Lej en bil i Copiapó, Chile

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Copiapó, Chile

Copiapó, Chile
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Copiapó, Chile
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Copiapó

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Copiapó, Chile
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

9,4
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Copiapó, Chile til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Copiapó Desierto De Atacamas biludlejningsdisk

Biludlejning i Copiapó

I oktober har vi foretaget 394 søgninger på biludlejning i Copiapó for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Copiapó for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Copiapó har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Europcar og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Copiapó. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Copiapó, Chile biludlejning?

Udlejningsbiler i Copiapó fra populære udlejningssteder såsom Europcar, Ace og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Copiapó, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Copiapó, Chile?

Når du lejer en bil i Copiapó, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Copiapó er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Copiapó.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Copiapó?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Copiapó ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 107 kr./dag in Copiapó, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 205 kr./dag. En anden populær bil at leje in Copiapó er en Chevrolet Spark, der i gennemsnit koster 156 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 109 kr./dag.

Hvordan er vejret i Copiapó, Chile i oktober?

I oktober er der normalt 0 mm nedbør i Copiapó og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Copiapó, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Copiapó er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.


Leje af bil i andre byer i Chile

Se vores biludlejningstilbud i byer som Santiago de Chile, Puerto Montt og Calama i Chile

Kom i gang med at planlægge din rejse til Copiapó