Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen

Santiago de Chile, Chile
6. mar. — 13. mar.
Santiago de Chile, Chile
ons. 6.3
Middag
ons. 13.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Santiago de Chile

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Santiago de Chile

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Santiago de Chile?

De billigste udlejningsbiler i Santiago de Chile kan normalt findes gennem Skrytá autopůjčovna. Når du booker hos Skrytá autopůjčovna, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 39 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Santiago de Chile er 54 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Santiago de Chile har flest lokationer?

keddy by Europcar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Santiago de Chile, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Santiago de Chile?

Leje af Volkswagen T-Cross og Volkswagen Virtus in Santiago de Chile er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen T-Cross in Santiago de Chile kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 352 kr./dag og kan gå helt ned til 352 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen Virtus kan også variere, men plejer at ligge på omkring 314 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 314 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen
Economy164 kr./dag
Lille mellemklasse216 kr./dag
Stor mellemklasse220 kr./dag
Stor SUV383 kr./dag
Mini174 kr./dag
Lille varevogn329 kr./dag
Kompakt SUV239 kr./dag
Mellemstor SUV255 kr./dag
Standard SUV418 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Santiago de Chile

En tur til det solrige Santiago ville næsten være ufuldstændig, hvis du ikke stoppede ved nogle af de mest ikoniske steder i Chile, såsom Casa Museo La Chascona, Cerro San Cristobal og Sky Costanera, som alle nemt kan nås med Biludlejning i Santiago.  Med din Biludlejning kan du sejle gennem Autopista del Sol og Autopista Central-hurtigruterne, som er nogle af de større veje, der forbinder de forskellige steder i Santiago. En Biludlejning giver dig også lidt mere frihed og fleksibilitet, fordi du kommer til at være på vejen på dit eget tidspunkt, ikke behøver at holde dig til bus og tog tidsplaner. Hvis du bliver solgt til at leje biler i Santiago, er der over ti udlejningsbiler, hvorfra du kan få en hvilken som helst bil, du ønsker, fra elektriske biler til personbiler og luksusBiludlejning. Parkerings forholdene er meget gode i byen og parkering vil ikke være et problem for din passager van leje.

Er det umagen værd at leje en bil, mens du besøger Santiago?

Selvom du er meget gående med gågader og sporkrydsninger rundt omkring i byen, står du stadig for at nyde din tur i byen meget mere, når du har en Santiago-billeje.  Det skyldes, at trafikken ikke er fremherskende som i andre byer i Chile, og du kan nemt komme ind og ud af byen, mens du fortsætter med at udforske andre steder uden for byen, f.eks. Chile Safari Park, Regional Museum of Rancagua, Og Parque Cataluna, som alle ligger i Rancagua, 1 times kørsel fra Santiago. Når det drejer sig om parkering i Santiago, er de fleste gratis parkeringspladser på gaden reserveret til beboerne, men der er også masser af parkeringspladser rundt omkring i byen, hvor du kan leje din bil i Santiago.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Santiago?

Før du kører på vej med din billeje i Santiago, skal du gøre en indsats for at gennemgå de unikke færdselslove, der gælder for denne by ved at få oplysninger fra den lokale afdeling af motorkøretøjer. Det første, du bør vide, er, at i modsætning til andre stater i USA, hvor du kan lytte til musik på dit headset, mens du kører, er det ulovligt i Chile, og du kan kun bruge din mobiltelefon i håndfri tilstand. En anden ting, der er værd at bemærke, er, at alle hovedvejene i Santiago kun har en enkelt vognbane til busser og taxaer. Banen er markeret med en gul linje, og det vil være ulovligt at krydse denne linje med din Biludlejning.

Hvilken slags kørekort har du brug for til at leje en bil i Santiago?

For at du kan få en billig billeje i Santiago , skal du producere en kørekort fra dit hjemland. Licensen skal være gyldig i hele lejeaftalen og skal have et foto-id. Der er også alderskrav, hvor personer under 20 år ikke kan leje en bil. Udlejningsfirmaet skal se et kreditkort fra en større virksomhed i førerens navn. Nogle virksomheder beder normalt om en international kørers tilladelse, så sørg for at have den i hånden, især hvis din licens er skrevet på et sprog, der ikke bruger det romerske alfabet.


Find billig billeje i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen

Find den lejebil i Santiago de Chile, der passer til dine behov

Lille cars

195 kr. - 412 kr.

Alle biltyper

195 kr. - 502 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Santiago de Chile, Chile er 216 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Santiago de Chile, Chile er i juli. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santiago de Chile. I Santiago de Chile kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Santiago de Chile.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Santiago de Chile, Chile er 322 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Santiago de Chile, Chile er i maj. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 206 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Santiago de Chile. I Santiago de Chile kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Santiago de Chile.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Santiago de Chile, Chile er 271 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Santiago de Chile, Chile er i februar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 290 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santiago de Chile. I Santiago de Chile kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Santiago de Chile, Chile er 300 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Santiago de Chile, Chile er i maj. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 236 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Santiago de Chile. I Santiago de Chile kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Santiago de Chile.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

164 kr./dag

10 maj - 31 maj
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

174 kr./dag

10 maj - 31 maj
Volkswagen up!
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

216 kr./dag

10 maj - 31 maj
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Santiago de Chile

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santiago de Chile, Santiago Hovedstadsregionen

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

10,0

keddy by Europcar

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

9,5

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,1

Value

9,6

Sixt

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,5

Chilean Rent A Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

5,3

Econorent

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,5

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,2

United Auto Rental

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

7,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

7,5

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

5,3

Value

4,6

Hurtige fakta om biludlejning i Santiago de Chile

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Santiago de Chile

Populære biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigste lejebil

188 kr.

