Lej en bil i Puerto Montt, Chile

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Puerto Montt, Chile

Puerto Montt, Chile
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Puerto Montt, Chile
ons. 29.9
Middag
ons. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Puerto Montt

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Puerto Montt, Chile
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,8

Valuta for pengerne

5,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Puerto Montt, Chile til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Puerto Montt Tepuals biludlejningsdisk

Biludlejning i Puerto Montt

I september har vi foretaget 58 søgninger på biludlejning i Puerto Montt for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Puerto Montt for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Europcar, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Puerto Montt. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Puerto Montt har de billigste biludlejningspriser?

Ace har typisk de billigste daglige priser i Puerto Montt, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 293 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 272 kr./dag for deres udlejningsbil i Puerto Montt.

Er der et afbestillingsgebyr på min Puerto Montt, Chile biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Puerto Montt har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Avis, Europcar og Budget er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Puerto Montt, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Puerto Montt har flest biludlejningssteder?

Ace har 2 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 293 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Puerto Montt, Chile?

Hvis du lejer en bil i Puerto Montt, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Puerto Montt er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Puerto Montt er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Puerto Montt?

Når vores brugere lejer bil in Puerto Montt, vælger de fleste en Hyundai Accent til 256 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Chevrolet Spark til i gennemsnit 168 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Puerto Montt for helt ned til 95 kr./dag og udlejning af Chevrolet Spark for helt ned til 74 kr./dag.

Hvordan er vejret i Puerto Montt, Chile i september?

Normalt er vejret i Puerto Montt i september måned 8 °C og den forventede nedbør er 150 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Puerto Montt under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Puerto Montt. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Puerto Montt plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Chevrolet Spark og Hyundai i10.

Minder vejret i Puerto Montt om vejret i resten af Los Lagos?

Klimaet i Los Lagos i september er normalt 8 °C med en forventet nedbør på 150 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Puerto Montt til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Chile

Se vores biludlejningstilbud i byer som Santiago de Chile, Calama og Punta Arenas i Chile

Kom i gang med at planlægge din rejse til Puerto Montt