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,5
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra São José dos Campos, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i São José dos Campos

Indtil videre har der i december været 2.448 søgninger på biludlejning i São José dos Campos på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i São José dos Campos for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i São José dos Campos har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i São José dos Campos. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i São José dos Campos, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i São José dos Campos, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til São José dos Campos ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in São José dos Campos?

Den mest populære bil at leje in São José dos Campos blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Audi A3. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in São José dos Campos for 151 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 75 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 209 kr. om dagen for at leje en Audi A3 in São José dos Campos, selvom du kan finde priser på helt ned til 95 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i São José dos Campos i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i São José dos Campos.

Minder vejret i São José dos Campos om vejret i resten af São Paulo?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra São José dos Campos og rundt i São Paulo eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 190,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til São José dos Campos