Den mest populære model

Volkswagen T-Cross
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Santiago de Chile i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Santiago de Chile er 188 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 256 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Santiago de Chile i de seneste 7 dage er Volkswagen T-Cross. Vores brugere foretrækker også Class Standard SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Santiago de Chile

Herunder vises de mest populære hoteller i Santiago de Chile
Mandarin Oriental, Santiago

Mandarin Oriental, Santiago

Kennedy Avenue #4601, Santiago, Chile

8,1 km fra centrum

Holiday Inn Santiago - Airport Terminal

Holiday Inn Santiago - Airport Terminal

Armando Cortinez Norte 2150, Santiago, Chile

14,0 km fra centrum

LQ Hotel by La Quinta Santiago Aeropuerto

LQ Hotel by La Quinta Santiago Aeropuerto

Av. Americo Vespucio 1284, Santiago, Chile

12,3 km fra centrum

Radisson Blu Plaza El Bosque Santiago

Radisson Blu Plaza El Bosque Santiago

Av. Manquehue 656, Santiago, Chile

9,3 km fra centrum

Mercure Santiago Centro

Mercure Santiago Centro

Av. Libertador Bernardo O Higgins, 632, Santiago, Chile

1,0 km fra centrum

Hotel Plaza San Francisco

Hotel Plaza San Francisco

Alameda 816, Santiago, Chile

0,7 km fra centrum

The Singular Santiago Lastarria Hotel

The Singular Santiago Lastarria Hotel

Merced 294, Santiago, Chile

1,7 km fra centrum

The Ritz-Carlton Santiago

The Ritz-Carlton Santiago

Calle El Alcalde 15, Santiago, Chile

6,5 km fra centrum

NH Collection Plaza Santiago

NH Collection Plaza Santiago

Avenida Vitacura 2610, Santiago, Chile

5,7 km fra centrum

Icon Hotel

Icon Hotel

Av. Alonso de Cordova 6050, Santiago, Chile

9,1 km fra centrum

Hotel Regal Pacific Santiago

Hotel Regal Pacific Santiago

Av. Apoquindo 5680, Santiago, Chile

8,8 km fra centrum

Novotel Santiago Providencia

Novotel Santiago Providencia

Avenida Holanda 222 Providencia, Santiago, Chile

5,6 km fra centrum

Luciano K Hotel

Luciano K Hotel

Merced, 84, Santiago, Chile

2,0 km fra centrum

Hyatt Place Santiago/Vitacura

Hyatt Place Santiago/Vitacura

Avenida Americo Vespucio Norte 1597, Santiago, Chile

8,4 km fra centrum

Pullman Santiago Vitacura

Pullman Santiago Vitacura

Av Vitacura 3201, Santiago, Chile

6,8 km fra centrum

Hotel Cumbres Lastarria

Hotel Cumbres Lastarria

Jose Victorino Lastarria 299, Santiago, Chile

1,6 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Hotel Santiago - Vitacura

DoubleTree by Hilton Hotel Santiago - Vitacura

Avenida Vitacura 2727, Las Condes, Santiago, Chile

5,8 km fra centrum

Novotel Santiago Las Condes

Novotel Santiago Las Condes

Av Alonso de Cordova 5199, Santiago, Chile

8,6 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Santiago de Chile – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Santiago de Chile, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Santiago de Chile, Chile biludlejning?

Udlejningsbiler i Santiago de Chile fra populære udlejningssteder så som Europcar, keddy by Europcar og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Santiago de Chile, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Santiago de Chile i marts måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 10 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Santiago de Chile. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Santiago de Chile rejsende. Leje af en Standard i Santiago de Chile koster 564 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Santiago de Chile, Chile?

Rejsende, som lejer en bil i Santiago de Chile, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Santiago de Chile ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Santiago de Chile, Chile i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Santiago de Chile i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Santiago de Chile om vejret i resten af Santiago Hovedstadsregionen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Santiago de Chile og rundt i Santiago Hovedstadsregionen eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 0 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Santiago de Chile?

Priser for biler i Santiago de Chile opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Santiago de Chile?

Antallet af udbydere for biler i Santiago de Chile er 103 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Santiago de Chile?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Santiago de Chile. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Santiago de Chile?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Santiago de Chile. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Santiago de Chile?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Santiago de Chile, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Santiago de Chile?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Santiago de Chile ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Santiago de Chile med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Santiago de Chile, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Santiago de Chile på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Santiago de Chile.

Kan jeg finde billeje i Santiago de Chile, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Santiago de Chile.

Kan jeg søge efter billeje i Santiago de Chile med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Santiago de Chile med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santiago de Chile på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Santiago de Chile


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Santiago de Chile
ons. 6.3
Middag
ons. 13.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo