Lej en bil i Curitiba, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Curitiba, Brasilien

Curitiba, PR, Brasilien
2. nov. — 9. nov.
Samme aflevering
Curitiba, PR, Brasilien
tir. 2.11
Middag
tir. 9.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Curitiba

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Curitiba, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

9,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,4

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,2
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

6,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

6,6
6 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Curitiba, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Curitiba Afonso Penas biludlejningsdisk

Biludlejning i Curitiba

11.355 personer har søgt efter billeje i Curitiba in oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Curitiba for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Curitiba. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Curitiba, Brasilien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Curitiba biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Curitiba tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Curitiba, Brasilien?

Curitibas hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Curitiba er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Curitiba?

Til gennemsnitligt 153 kr./dag (og helt ned til 48 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Curitiba det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Volkswagen Passat in Curitiba for 182 kr./dag i gennemsnit (66 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Curitiba?

Unidas udlejer en BMW 3 Series Touring in Curitiba for 359 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en BMW 3 Series Touring in Curitiba kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i Curitiba, Brasilien i oktober?

Normalt er vejret i Curitiba i oktober måned 24 °C og den forventede nedbør er 110 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Curitiba er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Curitiba om vejret i resten af Paraná?

Klimaet i Paraná i oktober er normalt 23 °C med en forventet nedbør på 146 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Curitiba til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Curitiba